Evet güzelim birimizin için yapılan yorum diyerimiz için de çok önemli ola bilir. Şahsen benim için öyle.çok şey öyrendim burda...medela kızlardan biri menyusunde pirinçli yemek yediyi için ekmek yemediyini söyledi.ben de bunu öyrenmiş oldum...sonuna kadar katılıyorum sana arkadaşım
birbirimizi motive edelim menülerimizi daha çok paylaşalım hem örnek oluyor bize
Evet güzelim birimizin için yapılan yorum diyerimiz için de çok önemli ola bilir. Şahsen benim için öyle.çok şey öyrendim burda...medela kızlardan biri menyusunde pirinçli yemek yediyi için ekmek yemediyini söyledi.ben de bunu öyrenmiş oldum...
Kızlar ya ben geçen hafta güzelce 2.5 kilomu verdim.bu hafta da diyetimi hiç bozmamama ragmen 4günde sadece 200 qr vermişim.neden ki?bu motive bozukluğu ama yaaaa...
Kızlar ya ben geçen hafta güzelce 2.5 kilomu verdim.bu hafta da diyetimi hiç bozmamama ragmen 4günde sadece 200 qr vermişim.neden ki?bu motive bozukluğu ama yaaaa...
evet bir mutfak bir burası ne koşturdum be...
valla çok karışık ne bulduysam gibi birşey oldu..
tavuk pişiriyorum salata yapıyorum akşam soslarım diye..
çocuğun beslenmesinede gözleme yapcam bir de o beslenme işi baydı beni..
öğlenede kereviz salatası yapcam yoğurtlu onu yiyip işe gitcem öyle karışık birşeyler işte..
tabi 7de kalktım kızımı kreşe gönderdim oğlum uykucu yatar daha 07:30 da iş başı mutfağa...
ne yatması valla çalışan hanım ve anne olmak zor
Ayy sorma benim motivasyonda hemen düşüyor...günaydın canım sanada
iyiyim canım sen nasıolsın inş bu hafta verebılırızz veremeyınce motıvasyonum düşüverıyor hemen
İlk başta yoruluyor insan ama zamanla alışıyorsun tempoya hareket iyidir :) Öğün atlama sonra yemeğe saldırıyor insan. Çantanda da kuru ya da yaş meyve bulundur aralarda ye :)slm bugün bittim öldüm yok oldum hareketli yaşam ne zormuş ki hareketli de değildi ücretli öğretmenliğe başladım git gel filan derken ders di şu bu derken yorulduğumu fark ettim sabah çok az bir kahvaltı ettim üç dört zeytin bir peynir çay şekersiz öğlen yemek yemedim akşamda biraz lahana kavurması bu yani ve yoğurt ama öldüm öldüm resmen ya
Afiyet olsun zaten öğlen yemişsin sporunuda yapmışsın çok etkilemez bence :)Kızlar burda toplanmışşş.ama malesef ben menumu paylaşıb kaçıcam.kociş bekliyor.yarın yeterim hepinize.dikkat...bu gün kızartma köfte yedim.acaba çokmu kötü dür?bir el atarsanız sevinirim.
Kahvaltı yapamadım.sadece yeşil çay .
Ara yeşil çay 1 yağsız kuru kurabiye
Öğlen 2köfte,yarım dilim kepekli ekmek.2 3 tane kslem patates,1 kase yoğurt
Ara nar,meyveli hazır yoğurt
Akşam 1 köfte 1 tabak lahana+yoğurt
Ara yeşil çay 4 te 1 ayva
3 litreden fazla su.1saat evde yürüyüş.200ip atladın.hepinizi öpüyorum.kaçmak zorundayım.yoksa sizi bırakıp ta gitmezdim.iyi gecelet hepinize...
Kahvalti : yağsız Kaşarlı tost, ayran
Ara:2 kuru incir, 10 fındık
Öğle; 4yemek kaşığı kisir,2 bardak ayran
Aksam; 12 adet hamsi, büyük bir kase salata(yagsiz tuzsuz) 2dilim ekmek
Ara 1fincan beyaz çay, yarım muz, yarım elma, yarım portakal
10.02.2014
Kahvaltı yarım simit
Ara; 2 kuru incir, 10 fındık
Öğle:yarim ekmek arasi köfte,2 bardak ayran, bide kizartma yedim yaa patates (( çok pismanimmm niye yedimse.
Akşam; 3hamsi yarim dilim ekmek, 3 -5 kaşık çorba, bol salata
Ara:Yeşil cay,2 elma
(Yaa kızlar o patatesleri ve ekmeği yedim diye hemen kilo almam dimi yaa(
Gayet güzel bencebu akşam bende menümü yazayım
sabah:önce 2 bardak su
1 yumurta 3 zeytin yeşil çay 1 dilim tahıllı ekmek
ara:2 kuru kayısı
öğlenırasa yemeği içinde pirinç vardı ekmek yemedim
yoğurt
ara: 1 sütlü kahve 5 badem
akşam: 1 kepçe çorba
salata (kocaman)
2 kaşık kepekli pirinç pilavı(eşim karıştırmış alırken pirinç al demiştim ama çok lezzetli çıktı)
az tavuk eti
ara: 1 bardak adaçayı
su 2,5 lt
spor: 1saat yürüyüş
şimdide içim kıyılıyo....ama kendimi tutmam lazım
Aynı durumdayım iki haftadır ya misafirim vardı ya ben misafirlikteydim düzenim alt üst oldu toparlamaya çalışıyorum. Şimdide acayip yorgunluk var hiçbir şey yapasım gelmiyor bir iki güne düzene sokarız inşallah :)Malum 1 aydır izinliyim iyice bi tatil oldu annemde vardı yedik ictik gezdik eğlendik. Tabii tatli tatlı yemenin acı acı gegirmesi olurmuş. Şimdi menümü toparlayıp düzenlemeye çalışıyorum. Dünkü menümü yazayım şimdi.
Sabah geç kalktik öğlen ve sabah bir oldu1 bardak ılık limonlu su
2 dilim ekmek domates salatalık 2 dilim peynir az bal kaymak
ara 10-12 badem fındık 1 ekşi elma
akşam 1 kepçe çorba 4 tane irice istavrit bol salata
Ara şekersiz kahve
su 2lt
spor yok
Verirsin inşallah canım dikkat edersen sporunu da yaparsan verirsin tabi :)anladım iki üç gün oldu yazmaya başladığım ama o da işte üçretli filan olunca az yazıyorum kabul ama kilo vermek istiyorum hayatımı bir düzen e koyacağım haklısınız övün atlamak doğru değil azda olsa yemem gerekli dikkat edeceğim kilo vermek istiyorum hemde en çok istediğim şeylerden birisi bu yaa
bütün arkadaşlara cevaben hoşbulduk diyorum.çok fazla alıntı olmasın dedim de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?