İyi olur inşallah...Merhaba kızlar nasılsınız. Bakalım yarın sonuçlar nasıl olucak
Zaman su gibi akıp gidiyor.evet yarın cuma haftaya şubatın son haftası..ilkbahar geliyor artık:)
Canım sıkma canını hic normal mutlaka sorunlar olucaktır.
yarıma hazırız peki sen ne zaman başlayacaksın?
beyaz çaylarımızı aldık..yürüyüş yaptık :)
senin nasıl gidiyor?
En iyisini yapıyorsun.:)inşallah çabuk halledilir..bu sene benim işyerimdeki ortamda ii değil ama eve yansıtmak yada akşama konuşmak istemiyorum...
Benim ki çakıli kadro canım yok öyle bir ihtimal maalesef.. düzelir inşallah ben biraz duygusal yaklaşıyorum onun için çok etkileniyorum.Masum ve defne is yeri sorunlariniza uzuldum.ayni sehirde baska bir yere gecme imkaniniz yokmu
En iyisini yapıyorsun.:)
Benim ki çakıli kadro canım yok öyle bir ihtimal maalesef.. düzelir inşallah ben biraz duygusal yaklaşıyorum onun için çok etkileniyorum.
Canim bende basliyacam bugun spor yaptim kisada olsa.beyaz cay bende aldim bugun iki posette ictim havalar isiniyorya bende Tutustum
Yarın listede olcakmisin canım
Canim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
Bu arada hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Canim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
Bak üzdün şimdi bizi... hayırlısı olsun ne diyelim :)
hadi bakalım hayırlısı olsun...her zaman bekleriz...fazlalıklarınlada gel..
Deme yaaa yime sakınhayır eşimde eve büyük boy nutella almasaydı iyiydi...
Paylaşım alanında okudum sen yazmadan bişey demedim kızlaraCanim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
Bu arada takimdan ayrilma ve yeni takim kararimdir tamamen kisisel.uzun duredir takimlardayim.sanirim karar merci olmak istiyorum artik.
Kimse yanlis Birsey anlamasin hepinizi korkunc seviyorum.arada gogoda bilir bir damarim tutardi ama cesaret edemezdim
cnm bende ilk kez yedim kuşbaşı et ile patlıcan kabak havuç sulu yemek şeklinde yapılmış bir yemekti çok güzeldi az yağlıydı.Bartın kebabı ne yahu hic gormedim
cnm sabahki vişne suyu hazır ise çok zararlı haberin olsun öğlenki turşu da olmamış aşırı tuzlu, akşamda sadece yoğurt olmaz bence yanına bişeyler eklemelisin.Günaydın Kızlaaarrrr,
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- Diyet ekmeği ile yapılan ufak bir tost
- 1 bardak Vişne suyu
Ara Öğün :
- 1 Yeşil Elma
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- Az miktarda Pilav üzeri Nohut
- Ufak bir kasede Karışık Turşu
Ara Öğün :
- 2 Portakal
Akşam :
- 1 kase yoğurt
Litre bazında su miktarı:
2 litreye yakın su
Spor :
Spor yapamadım.
Öpüldünüz
ayy bilmiyom tartı ne diyecekYarın cuma kızlarrr bakalım bu hafta birinci olabilicekmiyiz :) Herkes nasıl ben iyiyim :) Kilo vermem biraz yavaşladı ben bu hafta daha çok veririm diyodum ama olsun bu kadarı da güzel bakalım yarın ekstradan bir kaç gram süpriz olucakmı :)
kiraz hoşafı şekerli mı???? tatlı da cısss ama.SABAH:ılık ballı limonlu su,bir dilim kepek ekmek,üç çeri domates,peynir,6 zeytin
ara:yoğundum yiyemedim elmamı
ÖĞLEN:iki yemek kaşığı ıspanak,üç yemek kaşığı bulgur pilavı,salata,yarım kase kiraz hoşafı
ARA:iki tatlı(abimin eşini kadınlar pazarına götürdüm hamiş kendisi ona ye derken ben yedim:)
AKŞAM:bir kepçe mercimek çorbası,4 yemek kaşığı patlıcan tava,iki kaşık pilav,bol salata
ARA:6-7 çilek
ama o çekirdek herşeyi mahvetmiş yahuu????evet yarın cuma bugün ne yapsam acaba etkili olur?
bu arada dünkü menüm
sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
ıhlamur
1 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:
3 köfte 1 dilim ekmek ayran salata(dışarıdaydım)
ara: 1 sütlü kahve 6 badem
ara:
evde yemek yapamamıştım kahvaltı gibi oldu..
ara: 1 çay bardağı çekirdek
su:3lt.
spor:40dk.yürüme
cnm sıkma canını hayırdır ne oldu??Selam kızlar nasılsınız... ben çok kötü bir gün geçiriyorum canım çok sıkkın...
süper umarım beğenirsin:)Kızlar beyaz cay aldım :)
ama biz seni özlerizzzzCanim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
cnm sabahki vişne suyu hazır ise çok zararlı haberin olsun öğlenki turşu da olmamış aşırı tuzlu, akşamda sadece yoğurt olmaz bence yanına bişeyler eklemelisin.
Evet canım, vişne suyu hazır.
Ne gibi zararı var, bilgi rica edebilir miyim?
Turşu için de gerekli açıklamayı yaptım, zaten çok tüketen biri de değilim.
Şirket yemeğinde ne varsa o, alternatif için kısıtlı zamanımız var.
Akşam öğünümle ilgili iyileştirmeye gideceğim.
Bilgilendirme ve tavsiye için teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?