Beni adamdan saymuyonmu kızzzz?ben hep buralardaydım...
Biliyosunuz geçen hafta msj sayısı az olanlara ceza vermiştim bu hafta ve sonrasında msj sayısı 35 in altında ve haftalık sporu 3 saatin altında kalan herkese ceza gelecek.
ayy kızlarr sürekli site açık ama ben pc başında çaıştığım için bi yandan da yazamıyorum çok fazla
8 kaşık pilav mı yedin bakiimKızlaaarrrrrrr
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- Ufak bir tost
- 1 bardak çay (şekersiz)
Ara Öğün :
- 1 avuç Ceviz
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- 8 yemek kaşığı Pilav üzeri Nohut
- Ufak bir kase Cacık
- Karışık Yeşil Salata
Ara Öğün :
- Ufak bir dilim muzlu pasta (Şirkette bir arkadaşımızın Doğum Günü Kutlamasını yaptık, kaçamak ama hafif bir kaçamak oldu)
Akşam :
- 1 kase yoğurt
- 5 yemek kaşığı Bakla
Litre bazında su miktarı:
1,5 litreye yakın su
Spor :
Yarım saate yakın yürüyüş yaptım (Hiç keyfim yoktu ama pastanın verdiği kalorileri eritmek için yürüme gereği hissettim)
Öpüldünüzzzzzzzzz
Guzeeeelll cezada yapılmış.Günaydın
Sabah 2 dilim ekmek
2 kk kadar peynir
yeşillik
Öğle
1 tabak pırasa
yoğurt
Ara
1 tane ıce tea
Akşam
2 tavuk baget (fırında)
5 kaşık pilav
Salata
Ayran
su 2.5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
300 ip atlama (ceza )
Çok sarmali olmuşSABAH:ılık ballı limonlu su,bir dilim keper ekmek,bir çeri domates,6 zeytin,peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:7-8 lahana sarma,salata,yoğurt
ARA:bir kuru dolma,6 yaprak sarma,bir bardak ayran(komşudaydım,ikramın birini çevirdim,birini mecbur aldım)
AKŞAM:7 lahana sarma,tere,yoğurt
SU:2 lt
Bol pirinçli bir gün oldu.ama toplamda bir tabak bile yapmaz yediğim sarmalar.
Öncelikle hosgeldin aramıza. İlk sayfamızda takım kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Menüleri kızların dedigi gibi birgun oncekini paylasiyoruz ve 2 hafta deneme süresi var katılım ve paylaşımına göre oylama yapıyoruz.Merhaba arkadaslar bende aranıza bugun katildim insallah güzel guzel bu kilolardan kurtuluruz ben amerikada yaşıyorum Aramizda saat farkı oldugundan sizlere bildirimlerini hep gec yapacağım suan burda sabah yedi ve sabah kahvaltı menümü yazacağım insallah sorun olmaz sizler öğlen yemekleri yenildikden sonra ben daha sabah kahvaltılı yapacağım :)
Evet simdi gelelim sabah menume
108 kilo 600 gram
sabah 7
bir bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı sirke konyup içtim.
sabah 7.30
2 dilim çavdar ekmeği 52g
1 kibrit kutusu kadar peynir 20g
1 haşlanmış yumurta
bir domates
bir salatalık
kahve 2 sütlü
toplam alınan kalori miktarı 256 kalori
Nasil olmuş sizce
Evet ustte yazdım.Acaba ben saat farkindan dolayı mesela yarin sabah girip bugun neler yedim içtim ne sporu yaptım diye günlük listenin yazsam cünkü boyle bugünün yediklerimi yazdığımda aksam menume kimse burda olmayacak çünkü burda aksam 6 ise türkiyede gece 1 oluyor sabaha görünmeyecek sorun olacak ne dersiniz :)
Güzel paylaşım olmuş saol canım.Kızlaaaaarrrr, bakın ne buldumm
Gece geç saatlerde yemek yemenin iyi bir şey olmadığını çok iyi biliyoruz. Ancak bazı zamanlar karnımızın gurultusunu durduramıyoruz. Böyle zamanlarda yapılacak en güzel şeylerden biri düşük kalorili, masum atıştırmalıklar tüketmek. Geç saatte yenebilecek birkaç masum atıştırmalığı bir araya getirdik. Hepsi çok lezzetli ve düşük kalorili!
Bitter çikolata:
%70 oranında kakao içeren bitter çikolatanın şeker oranı da oldukça düşüktür. Geç saatlerde sütlü çikolata yemek yerine, bir parça bitter çikolatayı tercih edin.
Kuru incir:
Eğer karnınız çok acıkmışsa bir parça peynir ve 2-3 adet kuru inciri birlikte tüketebilirsiniz. Dilerseniz bir adet elma ve bir parça peynir ile yiyebilirsiniz.
Patlamış mısır:
Çok az yağda patlatılan mısırlar geç saat atıştırmalığı için iyi bir alternatiftir. Mikrodalga fırınlar için hazırlanan paket patlamış mısırları alırken, içeriğindeki yağ, şeker, tuz ve vanilya oranlarına dikkat edin.
Süzme yoğurt:
Süzme yoğurtta yüksek oranda protein vardır ve şeker oranı oldukça düşüktür. Dilerseniz süzme yoğurdun içine meyve dilimleyerek yiyebilirsiniz.
Taze meyveler:
Taze mevsim meyvelerini porsiyonlarınıza dikkat ederek tüketebilirsiniz. Özellikle şeker tutkunuysanız, sizin için en sağlıklı atıştırmalık bir porsiyon meyve olacaktır.
İnşallah amacına ulasirsin bizlerleAa oylemi gunde 1 defa rapor guzel ama isde ben aksam raporu yazdigomda burda kimsecikler olmaz sanirim gece yarısı oluyor trde bende birgün oncesinin diyet listesini rapor ederim sorun olmaz sanirim tr aksam saatinde hemde arkafaslar yediklerinin iyi yada kötü olduğunu yazabilirler :) ben 30 yasin 167 boy 108.6 kilo sundayim ben kucuklukten berli kilolu canim gecen sene kilom 117 kilodaydim. Telefonda bir program sayesinde yediklerini yazarak kalori hesabı yaparak 2.buçuk ay gibi zamanda 10 kg verdim ama sonra iste pes ettim simdi yeniden baslamak ıstiyorum ayni andan kalori hesabı yapacağım o programin sayesinde ve buranin sayesinde inşallah bukez devam ederim sizlerin sayesinde burda konusarak bu kilolardan kurtuluruz hep birlikte
Rabbim sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallahHedef kilosu yazmayı unutmuşum canim kusura bakma hedef kilometre 80 altına susmak 2015 ocak ayina kadar yada erken olabilir çünkü tüp bebek tedavisi yapiyorim hep dusukle sonuclaniyor ve bazileri tutmadı dr hep kiloya bağlıyor bende kafama koydum tedavileri durdurdum 80 kilonun altına inip geleceğim size dedim hadi Hayirlisi insallah basaririm
Hoşgeldin canım.evet kızlar aranıza döndüm..
nasıl gidiyor bakalım?burda güzel yağmur yağdı yağmurda bile yürüdüm..
Ben de bende :) fallar bakan olsa bide super olurayyy türk kahvesi dedin cnm çekti şimdigidip bir sade türk kahvesi içeyim yanında da 3 kare bitter çikolata ohhh süper değmeyin keyfime:):)
Hic de cok degil canim..gayet guzel.cok kendini kasarsan hic olmazEki Görüntüle 995483
Kızlar 2 bukadar makarna yedimmmm.çokmu?104 kalori...
Canım bu sirke icme konusuna ben cok hos bakmiyorum.limon siksan daha iyi sankiMerhaba arkadaslar bende aranıza bugun katildim insallah güzel guzel bu kilolardan kurtuluruz ben amerikada yaşıyorum Aramizda saat farkı oldugundan sizlere bildirimlerini hep gec yapacağım suan burda sabah yedi ve sabah kahvaltı menümü yazacağım insallah sorun olmaz sizler öğlen yemekleri yenildikden sonra ben daha sabah kahvaltılı yapacağım :)
Evet simdi gelelim sabah menume
108 kilo 600 gram
sabah 7
bir bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı sirke konyup içtim.
sabah 7.30
2 dilim çavdar ekmeği 52g
1 kibrit kutusu kadar peynir 20g
1 haşlanmış yumurta
bir domates
bir salatalık
kahve 2 sütlü
toplam alınan kalori miktarı 256 kalori
Nasil olmuş sizce
Canim hos gelmissin...ilk paparayi yedinAcaba ben saat farkindan dolayı mesela yarin sabah girip bugun neler yedim içtim ne sporu yaptım diye günlük listenin yazsam cünkü boyle bugünün yediklerimi yazdığımda aksam menume kimse burda olmayacak çünkü burda aksam 6 ise türkiyede gece 1 oluyor sabaha görünmeyecek sorun olacak ne dersiniz :)
Herseyden onemlisi saglik canim benim. Bebiş de olur zamanı gelince hic sıkma kendini ver kiloları rahatla oh mis :)Hedef kilosu yazmayı unutmuşum canim kusura bakma hedef kilometre 80 altına susmak 2015 ocak ayina kadar yada erken olabilir çünkü tüp bebek tedavisi yapiyorim hep dusukle sonuclaniyor ve bazileri tutmadı dr hep kiloya bağlıyor bende kafama koydum tedavileri durdurdum 80 kilonun altına inip geleceğim size dedim hadi Hayirlisi insallah basaririm
Kiz nerelerdesin ya direksiyon basinda kurudun kaldinCanım valla bende hep senin gibiydim hep pc açık dururdu yazadım bazen yazamazdım bu hafta evde duramıyorum ondan da hiç giremiyorumBu daha da kötü...
evet kızlar aranıza döndüm..
nasıl gidiyor bakalım?burda güzel yağmur yağdı yağmurda bile yürüdüm..
bu cuma şubat bitiyor değil mi?
Aynennn bahar geliyor yaza az kaldi kilo vermek icin az zaman kaldiiii
Merhaba arkadaslar adım seda 21 yaşındayım bundan 2 sene öncesine kadar 65 kiloydum ancak şuan 84 kilolara kadar çıkmış bulunmaktayımdiyete başlamaya karar verdim hedef kilom 55 önceki kilomdan da zayıf olmak istiyorum diyete pazartesi günü başladım hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bugün 2.günüm inşallah aksatmadan devam edicem diyetime gelince acıkcası tatlı şeker hiç bir şeye yer vermiyorum belirli bir kiloya düştükten sonra ödül vericem 1 gün kendime o kadar yoksa bu kiloları veremem şimdiden herkese bol zayıflamalar
Kiz nerelerdesin ya direksiyon basinda kurudun kaldinozledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?