Cnm kusura bakma tlfone klavyesi maduru oldum yanlış yazıldı hosbulduk diye yazacaktim
ben türkçesini buldum bile...kalori takip diye bir program...çok iyiymiş yaaa...Tabiki cnm neden olmasın myfitnesspal programin adi istersen internetten giriş yapa bilirsin yada telefonuna programı indirebilirsin vw yediğin herşeyi yaz ve barcode tarama yapar kendisi yediğini ekler otelden email adresini ver istersen sana davet gondereyim arkadaş alırız ve bir birimizede yardımcı oluruz program ıngilizce türkçesi varmı bilmiyorum ama ben yardımcı olurum herzaman sana
farkında olman güzel...hem ceza çok güzel ya...insanı vicdan azabından kurtarıyor...Ben bu hafta ceza alcam gibi gözüküyo :) Bu direksiyon dersleri beni öldürdü bütün gün bi cafede oturup sıranın bana gelmesini bekliorum pöff :/ ...
ben de kendi kendime düşünüyordum galiba ebru soğumuş burdan az geliyor.kursu unutmuşum yahu...inşallah kurs biter hasret biter...Canım valla bende hep senin gibiydim hep pc açık dururdu yazadım bazen yazamazdım bu hafta evde duramıyorum ondan da hiç giremiyorumBu daha da kötü...
oh ne güzel yağmuru severim ben...evet kızlar aranıza döndüm..
nasıl gidiyor bakalım?burda güzel yağmur yağdı yağmurda bile yürüdüm..
ben orda 2 bunun kadar yazdım ya.umarım ona rağmen fazla olmamıştır...kendime dert oluyor fazladan yediklerim...Ben de bende :) fallar bakan olsa bide super olur
Hic de cok degil canim..gayet guzel.cok kendini kasarsan hic olmaz
Canım bu sirke icme konusuna ben cok hos bakmiyorum.limon siksan daha iyi sanki
Canim hos gelmissin...ilk paparayi yedin
saat hic farketmez canim biz girdikce bakiyoruz saat olayini hic takma sadece kilo bildirimini aksam yatarken yaparsin olur biter :)
Herseyden onemlisi saglik canim benim. Bebiş de olur zamanı gelince hic sıkma kendini ver kiloları rahatla oh mis :)
Kiz nerelerdesin ya direksiyon basinda kurudun kaldinozledik seni
Hosgeldin caniiimm :)
evvvet...3 aymız kaldı kızlaaaaar...Aynennn bahar geliyor yaza az kaldi kilo vermek icin az zaman kaldiiii
Aramıza hoş geldin tatlım.Nasıl olmuş ta böyle kilo almışsın?ama dert etme zayıflıycaksın...önemli spor yapıyorsun ve kendine yasaklar belilemişsin....bir de suyu unutma...3litre su iç en az...Merhaba arkadaslar adım seda 21 yaşındayım bundan 2 sene öncesine kadar 65 kiloydum ancak şuan 84 kilolara kadar çıkmış bulunmaktayımdiyete başlamaya karar verdim hedef kilom 55 önceki kilomdan da zayıf olmak istiyorum diyete pazartesi günü başladım hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bugün 2.günüm inşallah aksatmadan devam edicem diyetime gelince acıkcası tatlı şeker hiç bir şeye yer vermiyorum belirli bir kiloya düştükten sonra ödül vericem 1 gün kendime o kadar yoksa bu kiloları veremem şimdiden herkese bol zayıflamalar
Raporumu verip kaçayım hemen.yarln görüşürüz canlafım benim.
Rapor
Sabah
Yeşil çay,1dilim kepekli ekmek,peynir
Ara yeşil çay
Öylen 2 resimdeki tabak kadar yoğurtlu makarna,yeşillik
Ara yarım muz
Akşam 2tane buharda köfte,1dilim k.ekmek,1kase yoöurt
Ara 5tane küçük ceviz 1 kk peynir.(akşam yemeyimi erken yediyim için felaket acıkmıştım),yeşil çay
30dakika leslie yürüyüş,3litre su....
Bir de kızlar çok mutluyum.perşembe annemlere gidiyorum ve 14marta kadar oradayımmmmm.yehhhhhu....
Hoşgeldin aramıza canım. İlk sayfamızda takım kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz.
Aramıza hoş geldin tatlım.Nasıl olmuş ta böyle kilo almışsın?ama dert etme zayıflıycaksın...önemli spor yapıyorsun ve kendine yasaklar belilemişsin....bir de suyu unutma...3litre su iç en az...
denemiş ve faydasını görmüş biri olarak suyu diyetlerinizin başında tutun derim..
Cnm bende okudum birinci sayfayı kabul ediyorum benimde günlük yediklerimin listesi öğlen ve aksam ayni sebze yemeği yedim zamanım yoktu malesef
25 şubat 2014. salı
sabah 7
bir bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı sirke konyup içtim.
sabah 8
2 dilim çavdar ekmeği 52g
1 kibrit kutusu kadar peynir 20g
1 haşlanmış yumurta
bir domates
bir salatalık
kahve 2 sütlü
toplam alınan kalori miktarı 256 kalori
13.00
ÖĞLE:
1 bardak su
1 dilim çavdarekmek, 26 g
6 kaşık etsiz sebze yemeği brüksel lahana , havuç,soğan ve patates içerikli
1 şu bardagi yoğurt uzerine dere otu kurusu katistirdim
17:00
Aksam
1 kase salata iceriginde (1 tomates,1 salatalık,3 yaprak marol
ve Yarim yemek kasigi zeytin yağı.
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak portakal suyu
Spor sabah 11 de
45 dakika 3 miles start Leslie sansone evde yürüme sporu yaptim .
Su 8 bardak yani 1.6 lt
Hosgeldin canim :) nickin guzelmis cupcake severim :) her ne kadar yiyemesem de :)Merhaba arkadaslar adım seda 21 yaşındayım bundan 2 sene öncesine kadar 65 kiloydum ancak şuan 84 kilolara kadar çıkmış bulunmaktayımdiyete başlamaya karar verdim hedef kilom 55 önceki kilomdan da zayıf olmak istiyorum diyete pazartesi günü başladım hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bugün 2.günüm inşallah aksatmadan devam edicem diyetime gelince acıkcası tatlı şeker hiç bir şeye yer vermiyorum belirli bir kiloya düştükten sonra ödül vericem 1 gün kendime o kadar yoksa bu kiloları veremem şimdiden herkese bol zayıflamalar
farkında olman güzel...hem ceza çok güzel ya...insanı vicdan azabından kurtarıyor...
ben de kendi kendime düşünüyordum galiba ebru soğumuş burdan az geliyor.kursu unutmuşum yahu...inşallah kurs biter hasret biter...
Rapor
Sabah
Ara yeşil çay
Ara yarım muz
Ara 5tane küçük ceviz 1 kk peynir.(akşam yemeyimi erken yediyim için felaket acıkmıştım),yeşil çay
Bir de kızlar çok mutluyum.perşembe annemlere gidiyorum ve 14marta kadar oradayımmmmm.yehhhhhu....
Rapor
Sabah
Ara yeşil çay
Ara yarım muz
Cnm bende okudum birinci sayfayı kabul ediyorum benimde günlük yediklerimin listesi öğlen ve aksam ayni sebze yemeği yedim zamanım yoktu malesef
25 şubat 2014. salı
sabah 7
sabah 8
1 haşlanmış yumurta
bir domates
bir salatalık
kahve 2 sütlü
13.00
ÖĞLE:
1 bardak su
Aksam
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak portakal suyu
Spor sabah 11 de
Su 8 bardak yani 1.6 lt
Kabul etmişsin güzel.şimdi 2haftalık deneme süren başlamış oldu. Eyer ki kaptanlar ve kızlar katılımını beyenirlerse takıma alınıcaksın.bunun için de kurallara uyman ve güzelce paylaşım yapman gerek.cansucum bunlar sana da ait kuzum.Hoşbuldum :)
Hemencik okudum kabul ediyorum tabiki
yarından itibaren her gün neler gyemişim paylaşmaya başlicam :)
Hoşbuldum nasıl olduğunu bende anlamadım cidden kış geldi kilolar alınmaya başladıama kesin kararlıyım
zayıflicam evet suyu yazmayı unutmuşum 2-2.5 litre içiyorum ama 3 yapmaya çalışıcam canım teşekkür ederim
Canım Ebrunun söylediyi gibi ara pyünlerde yemek gerek.yeşil çay iç,meyve ye günde 3 porsiyon,ve su çok az.3e kaldırsan iyi olur.Cnm bende okudum birinci sayfayı kabul ediyorum benimde günlük yediklerimin listesi öğlen ve aksam ayni sebze yemeği yedim zamanım yoktu malesef
25 şubat 2014. salı
sabah 7
sabah 8
1 haşlanmış yumurta
bir domates
bir salatalık
kahve 2 sütlü
13.00
ÖĞLE:
1 bardak su
Aksam
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak portakal suyu
Spor sabah 11 de
Su 8 bardak yani 1.6 lt
Bu çok güzel ya ben de yapıcam...bur de oataes az yemeye çalış ben nerdeyse kullanmıyorum...
Allah yardımcın olsun tatlım.inşallah verirsin güzelce sınavını dönersin aramıza...
Amin canım inşallah valla işte cumaya kadar hergün direksiyon sınavı var cumarteside sınav var ondan sonra rahatım inşallah :) Yoksa niye soğuyim sizden delimisin :)
Tatlım ya ben hep yumurtanın beyazının tatsız olduğunu düşünürdüm.ama geçenlerde sadece beyazından omlet yaptım nefis oldu ya...ama sarısından vaz geçemem kiiii...Canım bence güzel menün ama ara öğünlerin yok biraz ara öğünlerin olsun ki metabolizman hızlansın. Arada elam ya 2 kuru kayısı ye yeşil yada beyaz çay iç birde sabahları yumurtanın sarısını yeme o yağlı kısmı benim diyetisyenim bana iki aydır attırıyor yumurtanın sarısını ya çöpe atıyorum yda eşim yiyor. Gerçekten beyaz çayın ve yumurtanın sarısını yememenin faydasını gördüm 3 ayda 13 kilo verdim daha ne ol sun çok şükür :)
Kendisi de cevaplar zaten.Ebru diyetisyene gidiyor.özel menüleri var.burdan da paylaşıyor.yararlana bilirsin tatlım...Tskler ebrucum soylediklerini dikkate alacagim .masallah sende baya vermissin peki üç ay icinde yaptığın özel bir spor yada çay filan varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?