Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masum ve defne is yeri sorunlariniza uzuldum.ayni sehirde baska bir yere gecme imkaniniz yokmu

Merhaba kızlar nasılsınız. Bakalım yarın sonuçlar nasıl olucak
İyi olur inşallah...
evet yarın cuma haftaya şubatın son haftası..ilkbahar geliyor artık:)
Zaman su gibi akıp gidiyor.
Canım sıkma canını hic normal mutlaka sorunlar olucaktır.

Sorunlar illaki oluyor da haksızlık yapılınca insan kötü oluyor. Boğazım acıyor valla kendimi ne kadar sıktıysam artık

yarıma hazırız peki sen ne zaman başlayacaksın?
beyaz çaylarımızı aldık..yürüyüş yaptık :)
senin nasıl gidiyor?

Canim bende basliyacam bugun spor yaptim kisada olsa.beyaz cay bende aldim bugun iki posette ictim havalar isiniyorya bende Tutustum

inşallah çabuk halledilir..bu sene benim işyerimdeki ortamda ii değil ama eve yansıtmak yada akşama konuşmak istemiyorum...
En iyisini yapıyorsun.:)
Masum ve defne is yeri sorunlariniza uzuldum.ayni sehirde baska bir yere gecme imkaniniz yokmu
Benim ki çakıli kadro canım yok öyle bir ihtimal maalesef.. düzelir inşallah ben biraz duygusal yaklaşıyorum onun için çok etkileniyorum.

Yarın listede olcakmisin canım

Canim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
Bu arada hepiniz hakkinizi helal edin kizlar

Canim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.

Bak üzdün şimdi bizi... hayırlısı olsun ne diyelim :)

Bu arada takimdan ayrilma ve yeni takim kararimdir tamamen kisisel.uzun duredir takimlardayim.sanirim karar merci olmak istiyorum artik.
Kimse yanlis Birsey anlamasin hepinizi korkunc seviyorum.arada gogoda bilir bir damarim tutardi ama cesaret edemezdim

hadi bakalım hayırlısı olsun...her zaman bekleriz...fazlalıklarınlada gel..

hayır eşimde eve büyük boy nutella almasaydı iyiydi...
Deme yaaa yime sakın
Paylaşım alanında okudum sen yazmadan bişey demedim kızlara

Sen uzun zamandır istiyorsun bunu ne diyim inşallah gönlünce olur herşey. Sen mutlu ol bizde mutlu oluruz.

Bartın kebabı ne yahu hic gormedim
cnm bende ilk kez yedim kuşbaşı et ile patlıcan kabak havuç sulu yemek şeklinde yapılmış bir yemekti çok güzeldi az yağlıydı.
cnm sabahki vişne suyu hazır ise çok zararlı haberin olsun öğlenki turşu da olmamış aşırı tuzlu, akşamda sadece yoğurt olmaz bence yanına bişeyler eklemelisin.

ayy bilmiyom tartı ne diyecek

kiraz hoşafı şekerli mı???? tatlı da cısss ama.

ama o çekirdek herşeyi mahvetmiş yahuu????
Selam kızlar nasılsınız... ben çok kötü bir gün geçiriyorum canım çok sıkkın...
cnm sıkma canını hayırdır ne oldu??
Kızlar beyaz cay aldım :)
süper umarım beğenirsin:)

ama biz seni özlerizzzz

cnm sabahki vişne suyu hazır ise çok zararlı haberin olsun öğlenki turşu da olmamış aşırı tuzlu, akşamda sadece yoğurt olmaz bence yanına bişeyler eklemelisin.

Evet canım, vişne suyu hazır.
Ne gibi zararı var, bilgi rica edebilir miyim?
Turşu için de gerekli açıklamayı yaptım, zaten çok tüketen biri de değilim.
Şirket yemeğinde ne varsa o, alternatif için kısıtlı zamanımız var.
Akşam öğünümle ilgili iyileştirmeye gideceğim.

Bilgilendirme ve tavsiye için teşekkürlerr

cnm hazır meyve suyu demek bi nevi kola demek katkı maddesi çok fazla ve tamamen fruktoz şurubundan yapılıyor. öğlen için sana şunu diyebilirim ton balığı, patates salatası, veya peyaz peynir yeşillik bunları denemek istersen sana bir öğün yerine geçen miktarları yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…