süpersin valla damlacım ne diyim ki mutfak reformunu yaptın bu diyetle:):)canını hiç sıkma rapor konusunda.sen her gün kahvaltı yaptığın zamanda 1gün öncenin raporunu ver,biz akşama kadar yorumlarız.sen de nasılsa bizden geç uyuyacağın için okursun tatlım...
inşallah inersin kuzum.sana .şöyle söyleyeyim ben 3.5 haftadır buradayım ve 4.5 kilo verdim.73.300 le başladım bu sabah 68.800 ü gördüm...11 aydır zayıflamak istiyordum ama başaramıyordum bir türlü.doğumdan sonra zor oluyor kiloları vermek.sen az kiloyla hamile kalmaya bak...kızlar,destekleri ve spor sayesinde verdim kiloları.zamanla sen de göreceksin buranın nasıl super bir yer olduğunu...
tatlııııııım,ben artık kızartma yapmamaya karar verdimmmm.bu da senin tavsiyen sayesinde diyetisyenim benim.diyerlerini zaten tüketmiyorum.akşama köfte patatesi buharda yaptım,kendi köftelerimi aldıktan sonra yağ ilave ettim...
kesinlikle bu programın adını istiyorum kuzum.rica etsem hemen verirmisinnnn...
o zaman halimize şükredelim:)Canım valla bende hep senin gibiydim hep pc açık dururdu yazadım bazen yazamazdım bu hafta evde duramıyorum ondan da hiç giremiyorumBu daha da kötü...
vayyy azmin süper yağmurda bile yürüyüş tebrikler:)evet kızlar aranıza döndüm..
nasıl gidiyor bakalım?burda güzel yağmur yağdı yağmurda bile yürüdüm..
ben bakarım fala kuzum gel sen:)Ben de bende :) fallar bakan olsa bide super olur
Hic de cok degil canim..gayet guzel.cok kendini kasarsan hic olmaz
Canım bu sirke icme konusuna ben cok hos bakmiyorum.limon siksan daha iyi sanki
Canim hos gelmissin...ilk paparayi yedin
saat hic farketmez canim biz girdikce bakiyoruz saat olayini hic takma sadece kilo bildirimini aksam yatarken yaparsin olur biter :)
Herseyden onemlisi saglik canim benim. Bebiş de olur zamanı gelince hic sıkma kendini ver kiloları rahatla oh mis :)
Kiz nerelerdesin ya direksiyon basinda kurudun kaldinozledik seni
Hosgeldin caniiimm :)
hoşgeldin cnm isteğin daim olsun inş:)Merhaba arkadaslar adım seda 21 yaşındayım bundan 2 sene öncesine kadar 65 kiloydum ancak şuan 84 kilolara kadar çıkmış bulunmaktayımdiyete başlamaya karar verdim hedef kilom 55 önceki kilomdan da zayıf olmak istiyorum diyete pazartesi günü başladım hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bugün 2.günüm inşallah aksatmadan devam edicem diyetime gelince acıkcası tatlı şeker hiç bir şeye yer vermiyorum belirli bir kiloya düştükten sonra ödül vericem 1 gün kendime o kadar yoksa bu kiloları veremem şimdiden herkese bol zayıflamalar
süper süper daha ne olsun:)Raporumu verip kaçayım hemen.yarln görüşürüz canlafım benim.
Rapor
Sabah
Yeşil çay,1dilim kepekli ekmek,peynir
Ara yeşil çay
Öylen 2 resimdeki tabak kadar yoğurtlu makarna,yeşillik
Ara yarım muz
Akşam 2tane buharda köfte,1dilim k.ekmek,1kase yoöurt
Ara 5tane küçük ceviz 1 kk peynir.(akşam yemeyimi erken yediyim için felaket acıkmıştım),yeşil çay
30dakika leslie yürüyüş,3litre su....
Bir de kızlar çok mutluyum.perşembe annemlere gidiyorum ve 14marta kadar oradayımmmmm.yehhhhhu....
güzel ama ara öğünler eklenmeli????Cnm bende okudum birinci sayfayı kabul ediyorum benimde günlük yediklerimin listesi öğlen ve aksam ayni sebze yemeği yedim zamanım yoktu malesef
25 şubat 2014. salı
sabah 7
bir bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı sirke konyup içtim.
sabah 8
2 dilim çavdar ekmeği 52g
1 kibrit kutusu kadar peynir 20g
1 haşlanmış yumurta
bir domates
bir salatalık
kahve 2 sütlü
toplam alınan kalori miktarı 256 kalori
13.00
ÖĞLE:
1 bardak su
1 dilim çavdarekmek, 26 g
6 kaşık etsiz sebze yemeği brüksel lahana , havuç,soğan ve patates içerikli
1 şu bardagi yoğurt uzerine dere otu kurusu katistirdim
17:00
Aksam
6 kaşık etsiz sebze yemeği brüksel lahana , havuç,soğan ve patates içerikli
1 kase salata iceriginde (1 tomates,1 salatalık,3 yaprak marol
ve Yarim yemek kasigi zeytin yağı.
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak portakal suyu
Spor sabah 11 de
45 dakika 3 miles start Leslie sansone evde yürüme sporu yaptim .
Su 8 bardak yani 1.6 lt
ayyy vala fotolu süper olmuş:)
geldim geldim kızz nerde uyumak yafff 6 da kalktım ancak girebiliyom siteye:)Ziyaretçiler sarmış burayı üyeler hala horul horul uyumakta...