Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur.

selam kızlar işten yeni geldim..bize öğretmenler gelmiş ilk atamadan..onlarla tanıştık..
birazdan oğlumu okuldan almaya gideceğim bir yürüyüş olsun banada..
biz menüleri yazıyoruz değilmi artık yoksa değiştide ben mi görmedim..

diş ağrısı çok fenadır geçmiş olsun..tekrar düzelince yaparsın önemli olan sağlık değil mi?

herkese günaydıngüzel bir gün olsun inşallah...
evet tatil bitti rejime devam sabah içilen yeşil çayla güne başladım birazdan çıkıyorum evden aralarda uğrayacağım...:130:

kızlar hoşgeldiniz :)

çok sık şampuan değiştirmiyorum aslında canım ama geçen gün kuaföre gittim o da dedi saçında aralıklar oluşmaya başlamış diye. hngi şampuanı kullandgımı sordu bioxcin dedm onu kullanma git bir de 2si bir arada olmayan herhangi bir şmpuan al ipek bile alsan olur yeter ki sade şampuan olsun. onu kullan ve dustan cıkınca da hiç bekletme kurut tamamen dedi. bnde son 2 yıkamadır nerden dirttüyse annemlerin kullandgı şampuandan kullandm ondan mı böyle oldu acaba :/

sana da geçmiş olsun kuzum. Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun canım diş agrisi zor olur gecsin yaparsın yine.
Menüleri yaziyoruz tabikidee.bende yazmadım dünkü menümü yarın başlarım artık.

slm bugün bittim öldüm yok oldum hareketli yaşam ne zormuş ki hareketli de değildi ücretli öğretmenliğe başladım git gel filan derken ders di şu bu derken yorulduğumu fark ettim sabah çok az bir kahvaltı ettim üç dört zeytin bir peynir çay şekersiz öğlen yemek yemedim akşamda biraz lahana kavurması bu yani ve yoğurt ama öldüm öldüm resmen ya

Cnm öğün atlama ac kalmak ertesi gün daha cok yemene sebep olur.

Yaziyoz cnm bende giremedim iki gun yazcam hemen:)

Aferim sana cnm bende bozmadim demek isterdim ama sanki azcık bozuldu gibi yazcam yediklerimi birazdan bakalım ne diceniz???

Cnm geçmiş olsun cokkkk

Cnm cam terebentin yagi dökülmesini önler. Bide sarımsak ve saf zeytinyağı karistirip sür.

Düşünme sürekli tatlım psikolojin cidden etkileniyor.

Hosgeldin cnm merhabalar:)

Yok canım ayran detoksunu bilmiyorum çok saol valla dişim beni öldürüyo...

Çok geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur.

diş ağrısı çok fenadır geçmiş olsun..tekrar düzelince yaparsın önemli olan sağlık değil mi?

sana da geçmiş olsun kuzum. Rabbim şifa versin

Saolun kız valla gerçekten beni bitirdi bu ağrı ilaclardan kilo verememekte cabası detoksu 2 hafta sonra yapıcam oyle konustuk bugun diyetisyenimle telefonda

Son düzenleme:
Az yemişsin. Birde beril bahsetmedi ama sen yeni katıldın galiba menüleri bi onceki gununkini yaziyoruz ve katilimin cok az gördüğüm kadarıyla.
Cnm selam ben geldim diyetisyen e gidiyorum cnm bu cumartesi kontrolü var ins güzel bi sonuçla karsilasirim:)

İnşallah istediğin gibi bir sonuç olur

Kızlar burda toplanmışşş.ama malesef ben menumu paylaşıb kaçıcam.kociş bekliyor.yarın yeterim hepinize.dikkat...bu gün kızartma köfte yedim.acaba çokmu kötü dür?bir el atarsanız sevinirim.

Kahvaltı yapamadım.sadece yeşil çay .
Ara yeşil çay 1 yağsız kuru kurabiye
Öğlen 2köfte,yarım dilim kepekli ekmek.2 3 tane kslem patates,1 kase yoğurt
Ara nar,meyveli hazır yoğurt
Akşam 1 köfte 1 tabak lahana+yoğurt
Ara yeşil çay 4 te 1 ayva

3 litreden fazla su.1saat evde yürüyüş.200ip atladın.hepinizi öpüyorum.kaçmak zorundayım.yoksa sizi bırakıp ta gitmezdim.iyi gecelet hepinize...

Kahvalti : yağsız Kaşarlı tost, ayran
Ara:2 kuru incir, 10 fındık
Öğle; 4yemek kaşığı kisir,2 bardak ayran
Aksam; 12 adet hamsi, büyük bir kase salata(yagsiz tuzsuz) 2dilim ekmek
Ara 1fincan beyaz çay, yarım muz, yarım elma, yarım portakal

10.02.2014
Kahvaltı yarım simit
Ara; 2 kuru incir, 10 fındık
Öğle:yarim ekmek arasi köfte,2 bardak ayran, bide kizartma yedim yaa patates(( çok pismanimmm niye yedimse.
Akşam; 3hamsi yarim dilim ekmek, 3 -5 kaşık çorba, bol salata
Ara:Yeşil cay,2 elma
(Yaa kızlar o patatesleri ve ekmeği yedim diye hemen kilo almam dimi yaa(

zamanla bu tempoya alışıyorsun:)

fena değil bence...köfteleri ekmeğe bastırıp yağını alsaydın:)

yemişsin işte o kadar:)ama yarın telafi edersen kilo olmaz bence...

bu akşam bende menümü yazayım
sabah:önce 2 bardak su
1 yumurta 3 zeytin yeşil çay 1 dilim tahıllı ekmek

ara:2 kuru kayısı
öğlenırasa yemeği içinde pirinç vardı ekmek yemedim
yoğurt
ara: 1 sütlü kahve 5 badem
akşam: 1 kepçe çorba
salata (kocaman)
2 kaşık kepekli pirinç pilavı(eşim karıştırmış alırken pirinç al demiştim ama çok lezzetli çıktı)
az tavuk eti

ara: 1 bardak adaçayı
su 2,5 lt
spor: 1saat yürüyüş
şimdide içim kıyılıyo....ama kendimi tutmam lazım

Güzel olmuş menün. Ama kahvaltı yapmadan olmaz canım.
Bir kez yemekle bişey olmaz ama devam etmemek lazım.
Kepekli pirinç bende almıştım gayet güzel lezzeti.. menüngüzel canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…