Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben türkçesini buldum bile...kalori takip diye bir program...çok iyiymiş yaaa...
Ben bu hafta ceza alcam gibi gözüküyo :) Bu direksiyon dersleri beni öldürdü bütün gün bi cafede oturup sıranın bana gelmesini bekliorum pöff :/ ...
farkında olman güzel...hem ceza çok güzel ya...insanı vicdan azabından kurtarıyor...
Canım valla bende hep senin gibiydim hep pc açık dururdu yazadım bazen yazamazdım bu hafta evde duramıyorum ondan da hiç giremiyorum Bu daha da kötü...
ben de kendi kendime düşünüyordum galiba ebru soğumuş burdan az geliyor.kursu unutmuşum yahu...inşallah kurs biter hasret biter...
evet kızlar aranıza döndüm..
nasıl gidiyor bakalım?burda güzel yağmur yağdı yağmurda bile yürüdüm..
oh ne güzel yağmuru severim ben...
ben orda 2 bunun kadar yazdım ya.umarım ona rağmen fazla olmamıştır...kendime dert oluyor fazladan yediklerim...
Aynennn bahar geliyor yaza az kaldi kilo vermek icin az zaman kaldiiii
evvvet...3 aymız kaldı kızlaaaaar...
Aramıza hoş geldin tatlım.Nasıl olmuş ta böyle kilo almışsın?ama dert etme zayıflıycaksın...önemli spor yapıyorsun ve kendine yasaklar belilemişsin....bir de suyu unutma...3litre su iç en az...
denemiş ve faydasını görmüş biri olarak suyu diyetlerinizin başında tutun derim..

Raporumu verip kaçayım hemen.yarln görüşürüz canlafım benim.
Rapor
Sabah
Yeşil çay,1dilim kepekli ekmek,peynir
Ara yeşil çay
Öylen 2 resimdeki tabak kadar yoğurtlu makarna,yeşillik
Ara yarım muz
Akşam 2tane buharda köfte,1dilim k.ekmek,1kase yoöurt
Ara 5tane küçük ceviz 1 kk peynir.(akşam yemeyimi erken yediyim için felaket acıkmıştım),yeşil çay

30dakika leslie yürüyüş,3litre su....

Bir de kızlar çok mutluyum.perşembe annemlere gidiyorum ve 14marta kadar oradayımmmmm.yehhhhhu....

Güzel olmuş. Gözün aydın canım.

Hoşgeldin aramıza canım. İlk sayfamızda takım kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz.

Hoşbuldum :)
Hemencik okudum kabul ediyorum tabiki
yarından itibaren her gün neler yemişim paylaşmaya başlicam :)

Hoşbuldum nasıl olduğunu bende anlamadım cidden kış geldi kilolar alınmaya başladı ama kesin kararlıyım
zayıflicam evet suyu yazmayı unutmuşum 2-2.5 litre içiyorum ama 3 yapmaya çalışıcam canım teşekkür ederim

Cnm bende okudum birinci sayfayı kabul ediyorum benimde günlük yediklerimin listesi öğlen ve aksam ayni sebze yemeği yedim zamanım yoktu malesef

25 şubat 2014. salı

sabah 7
bir bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı sirke konyup içtim.

sabah 8
2 dilim çavdar ekmeği 52g
1 kibrit kutusu kadar peynir 20g
1 haşlanmış yumurta
bir domates
bir salatalık
kahve 2 sütlü
toplam alınan kalori miktarı 256 kalori

13.00
ÖĞLE:
1 bardak su
1 dilim çavdarekmek, 26 g
6 kaşık etsiz sebze yemeği brüksel lahana , havuç,soğan ve patates içerikli
1 şu bardagi yoğurt uzerine dere otu kurusu katistirdim

17:00
Aksam
6 kaşık etsiz sebze yemeği brüksel lahana , havuç,soğan ve patates içerikli
1 kase salata iceriginde (1 tomates,1 salatalık,3 yaprak marol
ve Yarim yemek kasigi zeytin yağı.
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak portakal suyu

Spor sabah 11 de
45 dakika 3 miles start Leslie sansone evde yürüme sporu yaptim .

Su 8 bardak yani 1.6 lt

Bunlar yediklerim

Hosgeldin canim :) nickin guzelmis cupcake severim :) her ne kadar yiyemesem de :)

Aaa fotolu cok guzel olmus.
ben de yapardim onceden bunu :) arada yapayim ben de

Amin canım inşallah valla işte cumaya kadar hergün direksiyon sınavı var cumarteside sınav var ondan sonra rahatım inşallah :) Yoksa niye soğuyim sizden delimisin :)

Çok güzel canım beğendim :) Bu arada gözün aydın :)

Çok güzel canım beğendim :) Bu arada gözün aydın :)

Canım bence güzel menün ama ara öğünlerin yok biraz ara öğünlerin olsun ki metabolizman hızlansın. Arada elam ya 2 kuru kayısı ye yeşil yada beyaz çay iç birde sabahları yumurtanın sarısını yeme o yağlı kısmı benim diyetisyenim bana iki aydır attırıyor yumurtanın sarısını ya çöpe atıyorum yda eşim yiyor. Gerçekten beyaz çayın ve yumurtanın sarısını yememenin faydasını gördüm 3 ayda 13 kilo verdim daha ne ol sun çok şükür :)

Kızlar ya ben galiba hastalanıcam hemen bir taylolhot içtim bu direksiyon dersleri için sabah 9 da evden çıkıorum bi kafe gibi bi yerde bekliyoruz kafe demeye bin şahit ister iki masası olan bi çaycı aslında... Kafeyle uzaktan yakında alakası yok..

Havalarda bu ara şansıma çok soğuk bütün gün otur orda sıranın gelmesini bekle falan galiba üşütüm biraz inşallah hastalanmadan hemen toparlanırım. Cumartesi sınav var cumartesiye kadar böyle hegün gidip orda beklicem ders alcam falan

Bu saatte ayaktayım çünkü akşam sekiz gibi inanılmaz başım ağrıdı ben yatıcam dedim eşime beni kaldır bi saat sonra lütfen dedim. Oda yavrum gelmiş 9 gibi beni kaldırmaya odanın ışınığını açmış yanıma yatmış ben yüzümü kapatmışım ve demişim ki

'' Ne olur dokunmayın bana, bırakınız uyuyayım, ne olur, ne olursunuz rahat bırakın beni''

Sonra oda bırakmış beni gece 3 te kalktım tabi eşim hala oturuodu tv izliodu dedi ki bana ''ne komik kızsın ya seni uyandırmaya geldim bana sizli bizli konuştun'' türk filmi gibi olmuş biraz Artık nasıl kendimden geçip bayılmışsam eşimle böyle konuşmuşum tabi ben hatırlamıyorum bile

Velasıl kelam son durumlar bu kızlar diyete tam gaz devam ediyorum, cuma günü derse gitmeden bildirimi yapıcam. Biliyorum bu hafta pek giremedim ama çok bu halsizlik var üzerimde biliosunuz youtube kanalımız var eşimle ona da hiç vakit ayıramıyorum takipçilerimiz bizi çok sevmişler yeni videolarınızı bekliyoruz demişler onada çok sevindik bakalım kısa zamanda inşallah sahalara daha aktif olarak dönücem :)))

Hepinizi öpüyorum ve herkese günaydın :)

Son düzenleme:
Kabul etmişsin güzel.şimdi 2haftalık deneme süren başlamış oldu. Eyer ki kaptanlar ve kızlar katılımını beyenirlerse takıma alınıcaksın.bunun için de kurallara uyman ve güzelce paylaşım yapman gerek.cansucum bunlar sana da ait kuzum.
Canım Ebrunun söylediyi gibi ara pyünlerde yemek gerek.yeşil çay iç,meyve ye günde 3 porsiyon,ve su çok az.3e kaldırsan iyi olur.
Bu çok güzel ya ben de yapıcam...bur de oataes az yemeye çalış ben nerdeyse kullanmıyorum...

Amin canım inşallah valla işte cumaya kadar hergün direksiyon sınavı var cumarteside sınav var ondan sonra rahatım inşallah :) Yoksa niye soğuyim sizden delimisin :)
Allah yardımcın olsun tatlım.inşallah verirsin güzelce sınavını dönersin aramıza...
Tatlım ya ben hep yumurtanın beyazının tatsız olduğunu düşünürdüm.ama geçenlerde sadece beyazından omlet yaptım nefis oldu ya...ama sarısından vaz geçemem kiiii...
Tskler ebrucum soylediklerini dikkate alacagim .masallah sende baya vermissin peki üç ay icinde yaptığın özel bir spor yada çay filan varmiydi
Kendisi de cevaplar zaten.Ebru diyetisyene gidiyor.özel menüleri var.burdan da paylaşıyor.yararlana bilirsin tatlım...

Günaydın canlarımmmmm.hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.ben çok mutluyum.hem yarın 15günlüyüne annemlere gidiyorum hem de bugün çok sevdiyim bir aile dostumuza misafirliye gidicex.tabi misafirlik olması bir az canımı sıkıyor.ama olsun ben artık nefsimi terbiye ettim.ona üstün gele biliyorum.kalkıp ta güzelca kahvaltıml yapıp.evimi toparlayıp,kızıma banyo yaptırıp akşama hazırlanıcam.hava güzel belki kızımla yürüyüse bile çıkarımmmm.e siz de uyanın da gelin artık...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…