Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Malum 1 aydır izinliyim iyice bi tatil oldu annemde vardı yedik ictik gezdik eğlendik. Tabii tatli tatlı yemenin acı acı gegirmesi olurmuş. Şimdi menümü toparlayıp düzenlemeye çalışıyorum. Dünkü menümü yazayım şimdi.
Sabah geç kalktik öğlen ve sabah bir oldu1 bardak ılık limonlu su
2 dilim ekmek domates salatalık 2 dilim peynir az bal kaymak

ara 10-12 badem fındık 1 ekşi elma

akşam 1 kepçe çorba 4 tane irice istavrit bol salata

Ara şekersiz kahve

su 2lt
spor yok

anladım iki üç gün oldu yazmaya başladığım ama o da işte üçretli filan olunca az yazıyorum kabul ama kilo vermek istiyorum hayatımı bir düzen e koyacağım haklısınız övün atlamak doğru değil azda olsa yemem gerekli dikkat edeceğim kilo vermek istiyorum hemde en çok istediğim şeylerden birisi bu yaa

Cnm menü az mı çok mu bilemedim????

Öyleyse menulere dikkat ve takıma girmek için bol paylaşım gerekli.
Cnm menü az mı çok mu bilemedim????
Son bir aydır yediklerime göre bi hayli az bugüne göre de az. Dediğim gibi eski duzenimi oturtmaya çalışıyorum. Bu hafta gitgellerle gecicek sanırım.

fena değil bence...köfteleri ekmeğe bastırıp yağını alsaydın:)
Öyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum güzelim.gelicek sefere kesin uyarım.yeter ki siz bana tio verin...
Güzel bir gün olmuş bebeğim.beyendim ben...
Güzel olmuş menün. Ama kahvaltı yapmadan olmaz canım.

Bir kez yemekle bişey olmaz ama devam etmemek lazım.

Kepekli pirinç bende almıştım gayet güzel lezzeti.. menüngüzel canım.
Evde peynir den baska kahvaltılık bir sey ve kepekli ekmek yoktu,bitmişdi.annemlerden yeni geldiyim için dolaptan haberim yoktu.ben de fazla dan kalori almamak için yemedim güzelim...aslında sabahlari hiç aç olmam ama sizinle başladıktan sonra yiyorum mecburen...
Toparlanırsın güzelim.ne de olsa hepimiz in mesuliyeti senin üzerinde.biz kaptandan da moral ve destek alıyoruz.sen de hepimiz için toparlanmalısın çabucak...hadi güzelim...
Tahmin ediyorum güzelim.ama daha çok motive olman içim e daha çok zayıflamak için katılmalısın canım...yoksa takıma alınmazsın ki...o zaman da motivasyon düsüyor...
berilcim nerelerdesn ?

Hakketen ya berilcim nerdeeee?gupsecim menunu paylaşmadın mı sen tatlım?

Son düzenleme:
herkese günaydın..
evet kızlar bu zayıflama işinde artık tam moda girmeliyiz..
şurda bahara yaza ne kaldı?herkesin bir bahanesi var inanın ama başka çare yok!

o yüzden işe gideceğim için sabah erkenden yemeğimi yapacam,salatamıda hazırlayacam başka çarem yok..çünkü akşam geldiğim için çok aç oluyorum:18:

evet tatilde boşluyor insan ama senelerdir bende aynı inan..al ver içim şişti..şu senelerdir aynı kiloda olanlara imreniyorum..

canım bu cuma listeye ekle istersen.çok şükür tatilde almadım hatta verdim.bakalım bu hafta çok vermem ama yine de az da alsa versem kardır

katılıyorum sana canım.bahar aylarında artık ince ince giyecğiz heryerden birşeyler fışkırmasın.

erken yaparsan yemeğini tabi daha rahat edersin.

canım çok geçmiş olsun.allah şifa versin.senin çok güçlü bir yapınvar böyle hastalıklar sana ancak grip gibi gelir.hayat dolu mutlu bir insansın en önemlisi yaşamdan zevk alan ve bebişleri olan bir annesin:) güzel haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun sana da canım.diş ağrısıda hiç bişeye benzemez ya.inşallah en kıas zamanda atlatırsın.

tatlım senin saçlar sadece egzamadan öyle olmaz başka bir şey de etkiliyor bence.aklıma saç kıran geldi.dr a gittin m hiç.benim eşimin saçlarında da egzama var.kabuk kabuk kepek gibi dökülür sürekli kaşır.hatta heryere döktüğü için sinir olurum.neyse.o elekon ve ketoral adlı iki losyon kullanıyor ara sıra etkili de oluyor.ama sen en kısa sürede uzman bi dr görün.kulaktan duyma hiçbişey kullanma.çünkü seninki öylesine bi saç dökülmesi değil anladığım kadarı ile.

Evetttt kızlar ben boşuna söylemiyorum ya mayıs ayının fıstıkları diye...hepimizin tamanen zayıflama olaylna konsantre olmamız gerek.kesinlikle taviz vermek yok.yok tatilmiş,yok annemletdeyim,yok misafir gittik.kızlat biz tombiyiz ve güxel görünmek istiyorsak kesinlikle bahane bulmamalıyız.bu kesinlikle kendimizi aldatmak olur . lütfen dikkat li olalım canlarım.çünki birimizi bozduğu diyet diyeri için motive bozukluğudur.benim için her birinizin yazdığı yaptığı çok önemli hepinizi seviyorummmm.....

Son düzenleme:

sonuna kadar katılıyorum sana arkadaşım
birbirimizi motive edelim menülerimizi daha çok paylaşalım hem örnek oluyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…