Nasılsın Mervegunaydın canımmm
VEEE sizlerden ayrılıp diyetisyene gitme vakti görüşürüzzz:):):):)
nasılsın merve
görüşürüz güzel haberlerle dönersin inşallah...
Kiz benimki yeme izin olduuuugünaydın canım.çok şükür insan kendini hapsedilmiş hissediyor alçıyla o hissi bilirim.
inşallah neden olmasın
ah canım.burası bir alışkanlık yapıyor insanda.mutlaka giresin geliyor.zaten ben sizin izinleri anlamadım:)sen de gogo da izin aldınz ama giremeden duramadınız:)
Dämlacks Ben zaten pek bir duzendizim gelirsem sizide bastan cikaririmOooo tüm kızlar toplanmışşşş
Alçı için gözün aydın tatlım . Evetttt kızgınınm sana...temelli gelsene yaaaa...
Günaydın canım. Gözün aydın. İnşallah gireriiz dereceyer
hoş geldin aramıza. öncelikle ilk sayfada takım kurallarımız var onları okuyup kabul ediyosan beraber zayıflarız.vee 2 hafta deneme süresi var katılımın ve uyumuna göre takım olarak aramızda oylama yapıyoruz.hergün bir önceki günün menüsünü içtiğimiz su ve sporu paylaşıyoruz birbirimize yorum yapıyoruz.
yediklerin çok az geldi bana :)
cnm hoşgeldin umarım burası senin için de faydalı olur.ama menün az bence öğleyi atlamışsın kivi ara öğün olur ana öğün değil.
tşk ederim. daha önce çok faydasını görmüştüm 57 kiloya kadar düştüm ama malesef sil baştan oldu.. sabah geç uyandım o yüzden kivi yeterli geldi. ara öğünleri ekleyince bana kilo olarak dönüyor. diyetisyen menüsüyle miktarların yarısını yediğim halde 1 haftada 3 kilo almıştım. o yüzden kendime göre dengelemeler yapıyorum. bugün okulda tüketeceklerim dünü kapatırsevgiler..
hoşgeldin canım.gogo kaptanımız sana gerekli açıklamayı yapmış.umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın.bu grup seni bu anlamda motive edecektir.bu arada öğlen olmamış.bir kiviyle atlama lütfen.
tşk ederim cnm. bu kadar kişi kivi, menü olmamış diyorsa olmamıştırtmm cnm dikkat ederim.. sevgiler..
VEEE sizlerden ayrılıp diyetisyene gitme vakti görüşürüzzz:):):):)
hazır gıdalar yasakmış evden hazırlayıp götürmem gerekecek bu durumdane yapacağıma dair fikir alabilir miyim ? ton balığı alıp yiyebilirim aslında. evde hazırlayacaklarım sandviç türleri oluyor ve onlar bana fena kilo aldırıyor.. normalde de tüketiyorum diyet psikolojisine giremem o muhteşem şeylerle günde 45 dk yürüyüş yarım saat plates yeterli gelmez mi sizce.. kurallarda extra spor zamanı yapılacak deniliyor.. :44:
Daha önce bu şekilde kilo verdim ama geri aldim diyosun diyetisyenlerin verdiği diyetlere uygun beylenorsen ve spor yaparsan kilo verirsin ama bu kadar az yiyeyerek olmaz. Diyetisyen menusunu 1 ay uygularsan bedenin alışır ve kilo vermeye baslarsin.ama once sabirla listeye uyman gerekir.
Herkese Merhabalarrrrrrrrr
Çok sevdiğim ve kıramadığım bir arkadaşım sayesinde ben de aranıza katılmış bulunmaktayım.
Kendisi 5. Takım'da, 5. Takıma burdan selamlarımı iletiyorum.
Günlük menümü daha sonra sizlerle paylaşıyor olacağım.
Hoşgeldin aramıza canım. İlk sayfamızda takım kurallarımız var okuyup kabul ediyosan beraber zayıflayalım. Biraz geçmiş sayfalara bakarsan fikir edinebilirsin.
Nasılsın Merve
Görüşürüz güzel haberlerle dönersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?