- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Tamamdir kizlar idare edelim bi sure o halde.
Berilcim kanser oldugunu bilmiyordum..
nasil durumimun su anda
canım çok sıkkın kızlar. uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyordum gitmediğim doktor piyasadaki kullanmadgm ürün, ilaç kalmadı. ama sonuc 0. bırakın eski haline dönmesi saçlarımı gün geçtikçe kaybediyorum. bugn dustan sonra saçıma şekil vermeye çalışırken arka kısımda bir yerde elime hiç saç gelmediğini fark ettm. aynayla da baktgımda çok da yanılmadıgımı gördüm. zaten saç dökülmesinin yanında yaklaış 1 senedir egzama problemimde vardı. o bölge resmen kabuk bağlamış döküntüler vardı baya. morallerm alt üst oldu. zaten ilerleyen etaplarda peruk kullanmayı düşünüyordum ama sanırım artık o kadar bile beklemicem kullanmak için. bir bayanın en önemli seyi saçları. insan kaybettikçe daha iyi anlıyor. internetten baktm ankarada prenses peruk diye bir yerde medical peruklar üsretiyormuş gerçek saçtan. siparişte veriliyor biliyor fakat çıt çıt olsa neyse peruk olunca denemeden almakta bana biraz riskli geliyor. ayrıca fiyatları da ortalama 1.000 tl civarı şuan pat deyince onu verebilecek durumumda yok. hadi evdekilerle maddi anlama bir care bulduk diyelm bnm için peruk kullanmak ne kadar da bir kurtuluş yolu gbi gözüksede insanların saçlarımın peruk oldugunu anlamasından çekiniyorum. en önemlisi de erkek arkadsıma bu durumu nasıl anlatırım hiç bir fikrim yok suan :/ anlıcanz öyle bir haldeym ki ne yapacağımı şaşırdım
canım kutluyorum senıııı başarılarınının devamını dılıyorummkızlaaaaar yehhhhhhhu.derecedeyiz.3. Olmuşuz.yuppppppiiiiiiii...herkese tebrikler...kendime deeeee saydım 69 tane kızın içinde birinci olmuşum...mutluluktan ağlıacak gibiyim.....heyo heyo heyo
kızlar bugun ehliyet sınavına girdim iyi geçti sayılır bakalım cevaplar bi açıklansında =) başarılar dileyen herkese tekrar teşekkür ederim :)
Günaydın :)herkese günaydıngüzel bir gün olsun inşallah...
evet tatil bitti rejime devam sabah içilen yeşil çayla güne başladım birazdan çıkıyorum evden aralarda uğrayacağım...:130:
günaydın herkese.uzun bir aradana sonra kavuşabildim çok şükür.çooook şeyler paylaşılmış hepsine bakamadım maalesef.okulun başlamasına sırf sizlerle görüşeceğim için sevindim desem:)
bu arada kilo almamışım çok mutluyum.
Tebrikler canım böyle bir sonuç bekliyordum senden :)Kızlaaaaar yehhhhhhhu.derecedeyiz.3. olmuşuz.Yuppppppiiiiiiii...herkese tebrikler...kendime deeeee saydım 69 tane kızın içinde birinci olmuşum...mutluluktan ağlıacak gibiyim.....heyo heyo heyo
İnşallah güzel geçmiştir çok zor değildi benim ehliyet aldığım dönemde şimdi nasıl bilemiyorum :)Kızlar yarın ehliyet sınavım var bugun çok çaçlıştım pek gelemedim yarında belli bi saatte kadar gelemeyebilirim haberiniz olsun =)
Nereye özletme kendini uğra arada bizi merakta bırakma...Damla basta olmak uzer takimimi tebrik ediyorum.bu hafta Kilo veremeyenler ve ozellikle detoksuyla ebru sayesinde kesin birincisiniz.haaa banuda var artik.
Gupsecim daha Gun almadim ameliyat icin ama en kisa zamanda olacam
Yarin Ibrahim askardan randevun var cilt soyma icin....oooo benim kaporta zor toplaminir.
Gogocum gunahi sevabiyla artisiyla eksisiyle elinden geleni yaptim.seninle hersey daha baska guzellikte olacak biliyorum.ben gelene denk sakin mezun olma mi....
Hepinize svgiler kizlar bu Kadar sik gelemeyecegim artik.
insallah çıkar arkadaşım bende oturdugum için aldım bu kiloları hem de iğrenç şimdi insan içine nasıl çıkacağım onu düşünüyorum ne zamandır kıyafet almadım yarın alacağım gene bedeninize göre yok diyecekler oy oy
canım kutluyorum senıııı başarılarınının devamını dılıyorumm
güzel haberlerını beklıyoruzz canımm
Geçmiş olsun canım. Egzama hakkında bilgi m yok ama saç dökülmesi icin saçlarını kestirip susam yağı gibi urunler kullansan olabilr.canım çok sıkkın kızlar. uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyordum gitmediğim doktor piyasadaki kullanmadgm ürün, ilaç kalmadı. ama sonuc 0. bırakın eski haline dönmesi saçlarımı gün geçtikçe kaybediyorum. bugn dustan sonra saçıma şekil vermeye çalışırken arka kısımda bir yerde elime hiç saç gelmediğini fark ettm. aynayla da baktgımda çok da yanılmadıgımı gördüm. zaten saç dökülmesinin yanında yaklaış 1 senedir egzama problemimde vardı. o bölge resmen kabuk bağlamış döküntüler vardı baya. morallerm alt üst oldu. zaten ilerleyen etaplarda peruk kullanmayı düşünüyordum ama sanırım artık o kadar bile beklemicem kullanmak için. bir bayanın en önemli seyi saçları. insan kaybettikçe daha iyi anlıyor. internetten baktm ankarada prenses peruk diye bir yerde medical peruklar üsretiyormuş gerçek saçtan. siparişte veriliyor biliyor fakat çıt çıt olsa neyse peruk olunca denemeden almakta bana biraz riskli geliyor. ayrıca fiyatları da ortalama 1.000 tl civarı şuan pat deyince onu verebilecek durumumda yok. hadi evdekilerle maddi anlama bir care bulduk diyelm bnm için peruk kullanmak ne kadar da bir kurtuluş yolu gbi gözüksede insanların saçlarımın peruk oldugunu anlamasından çekiniyorum. en önemlisi de erkek arkadsıma bu durumu nasıl anlatırım hiç bir fikrim yok suan :/ anlıcanz öyle bir haldeym ki ne yapacağımı şaşırdım
Sende hosgeldin Canim cuma listeye gircekmisin yazıyım mı.günaydın herkese.uzun bir aradana sonra kavuşabildim çok şükür.çooook şeyler paylaşılmış hepsine bakamadım maalesef.okulun başlamasına sırf sizlerle görüşeceğim için sevindim desem:)
günaydın canım sanadagünaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah hedeflerimize bir adım daha yaklaşalım...
mervecim nasılsın nasıl gidiyor bu hafta veririz inşalllah :)
nasıl gidiyor detoks diyetini yapabiliyor musun?
canım çok sıkkın kızlar. uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyordum gitmediğim doktor piyasadaki kullanmadgm ürün, ilaç kalmadı. ama sonuc 0. bırakın eski haline dönmesi saçlarımı gün geçtikçe kaybediyorum. bugn dustan sonra saçıma şekil vermeye çalışırken arka kısımda bir yerde elime hiç saç gelmediğini fark ettm. aynayla da baktgımda çok da yanılmadıgımı gördüm. zaten saç dökülmesinin yanında yaklaış 1 senedir egzama problemimde vardı. o bölge resmen kabuk bağlamış döküntüler vardı baya. morallerm alt üst oldu. zaten ilerleyen etaplarda peruk kullanmayı düşünüyordum ama sanırım artık o kadar bile beklemicem kullanmak için. bir bayanın en önemli seyi saçları. insan kaybettikçe daha iyi anlıyor. internetten baktm ankarada prenses peruk diye bir yerde medical peruklar üsretiyormuş gerçek saçtan. siparişte veriliyor biliyor fakat çıt çıt olsa neyse peruk olunca denemeden almakta bana biraz riskli geliyor. ayrıca fiyatları da ortalama 1.000 tl civarı şuan pat deyince onu verebilecek durumumda yok. hadi evdekilerle maddi anlama bir care bulduk diyelm bnm için peruk kullanmak ne kadar da bir kurtuluş yolu gbi gözüksede insanların saçlarımın peruk oldugunu anlamasından çekiniyorum. en önemlisi de erkek arkadsıma bu durumu nasıl anlatırım hiç bir fikrim yok suan :/ anlıcanz öyle bir haldeym ki ne yapacağımı şaşırdım
Canim sen taktikca daha cok stres olursun.stres yine vucudunu etkiler.oncelikle kendine guvenip deger verip guclu olmalisin.buna kilondan veya saclarin icin calismaktan baslayabilirsin.. sac tabiki onemli ama en onemli faktor degil unutma.once kendini sev
E düzenli hayat her zaman daha çok tercih edilir.Ben de 3gün annemlerdeydim,onlarda olmayı çok seviyorum ama düzen başkadır.İnan kaynanam evde olmasa ben hiççççç bir yere gitmem evimden.Kızım ve bebeğimle huzurlu şekilde yaşarım...Sen de hoş geldin aramıza...Ben evime döndüm çok şükür inşallah yeme içme düzenime de tekrar dönüyorum yarın... güya tatil yaptım çok yorgun hissediyorum kendimi.
ah tatlım.desene aynı dertten müzdaribiz...Benim saçlarım çok kötü kafa tasımın derisi görünüyor resmen...çok kötü bir durum...bence de bir kadının güzelliyi onun saçındadır.kendimi bu konuda çok bedbaht hiss ederim.her zaman güzel saçlılara özenmişimdir...Saç ekdirmek nasıl bir şeydir acaba.ben de merak ediyorum.sadece reklamalara kurban gitmek istemiyorum...sen de dikkatli ol...canım çok sıkkın kızlar. uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyordum gitmediğim doktor piyasadaki kullanmadgm ürün, ilaç kalmadı. ama sonuc 0. bırakın eski haline dönmesi saçlarımı gün geçtikçe kaybediyorum. bugn dustan sonra saçıma şekil vermeye çalışırken arka kısımda bir yerde elime hiç saç gelmediğini fark ettm. aynayla da baktgımda çok da yanılmadıgımı gördüm. zaten saç dökülmesinin yanında yaklaış 1 senedir egzama problemimde vardı. o bölge resmen kabuk bağlamış döküntüler vardı baya. morallerm alt üst oldu. zaten ilerleyen etaplarda peruk kullanmayı düşünüyordum ama sanırım artık o kadar bile beklemicem kullanmak için. bir bayanın en önemli seyi saçları. insan kaybettikçe daha iyi anlıyor. internetten baktm ankarada prenses peruk diye bir yerde medical peruklar üsretiyormuş gerçek saçtan. siparişte veriliyor biliyor fakat çıt çıt olsa neyse peruk olunca denemeden almakta bana biraz riskli geliyor. ayrıca fiyatları da ortalama 1.000 tl civarı şuan pat deyince onu verebilecek durumumda yok. hadi evdekilerle maddi anlama bir care bulduk diyelm bnm için peruk kullanmak ne kadar da bir kurtuluş yolu gbi gözüksede insanların saçlarımın peruk oldugunu anlamasından çekiniyorum. en önemlisi de erkek arkadsıma bu durumu nasıl anlatırım hiç bir fikrim yok suan :/ anlıcanz öyle bir haldeym ki ne yapacağımı şaşırdım
OH ne güzel.sen de hoş geldin güzelim...hep birlikde daha güzel günlere...herkese günaydıngüzel bir gün olsun inşallah...
evet tatil bitti rejime devam sabah içilen yeşil çayla güne başladım birazdan çıkıyorum evden aralarda uğrayacağım...:130:
Sen de hoş geldin tatlım.seninle daha iyi tanışamadık...Geçmişe bakarsan orada bir tablo yapmayı düşünüyoruz.Daha doğrusu yaptım da bir kaç kişi kaldı eklemeli...sen de bilgilerini yazarsan eklerim güzelim....günaydın herkese.uzun bir aradana sonra kavuşabildim çok şükür.çooook şeyler paylaşılmış hepsine bakamadım maalesef.okulun başlamasına sırf sizlerle görüşeceğim için sevindim desem:)
ayyyy canım ya....çok üzüldüm.diş ağrıları çok kötü olur...Allah yardımcın olsun. detoksa da devam edersin sonra...sen şu berilin yaptığı ayran detoksunu biliyormusun kuzum?sordum kendisine ama kaynamış arada galiba...İyi bir hafta dilerim hepinize canlar benim moralim cok bozuk bu hafta detoksla bilirkte 75.0 ı görerek 1 kilo vermiştim taki diş ağrım başlayana tek( bir sürü antibiyotik agrı kesici ictim mecburen ki normalde hiç ilac kullanmam agrının gecmesini belkerim ama ne mumkun dun 3 mazejik ictim vucudum alısık olmadıgı ilac agrı kesiciye gecmesi gerekirdi bana mısın demedi en son aksam acile gittim 2 tane igne yaptılar bi sol bi sag kalcadan bugun diyetisyenimi aradım ve bu ilaclar detoksu etkilermi dedim tahmin ettigim gibi ilaclar etkilermiş bu nedenle verdigim bi kiloda geri gelmiş zaten ama gelirse gelsin ne yapayım oluyodum agrıdan balyozu alıp ceneme patltasım vardır o derece agrıodu yani (( Diyetisyenim detoksu dişin iyilesince tekrarlarız dedi bilginize :/ Ben bi doktora gidicem bugun yine optüm hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?