Çok incesin bebeğim. Öğle ne kadar bildirdiginizde sorun olmaz benim için.uyanamıyorum canım sizi bekletmiyim diye böyle yapıyorum
Yatmadan mesajlarımı sayayım dedim de yine cezaya kalmışım mesaj sayım 33
Ebrucum sen gayet iyi gidiyosun. Senin listelerinde güzel hepsini toplu bi mesajda paylasirmisin belki faydalanmak isteyenler olur. Ben deyoks haftasini yapmayi düşünüyorum mesela
Yatmadan mesajlarımı sayayım dedim de yine cezaya kalmışım mesaj sayım 33
Çok incesin bebeğim. Öğle ne kadar bildirdiginizde sorun olmaz benim için.
CezaCezaları toplu vereyim benimde sporum az bu hafta :18:
ahanda profilime kendi resmimi koydum beybiler merak eden bakabilir
Ebrucum menünü günlük yazsan da güzelir olur bence örnek alırız içerik olarak sebze, et, meyve neleri tercih ediyorsun bizde görürüz kopya çekeriz belkiEbrucum sen gayet iyi gidiyosun. Senin listelerinde güzel hepsini toplu bi mesajda paylasirmisin belki faydalanmak isteyenler olur. Ben deyoks haftasini yapmayi düşünüyorum mesela
Hemen baktım şekerim çok tatlısın :)ahanda profilime kendi resmimi koydum beybiler merak eden bakabilir
Liste şeklinde hazırlarsın artık cezaları ben spordan da alabilirim daha bakmadım ama :)Çok incesin bebeğim. Öğle ne kadar bildirdiginizde sorun olmaz benim için.
CezaCezaları toplu vereyim benimde sporum az bu hafta :18:
aslında paylaşmıştı galiba ben de yazıcaktım biyere süper olur
ceza mesaj sayısı kaçtı ki? ben de kaldım mı?
tesekkür ederim canımBaktım ben çok güzelsin maşallah
Hemen baktım şekerim çok tatlısın :)
35 canım sen kalmadın galiba...
tesekkür ederim canım
tesekkur ederiiimm :) işte kilo verince tatlı veya şeker değil güzel olucaz hahahah
Valla bende sıkı tutayım diyorum da olmuyor biraz iradesizim
Ebrucum sen gayet iyi gidiyosun. Senin listelerinde güzel hepsini toplu bi mesajda paylasirmisin belki faydalanmak isteyenler olur. Ben deyoks haftasini yapmayi düşünüyorum mesela
ahanda profilime kendi resmimi koydum beybiler merak eden bakabilir
tesekkür ederim canım umarım hep birlikte aşıcaz bunlarıŞimdi de güzelsin Allah sahibine bağışlasın :) Ama tabi zayıflayınca dahada güzelleşirsin.
Şirine seni :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?