Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlarrrrr ip atlama sayısını artırma zamanı geldi bence.bugünden 300 tane yapalım mı?ne diyorsunuz?ard arda yapmasak ta olur.gün içine yayalım...
Çıkaralım ben zaten 50 ser yapıyorum arada gevşeme hareketi yada bütün evi turlayip tekrar 50 yapiyorum.
Ailecek kahvaltı yaptık canım
Nesi garip olmuş, anlayamadım???
Biftek yazmışsın ya hem kahvaltı hem yemek gibi ama fazla olmamış normal olmuş.
Teşekkürler canımmmm.
Ceza mı verildi? Ben görmedim

Pasta yemistin sanırım 200 ip atlama yada 30 dk fazladan spor demiştim. Karistiriyoda olabilirim.

slm kızlar
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin yeşillik
ara: 5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
ara:
1 elma
akşam:2 köfte
azıcık pilav
salata
ara:
1 elma ve mandalina
su 3lt. 40dkyürüme

morale ve motivasyona ihtiyacım var..ev karman çorman ve yemek yok..çalışan anne olmak zor azizim
Guzel olmus canim benim

Firinda sigara boregi nasil olur kii :))

Makarnayi cok yeme canim onun disinda guzel olmus

Güzel olmuş bence
ama bugün okula tatlı getirmişlerdi
2 baklava yedim tutamadım kendimi
Bende kendimi tutamayip ceza vereyim hemen 300 ip atlama yada 45 dk yürüyüş vb.spor
morale ve motivasyona ihtiyacım var..ev karman çorman ve yemek yok..çalışan anne olmak zor azizim

bu aralar canım hiç rejim yapmak iştemiyor
çok yorgunum eşimde 2 gün sonra gelecek uykusuzum..canım tatlı istiyor be ya:)

Al bendende o kadar hepimiz gazliyalim.

15 subat sali

sabah
1puaca
1 kahve

ara 1 kahve

oglen
Bol limonlu yesillik
Yarım tabak kofteli patates yemegi

aksam
5 kofte
Çeyrek kase bulur pilavi

Spor yok
2 litre civarı su

Kızlar dersten cikinca anannemi pazara goturucem.sonra da arkadasim gelcek.artik benimle yasicak.
O yagsiz tuzsuz yiyerek yaklasik 10 kilo verd.aliskanlik haline getirdi artik hep hafif yiyor bana iyi gelicek bence.

Pazartesi ceza ile başladım, devamını getireyim dedim :))
Ne güzel işte. ..yapmak keyifli bence...
Teşekkürler canımmmm.
Ceza mı verildi? Ben görmedim
Evet tatlım.gogo açıklamasını vermiş zaten...
ama bugün okula tatlı getirmişlerdi
2 baklava yedim tutamadım kendimi
Ohhhh yarasın tosunuma.ama ceza da yarıyacak tosunumaaa...
bu aralar canım hiç rejim yapmak iştemiyor
çok yorgunum eşimde 2 gün sonra gelecek uykusuzum..canım tatlı istiyor be ya:)
Seni anlıyorum.verecek bir kaç kilosu olunca böyle olur.ama eyer güzel görünmek kendini müthiş gias etmek istiyorsan bence devammmm kuzum...
Kızlar dersten cikinca anannemi pazara goturucem.sonra da arkadasim gelcek.artik benimle yasicak.
O yagsiz tuzsuz yiyerek yaklasik 10 kilo verd.aliskanlik haline getirdi artik hep hafif yiyor bana iyi gelicek bence.
Ne güzel ya etrafın sağlıklı beslenenlerle dolu...artık
O yapar yemekleri sen de alışırsın...

Kizceler selam
Pzt den itibaren burdayim.sanirim bugun adet alarmlarim calmaya basladi.ama sonuctan korkunccccccccccc memnunum.
Bugunlerde bu güzel havalarin ve yanliz olmamanin haaa hediyeminde tadini cikariyorum.hergun en az 1.5 Saat bantta yuruyorum haso sagolsun elifi gezdiriyor.bugun Siteninde havuzunuda temizlediler iyiden bahari hissettim.
Yaza az kaldi yaaaaa haydiiii citiriklar gorusuruz

Tsklr cnm burda ebruyada tskler ederim bizlerde menülerine ve bilgileri paylastigi icin

Hosgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum şuan mobilden giriyorum o yüzden alıntı yapıp cevaplayamıyorum kusura bakmayın :/
Birazdan dün neler yedim onları yazıcam iyi forumlar :))

menume guzel olmus cnm anneme kavuşmanın icinde sevindim bizim gibi annesinden ayti gurbette olanlar icinde anneme sarılı ellerini öp

Evet cnm bugunden itibaren ara öğünlerler ekleyeceğiz listeme ve yumurta sayılarını bende çıkartın tasarımdan artik eşim yer artik :)

Okula gittigim gunler mutlaka kahvalti yapıyorum dün gitmedigim icin saat 12 de kalktim o yüzden öglenden itibaren yazicam :) Öglen (13:00)
1 ekmek
4 köfte
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak salata
yarım kase yoğurt
Ara (15:00) 3 kayisi +1 ceviz .
Ara (17:00) 1 dilim ekmek +1 kibrit kutusu peynir
Aksam (19:00) 1 kase corba
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1 tabak sebze yemegi karnıbahar
Yarim kase yogurt .
Ara (21:00) 1 adet yesil elma . 1 bitki cayi
2 litre su ve 1 saat yürüyüs
Ayrica belirtiyim cavdar ekmegi kullanıyorum bazende kepek ama ince dilim paket olanlardan alıyorum :)
Evet dün yaptiklarim bunlar :) yorumlarınızı bekliyorum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…