Malum 1 aydır izinliyim iyice bi tatil oldu annemde vardı yedik ictik gezdik eğlendik. Tabii tatli tatlı yemenin acı acı gegirmesi olurmuş. Şimdi menümü toparlayıp düzenlemeye çalışıyorum. Dünkü menümü yazayım şimdi.
Sabah geç kalktik öğlen ve sabah bir oldu1 bardak ılık limonlu su
2 dilim ekmek domates salatalık 2 dilim peynir az bal kaymak
ara 10-12 badem fındık 1 ekşi elma
akşam 1 kepçe çorba 4 tane irice istavrit bol salata
Ara şekersiz kahve
su 2lt
spor yok
Öyleyse menulere dikkat ve takıma girmek için bol paylaşım gerekli.anladım iki üç gün oldu yazmaya başladığım ama o da işte üçretli filan olunca az yazıyorum kabul ama kilo vermek istiyorum hayatımı bir düzen e koyacağım haklısınız övün atlamak doğru değil azda olsa yemem gerekli dikkat edeceğim kilo vermek istiyorum hemde en çok istediğim şeylerden birisi bu yaa
Son bir aydır yediklerime göre bi hayli az bugüne göre de az. Dediğim gibi eski duzenimi oturtmaya çalışıyorum. Bu hafta gitgellerle gecicek sanırım.Cnm menü az mı çok mu bilemedim????
Öyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum güzelim.gelicek sefere kesin uyarım.yeter ki siz bana tio verin...fena değil bence...köfteleri ekmeğe bastırıp yağını alsaydın:)
Güzel bir gün olmuş bebeğim.beyendim ben...bu akşam bende menümü yazayım
sabah:önce 2 bardak su
1 yumurta 3 zeytin yeşil çay 1 dilim tahıllı ekmek
ara:2 kuru kayısı
öğlenırasa yemeği içinde pirinç vardı ekmek yemedim
yoğurt
ara: 1 sütlü kahve 5 badem
akşam: 1 kepçe çorba
salata (kocaman)
2 kaşık kepekli pirinç pilavı(eşim karıştırmış alırken pirinç al demiştim ama çok lezzetli çıktı)
az tavuk eti
ara: 1 bardak adaçayı
su 2,5 lt
spor: 1saat yürüyüş
şimdide içim kıyılıyo....ama kendimi tutmam lazım
Evde peynir den baska kahvaltılık bir sey ve kepekli ekmek yoktu,bitmişdi.annemlerden yeni geldiyim için dolaptan haberim yoktu.ben de fazla dan kalori almamak için yemedim güzelim...aslında sabahlari hiç aç olmam ama sizinle başladıktan sonra yiyorum mecburen...Güzel olmuş menün. Ama kahvaltı yapmadan olmaz canım.
Bir kez yemekle bişey olmaz ama devam etmemek lazım.
Kepekli pirinç bende almıştım gayet güzel lezzeti.. menüngüzel canım.
Toparlanırsın güzelim.ne de olsa hepimiz in mesuliyeti senin üzerinde.biz kaptandan da moral ve destek alıyoruz.sen de hepimiz için toparlanmalısın çabucak...hadi güzelim...Malum 1 aydır izinliyim iyice bi tatil oldu annemde vardı yedik ictik gezdik eğlendik. Tabii tatli tatlı yemenin acı acı gegirmesi olurmuş. Şimdi menümü toparlayıp düzenlemeye çalışıyorum. Dünkü menümü yazayım şimdi.
Sabah geç kalktik öğlen ve sabah bir oldu1 bardak ılık limonlu su
2 dilim ekmek domates salatalık 2 dilim peynir az bal kaymak
ara 10-12 badem fındık 1 ekşi elma
akşam 1 kepçe çorba 4 tane irice istavrit bol salata
Ara şekersiz kahve
su 2lt
spor yok
Tahmin ediyorum güzelim.ama daha çok motive olman içim e daha çok zayıflamak için katılmalısın canım...yoksa takıma alınmazsın ki...o zaman da motivasyon düsüyor...anladım iki üç gün oldu yazmaya başladığım ama o da işte üçretli filan olunca az yazıyorum kabul ama kilo vermek istiyorum hayatımı bir düzen e koyacağım haklısınız övün atlamak doğru değil azda olsa yemem gerekli dikkat edeceğim kilo vermek istiyorum hemde en çok istediğim şeylerden birisi bu yaa
berilcim nerelerdesn ?
berilcim nerelerdesn ?
Öyleyse menulere dikkat ve takıma girmek için bol paylaşım gerekli.
Son bir aydır yediklerime göre bi hayli az bugüne göre de az. Dediğim gibi eski duzenimi oturtmaya çalışıyorum. Bu hafta gitgellerle gecicek sanırım.
herkese günaydın..
evet kızlar bu zayıflama işinde artık tam moda girmeliyiz..
şurda bahara yaza ne kaldı?herkesin bir bahanesi var inanın ama başka çare yok!
o yüzden işe gideceğim için sabah erkenden yemeğimi yapacam,salatamıda hazırlayacam başka çarem yok..çünkü akşam geldiğim için çok aç oluyorum:18:
katılıyorum sana canım.bahar aylarında artık ince ince giyecğiz heryerden birşeyler fışkırmasın.
erken yaparsan yemeğini tabi daha rahat edersin.
Evetttt kızlar ben boşuna söylemiyorum ya mayıs ayının fıstıkları diye...hepimizin tamanen zayıflama olaylna konsantre olmamız gerek.kesinlikle taviz vermek yok.yok tatilmiş,yok annemletdeyim,yok misafir gittik.kızlat biz tombiyiz ve güxel görünmek istiyorsak kesinlikle bahane bulmamalıyız.bu kesinlikle kendimizi aldatmak olur . lütfen dikkat li olalım canlarım.çünki birimizi bozduğu diyet diyeri için motive bozukluğudur.benim için her birinizin yazdığı yaptığı çok önemli hepinizi seviyorummmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?