Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Resim eklemeye çalıştım ama basaramadim ama biberle alakasi yok biberiye farkli cayida iciliyoo
gogo geliyom gidiyom senle ben varız niye kimseler uğramıyo bea az önce defne vardı bide o da kaybolduu..

Evdeyim ya telefon elimden düşmüyor sıkıldıkça bakıyorum.

ayy bu arada biberiye demişken bende almıştım ondan 2 hafta önce falan ama etkilerini tam olarak bilmediğim için hiç demlemedim. tabi tadını ve kokusunu da bilmiyom yane diyetisyene sorcaktım bak unuttum yaa. ben soracaklarımı not alayım bari olmayacak böyle:)

bende evdeyim pc paşında bi yandan tez araştırması yazması derken bi yandan da siteye bakıyorum:)
Kolay gelsin sana canım.
Tadı fena değil bi ara 5i biyerde çayların icinde vardi.

bu akşam elektrikler kesiliyor devamlı..
çok gıcık oldum..

ayy bende diyodum defne buralardaydı kayboldu diye.

Kolay gelsin sana canım.

Tadı fena değil bi ara 5i biyerde çayların icinde vardi.

sağol cnm. aa evet var hala ben 5 i bir yerde içiyom zaten. dur yarın da ona el atayım birde bakem nasılmış tadı?

Biberiyenin bir diğer adıda rosemarin kızlar :)

Rica ederim cnm meyveden zarar gelmez herkes meyven fazla falan demiş şekerden dolayı ama arkadaşlar ben söyliyimde ben bu 12 kiloyu verirken hergün 3 veya 4 meyve yiyerek verdim hergün portakal veya mandalina kivi yeşil elma ara arada muz yedim ama hergün 3 4 meyve yedim çünkü şekeri hayatımda çıkardığım için diyetisyenim bu ihtiyacı meyve ile dengeledi ki bende insülin direnci olmasına rağmen verdi bu kadar meyveyi ben bi zararını görmedim... bence sorun olmaz canım ama sen yine bi uzmanla görüş istersen

Son düzenleme:

Canım bu yüzmeyle alakalı değil her sporun fazlası bu etkiyi yaratır bu nedenle temkinli olmana gerek yok yüzme deyince illa kmlerce yüzmeye gerek yok suda sporda çok sağlıklı esneme gerdirme hareketleri vesaire :) Kız kardeşiminde bu hafta diyetisyene geldi bnmle haftada 3 gün yüzme verdi doktor...

Mesele meyveyi fazla tuketmesi değil ki ana öğünü meyveyle gecirmesi

Kızlar yolda yuruyoduk bi kedi resmen miyavlamadı bağırdı arkamızdan aradık kafayi çıkarmış otların arsından yavru daha ama sutten kesilmis.gel dedik geldi.eve getirdik ismini limon koyduk :) okadar etkilendim ki resmen alın beni dedi oyle bagirdi.sanki bizim kedimizmis gibi tavırları gormeniz lazimdi

meyveden vazgeçemiyosun hepimizin vazgeçemediği bişeyler var tabii.

Kesinlikleeeeeeee
Bir de soyle dusunelim cikolata cips yerine meyveden vazgecemiyorsun :) aksam saatlerinde tuketme mesela ara ogun yap meyveleri
Canim patlamis misiri yagsiz tuzsuz yaparsan kalorisi yuksek degil aslinda ama yine de dikkat et mesela bugun cikolata kacamak yapmissin patlamis misiri iptal et

Sabah
1 puaca
5 zeytin
2 cay bardagi sekersiz cay
1 dilim peynir
1cay kaaigi visne receli

oglen
1 kase yogurt icine yesillik dogradim

Ara 1 sade turk kahvesi

aksam
ceyrek kokorec
1 ayran

yarim saat civarı yuruyus
2litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…