Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin öncelikle. Menü güzel. Diyetisyene gidiyomusun kendinmi ayarliyosun.

Kizlar nasilsiniz.? Isterseniz beni carsambaya kadar izinli yazin.cunku memlekette girmeke zorlaniyorum ailemle ilgileniyorum hep.ama siz bilirsiniz yine de idare edebilirseniz beni izinli olmasam da olur

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz.? Isterseniz beni carsambaya kadar izinli yazin.cunku memlekette girmeke zorlaniyorum ailemle ilgileniyorum hep.ama siz bilirsiniz yine de idare edebilirseniz beni izinli olmasam da olur

Canım benim bildigim izinler öyle 2 günlük olmuyo eğer bi kaç hafta kilo bildirimi yapamıcaksan izinli oluyosun yani sen kilo bildirimi yapıcaksan izinli yazmamıza gerek yok bence idare edilir az paylaşımda bulunman önemli olan cuma günü kilo bildirimi yapman =)

izin en az 2 hafta olabiliyor canım.2 gün önemli değil mazeret bildirildiği sürece paylaşım konusunda idare ederiz :))

***4. TAKIM 348. ETAP***

Ebrueva76.0/ / /% )
masumcuk84.3/ / /% )
Adigegupse70.9/ / /% )
oluröylebazen78.3/ / /% )
Merve10er77.2/ / /% )
Damlanur1070.8/ / /% )
Kararrrsabirr91.3/ / /% )
gogo240568.0/ / /% )344.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 4'e bölündü
defne222259.0/ / /% ) 346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Ben evime döndüm çok şükür inşallah yeme içme düzenime de tekrar dönüyorum yarın... güya tatil yaptım çok yorgun hissediyorum kendimi.

ebrueva

röportajları çıkarttım isteyenler cevaplayabilirler zorunlu değil kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…