Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sonuna kadar katılıyorum sana arkadaşım
birbirimizi motive edelim menülerimizi daha çok paylaşalım hem örnek oluyor bize
Evet güzelim birimizin için yapılan yorum diyerimiz için de çok önemli ola bilir. Şahsen benim için öyle.çok şey öyrendim burda...medela kızlardan biri menyusunde pirinçli yemek yediyi için ekmek yemediyini söyledi.ben de bunu öyrenmiş oldum...

evet o bendim
bu arada salata ve yoğurt olmadanda olmaz bu iş..bende onu öğrendim..
bol salata yapmak lazım vakit alıyor ama mineral alıyoruz rejim yaparken o da lazım yoksa saçlarımız dökülür cildimiz de kötü olur bence..
banada doktor demişti eskiden..

Kızlar ya ben geçen hafta güzelce 2.5 kilomu verdim.bu hafta da diyetimi hiç bozmamama ragmen 4günde sadece 200 qr vermişim.neden ki?bu motive bozukluğu ama yaaaa...

1-İsimin nedir?
mehtap
2-Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
29 yaşında,yengeç burcu,4 temmuz
3-Dış görüntünü tarif eder misin?
beyaz tenli,kahverengi saçlı ve gözlüyüm.
4-Boyun Kaç?
1.60 cm.
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
3 kardeşiz.bir abim var evli ikizlere hamile eşi:),bir de kızkardeşim var kise1 e gidiyor.
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
adanalıyız adanada yaşıyoruz.(ama ben bu şehri hiç sevmiyorum)
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
evet rehber öğretmenim
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
2009 şubatta evlendim.5 yıllık
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
evet,bir yaşına yeni girmiş bir kızım var.
10-Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
tedaviden önce 55 tim.hamile kaldığımda 57 oldum.74 ile doğuma girdim.19 kilo almışm.64 kiloya kadar kendiliğinden gitti.gerisi de artık diyet ile inşallah
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
54 kilo ideal kilom.şimdi 61,8im.hedefim 55 daha sonrası zaten gelir.

12-Kilo alma maceran nedir?
hamilelik..
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
artık kendimi kötü hissediyordum.kıyafetlerime giremediğim için bütün kıyafetleri yeniledim.ve eski kıyafetlerime girip rahatça alış veriş yapmak.daha rahar harekeet etmek için diyete başladım.zaten doğumdan önce de arada kilo aldıkça yapardım çok uzak değilim yani bu işlere:)hatta deneyimliyim diyebilim:)
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
bu alanda çok da ayrım yapamıyorum.tarz olarak romantik komedi,dram, filmlerini severim.müzekte de kulağıma hoş geleni dinlerim her tarzdan dinleim yani sadece metal ve ağır arabesk dinlemem.sanatçı ayrımada yapmam.(vay be ne kadar evrenselleşmişim)
15-Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
çooooook.kedilerim çok oldu,köpek besledim,civciv,balık.üniversitede bile arkadaşlarla evimizde balık ve kedi besledik.
16- Hobilerin nelerdir?
aaahhhh.bu bir yara bende iki senedir.sinema,kitap,gezi çoook severdim.ama şimdi çooook uzağındayım kzım kendine esir etti beni:)
17-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
çok zor olmadı ünv. sınıf arkadaşımdı:)bizim samimi olduğumuz 10 kişilik arkadaş grubumuz vardı.eşim sınıftan başkasını ben de bi başkasını severdim.hatta birbirimize dertleşirdik:)nolduysa oldu.son sene birbirimize tutulduk.ve evlendik.anlayacağınız ben onun o da benim herşeyimi biliyor.gerçi benim ilk ve son çıktığım kişi oldu:)sağlam temelli bir evliliklerin arkadaşlıklarla başlayanlar old. düşünüyorum.çünkü ben eşimin her halini biliyorum.

18-Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
kendi bölümümün kitaplarını okurum ama onun dışında güncel yazarlardan yeni çıkanlardan yararlanırım.elif şafak,iskender pala vs.bir de dini temelli kitaplardan yararlanırım.mustafa islamoğlu,siber erarslanvs. yani bu alanda da her daldan takırım.zaten tarz olarak dönüşümlü okuyorum.

19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
kandırılmak sanırım.daha doğrusu aptal yerine koyulmak çok kızarım.sevdiklerimle beraber vakit geçirkem,yeni yerler görmek.
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
tabiki alış veriş.

evet kızlar.tabiki birbirimizi hem motive ediyoruz hem de dizginliyoruz aslında.buraya yazacağımı bildiğim için ona göre yiyorum mesela ben.

Kızlar ya ben geçen hafta güzelce 2.5 kilomu verdim.bu hafta da diyetimi hiç bozmamama ragmen 4günde sadece 200 qr vermişim.neden ki?bu motive bozukluğu ama yaaaa...

gayet normal canım.çünkü geçemn hafta çok vermişsin.genelde böyle olur zaten.çok verdiğinin haftasına daha az verirsin.sen aynen devam et.zaten daba kalırsa bir haftada 2,5 çok fazla olmuş.normal olan 500-800 gr felan yani.nasıl bir anda o kadar verdin ki.

güzelim ilk hafta fazla verdin çünkü ödem ve su gitti..
o yüzden herkese hep öyle olur zaten ideali haftada en fazla 1 kilo diye biliyorum ben..
ama önemli olan kastan değilde yağlardan gitmesi..
o da hareket ve güzel beslenmeyle oluyor ben kızım 9 aylık falanken 2 ay diyetisyene gittim her hafta ölçüm yapılıyordu eğer kastan verdiysen kızıyordu
ordan öğrendim bende..

valla çok karışık ne bulduysam gibi birşey oldu..
tavuk pişiriyorum salata yapıyorum akşam soslarım diye..
çocuğun beslenmesinede gözleme yapcam bir de o beslenme işi baydı beni..
öğlenede kereviz salatası yapcam yoğurtlu onu yiyip işe gitcem öyle karışık birşeyler işte..

ooooo maşallah birsürü şey yapacaksın desene.iyi iyi ben de senden fikir edinmiş oldum:)

valla açtım dolabı ne bulduysam artık
öğle eşim eve gelecek ona göre,akşamda 17:30 gibi evde oluyorum yemek hazırlamak için çok aç oluyorum herşeye saldırıyorum sonra..hepsi aradan çıksın dedim zaten yemek fırında salatayı doğradım bir kereviz rendeleyeceğim yoğurtla falan bitti sayılır..

tabi 7de kalktım kızımı kreşe gönderdim oğlum uykucu yatar daha 07:30 da iş başı mutfağa...
ne yatması valla çalışan hanım ve anne olmak zor

tabi 7de kalktım kızımı kreşe gönderdim oğlum uykucu yatar daha 07:30 da iş başı mutfağa...
ne yatması valla çalışan hanım ve anne olmak zor

pek bi hamarat gördüm seni:)maşallah.

kesinlikle çalışan anne olmak zor.ev hanımı olsan ne dert edecektin kendine.aheste aheste bütün güne yayardın yapacaklarını.ama çalışmak insanı zinde tutuyor kesinlikle.iki gündür bunu hissediyorum.erken kalkıyor günü değerlendiriyoruz.herşeye yetiyoruz.tatilde hiç bi,şeye yetişemiyordum.ama şimdi daha düzebnli oldu herşey.

günaydın canım sanada

iyiyim canım sen nasıolsın inş bu hafta verebılırızz veremeyınce motıvasyonum düşüverıyor hemen
Ayy sorma benim motivasyonda hemen düşüyor...
İlk başta yoruluyor insan ama zamanla alışıyorsun tempoya hareket iyidir :) Öğün atlama sonra yemeğe saldırıyor insan. Çantanda da kuru ya da yaş meyve bulundur aralarda ye :)
Afiyet olsun zaten öğlen yemişsin sporunuda yapmışsın çok etkilemez bence :)

Hemen kilo almazsın ama devamını getirmezsen. :)

evet kızlar çalışmak iyide valla akşam 10 da pilim bitiyor...
ne yapalım sağlık olsun

sizde menülerinizi aksatmayın sağlıklı az kalorili menüleri bekliyoruz..

Gayet güzel bence
Aynı durumdayım iki haftadır ya misafirim vardı ya ben misafirlikteydim düzenim alt üst oldu toparlamaya çalışıyorum. Şimdide acayip yorgunluk var hiçbir şey yapasım gelmiyor bir iki güne düzene sokarız inşallah :)
Verirsin inşallah canım dikkat edersen sporunu da yaparsan verirsin tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…