Resim eklemeye çalıştım ama basaramadim ama biberle alakasi yok biberiye farkli cayida iciliyoobiberiye neye diyorsunuz bilemiyorum hep araştırdım ama bulamadım azerice de ne oluyor.ben bildiğiniz biberin yağı oluyor onu karnıma sürüp streçle sarıp pilates yapıyodum baya terliyordu öyle böyle diyil yani,kıpkırmızı yanıyordu...
gogo geliyom gidiyom senle ben varız niye kimseler uğramıyo beaaz önce defne vardı bide o da kaybolduu..
Resim eklemeye çalıştım ama basaramadim ama biberle alakasi yok biberiye farkli cayida iciliyoo
Evdeyim ya telefon elimden düşmüyor sıkıldıkça bakıyorum.
Kolay gelsin sana canım.bende evdeyim pc paşında bi yandan tez araştırması yazması derken bi yandan da siteye bakıyorum:)
Tadı fena değil bi ara 5i biyerde çayların icinde vardi.ayy bu arada biberiye demişken bende almıştım ondan 2 hafta önce falan ama etkilerini tam olarak bilmediğim için hiç demlemedim. tabi tadını ve kokusunu da bilmiyom yanediyetisyene sorcaktım bak unuttum yaa. ben soracaklarımı not alayım bari olmayacak böyle:)
bu akşam elektrikler kesiliyor devamlı..
çok gıcık oldum..
bu akşam elektrikler kesiliyor devamlı..
çok gıcık oldum..
Kolay gelsin sana canım.
Tadı fena değil bi ara 5i biyerde çayların icinde vardi.
biberiye neye diyorsunuz bilemiyorum hep araştırdım ama bulamadım azerice de ne oluyor.ben bildiğiniz biberin yağı oluyor onu karnıma sürüp streçle sarıp pilates yapıyodum baya terliyordu öyle böyle diyil yani,kıpkırmızı yanıyordu...
tatlım aktarlara biberiye dersen gösterirler. aroması içimi de güzel. çam ağacının minik parçalarına benziyor biberiye bitkisi. başka adı var mı bilmiyorum.streçi bende kullanmıştım vücuda zararlıymış ayrıntısını hatırlamıyorum ama bırakmıştım.. iç hücresini mi bozuyordu öyle bir durum yaratıyordu. doktora danışmakta fayda var bence.. sevgiler
Anladım canım, ben de öğünlerimi çoğaltmaya çalışıyorum.
Ne kadar düzensiz beslendiğimi öğünlerimi çoğaltmaya çalıştığım zaman farkettim.
Ben de azar azar ama sık sık yiyeceğim, bundan sonra
Beyaz çay da temin edeyim o vakit...
Ekmek hiç yemiyorum, onda hemfikiriz.
Meyve ve sebze dersen işte orada (yubbiiiiiiiderim)
Çünkü çok fazla tüketiyorum
Spooorrr.... Aslında yürüyüş yapıyorum, tabi arada farklı hareketlerde yapıyorum.
Tavsiyelerin için teşekkürler canım, öpüyorum kocaman
Evet söylediğin gibiyse, yani kilolarından kurtulduysan tabisi sıkıntı yok
Ama ben kilosu olan birkaç arkadaşımın yüzdükten sonra, istediği kiloları veremediğini ve yağ yakımının zorlaştığını gördüm ve bu yüzden bu konuda ister istemez temkinliyim.
Ben de kilo verdikten sonra yüzeceğim.
Sabırsızlanıyorummmmmm
Rica ederim cnm meyveden zarar gelmez herkes meyven fazla falan demiş şekerden dolayı ama arkadaşlar ben söyliyimde ben bu 12 kiloyu verirken hergün 3 veya 4 meyve yiyerek verdim hergün portakal veya mandalina kivi yeşil elma ara arada muz yedim ama hergün 3 4 meyve yedim çünkü şekeri hayatımda çıkardığım için diyetisyenim bu ihtiyacı meyve ile dengeledi ki bende insülin direnci olmasına rağmen verdi bu kadar meyveyi ben bi zararını görmedim... bence sorun olmaz canım ama sen yine bi uzmanla görüş istersen
Bir de soyle dusunelim cikolata cips yerine meyveden vazgecemiyorsun :) aksam saatlerinde tuketme mesela ara ogun yap meyvelerimeyveden vazgeçemiyosun hepimizin vazgeçemediği bişeyler var tabii.
Kesinlikleeeeeeee
Canim patlamis misiri yagsiz tuzsuz yaparsan kalorisi yuksek degil aslinda ama yine de dikkat et mesela bugun cikolata kacamak yapmissin patlamis misiri iptal etKızlaarr okuldayım bir yogunluk var sürekli o yüzden ara ara bakıyorum ama tam anlamıyla geçmişi de okuyup cevaplayamadım daha.
dünün menüsünü bi yazayım ilk fırsatta da geçmişi okuycam.
dün diyetisyene gittiğim için kahvaltı araya kaynadı ama ben onu aralarda telafi ettim siz merak etmeyin:)
Kahvaltı: yarım simit
ara:5 hurma
1fincan kiraz saplı form çayı
öğle:2yemek kaşığı pirinç pilavı
1 porsiyondan az piliç haşlama
1 bardak ayran
ara:1 sade soda,3 kare bitter çikolata,
1fincan 5i bir arada çay
akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği,yarım kase yoğurt,2dilim ekmek
üstüne bir bardak Metabolizma hızlandırıcı çayımdan içtim
ara:1su bardağı yarım yağlı süt,2 elma,1su bardağı patlamış mısır(1dilim ekmek yerine geçiyormuş ekmek değişimi olarak kullandım hakkımı diyetisyenim öyle demişti öğlenki bir dilim yemediğim ekmeğin yerine yedim.
su 3 litre
Sabah
1 puaca
5 zeytin
2 cay bardagi sekersiz cay
1 dilim peynir
1cay kaaigi visne receli
oglen
1 kase yogurt icine yesillik dogradim
Ara 1 sade turk kahvesi
aksam
ceyrek kokorec
1 ayran
yarim saat civarı yuruyus
2litre su
Öğlen olmamış bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?