Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım.gogo kaptanımız sana gerekli açıklamayı yapmış.umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın.bu grup seni bu anlamda motive edecektir.bu arada öğlen olmamış.bir kiviyle atlama lütfen.

sabah
1 simir
2 dilim peynir
3 zeytin
kiraz sapı çayı
1 ceri domates

öğle
domates peynir ve yeşillikli sandaviç

akşam
1 tabak tavuk corbası
1 dilim ekmek

yarım saat yuruyus

güzel olmuş canım.

bu arada geri barışmışsınız.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.herkes hata yapabilir.önemli olan tekrarlanmaması.ilişkinizin bundan sonrası tabiki eskisi gibi olmayacak.bu bir milat olmuş sizin için.sağlıklı ve sağlam bir ilişki oldukça zordur.bunun bozulması dengeleri altüst ediyor maalesef.kafandaki soru işaretlerini mutlaka onunla paylaş ve içine sinmişmi verdiği cevaplar bir düşün.seninle paylaştığı mahrem ve özel anların sadece ikiniz arasında olup almadığına dikkat et.hiç kimseyle ömrünün sonuna kadar beraber olma garantisi yok.yani ben kendime bir kural edindim.asla üçüncü bir şahsa gösteremeteceğim bir foto ya da video çekmem.sonrası için asla garantim yok çünkü.anladın mı demek istediğimi.eşimi çok seviyorum ama herşeyi düşünmek zorundayım

nasıl geçti bakalım haftasonlarınız şekerler?

günaydın canım.güzel bir hafta sonuydu ama azımın ayarı kaçtı.yedim de yedim.onun için hafta sonu menümü yazmöayacağım.sanırım bir yeme atağı geçirdim.neyse şimdi iyiyim.bu hafta güzel ve sağlıklı besleneceğim.bu kararla başladım güne.

senin nasıldı

al benden de o kadar...hırsla yedim sanki..sonrada kendime kızdım...iyi ki çalışıyorum yoksa evde fil kadar olurdum..

gogocum geçmiş olsun canım.dinlenmeden enerjini toparlayamazsın.bir günü kendine ayır da vücudunu dinlendir canım.

al benden de o kadar...hırsla yedim sanki..sonrada kendime kızdım...iyi ki çalışıyorum yoksa evde fil kadar olurdum..

kesinlikle katılıyorum.ben de tatil zamanı sapıtıyorum.çalışırken herşey yolunda.gariptir iştahımda çok olmuyor.ama hafta sonu gelince ne yapsam ne yesem diyorum.

NOTbu arada yemek diyince.urfada sembole gittin mi.muhteşem.kesinlikle öneririm.şimdi kızlar bana kızacak ama.orayı tatmadan o şehirden gitme derim.gerçi biz yazın gittiğimizde biraz bozmuşlardı ama şimdi nasıl bilmiyorum.ciğerini,kuşşını ve terbiyeli hindiyi dene derim.)aramızda kalsın:)))))

eşim çok boğazına düşkündür oralara gittik yeni birkaç yer daha var oralara da gittik:)

eşim tatlıya düşkün ben yapmasam dışarıdan alır muhakkak...
sonra bende dayanamıyorum işte..zaten burda çok kilo almıştım 1,5 senede...hele bir fotoğrafım var kendimden utanmıştım rejime başladım o yüzden bayağı verdim ama artık pek veremiyorum şu son beş kilo zor gitcek gibi...

evet kızlar işe gitme vakti taa akşama kadar dersim var bu 2 gün..hadi kendinize ii bakın..buraları ihmal etmeyin ok?

Gunaydin sekerler.guzel bir hafta diliyorum
Müjdeeeeee alcim cikti dunnnnnnn

Son düzenleme:
Bu hafta dereceye gitmeye ne dersiniz kizlar.hadi bir gayrettttt

Damla biliyorum yine kizacaksin bir gelip gidiyorum diye. Ama ugramassamda eksik hissediyorum kendimi
Öpüyorum gidilardan haydi bana bas bas

eşim çok boğazına düşkündür oralara gittik yeni birkaç yer daha var oralara da gittik:)

hımmm iyi iyi biz vakit bulunca yine o tarafa geleceğiz arkadaşın biri doğum yaptı o bahaneyle yollara düşeriz.sen o yerlerin adlarını bana ver canım.geldiğimizde uğrarız.o zamana kadar ideal kilomad aulaşırım.benim iki ayım kaldı.ayda 3 kilo verirsem iki ay sonunda tamamdır.tabi bu herşeyi homini homini yiyeceğim demek değil:)

evde canım sıkılınca mutfağa gidiyorum ne yapsam kapısını kitlesem me?

aynen bende öyle.yapmaktan da yemekten büyük bir keyif alıyorum.problem orda zaten.bunlar mutlu ediyor bizi:)

gider canım.vücudun direnç gösteriyorsa hareketi artır ama.akşamları yürüyüş ve spor eve gelince de biraz yağ yakma hareketlşeri bir haftada hemen etkisini gösterir.orda olsaydım her akşam çıkardık yürüyüşe:)

evet kızlar işe gitme vakti taa akşama kadar dersim var bu 2 gün..hadi kendinize ii bakın..buraları ihmal etmeyin ok?

güle güle sevgi kelebeği:)iyi dersler

Gunaydin sekerler.guzel bir hafta diliyorum
Müjdeeeeee alcim cikti dunnnnnnn

günaydın canım.çok şükür insan kendini hapsedilmiş hissediyor alçıyla o hissi bilirim.

Bu hafta dereceye gitmeye ne dersiniz kizlar.hadi bir gayrettttt

inşallah neden olmasın

Damla biliyorum yine kizacaksin bir gelip gidiyorum diye. Ama ugramassamda eksik hissediyorum kendimi

ah canım.burası bir alışkanlık yapıyor insanda.mutlaka giresin geliyor.zaten ben sizin izinleri anlamadım:)sen de gogo da izin aldınz ama giremeden duramadınız:)

Oooo tüm kızlar toplanmışşşş
Alçı için gözün aydın tatlım . Evetttt kızgınınm sana...temelli gelsene yaaaa...

Kızlaaaaaaaar 2 hafta sonra erkek kardeçimin düyünü var ve ben ne geyeceymi bilmiyorum dahs.hiç bir şey almadım. Vakit bulamlyorum.çok heycanlıyım..miğdem bulanıyor aklıma gelince..hem de iku düyün var.burada hem klz tarafı hem erkek tarafı ayrı düğün yapıyor.bana iki elbise lazııııııııııııım...

cnm hoşgeldin umarım burası senin için de faydalı olur.ama menün az bence öğleyi atlamışsın kivi ara öğün olur ana öğün değil.

sabah
1 simir
2 dilim peynir
3 zeytin
kiraz sapı çayı
1 ceri domates

öğle
domates peynir ve yeşillikli sandaviç

akşam
1 tabak tavuk corbası
1 dilim ekmek

yarım saat yuruyus

tatlım sabah ki simiti yarım yapsak öğle ve akşama da ayran yoğurt bişeyler eklesek süper olur bence:)

günaydınlarrrrrrr:):) kucak dolusu sevgiler:)
günaydın güzel arkadaşlarım.yeni bir haftaya başlamış bulunmaktayız.umarım bu hafta daha iyi sonuçlar alacağımız ve mutlu olacağımız bir hafta olur.her bakımdan.

herkese günaydın
az kalorili güzel bir gün olsun inşallah...
AMİNNNNN CNMMMM BNM:)
nasıl geçti bakalım haftasonlarınız şekerler?
EE süperdi valla bnm:)
evde canım sıkılınca mutfağa gidiyorum ne yapsam kapısını kitlesem me?
KİLİT vursen o kapıya cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…