Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ebrucum sen gayet iyi gidiyosun. Senin listelerinde güzel hepsini toplu bi mesajda paylasirmisin belki faydalanmak isteyenler olur. Ben deyoks haftasini yapmayi düşünüyorum mesela

Ebrucum sen gayet iyi gidiyosun. Senin listelerinde güzel hepsini toplu bi mesajda paylasirmisin belki faydalanmak isteyenler olur. Ben deyoks haftasini yapmayi düşünüyorum mesela

aslında paylaşmıştı galiba ben de yazıcaktım biyere süper olur

Yatmadan mesajlarımı sayayım dedim de yine cezaya kalmışım mesaj sayım 33

ceza mesaj sayısı kaçtı ki? ben de kaldım mı?

Ebrucum menünü günlük yazsan da güzelir olur bence örnek alırız içerik olarak sebze, et, meyve neleri tercih ediyorsun bizde görürüz kopya çekeriz belki
ahanda profilime kendi resmimi koydum beybiler merak eden bakabilir
Hemen baktım şekerim çok tatlısın :)
Çok incesin bebeğim. Öğle ne kadar bildirdiginizde sorun olmaz benim için.

CezaCezaları toplu vereyim benimde sporum az bu hafta :18:
Liste şeklinde hazırlarsın artık cezaları ben spordan da alabilirim daha bakmadım ama :)

Koca yok diye iyi takıldım nette (olunca söyleniyor da)... Kuzu sabah erkenden uyanır bende yatayım artık iyi geceler herkese :)

İyi geceler bende yatayim yarın çok isimiz var kocisle sonrafa nöbete gitcem.

Valla canım bu hafta bende yapıcam detoksu beraber yaparız :) Ayrıca birdaha paylaşıcam listerimi istek üzerine yarın hallederim bu işi :)

kızlar cuma ve cumartesi giremeyebilirim
yarın benim için cok yogun ve stresli olucak
Cumartesi de arkadasım için esya bakmaya cıkıcaz odaları degiştirice falan.ama yine de girmeye calışırım haberiniz olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…