slm arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim..yaş 34 boy 1,60 kilo 69,7 hedef 57 bugün başladım.. umarım sık sık görüşürüz..
günlük menüm :
sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
öğlen.: 1 kivi
akşam : avuç içi kadar haşlanmış tavuk ve - az yeme alışkanlığı için çerez tabaklarını kullanıyorum..- çok az da salata günü kapattım..
yarın görüşmek dileğiyle sevgiler
sabah
1 simir
2 dilim peynir
3 zeytin
kiraz sapı çayı
1 ceri domates
öğle
domates peynir ve yeşillikli sandaviç
akşam
1 tabak tavuk corbası
1 dilim ekmek
yarım saat yuruyus
nasıl geçti bakalım haftasonlarınız şekerler?
günaydın canım.güzel bir hafta sonuydu ama azımın ayarı kaçtı.yedim de yedim.onun için hafta sonu menümü yazmöayacağım.sanırım bir yeme atağı geçirdim.neyse şimdi iyiyim.bu hafta güzel ve sağlıklı besleneceğim.bu kararla başladım güne.
senin nasıldı
al benden de o kadar...hırsla yedim sanki..sonrada kendime kızdım...iyi ki çalışıyorum yoksa evde fil kadar olurdum..
kesinlikle katılıyorum.ben de tatil zamanı sapıtıyorum.çalışırken herşey yolunda.gariptir iştahımda çok olmuyor.ama hafta sonu gelince ne yapsam ne yesem diyorum.
NOTbu arada yemek diyince.urfada sembole gittin mi.muhteşem.kesinlikle öneririm.şimdi kızlar bana kızacak ama.orayı tatmadan o şehirden gitme derim.gerçi biz yazın gittiğimizde biraz bozmuşlardı ama şimdi nasıl bilmiyorum.ciğerini,kuşşını ve terbiyeli hindiyi dene derim.)aramızda kalsın:)))))
eşim tatlıya düşkün ben yapmasam dışarıdan alır muhakkak...
sonra bende dayanamıyorum işte..zaten burda çok kilo almıştım 1,5 senede...hele bir fotoğrafım var kendimden utanmıştım rejime başladım o yüzden bayağı verdim ama artık pek veremiyorum şu son beş kilo zor gitcek gibi...
eşim çok boğazına düşkündür oralara gittik yeni birkaç yer daha var oralara da gittik:)
evde canım sıkılınca mutfağa gidiyorum ne yapsam kapısını kitlesem me?
eşim tatlıya düşkün ben yapmasam dışarıdan alır muhakkak...
sonra bende dayanamıyorum işte..zaten burda çok kilo almıştım 1,5 senede...hele bir fotoğrafım var kendimden utanmıştım rejime başladım o yüzden bayağı verdim ama artık pek veremiyorum şu son beş kilo zor gitcek gibi...
evet kızlar işe gitme vakti taa akşama kadar dersim var bu 2 gün..hadi kendinize ii bakın..buraları ihmal etmeyin ok?
Gunaydin sekerler.guzel bir hafta diliyorum
Müjdeeeeee alcim cikti dunnnnnnn
Bu hafta dereceye gitmeye ne dersiniz kizlar.hadi bir gayrettttt
Damla biliyorum yine kizacaksin bir gelip gidiyorum diye. Ama ugramassamda eksik hissediyorum kendimi
Öpüyorum gidilardan haydi bana bas bas
Alçı için gözün aydın tatlım . Evetttt kızgınınm sana...temelli gelsene yaaaa...Damla biliyorum yine kizacaksin bir gelip gidiyorum diye. Ama ugramassamda eksik hissediyorum kendimi
Öpüyorum gidilardan haydi bana bas bas
Gunaydin sekerler.guzel bir hafta diliyorum
Müjdeeeeee alcim cikti dunnnnnnn
slm arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim..yaş 34 boy 1,60 kilo 69,7 hedef 57 bugün başladım.. umarım sık sık görüşürüz..
günlük menüm :
sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
öğlen.: 1 kivi
akşam : avuç içi kadar haşlanmış tavuk ve - az yeme alışkanlığı için çerez tabaklarını kullanıyorum..- çok az da salata günü kapattım..
yarın görüşmek dileğiyle sevgiler
sabah
1 simir
2 dilim peynir
3 zeytin
kiraz sapı çayı
1 ceri domates
öğle
domates peynir ve yeşillikli sandaviç
akşam
1 tabak tavuk corbası
1 dilim ekmek
yarım saat yuruyus
Evet tatlım haklısın 1kere kaçırdın mı hep geliyir.ben bu diyete başlayalı hiç kaçırmadım.1kere yanlışlıkla mayonezli salata yedim.ama bu kadar kalirisi olduğunu bilsem yemezdim asla.
Senin menülerin hep dolu dolu ama güzel de kilo veriyosun yani...
Ayyy sağol cnmm diyetisyenin listesine uyuyorum işe yarıyo sanırım bugün kontrole gitcem birazdan:)
Ben sırf kocamla birlikte yemek için 8de yiyorum malesef.ama aile kurallarının bozulmasını istemiyorum ne yapayım..
tmm cnm o zaman sende akşamları daha sebze ağırlıklı tutmaya çalış bişey olmaz okuldan geç gelince bende o vakitlerde yiyom bazen yapcak bişey yok.
Ne güzel kuzum ya çok sevindim.inşallah bu hafta herkes daha iyi olur. ..
herkes için süper bir hafta olması dileğiyle:)
Aferin canım sen dü benim gibi kafaya koymuşsun galiba.azmin güzel.ben dü hep kocama söylüyorum zaten bu defa bırakmak yok yapıcam bu işi...
Aynen benim gibi..sadece o an...o an keçince müthiş bir mutluluk ve müthiş bir özgüven...
Bu azimle görürsün vallaha...
Ben 300 için seni bekliyorum tatlım...
ayy tmm cnmhaber etcem
Bu gün senden güzel haberler gaydalı bilgiler bükliyoruz kuzum...
inşallah bende öyle umuyorumm:):):)
Sen kendine iyi bak kuzum spor sora da olur...
Yazmayı unutmuşum canım ya.öğlen de akşam da 1dilim ekmek yemiştim..
o zaman tamamdır tatlım:)
Aramıza hoş geldin kuzum.başarılar diliyorum sana...ama menü az olmuş. .
Zaman güzelim. ..yanlış ya da doğru yaptığın belli olur.inşallah üzülmessin tatlım.
günaydınlarrrrrrr:):) kucak dolusu sevgiler:)Günaydın canlarım,mayıs ayının fıstıkları.dün akşam yetişememişdim.şimdi amma alıntı yapmışım ya.herkese güzel bir hafta olsun. ..bu hafta bolca misafirlikde olucam.ama kaçırmıycam söz....hadi bakakım her kes uyansın da topiğimize gelsin
günaydın güzel arkadaşlarım.yeni bir haftaya başlamış bulunmaktayız.umarım bu hafta daha iyi sonuçlar alacağımız ve mutlu olacağımız bir hafta olur.her bakımdan.
AMİNNNNN CNMMMM BNM:)herkese günaydın
az kalorili güzel bir gün olsun inşallah...
EE süperdi valla bnm:)nasıl geçti bakalım haftasonlarınız şekerler?
KİLİT vursen o kapıya cnm:)evde canım sıkılınca mutfağa gidiyorum ne yapsam kapısını kitlesem me?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?