İyi bir hafta dilerim hepinize canlar benim moralim cok bozuk bu hafta detoksla bilirkte 75.0 ı görerek 1 kilo vermiştim taki diş ağrım başlayana tek( bir sürü antibiyotik agrı kesici ictim mecburen ki normalde hiç ilac kullanmam agrının gecmesini belkerim ama ne mumkun dun 3 mazejik ictim vucudum alısık olmadıgı ilac agrı kesiciye gecmesi gerekirdi bana mısın demedi en son aksam acile gittim 2 tane igne yaptılar bi sol bi sag kalcadan bugun diyetisyenimi aradım ve bu ilaclar detoksu etkilermi dedim tahmin ettigim gibi ilaclar etkilermiş bu nedenle verdigim bi kiloda geri gelmiş zaten ama gelirse gelsin ne yapayım oluyodum agrıdan balyozu alıp ceneme patltasım vardır o derece agrıodu yani (( Diyetisyenim detoksu dişin iyilesince tekrarlarız dedi bilginize :/ Ben bi doktora gidicem bugun yine optüm hepinizi....
İyi bir hafta dilerim hepinize canlar benim moralim cok bozuk bu hafta detoksla bilirkte 75.0 ı görerek 1 kilo vermiştim taki diş ağrım başlayana tek( bir sürü antibiyotik agrı kesici ictim mecburen ki normalde hiç ilac kullanmam agrının gecmesini belkerim ama ne mumkun dun 3 mazejik ictim vucudum alısık olmadıgı ilac agrı kesiciye gecmesi gerekirdi bana mısın demedi en son aksam acile gittim 2 tane igne yaptılar bi sol bi sag kalcadan bugun diyetisyenimi aradım ve bu ilaclar detoksu etkilermi dedim tahmin ettigim gibi ilaclar etkilermiş bu nedenle verdigim bi kiloda geri gelmiş zaten ama gelirse gelsin ne yapayım oluyodum agrıdan balyozu alıp ceneme patltasım vardır o derece agrıodu yani (( Diyetisyenim detoksu dişin iyilesince tekrarlarız dedi bilginize :/ Ben bi doktora gidicem bugun yine optüm hepinizi....
herkese günaydıngüzel bir gün olsun inşallah...
evet tatil bitti rejime devam sabah içilen yeşil çayla güne başladım birazdan çıkıyorum evden aralarda uğrayacağım...:130:
günaydın herkese.uzun bir aradana sonra kavuşabildim çok şükür.çooook şeyler paylaşılmış hepsine bakamadım maalesef.okulun başlamasına sırf sizlerle görüşeceğim için sevindim desem:)
bu arada kilo almamışım çok mutluyum.
Geçmiş olsun canım. Egzama hakkında bilgi m yok ama saç dökülmesi icin saçlarını kestirip susam yağı gibi urunler kullansan olabilr.
kestirmeyi düşünmüyor değlim ama bir avuc sac var zaten cesaret edemiyorum açıkçası. ama saç bakım yağlarından kullanıyorum bilmiyorum ne kadar faydası oluyordur ama kullanıyorum yinede.
Canım benim geçmiş olsun cok kotu bi durum biliyorum Allah sabır versin sana bildigim diyebileceğim en onemli sey bu aralar sakın sampuan degıstırme bırını sec ve 2 3 ay onu kullan sakın sampuan degıstırme cok etkiliyor ama onun dısında baska verebileceğim fikir yok malesef
Geçmiş olsun canım diş agrisi zor olur gecsin yaparsın yine.İyi bir hafta dilerim hepinize canlar benim moralim cok bozuk bu hafta detoksla bilirkte 75.0 ı görerek 1 kilo vermiştim taki diş ağrım başlayana tek( bir sürü antibiyotik agrı kesici ictim mecburen ki normalde hiç ilac kullanmam agrının gecmesini belkerim ama ne mumkun dun 3 mazejik ictim vucudum alısık olmadıgı ilac agrı kesiciye gecmesi gerekirdi bana mısın demedi en son aksam acile gittim 2 tane igne yaptılar bi sol bi sag kalcadan bugun diyetisyenimi aradım ve bu ilaclar detoksu etkilermi dedim tahmin ettigim gibi ilaclar etkilermiş bu nedenle verdigim bi kiloda geri gelmiş zaten ama gelirse gelsin ne yapayım oluyodum agrıdan balyozu alıp ceneme patltasım vardır o derece agrıodu yani (( Diyetisyenim detoksu dişin iyilesince tekrarlarız dedi bilginize :/ Ben bi doktora gidicem bugun yine optüm hepinizi....
Menüleri yaziyoruz tabikidee.bende yazmadım dünkü menümü yarın başlarım artık.selam kızlar işten yeni geldim..bize öğretmenler gelmiş ilk atamadan..onlarla tanıştık..
birazdan oğlumu okuldan almaya gideceğim bir yürüyüş olsun banada..
biz menüleri yazıyoruz değilmi artık yoksa değiştide ben mi görmedim..
Kolay gelsin öncelikle. Menü güzel. Diyetisyene gidiyomusun kendinmi ayarliyosun.
Cnm öğün atlamaslm bugün bittim öldüm yok oldum hareketli yaşam ne zormuş ki hareketli de değildi ücretli öğretmenliğe başladım git gel filan derken ders di şu bu derken yorulduğumu fark ettim sabah çok az bir kahvaltı ettim üç dört zeytin bir peynir çay şekersiz öğlen yemek yemedim akşamda biraz lahana kavurması bu yani ve yoğurt ama öldüm öldüm resmen ya
Yaziyoz cnm bende giremedim iki gun yazcam hemen:)selam kızlar işten yeni geldim..bize öğretmenler gelmiş ilk atamadan..onlarla tanıştık..
birazdan oğlumu okuldan almaya gideceğim bir yürüyüş olsun banada..
biz menüleri yazıyoruz değilmi artık yoksa değiştide ben mi görmedim..
Günaydın canlarımmmm,arkadaşlarım...umarım her kes iyi bir haftasonu geçirmişdir ben de annemlerdeydim akşam geldin.3gün alışverişe gittim,çok yorgundum dün de gelemedim.9dan uyumuşum...yetişicem güzellerim hepinize...bir geçmişi okuyum cevaplarım...diyetimi hiç bozmadım korkmayın.tam gaz devam...
Cnm geçmiş olsun cokkkkİyi bir hafta dilerim hepinize canlar benim moralim cok bozuk bu hafta detoksla bilirkte 75.0 ı görerek 1 kilo vermiştim taki diş ağrım başlayana tek( bir sürü antibiyotik agrı kesici ictim mecburen ki normalde hiç ilac kullanmam agrının gecmesini belkerim ama ne mumkun dun 3 mazejik ictim vucudum alısık olmadıgı ilac agrı kesiciye gecmesi gerekirdi bana mısın demedi en son aksam acile gittim 2 tane igne yaptılar bi sol bi sag kalcadan bugun diyetisyenimi aradım ve bu ilaclar detoksu etkilermi dedim tahmin ettigim gibi ilaclar etkilermiş bu nedenle verdigim bi kiloda geri gelmiş zaten ama gelirse gelsin ne yapayım oluyodum agrıdan balyozu alıp ceneme patltasım vardır o derece agrıodu yani (( Diyetisyenim detoksu dişin iyilesince tekrarlarız dedi bilginize :/ Ben bi doktora gidicem bugun yine optüm hepinizi....
Cnm cam terebentin yagi dökülmesini önler. Bide sarımsak ve saf zeytinyağı karistirip sür.canım çok sıkkın kızlar. uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyordum gitmediğim doktor piyasadaki kullanmadgm ürün, ilaç kalmadı. ama sonuc 0. bırakın eski haline dönmesi saçlarımı gün geçtikçe kaybediyorum. bugn dustan sonra saçıma şekil vermeye çalışırken arka kısımda bir yerde elime hiç saç gelmediğini fark ettm. aynayla da baktgımda çok da yanılmadıgımı gördüm. zaten saç dökülmesinin yanında yaklaış 1 senedir egzama problemimde vardı. o bölge resmen kabuk bağlamış döküntüler vardı baya. morallerm alt üst oldu. zaten ilerleyen etaplarda peruk kullanmayı düşünüyordum ama sanırım artık o kadar bile beklemicem kullanmak için. bir bayanın en önemli seyi saçları. insan kaybettikçe daha iyi anlıyor. internetten baktm ankarada prenses peruk diye bir yerde medical peruklar üsretiyormuş gerçek saçtan. siparişte veriliyor biliyor fakat çıt çıt olsa neyse peruk olunca denemeden almakta bana biraz riskli geliyor. ayrıca fiyatları da ortalama 1.000 tl civarı şuan pat deyince onu verebilecek durumumda yok. hadi evdekilerle maddi anlama bir care bulduk diyelm bnm için peruk kullanmak ne kadar da bir kurtuluş yolu gbi gözüksede insanların saçlarımın peruk oldugunu anlamasından çekiniyorum. en önemlisi de erkek arkadsıma bu durumu nasıl anlatırım hiç bir fikrim yok suan :/ anlıcanz öyle bir haldeym ki ne yapacağımı şaşırdım
Düşünme sürekli tatlım psikolojin cidden etkileniyor.aslında çalışmayı bnde çok istiyorum canım ama aklım sürekli saçlarımda. sanki herkes bnm saclarıma bakıyormuş gbi geliyor bir garip hissediyorum. en son çalıştıgım yerden de biraz da bunun stresiyle ayrıldm ama o zamanlar duurm bu kadar vahm değildi. birde başka bazı ödemelermz oldugu için sıra ona hiç gelmedi. yaklaşık bir haftadr bu konuyu daha sık düşünür oldm. gerçekten dediğin gbi psikolojisini fazla etkiliyor insanın :/
günaydın herkese.uzun bir aradana sonra kavuşabildim çok şükür.çooook şeyler paylaşılmış hepsine bakamadım maalesef.okulun başlamasına sırf sizlerle görüşeceğim için sevindim desem:)
bu arada kilo almamışım çok mutluyum.
ayyyy canım ya....çok üzüldüm.diş ağrıları çok kötü olur...Allah yardımcın olsun. detoksa da devam edersin sonra...sen şu berilin yaptığı ayran detoksunu biliyormusun kuzum?sordum kendisine ama kaynamış arada galiba...
Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur.
diş ağrısı çok fenadır geçmiş olsun..tekrar düzelince yaparsın önemli olan sağlık değil mi?
sana da geçmiş olsun kuzum. Rabbim şifa versin
Az yemişsin. Birde beril bahsetmedi ama sen yeni katıldın galiba menüleri bi onceki gununkini yaziyoruz ve katilimin cok az gördüğüm kadarıyla.slm bugün bittim öldüm yok oldum hareketli yaşam ne zormuş ki hareketli de değildi ücretli öğretmenliğe başladım git gel filan derken ders di şu bu derken yorulduğumu fark ettim sabah çok az bir kahvaltı ettim üç dört zeytin bir peynir çay şekersiz öğlen yemek yemedim akşamda biraz lahana kavurması bu yani ve yoğurt ama öldüm öldüm resmen ya
Cnm selam ben geldimdiyetisyen e gidiyorum cnm bu cumartesi kontrolü var ins güzel bi sonuçla karsilasirim:)
Saolun kız valla gerçekten beni bitirdi bu ağrı ilaclardan kilo verememekte cabasıdetoksu 2 hafta sonra yapıcam oyle konustuk bugun diyetisyenimle telefonda
slm bugün bittim öldüm yok oldum hareketli yaşam ne zormuş ki hareketli de değildi ücretli öğretmenliğe başladım git gel filan derken ders di şu bu derken yorulduğumu fark ettim sabah çok az bir kahvaltı ettim üç dört zeytin bir peynir çay şekersiz öğlen yemek yemedim akşamda biraz lahana kavurması bu yani ve yoğurt ama öldüm öldüm resmen ya
Kızlar burda toplanmışşş.ama malesef ben menumu paylaşıb kaçıcam.kociş bekliyor.yarın yeterim hepinize.dikkat...bu gün kızartma köfte yedim.acaba çokmu kötü dür?bir el atarsanız sevinirim.
Kahvaltı yapamadım.sadece yeşil çay .
Ara yeşil çay 1 yağsız kuru kurabiye
Öğlen 2köfte,yarım dilim kepekli ekmek.2 3 tane kslem patates,1 kase yoğurt
Ara nar,meyveli hazır yoğurt
Akşam 1 köfte 1 tabak lahana+yoğurt
Ara yeşil çay 4 te 1 ayva
3 litreden fazla su.1saat evde yürüyüş.200ip atladın.hepinizi öpüyorum.kaçmak zorundayım.yoksa sizi bırakıp ta gitmezdim.iyi gecelet hepinize...
Kahvalti : yağsız Kaşarlı tost, ayran
Ara:2 kuru incir, 10 fındık
Öğle; 4yemek kaşığı kisir,2 bardak ayran
Aksam; 12 adet hamsi, büyük bir kase salata(yagsiz tuzsuz) 2dilim ekmek
Ara 1fincan beyaz çay, yarım muz, yarım elma, yarım portakal
10.02.2014
Kahvaltı yarım simit
Ara; 2 kuru incir, 10 fındık
Öğle:yarim ekmek arasi köfte,2 bardak ayran, bide kizartma yedim yaa patates (( çok pismanimmm niye yedimse.
Akşam; 3hamsi yarim dilim ekmek, 3 -5 kaşık çorba, bol salata
Ara:Yeşil cay,2 elma
(Yaa kızlar o patatesleri ve ekmeği yedim diye hemen kilo almam dimi yaa(
Güzel olmuş menün. Ama kahvaltı yapmadan olmaz canım.Kızlar burda toplanmışşş.ama malesef ben menumu paylaşıb kaçıcam.kociş bekliyor.yarın yeterim hepinize.dikkat...bu gün kızartma köfte yedim.acaba çokmu kötü dür?bir el atarsanız sevinirim.
Kahvaltı yapamadım.sadece yeşil çay .
Ara yeşil çay 1 yağsız kuru kurabiye
Öğlen 2köfte,yarım dilim kepekli ekmek.2 3 tane kslem patates,1 kase yoğurt
Ara nar,meyveli hazır yoğurt
Akşam 1 köfte 1 tabak lahana+yoğurt
Ara yeşil çay 4 te 1 ayva
3 litreden fazla su.1saat evde yürüyüş.200ip atladın.hepinizi öpüyorum.kaçmak zorundayım.yoksa sizi bırakıp ta gitmezdim.iyi gecelet hepinize...
Bir kez yemekle bişey olmaz ama devam etmemek lazım.Kahvalti : yağsız Kaşarlı tost, ayran
Ara:2 kuru incir, 10 fındık
Öğle; 4yemek kaşığı kisir,2 bardak ayran
Aksam; 12 adet hamsi, büyük bir kase salata(yagsiz tuzsuz) 2dilim ekmek
Ara 1fincan beyaz çay, yarım muz, yarım elma, yarım portakal
10.02.2014
Kahvaltı yarım simit
Ara; 2 kuru incir, 10 fındık
Öğle:yarim ekmek arasi köfte,2 bardak ayran, bide kizartma yedim yaa patates (( çok pismanimmm niye yedimse.
Akşam; 3hamsi yarim dilim ekmek, 3 -5 kaşık çorba, bol salata
Ara:Yeşil cay,2 elma
(Yaa kızlar o patatesleri ve ekmeği yedim diye hemen kilo almam dimi yaa(
Kepekli pirinç bende almıştım gayet güzel lezzeti.. menüngüzel canım.bu akşam bende menümü yazayım
sabah:önce 2 bardak su
1 yumurta 3 zeytin yeşil çay 1 dilim tahıllı ekmek
ara:2 kuru kayısı
öğlenırasa yemeği içinde pirinç vardı ekmek yemedim
yoğurt
ara: 1 sütlü kahve 5 badem
akşam: 1 kepçe çorba
salata (kocaman)
2 kaşık kepekli pirinç pilavı(eşim karıştırmış alırken pirinç al demiştim ama çok lezzetli çıktı)
az tavuk eti
ara: 1 bardak adaçayı
su 2,5 lt
spor: 1saat yürüyüş
şimdide içim kıyılıyo....ama kendimi tutmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?