KIZLAAARRRRR
Ya ben kilo bildirimi yapmıştım ama neden olmamış
geçen hafta:91.3
bu hafta:90.1
% hesaplama nasıl yapılıyo bilmiyom
-1.2vermişim anlıcanız:):):)
izne ayrılmadan 59.0
şimdi:58.8
fark:200 gr.
evet tatilde kilo aldığımın farkındaydım pazartesiden beri sıkı rejimdeyim en azından onlar gitmiiş...
ama vücudum 60 laara çıkmak için inatlaşıyor bence son 5 kilo ne zormuş be ya...gitmiyo valla...
günaydın güzeller
geçen hafta:62
bugün:61.6
fark:400gr
Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk ya.diyetimi bozmama rağmen sadece 200qr vermişim.neden böyle oldu ya.insanın motivasyonu düsüyor. Acaba vücudum daha azımı istiyor.anlamadım ki...
Geçen hafta 70.800
Bu hafta 70.600
Yüzde 0.2
Acaba doğru yapmışmlyım bilemedim .ilk defa ya...
Günaydın kızlar bugün tartıdan inince göbek attım vallaAnnem kız kardeşlerim halime gülüyolar Geçen hafta 76.0 dım şuan 75,1 im Fark 900 gram bunca yaşadığım ödem şişlik bilmem neye rağmen bu mübarek cuma hepsinden kurtulmuş bulunmaktayım oh oh oh ohhh :)))
Canım varsın sabit olsun üzülme en azından kilo almıyosun koruyosun benim detoksu denemeni tavsiye ederim belki o hızlandırır bu duraksama dönemini bu arada hayırlı olsun tekrar :)
Kizlar ben olayin sokuyla size ayrintili anlatamadim ebruya anlattim biraz faceden
Biz 5 ay ayri kaldik.
soyle ki videolari silmisti hatta hayatindan cogu seyi sildi biz barismistik ve hersey cok guzeldi.
ben yazin yasadigi iliskinin videosunu gordum.o surede biz ayriydik hatta benim de iliskim vardi.ama yine de girunce gozum dondu ona vurmaya basladim .videoyu kendi telime atmistim onu silmeye calisirken evde bi bogusma yasandi nen dustum bacagim morardi onun tek kolu tutmuyo suan tam agridan oynatamiyo.
dun gece konustuk ne kadar dogru soyluyo bilmiyorum ama kadini hatirlamiyomus sabah yaninda yokmus ama videoyu cekebilcek kadar ayikti o da var.ama ben videoyu kime gonderdim onu bile hatirlamiyorum dedi..yemin ediyo surekli hatirlamadigina gecenin 5inde cekilmis baktim.alkolluymus.
Telefonunda bisey yoktu silmisti ama ben bisey kesfettim samsunglarda biz silsekte baska biyere saklaniyomus.onu kesfedince onun tele baktim orda gordum watsaptan giden videolarda buldum.
Beni suclamasini konustum ben onu doverek uyandirinca haliyle sen ne yapardin dedi.dun psikolaga gittim o da ne demesini kliyosun ki adam herseyini silmis senle guzel bi hayata baslamis tekrar sarilarak uyuyosunuz ve bi anda yumruklarla kaldiriliyo dedi.
Ne dusuncem ne dicem bilmiyorum..ben yokken yasanmis diye unutmalimiyim yok sa hayatima devam mi etmeliyim...
onla barissak bile o goruntuler aklimdan gider mi bilmiyorum.surekli basina kakicam biliyorum..zaten onun da istemedigi ve bana dedigi surekli soyledigi surekli beni eziyosun bagiriyosun azarliyosun..ben senle huzurlu olmak isterken hep sorun cikariyosun diyo..bilmiyorum napicam sizin fikriniz ne
KIZLAAARRRRR
Ya ben kilo bildirimi yapmıştım ama neden olmamış
geçen hafta:91.3
bu hafta:90.1
% hesaplama nasıl yapılıyo bilmiyom
-1.2vermişim anlıcanız:):):)
kızlar valla ne dicem ne yapıcam bilmiyorum...anlıcagınız zor durumdayım ve cok kotuyum sabahtan beri bi kahve içtim okadar.
takıma katılımım düşebilir ki düştü de ..isterseniz izinli olayımm ..ne bişey yiyorum ne içiyorum
Ogrenmis oldun kuzum :) ayrandan zarar gelmez tuket bolcaOfffff yaaaaaaa.bağırmak istiyorum.kafamı taşlara vurmak istiyorum mmm. Neden şu mayonezi yedim ben ya.1 yemek kaşığı 229 kaloriymiş.hiç bilmiyordum bu kadar çok olduğunu. Çok şükür ki ekmek yemedim yanında ve koca bardak ayran içtim...of ya kötü oldummmm
Aynen canim haber veririm duruma gore zatenTamam canım perşembe ye kadar bakalım duruma yine isterse0n izinli yazariz katılım konusunda idare ederiz bikac gun.
Iyi bence hafyaya cok daha iyi oluruz umarimBu hafta 4. Olmuşuz hatunlar.
Güzel olmuş canım mayonezde ödül olsun artikTebrikler kızlar.sonuç o kadar da kötü deyilmiş.ben bu gün evde deyildim.önce kocamla barıştık sonra kızımı annemlere bıraktık gezmeye gittik,yemek falan yedik,bolca yürüdüm şimdi annemlerdeyim uyuycam birazdan önce rapor umu vereyim....
Sabah yeşil çay,yağsız çok az şekerli 1 kurabiye
Ara mandalina
Öğlün 2 fırında tavuk.1kase yoğurt,yeşillik,
1dilim siyah ekmek
Ara yarım muz,1mandalina
Akşam mantarlı,tavuk göğüslü,salatalıklı ve malesef mayonezli salata,ayran
1.5litre su ve 1saat falan orta tempolu yürüyüş,bacaklarım kırılıyo resmen kalori yakmışımdır her halde.yürürken sırtımı ve boynumu düz tutmaya çalışdım öyle ağrıyorlar ki şimdi...hakketen ben de çok deyişikler var kızlar bu defa çok farklı,yürüyüşe,suya aşk yarandı ve kesinlikle canım yasak şeyleri çekmiyor.hiç yemek istemiyorummm.katkınız büyük.sağ olun hepinuz iyi ki sizi tanımışım...
Olan olmuş artık önümüze bakcaz canım.Offfff yaaaaaaa.bağırmak istiyorum.kafamı taşlara vurmak istiyorum mmm. Neden şu mayonezi yedim ben ya.1 yemek kaşığı 229 kaloriymiş.hiç bilmiyordum bu kadar çok olduğunu. Çok şükür ki ekmek yemedim yanında ve koca bardak ayran içtim...of ya kötü oldummmm
kızlar tebrikler.. özellikle de ebrcum seni tebrk ederm. hfta için ne kadar üzüldüğünü görmüştüm ama bak tartı yüzüne güldü.
canım sen o detoksu paylaşmış mıydın ben mi kaçırdım? br denesem iyi olacak cidden.
Offfff yaaaaaaa.bağırmak istiyorum.kafamı taşlara vurmak istiyorum mmm. Neden şu mayonezi yedim ben ya.1 yemek kaşığı 229 kaloriymiş.hiç bilmiyordum bu kadar çok olduğunu. Çok şükür ki ekmek yemedim yanında ve koca bardak ayran içtim...of ya kötü oldummmm
mesaj sayım 57 kızlar sizlerde saydınızmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?