Şu diyetin öncekilerden farkı benim için ne biliyormusunuz?önceleri sevdiyim şeylerden mahrum kalırdım.Hiç cips yemezdim kola içmezdim çok çeşitli yemek yemezdim,bazen tek besinle karabuğday ile beslendiyim bile oldu...Ama şimid canım isteyen her şeyi yiyorum ama az...çok azzzzz....garip olan o ki canım bile fazlasını çekmiyor....Size vereceyim rapor geliyor aklıma hiç istemiyorum...Mesela pepsi içiyorum bardağın dibinde süzüp 5 yudum içip bırakıyorum...3 4 tane kalem gibi patates kızartması yiyorum ve doyuyorum daha da istemiyorum...Az önce bir tane tavuk kanadı kadar az kızarmış balık yedim ve doydum kızartma olduğu için gerisini istemedim...çok müthiş bir motivasyona sahibim sizlerle...Ama ne zaman motivasyonuma,irademe emin olucam biliyormusunuz?misafir gittiğimde ya da misafir geldiyinde de diyetime sadık kalırsam.Lütfen hiç bir zaman buna izin vermeyin.Beni güzelce uyarın.cezayla tehdit edin...size güveniyorummmm
Katilmana sevindimmmm
Senin günün nasil gecti dokul bakiyimmmmmm
ben geldim kızlar neler olmuş böyle.takılmayın böyle kalitesiz insanlar her zaman heryerde çıkabiliyor malesefki..ben haftasonu annemi yolcu etcem nasipse sonra burdayım.özledim sizleri tadilatı bekliyemicem adamlar abuk subuk işler yapıyolar bi geldiler elektrik tesisatını değiştirdiler sonra bi geldiler giriş kapısı eskiydi çelik kapı taktılar önüne mermerini koymadılar naptıkları belli değil..diğer işler için geldiklerinde bikaç gün düzensizlik olur ama sorun değil artık.
Bosver uzamasın
Arada gelıp bakıyor konuyu kapatalım
Yarın güzel haberlerle gelecegıne emınımKızlaaar yarın ilk danışanım gelcek çok heycanlıyım :))) ilk terapim olucak :) bana şans dileyin :)
Okuma okudukça sınırlenırsınOlum bende 2.7 kilo verdim bi hafta hiç yüzünüze vurdum mu yaa =))) Bu tam cins bir arkadaşmış yani berilin dediği gibi iki ce eee yapıp bide tavırlar abuk sabuk =)
Senın evın bana cok sıcak sırın gelıyorBenim günün inanılmaz yorucu ötesiydi eve yeni geldik tüm gün eşimle maskodaydık mobilyacıların oldugu kocaman bir yer sabahtan beri 100 150 dükkan dolaştık sonunda bir L koltuk seçip alabildik çok şükü 20 gün sonra gelicek :)
Senın evın bana cok sıcak sırın gelıyor
Güle güle askla kullan
üzülcek bişey yok canım herzaman olabilir böyle olaylar takılma boşver.Tam cicektir bocegim olduk yawww
Kiz.....öpücemmmmm. Öpücemmmm bak
Senin hastaligin nasil oldu .dr.gittin degilmi
Öp beni....
Hatta bayira karsi yatir beni tirnakla beni Kasi beni.....
O tarifi hemmmmmen istiyorum.keske patatesten yana olmasaydi salata tercihin
O suyun durumu ne. Hiiiiiii....... Yatana Kadar eccik daha ic
Yurumusunde ohhhhhh mis
Yok kiz Ben 14 yil beraber oturdum, sevisirikkkkk
Katilmana sevindimmmm
Senin günün nasil gecti dokul bakiyimmmmmm
Gonca olanlardan dolayi cok uzgunum.sana karsi kendimi mahcup hissediyorum.
gayette güzel yapıyosun ben beğendim seniiiBosver uzamasın
Arada gelıp bakıyor konuyu kapatalım
Gel canım yapamıyorum ben
Bırınıze bır faydam olduysa ne mutlu bana
Suyun ıcıne sevdıgın meyvelerden sık
Bırkac dolum salatalık at
Tarcın kabuğu ekle
Nanede hoş oluyor
hadi hayırlı olsun canım.Kızlaaar yarın ilk danışanım gelcek çok heycanlıyım :))) ilk terapim olucak :) bana şans dileyin :)
ben hiç haftada 1 kilo bile vermedim hep gram gram gitti kimse başıma kakmadı şimdiye kadarAynen katılıyorum sana :) Bende aynen dediğin gibi yapıorum herşeyden az az ayda yılda bi yiyorum yani eskiden günde 1 litre kola içerdim şimdi 2 haftada bir bardak belki :)
üzülcek bişey yok canım herzaman olabilir böyle olaylar takılma boşver.
gayette güzel yapıyosun ben beğendim seniii
hadi hayırlı olsun canım.
ben hiç haftada 1 kilo bile vermedim hep gram gram gitti kimse başıma kakmadı şimdiye kadar
Bilmezmiyiiim yaa takibimdesin :)) koltuk icin iyi gunlerde kullanin ben de evini cok begeniyorumOlum bende 2.7 kilo verdim bi hafta hiç yüzünüze vurdum mu yaa =))) Bu tam cins bir arkadaşmış yani berilin dediği gibi iki ce eee yapıp bide tavırlar abuk sabuk =)
Tamam canim yapicam birazdan yesil elma yicektim suyun icine dograyim :)Özellikle yesıl elma dılimiyle tarcın kabukluyu dene
Yarın güzel haberlerle gelecegıne emınım
Tuttunu koparan bırısın
Bilmezmiyiiim yaa takibimdesin :)) koltuk icin iyi gunlerde kullanin ben de evini cok begeniyorum
Gogo
Toprak
Zeynep ve Ben Varken
Biz kardes gibi dertlesirdik bazen diyeti konusmazdik ama bozmazdikta.oncelikle hayati paylasiyoruz, diyet Pastanin bir dilimi.burasi hayata biraz mola Verdigim yer benim degisik bir rengi....
Gogo Gel bacim kuzularina sahip cik
evet yaa benim canyoldaşım oldunuz geçirdiğim kötü zamanlarda.seviyorum kız hepiniziGogo
Toprak
Zeynep ve Ben Varken
Biz kardes gibi dertlesirdik bazen diyeti konusmazdik ama bozmazdikta.oncelikle hayati paylasiyoruz, diyet Pastanin bir dilimi.burasi hayata biraz mola Verdigim yer benim degisik bir rengi....
Gogo Gel bacim kuzularina sahip cik
çok doğruuTakim ruhu........
Kimse cok Kilo verdin diye madalya takip odul vermixor. Ama Biz dost kazanixoruz
çok severim ama kalorili diye doyasıya yemedim bu sene başladımmı duramam.Besleyici ve kalori değeri yüksek bir besin olan kestane B1, B2 ve C vitaminleri açısından oldukça zengindir. Kestanede bol miktarda yağ ve protein bulunmaktadır. Ayrıca potasyum, fosfor, magnezyum, klor, kalsiyum, demir, sodyum minerallerini de içermektedir.
.Vücuda kuvvet ve enerji verir. Cinsel gücü arttırır. Bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir. Hastaların iyileşmelerini hızlandırır. Kandaki kolesterol oranını düşürür. Kan dolaşımını düzenler ve hızlandırır. Varis ve basur şikâyetlerini azaltır. Karaciğere ve mideye de faydalıdır. İshali keser.
.Kestane taze olarak yenebileceği gibi haşlanarak ve kebap yapılarak da yenebilir. Ayrıca kestanenin kabuğu ve ağacını kabuk ve yaprakları da kullanılır. Kestanenin kabukları haşlanıp suyu içilirse sinirleri yatıştırır ve ateşi düşürür. Bütün bu yararları yanında kestane, yüksek tansiyon ve damar sertliği şikâyeti olanlara ve şeker hastalarına tavsiye edilmez.
kaynak
kadin.ihtiyacodasi.com
iyi uykular tatlım bende yatıyom.iyi geceler herkeseeKızlar müsadenizle ben yatıyorum ölmek üzereyim hepinizi öpüyorum iyi geceler...
kaynanam pc nin karşısında oturduğum için dır dır konuşuyor sinirlerimi bozuyor resmen. Her şeye dır dır,tüm gün pc nin ya da tel.in başındasın diyor.İşi görsene diyor.Sanki kendisi çok temiz tertipli de....önceden çok oturmazdım ya,şimdi bağımlılık yaptınız bende...O da batıyor kadına.Spor yapınca bile konuşucak bir şeyler bulur...neyse ya...çok sinirliyimmmmmm
Şu diyetin öncekilerden farkı benim için ne biliyormusunuz?önceleri sevdiyim şeylerden mahrum kalırdım.Hiç cips yemezdim kola içmezdim çok çeşitli yemek yemezdim,bazen tek besinle karabuğday ile beslendiyim bile oldu...Ama şimid canım isteyen her şeyi yiyorum ama az...çok azzzzz....garip olan o ki canım bile fazlasını çekmiyor....Size vereceyim rapor geliyor aklıma hiç istemiyorum...Mesela pepsi içiyorum bardağın dibinde süzüp 5 yudum içip bırakıyorum...3 4 tane kalem gibi patates kızartması yiyorum ve doyuyorum daha da istemiyorum...Az önce bir tane tavuk kanadı kadar az kızarmış balık yedim ve doydum kızartma olduğu için gerisini istemedim...çok müthiş bir motivasyona sahibim sizlerle...Ama ne zaman motivasyonuma,irademe emin olucam biliyormusunuz?misafir gittiğimde ya da misafir geldiyinde de diyetime sadık kalırsam.Lütfen hiç bir zaman buna izin vermeyin.Beni güzelce uyarın.cezayla tehdit edin...size güveniyorummmm
Kuzularim sekerlerim...canlarim....yagli balli sevgili citirlarim.....kugu gibi narin ceylan gibi alimli arkadaslarim Cat kapi musafirluge gitmek zorunda kaldim.insallah aksam yazarim.ayrica gunahi sevabiyla yediklerinizi yazin Ben yazacam.
Herseye ragmen ekranin obur ucunda olsanizda yuzunuzu gormesemde hepinizi seviyorum....uzuntunuzde aklima takiluyorsunuz, sevincletinizde kocaman bir gulumsemeyle yuzume oturuyorsinuz.
Ya Ben hepinizi cok seviyorum
ben geldim kızlar neler olmuş böyle.takılmayın böyle kalitesiz insanlar her zaman heryerde çıkabiliyor malesefki..ben haftasonu annemi yolcu etcem nasipse sonra burdayım.özledim sizleri tadilatı bekliyemicem adamlar abuk subuk işler yapıyolar bi geldiler elektrik tesisatını değiştirdiler sonra bi geldiler giriş kapısı eskiydi çelik kapı taktılar önüne mermerini koymadılar naptıkları belli değil..diğer işler için geldiklerinde bikaç gün düzensizlik olur ama sorun değil artık.
Kızlaaar yarın ilk danışanım gelcek çok heycanlıyım :))) ilk terapim olucak :) bana şans dileyin :)
kime sorsan dünyanın en şanslı gelinlerindenim aslında.Burda tüm gelinler kaynanayla oturuyor neredeyse,hele hele kocası benim ki gibi evin tek oğluysa...Ben de kaynanamla komşuyum.Ama acı olan tarafı şu ki sabah 9dan akşama 11e kadar bizde...hem de yalnız deyil ha..evde boşanmış bir görümcem de var....
Herkesin takıma yüzdesiyle faydalı olduğu haftalar oldu kimse bunu böyle takımın yüzüne vurmadı geçen haftalarda merve deli gibi kilo verdi hiçte böyle abuk sabuk konuşmadı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?