Akşam garip olmuş.
Çıkaralım ben zaten 50 ser yapıyorum arada gevşeme hareketi yada bütün evi turlayip tekrar 50 yapiyorum.kızlarrrrr ip atlama sayısını artırma zamanı geldi bence.bugünden 300 tane yapalım mı?ne diyorsunuz?ard arda yapmasak ta olur.gün içine yayalım...
Biftek yazmışsın ya hem kahvaltı hem yemek gibi ama fazla olmamış normal olmuş.Ailecek kahvaltı yaptık canım
Nesi garip olmuş, anlayamadım???
Teşekkürler canımmmm.
Ceza mı verildi? Ben görmedim
slm kızlar
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin yeşillik
ara: 5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
ara:
1 elma
akşam:2 köfte
azıcık pilav
salata
ara:
1 elma ve mandalina
su 3lt. 40dkyürüme
Guzel olmus canim benimmorale ve motivasyona ihtiyacım var..ev karman çorman ve yemek yok..çalışan anne olmak zor azizim
Firinda sigara boregi nasil olur kii :))Günaydın
Sabah
Yarım simit
Çay
Ara
5-6 tane kuru üzüm
Öğle
1tane sigara böreği (fırında)
1 küçük dilim kek
çay
Ara
1 elma
Akşam
2 kepçe çorba
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek
su 3 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
200 ip atlama
Kızlaaarrrrrrr
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- Ufak bir tost
- 1 bardak çay (şekersiz)
Ara Öğün :
- Form Light Mısır Patlağı (2 Adet)
- 1 Armut
Öğle :
- Tavuk Sote'nin (sadece 6 adet Tavuğu - Mantar sevmiyorum)
- 6 yemek kaşığı Makarna
- Karışık Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 Armut
Akşam :
- 6 küp Peynir
- 5 adet Zeytin (Siyah)
- Ufak bir dilim Kırmızı Et (Dövülmüş Biftek)
- 3 dilim kepek ekmek
- 2 bardak çay (şekersiz)
Litre bazında su miktarı:
2 litreye yakın su
Spor :
Spor yapmadım, çok yorgundum.
Öpüldünüzzzzzzzzz
Güzel olmuş benceslm kızlar
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin yeşillik
ara: 5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
ara:
1 elma
akşam:2 köfte
azıcık pilav
salata
ara:
1 elma ve mandalina
su 3lt. 40dkyürüme
Bende kendimi tutamayip ceza vereyim hemen 300 ip atlama yada 45 dk yürüyüş vb.sporama bugün okula tatlı getirmişlerdi
2 baklava yedim tutamadım kendimi
morale ve motivasyona ihtiyacım var..ev karman çorman ve yemek yok..çalışan anne olmak zor azizim
bu aralar canım hiç rejim yapmak iştemiyor
çok yorgunum eşimde 2 gün sonra gelecek uykusuzum..canım tatlı istiyor be ya:)
evet şu cezamı yapayım bakalım birazdan..
Ne güzel işte. ..yapmak keyifli bence...Pazartesi ceza ile başladım, devamını getireyim dedim :))
Evet tatlım.gogo açıklamasını vermiş zaten...Teşekkürler canımmmm.
Ceza mı verildi? Ben görmedim
Ohhhh yarasın tosunuma.ama ceza da yarıyacak tosunumaaa...ama bugün okula tatlı getirmişlerdi
2 baklava yedim tutamadım kendimi
Seni anlıyorum.verecek bir kaç kilosu olunca böyle olur.ama eyer güzel görünmek kendini müthiş gias etmek istiyorsan bence devammmm kuzum...bu aralar canım hiç rejim yapmak iştemiyor
çok yorgunum eşimde 2 gün sonra gelecek uykusuzum..canım tatlı istiyor be ya:)
Ne güzel ya etrafın sağlıklı beslenenlerle dolu...artıkKızlar dersten cikinca anannemi pazara goturucem.sonra da arkadasim gelcek.artik benimle yasicak.
O yagsiz tuzsuz yiyerek yaklasik 10 kilo verd.aliskanlik haline getirdi artik hep hafif yiyor bana iyi gelicek bence.
Kabul etmişsin güzel.şimdi 2haftalık deneme süren başlamış oldu. Eyer ki kaptanlar ve kızlar katılımını beyenirlerse takıma alınıcaksın.bunun için de kurallara uyman ve güzelce paylaşım yapman gerek.cansucum bunlar sana da ait kuzum.
Tskler cnm Ins. Kabul katılırız elimden geldiği kadar kurallara arkadaşların söylediklerinde uykuya calisiyorum iyi ki bu sayfayı bulmussum herkez bir birine yardim etmeye calisiyor öpüyorum sizleri :)
Canım Ebrunun söylediyi gibi ara pyünlerde yemek gerek.yeşil çay iç,meyve ye günde 3 porsiyon,ve su çok az.3e kaldırsan iyi olur.
Evet cnm haklisin ara günlerde meyve ekleyeceğiz bugün yeşil cayi sevemedim gitti ama icmeye calisagim. Su aç karnina zor gidiyor cnmyaama mecbur icecegim
Bu çok güzel ya ben de yapıcam...bur de oataes az yemeye çalış ben nerdeyse kullanmıyorum...
Tskler cnm kahvaltıya 1 tomates o gördüğün cokmu ama cnm tomatesin ne gibi zararı varki ben tip 2 şeker hastasiyim onun icin tomates salatalık genelde kahvaltıya bulunduruyorum
Allah yardımcın olsun tatlım.inşallah verirsin güzelce sınavını dönersin aramıza...
Tatlım ya ben hep yumurtanın beyazının tatsız olduğunu düşünürdüm.ama geçenlerde sadece beyazından omlet yaptım nefis oldu ya...ama sarısından vaz geçemem kiiii...
Kendisi de cevaplar zaten.Ebru diyetisyene gidiyor.özel menüleri var.burdan da paylaşıyor.yararlana bilirsin tatlım...
menume guzel olmus cnm anneme kavuşmanın icinde sevindim bizim gibi annesinden ayti gurbette olanlar icinde anneme sarılı ellerini öpRaporumu verip kaçayım hemen.yarln görüşürüz canlafım benim.
Rapor
Sabah
Yeşil çay,1dilim kepekli ekmek,peynir
Ara yeşil çay
Öylen 2 resimdeki tabak kadar yoğurtlu makarna,yeşillik
Ara yarım muz
Akşam 2tane buharda köfte,1dilim k.ekmek,1kase yoöurt
Ara 5tane küçük ceviz 1 kk peynir.(akşam yemeyimi erken yediyim için felaket acıkmıştım),yeşil çay
30dakika leslie yürüyüş,3litre su....
Bir de kızlar çok mutluyum.perşembe annemlere gidiyorum ve 14marta kadar oradayımmmmm.yehhhhhu....
Evet cnm bugunden itibaren ara öğünlerler ekleyeceğiz listeme ve yumurta sayılarını bende çıkartın tasarımdan artik eşim yer artik :)Canım bence güzel menün ama ara öğünlerin yok biraz ara öğünlerin olsun ki metabolizman hızlansın. Arada elam ya 2 kuru kayısı ye yeşil yada beyaz çay iç birde sabahları yumurtanın sarısını yeme o yağlı kısmı benim diyetisyenim bana iki aydır attırıyor yumurtanın sarısını ya çöpe atıyorum yda eşim yiyor. Gerçekten beyaz çayın ve yumurtanın sarısını yememenin faydasını gördüm 3 ayda 13 kilo verdim daha ne ol sun çok şükür :)
canım aramıza hoşgeldin.gogo kaptanımız bahsetmiş herşeyden zaten.umarım hedefine ulaşırsın
Insallah canim bükez kesin kararliyom
tüp bebesinlikle vermelisin.ben de tüple bebek sahibi oldum.benimle aynı anda tedavi olan arkadaşta kilolarından dolayı negatifi gördü.inşallah sen de yavruna kavuşursun.orayı bilmiyorum ama.türkiyede tüp bebek işi gerçekten çok iyi ellerde.türkiyeyi tavsiye ediyorum sana
Cnm ben burda 7 deva transfer oldu ikisi tuttu ama 1 ay olmadan düşük oldu ve doları kiloya bayladilar hep suan herşeyi durduğum 6 tane dondurulmuslarim var bende 80 kg altina dusup gidip yaptıracağım insallah başaran bilirim cunku col piskolojimi bozdular her olumsuz olduğunda kendileri cok iyi ama benim kilometre bahane oldupeki cnm den kilolumuydun tüp bebek tedavi zamanında kaçıncı tuttu ve nerde yaptırdığını ben türkiyede yaşamadığı icin neresi iyi bilmiyorum bakalim burada yine olumsuz olursa türkiyede yaptiririz
hoşgeldin sen de canım.inşallah hedefine ulaşırsın.insan istedikten sonra herşeyi yapar.yeterki karar ver
kesin kararlıyım cnm kilolari vermede Ins. Basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?