Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm senin için yaptığım alıntılar pek bi karışmış valla anlamadım her neyse ben kafama koydum İNŞŞ. Bu kez milat olcak ve ben ideal kiloma kavuşcam öyle umut ediyorum ve bunun için gayret ediyorum. bekle beni 300 e gelince haber etcem sana:):) bu arada insan o yeme ataklarını sabredip atlatınca cidden anlatılmaz bir mutluluk beliriyo yaaa:):)

Kızlar internetimde sorun var sayfalar bir saate açılıyor sinir oldum. ben kaçıyorum şimdi sonra görüşürüz :)

Kiz benimki yeme izin olduuuu
Oooo tüm kızlar toplanmışşşş

Alçı için gözün aydın tatlım . Evetttt kızgınınm sana...temelli gelsene yaaaa...
Dämlacks Ben zaten pek bir duzendizim gelirsem sizide bastan cikaririm
Günaydın canım. Gözün aydın. İnşallah gireriiz dereceyer

tşk ederim cnm. dün spor yapmadım bugün platese ve yürüyüşe başlayacağım o yüzden yazmamıştım. ayrıca dün 2,5 lt su tükettim. menümü evde bulunduğum sürece az tutuyorum okulda yiyeceğim şeyler bana pek uygun olmuyor. yağsız tost ve et ekmekli hamburger , tek ve et ekmekli döner gibi yiyecekler olunca dengeleme yapmam gerekiyor. 3 yıl önceden bu şekilde uygulayarak kilo verdim. kurallarınız konusunda verdiğin bilgi için tşkler. umarım problemsiz sizlerden biri olurum.. sevgiler..

hazır gıdalar yasakmış evden hazırlayıp götürmem gerekecek bu durumda ne yapacağıma dair fikir alabilir miyim ? ton balığı alıp yiyebilirim aslında. evde hazırlayacaklarım sandviç türleri oluyor ve onlar bana fena kilo aldırıyor.. normalde de tüketiyorum diyet psikolojisine giremem o muhteşem şeylerle günde 45 dk yürüyüş yarım saat plates yeterli gelmez mi sizce.. kurallarda extra spor zamanı yapılacak deniliyor.. :44:

VEEE sizlerden ayrılıp diyetisyene gitme vakti görüşürüzzz:):):):)

Daha önce bu şekilde kilo verdim ama geri aldim diyosun diyetisyenlerin verdiği diyetlere uygun beylenorsen ve spor yaparsan kilo verirsin ama bu kadar az yiyeyerek olmaz. Diyetisyen menusunu 1 ay uygularsan bedenin alışır ve kilo vermeye baslarsin.ama once sabirla listeye uyman gerekir.

tmm cnm tşk

Herkese Merhabalarrrrrrrrr

Çok sevdiğim ve kıramadığım bir arkadaşım sayesinde ben de aranıza katılmış bulunmaktayım.

Kendisi 5. Takım'da, 5. Takıma burdan selamlarımı iletiyorum.

Günlük menümü daha sonra sizlerle paylaşıyor olacağım.

Hoşgeldin aramıza canım. İlk sayfamızda takım kurallarımız var okuyup kabul ediyosan beraber zayıflayalım. Biraz geçmiş sayfalara bakarsan fikir edinebilirsin.

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle takım üyelerine kendimden biraz olsun bahsetmek istiyorum.
Ben 25 yaşındayım, boyum 1,74 ve kilom (şuan) 85.
Nişanlıyım ve malum düğüne kadar hedef kiloma inmek için çaba göstermem gerekiyor. (Şuan 75)
Sevdiğim bir arkadaşım, 5. Takıma üye ve gösterdiği azim ile birlikte hedef kilosuna yaklaşmak için elinden geleni yapıyor.
Onun vesilesi ile ben de şuan bu takıma üye oldum.
İstediğim zaman bunu başaracağımı biliyorum.
Buraya gelme nedenim ise; Görüş ve önerileriniz ile bunu daha düzenli ve hızlı yapabilmektir.

Şimdiden ilginiz ve alakanız için hepinize teşekkür ediyorum.

Nasılsın Merve

Görüşürüz güzel haberlerle dönersin inşallah...

Canlarrrrr ben geldim diyetisyenimle sonunda görüştüm çok mutluyum:):) yaa size demiştim zaten bnm tartıda var bir sorun diye bu yüzden ben diyetisyenin tartısını göz önünde tutuyorum fakat cuma günleri bildirim yapmam gerektiği için de evdeki tartımda tartılıyorum. yani sonuç olarak var bir karışıklık ama bu sizi etkilemiyor ben hep kendi tartımdan kilo bildirimi yapıyorum size. 1 ay önce 96 kg gelmiştim bugün kontrolde 92 kg geldim doktorum benden önce sevindi. istediğim buydu zaten diyo bu şekilde verdiğin kiloları hiç bir zaman geri almayacaksın dedi ve ben 1 ay boyunca toplamda sadece 400 kadar ip atladım. anlıycanız sıfır sporla verdim ve ilk 10 günü bnm için adaptasyon süreciydi çok da uyamadım listeme. veee 4 kilonun 3kg ı yağdan gitmiş:):) 15 gün sonra tekrar kontrole gitcem . Şu an aynı diyet listesiyle 15 gün daha devam etcem 15 gün sonra değişiklik yapcaz:) bir de METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY TARİFİ verdi onu yapcam 15 gün tadı güzel olur ve içebilirim inş:):) isterseniz tarifi sizinlede paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…