bende tam senı yakaladım dıye sevınıyodumm yıne arayı actınnn
Gogo durum cokmu kotuyse...
Nerve burdayim ya gibi
Ebrusüper
Kuzular sızı sevıyorum beenı özleyın emı
Kizlar bugun okulda ilk gunum anca vakit bulabildm yzmk icin. Zaten bu hftada kilom sabit :/ niyee boyle oldm bn yine ya :/
Gecen hfta 70.9
Bu hfta da 70.9
Cok sevindim canimGünaydın kızlar bugün tartıdan inince göbek attım vallaAnnem kız kardeşlerim halime gülüyolar Geçen hafta 76.0 dım şuan 75,1 im Fark 900 gram bunca yaşadığım ödem şişlik bilmem neye rağmen bu mübarek cuma hepsinden kurtulmuş bulunmaktayım oh oh oh ohhh :)))
birşeyler söyleyip seni teselli etmeyi çok isterdim canım keşke onu haklı çıkarabilecek birşeyler bulabilsem :/ senin için en iyisi olmuş gerçekten. ben bu konuda erkektir yapar demeyeceğim. hele ki videoya alması, bunu ne halt yemeye saklıyorsa hala daha saklaması çok ayıp. nasıl güvenilebilir ki böyle birine. üstelik birde seni suçlu göstermeye çalışıyormuş. ben s....m tüyü nereye dikeym olmuş onun hali, pess. zamanla herşey senin için yoluna girer hayatım. benimde 6 senelik bir ilişkim sözlenmeme 1 hafta kala aldatılma ile bitti, düşün. ama şuan hayatımda bir başkası var çok şükür de mutluyum. seninde öyle olacak sadece zaman.
Ayy bende hemen okumaliyim:)
Değmez uzulmeye demek istiyorum ama ne desek bos su an cnm biliyorum zamanla geçecek sabret..
)
bir şey yaşamasına sözün yok mu?inanmıyorum sana
.
insanı öldürmeyen güçlendirir derler herşeyin çaresi zaman maalesef...
Ne ayıp yaa seni niye sucluyosaa
Bencede ya eevlenmiş olsaydın
Kararrrsabirr ve oluröylebazen gelmedi kacirdimmi yada haberi olan varmi. Saat 3 e kadar beklerim gelmezlerse paylaşıcam listeyi
ayyyy çok sevindim:)***4. TAKIM 348. ETAP***
Ebrueva76.0/ 75.1/ 0.9/% 1.18)
masumcuk84.3/84.3 /0 /%0 ) kilosu sabit
Adigegupse70.9/ 70.9/ 0/% 0) kilosu sabit
oluröylebazen78.3/ 78/0.3 /% 0.38)
Merve10er77.2/76.6 /0.6 /% 0.78)
Damlanur1070.8/70.6 /0.2 /% 0.28)
Kararrrsabirr91.3/90.1 / 1.2/% 1.31)
gogo240568.0/ 70.0/ -2/% -0.74)344.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 4'e bölündü
defne222259.0/ 58.8/ 0.2/% 0.17) 346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
tutatse8562.0/ 61.6/0.4 /% 0.32)346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Cok sevindim canim
Kizlar ben olayin sokuyla size ayrintili anlatamadim ebruya anlattim biraz faceden
Biz 5 ay ayri kaldik.
soyle ki videolari silmisti hatta hayatindan cogu seyi sildi biz barismistik ve hersey cok guzeldi.
ben yazin yasadigi iliskinin videosunu gordum.o surede biz ayriydik hatta benim de iliskim vardi.ama yine de girunce gozum dondu ona vurmaya basladim .videoyu kendi telime atmistim onu silmeye calisirken evde bi bogusma yasandi nen dustum bacagim morardi onun tek kolu tutmuyo suan tam agridan oynatamiyo.
dun gece konustuk ne kadar dogru soyluyo bilmiyorum ama kadini hatirlamiyomus sabah yaninda yokmus ama videoyu cekebilcek kadar ayikti o da var.ama ben videoyu kime gonderdim onu bile hatirlamiyorum dedi..yemin ediyo surekli hatirlamadigina gecenin 5inde cekilmis baktim.alkolluymus.
Telefonunda bisey yoktu silmisti ama ben bisey kesfettim samsunglarda biz silsekte baska biyere saklaniyomus.onu kesfedince onun tele baktim orda gordum watsaptan giden videolarda buldum.
Beni suclamasini konustum ben onu doverek uyandirinca haliyle sen ne yapardin dedi.dun psikolaga gittim o da ne demesini kliyosun ki adam herseyini silmis senle guzel bi hayata baslamis tekrar sarilarak uyuyosunuz ve bi anda yumruklarla kaldiriliyo dedi.
Ne dusuncem ne dicem bilmiyorum..ben yokken yasanmis diye unutmalimiyim yok sa hayatima devam mi etmeliyim...
onla barissak bile o goruntuler aklimdan gider mi bilmiyorum.surekli basina kakicam biliyorum..zaten onun da istemedigi ve bana dedigi surekli soyledigi surekli beni eziyosun bagiriyosun azarliyosun..ben senle huzurlu olmak isterken hep sorun cikariyosun diyo..bilmiyorum napicam sizin fikriniz ne
Listeyi paylaştım kızlar. Bundan sonra oglene kadar bildirimlrinizi yapin. Bu saatlere kadar beklemek riskli daha önce son dakka yetistirebilmistik.hepimiz calisiyoruz mesguluz sorunlsrimiz olabiliyo cumalari dikkat edelim lutfen.
Kizlar ben olayin sokuyla size ayrintili anlatamadim ebruya anlattim biraz faceden
Biz 5 ay ayri kaldik.
soyle ki videolari silmisti hatta hayatindan cogu seyi sildi biz barismistik ve hersey cok guzeldi.
ben yazin yasadigi iliskinin videosunu gordum.o surede biz ayriydik hatta benim de iliskim vardi.ama yine de girunce gozum dondu ona vurmaya basladim .videoyu kendi telime atmistim onu silmeye calisirken evde bi bogusma yasandi nen dustum bacagim morardi onun tek kolu tutmuyo suan tam agridan oynatamiyo.
dun gece konustuk ne kadar dogru soyluyo bilmiyorum ama kadini hatirlamiyomus sabah yaninda yokmus ama videoyu cekebilcek kadar ayikti o da var.ama ben videoyu kime gonderdim onu bile hatirlamiyorum dedi..yemin ediyo surekli hatirlamadigina gecenin 5inde cekilmis baktim.alkolluymus.
Telefonunda bisey yoktu silmisti ama ben bisey kesfettim samsunglarda biz silsekte baska biyere saklaniyomus.onu kesfedince onun tele baktim orda gordum watsaptan giden videolarda buldum.
Beni suclamasini konustum ben onu doverek uyandirinca haliyle sen ne yapardin dedi.dun psikolaga gittim o da ne demesini kliyosun ki adam herseyini silmis senle guzel bi hayata baslamis tekrar sarilarak uyuyosunuz ve bi anda yumruklarla kaldiriliyo dedi.
Ne dusuncem ne dicem bilmiyorum..ben yokken yasanmis diye unutmalimiyim yok sa hayatima devam mi etmeliyim...
onla barissak bile o goruntuler aklimdan gider mi bilmiyorum.surekli basina kakicam biliyorum..zaten onun da istemedigi ve bana dedigi surekli soyledigi surekli beni eziyosun bagiriyosun azarliyosun..ben senle huzurlu olmak isterken hep sorun cikariyosun diyo..bilmiyorum napicam sizin fikriniz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?