Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen katılıyorum sana :) Bende aynen dediğin gibi yapıorum herşeyden az az ayda yılda bi yiyorum yani eskiden günde 1 litre kola içerdim şimdi 2 haftada bir bardak belki :)

Özellikle yesıl elma dılimiyle tarcın kabukluyu dene

Katilmana sevindimmmm
Senin günün nasil gecti dokul bakiyimmmmmm

Benim günün inanılmaz yorucu ötesiydi eve yeni geldik tüm gün eşimle maskodaydık mobilyacıların oldugu kocaman bir yer sabahtan beri 100 150 dükkan dolaştık sonunda bir L koltuk seçip alabildik çok şükü 20 gün sonra gelicek :)

Gel canım bizde seni özledik tabi bu arada berilide daha iyi tanıyıp daha çok sevdik :)

Kızlaaar yarın ilk danışanım gelcek çok heycanlıyım :))) ilk terapim olucak :) bana şans dileyin :)
Yarın güzel haberlerle gelecegıne emınım
Tuttunu koparan bırısın
Olum bende 2.7 kilo verdim bi hafta hiç yüzünüze vurdum mu yaa =))) Bu tam cins bir arkadaşmış yani berilin dediği gibi iki ce eee yapıp bide tavırlar abuk sabuk =)
Okuma okudukça sınırlenırsın

Senın evın bana cok sıcak sırın gelıyor
Güle güle askla kullan

Senın evın bana cok sıcak sırın gelıyor
Güle güle askla kullan

Ay canım çok teşekkür ederim ya =) Bakalım bi değişiklik yapalım dedik yine aynı sıcaklığı yakalayabilicekmiyiz acaba koltuk kumaşına mavi dedik ama arayıp beyaz mı desek diye düşünüyoruz valla çok kararsız kaldık bakalım napıcaz =)

üzülcek bişey yok canım herzaman olabilir böyle olaylar takılma boşver.
gayette güzel yapıyosun ben beğendim seniii
Kızlaaar yarın ilk danışanım gelcek çok heycanlıyım :))) ilk terapim olucak :) bana şans dileyin :)
hadi hayırlı olsun canım.
Aynen katılıyorum sana :) Bende aynen dediğin gibi yapıorum herşeyden az az ayda yılda bi yiyorum yani eskiden günde 1 litre kola içerdim şimdi 2 haftada bir bardak belki :)
ben hiç haftada 1 kilo bile vermedim hep gram gram gitti kimse başıma kakmadı şimdiye kadar

Gogo
Toprak
Zeynep ve Ben Varken
Biz kardes gibi dertlesirdik bazen diyeti konusmazdik ama bozmazdikta.oncelikle hayati paylasiyoruz, diyet Pastanin bir dilimi.burasi hayata biraz mola Verdigim yer benim degisik bir rengi....
Gogo Gel bacim kuzularina sahip cik

Takim ruhu........
Kimse cok Kilo verdin diye madalya takip odul vermixor. Ama Biz dost kazanixoruz

Olum bende 2.7 kilo verdim bi hafta hiç yüzünüze vurdum mu yaa =))) Bu tam cins bir arkadaşmış yani berilin dediği gibi iki ce eee yapıp bide tavırlar abuk sabuk =)
Bilmezmiyiiim yaa takibimdesin :)) koltuk icin iyi gunlerde kullanin ben de evini cok begeniyorum

Özellikle yesıl elma dılimiyle tarcın kabukluyu dene
Tamam canim yapicam birazdan yesil elma yicektim suyun icine dograyim :)

Yarın güzel haberlerle gelecegıne emınım
Tuttunu koparan bırısın

Umarım canım ses kaydı yapıcam izin aldım.o ses kaydi dinlenicek hata yapmaktan korkuyorum yoksa ohooo :) cok heycanliyim bir de aldatılmış ve boşanmış bi erkekle çalışıcam

kızlar kestane yicem de kac tane yiyim kalorisi yuksekmi bakayim hemen
bir de poemin eşi varmiydi belirlemismiydik ?

.Besleyici ve kalori değeri yüksek bir besin olan kestane B1, B2 ve C vitaminleri açısından oldukça zengindir. Kestanede bol miktarda yağ ve protein bulunmaktadır. Ayrıca potasyum, fosfor, magnezyum, klor, kalsiyum, demir, sodyum minerallerini de içermektedir.

.Vücuda kuvvet ve enerji verir. Cinsel gücü arttırır. Bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir. Hastaların iyileşmelerini hızlandırır. Kandaki kolesterol oranını düşürür. Kan dolaşımını düzenler ve hızlandırır. Varis ve basur şikâyetlerini azaltır. Karaciğere ve mideye de faydalıdır. İshali keser.

.Kestane taze olarak yenebileceği gibi haşlanarak ve kebap yapılarak da yenebilir. Ayrıca kestanenin kabuğu ve ağacını kabuk ve yaprakları da kullanılır. Kestanenin kabukları haşlanıp suyu içilirse sinirleri yatıştırır ve ateşi düşürür. Bütün bu yararları yanında kestane, yüksek tansiyon ve damar sertliği şikâyeti olanlara ve şeker hastalarına tavsiye edilmez.

kaynak
kadin.ihtiyacodasi.com

Ay ben sana ne diyim ya ne güzel dedin öyle aynen bi mola bir pasta dilimi aynen :)

evet yaa benim canyoldaşım oldunuz geçirdiğim kötü zamanlarda.seviyorum kız hepinizi
Takim ruhu........
Kimse cok Kilo verdin diye madalya takip odul vermixor. Ama Biz dost kazanixoruz
çok doğruu
çok severim ama kalorili diye doyasıya yemedim bu sene başladımmı duramam
Kızlar müsadenizle ben yatıyorum ölmek üzereyim hepinizi öpüyorum iyi geceler...
iyi uykular tatlım bende yatıyom.iyi geceler herkesee

kaynanaların geneli böyle sorunlu oluyor herhalde. daha evlenemdiğim için öyle bir derdm yok ama etrafmda da kaynanasıyla iyi geçinene de pek rastlamadım sanırım berilcim bu konularda bi istisna. bende gecenlerde kayınvalide adayıyla da tanıstım kadın gayet ılımlı duruyor hatta bir ara kendi oglunu bırakıp bni savunmalara flan baslayınca bizimki hemen çoştu anneee hatrlatrım senin oğlun benim diye eve gidincede bizimkine suan işini oturtmuş olsan bi dk beklemez gider kzıı ister yüzüğü de takardım parmagına demiş. tabi ilerde durumlar nasıl olur onu da yasayıp görcez. ilk görüşte pek kanmamak lazm herhalde.

şahsen aramıza katıldıgın ilk günden beri senin azmine hayran oldugumu belirtmeden geçemicem şekerm. bu şekilde gidersen hedefine ulaşacağından da eminim ben senin.

ayy yafrm yazdklarını okyunca içim bi hoş oldu. bizde seni seviyoruz berilimmmmm

gel kzuum gellll özlettin kendini zaten ..

bol şanslar canım benim. herşey istediğin gbi gider umarım

Besıktas sokaklarından günaydın.
Bugün Dr. Islerım var kolumun rontgenı cekılecek. Ivır zıvır ısler
Menumu yazıyım
Sabah
Ikı kasık müsli
1 yumurtanın yarısı
Bır ısırık börek ama ne ısırık

Ögle
Bulgur plavı
Izgara köfte
Aksam
Dananın koptuğu yer oluyor
Patlıcan kebabı bıraz pilav
Salata
1 kadeh kırmızı şarap
Bıraz cerez
Bıraz meyve salatası
Su bayağı ıctım
Ne gunduz ne gece sporu yapamiyorum koldan dolayi😥😥😥😥😥😥😥

allah kolaylık versın ne dıyeyımm zorr bende kayın valıdemle altlı üstlü oturuyoruz ama sadece bı mısafır gelınce cıkar biraz

Herkesin takıma yüzdesiyle faydalı olduğu haftalar oldu kimse bunu böyle takımın yüzüne vurmadı geçen haftalarda merve deli gibi kilo verdi hiçte böyle abuk sabuk konuşmadı yani...

ebrucum böyle insanlar hayatımızda hep olucakk takılmaya değmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…