öğrenciyim canım adım seda bu arada senin adın ne? hef kilom 55 inş görürüm o günleri başladığım kilom 84Cupcake öğretmen miydin öğrencimi canım.hedef kilon neydi hatırlayamadım da
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 52g 1 kibrit kutusu kadar peynir 20g 2 haşlanmış yumurta beyazı sarisini yemedim bir domates Şekersiz çay
45 dakika 3 miles start Leslie sansone evde yürüme sporu yaptim
Ara 1 portakal 12:30 1 mandalin
ÖĞLE: subway in sandviç Biftek & Peynir salatali toplam 400 kalorili disarda olduğum için mecbur yedim
Ara 2 mandalin 15 tane fındık
Aksam 1 firinda levrek 6 tane elma dilimlenmiş firinda patates 1 kase salata iceriginde (1 tomates,1 salatalık,3 yaprak marol ve Yarim yemek kasigi zeytin yağı.
Ve tabiki su 2 lt
Spor 45 dakika 3 miles start Leslie
Kizlar nasil olmus aksama 1 levrek cokmu oldu yoksa
Aynen canim :) coksevindim ben de
Kızlaaarrrr çok heyecanlıyım yüzme öğrenmek için kursa basliycam.
Sana da iyi gelir inşallah arkadaşın :)
Bekliyoruz bebeğim özledik...
Salata yiyorum aslında ama sebze yemeklerinin yanında tüketemiyorum çok sevmiyorumda ama et, tavuk, balık, makarnayla vb. bol tüketiyorum :)
Yarın cuma malum. Ilktan için oylama yapıcaz demiştim. Ben EVET diyorum katılımı güzel.
Gogo ben burdayım ama çok yorgunum uyku gözümden akıyor vallabu arada Karnım ağrıyor sabaha hasta olabilirim ve tartı fazla gösterebilir bu yüzden
Seni kaçak göremiyorum seni hic :) bu arada bugün bloguna baktım cok güzel...ama neler yediğini gördüm seni seni..bugun kımsecıkler uğramamış topıgee
Aman dikkat bu yeme canavarı mahvediyor bizi başa sardiriyor...hedef kiloma az kaldı inşallah.)
ama bu aralar içimde bir yeme canavarı var sanki:)
Yarın cuma malum. Ilktan için oylama yapıcaz demiştim. Ben EVET diyorum katılımı güzel.
Yediklerine dikkat etmeye devam edersen bu koşturmayla güzel kilo verirsinIyi akşamlar.bu gün çok yorucu,çok yoğun bir gündü.sabah 06.30dan kalktım,annemlere geldim saat 10dandır ayaktayım,sadece yemek yemek için 15dakika oturdum.Kırılıyorum resmen yorgunluktan...Bu günkü yerimi yazacam bakalım ne diyeceksiniz.Yarında erkenden çıkıcam.kaynanamla alışverişe gittcem.Ama bildirim yaparım.sadece kendimi çok şiş hiss ediyorum...ama iki gün önce 68.800ü görmüşdüm.yarına hiç umudum yok,diyorum ya şişim.karın tarafım ağrıyor ve şişmiş sanki.bakıcaz artık...
Rapor
Sabah 1yumurta,yeşillik,1dilim ekmek,2kaşık ıspanak yemeyi,1lokma pasta
Ara yapamadım sadece yeşil çay
Öylen 5tane yapraksarma,1kase yoğurt,3kaşık mantar haşlama,parmak büyüklüyünde börek,yeşillik
Ara mandalina
Akşam 8tane yaprak sarma,yeşillik,1kase yoğurt,2lokma julien yemeyi(içindekiler mantar,tavuk göysü,kaşar peyniri,kuru soğan)
Ara meyve
SU 2 litre ancak olur,o kadar yoğundum ki içemedim,zamanım olmadı ya...işte şu konularda bir az alttan alın beni lütfen...
Her zamanki gibi diyetine sadik kalmışsin tebrikler :)Ben bugünkü menümü yazayım da bu aralar cok yorgunum unutuyorum sonra
Sabah: 1su bardağı limonlu su.
Kahvaltı: 8 yemek kaşığı meyveli tahıl gevreği, 1 buçuk su bardağı yarım yağlı süt ile.
Ara: 4 kuru kayısı, 10 fındık, 1fincan beyaz çay
Öğle; 4 adet ızgara köfte, bol salata, 1 bardak ayran, 2 yemek kaşığı pilav
Ara: 1 sade soda, 2 galeta
Aksam: 8 sıkma etsiz çiğkofte, bol marul, 2 bardak ayran
Su: 2,5 litre
Dolu dolu olmuş menün :)merhabalar bugün giremedim foruma okuldan anca geldim bugün full günümdü :/
evet gelelim bugün ne yemişim ne yapmışım
sabah 07:30 1 beyaz peynirli tost + 1 avuç maydanoz + bitki çayı
ara 10:00 1 yeşil elma
öğlen 14:00 4 köfte kadar et
1 kase yoğurt
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
1 tabak salata
ara 17:00 3 kuru kayısı + 1 ceviz + yarım çay bardagı az yaglı süt
akşam 19:30 1 kase yayla çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1 tabak sebze yemeği karnıbahar
evet bunlara ek olarak 1 saat yürüyüş ve 2.5 litre su
menünü beğendim bence güzel dikkatimi çeken şey tabiki
tatlı tatlı tatlı heheh canım çekti bence yakında hastalacagım gözüm sırf tatlılara bakıyo :))
menün çok sıkı olmuş sevdim bayağı iyi bence ah ah bende simit yemek isterdim ama
simiti yersem gün boyu 1 ekmekle idare etmem gerekir onuda yapamam
Ne makarna mı? ne makarnası diyette makarnın ne işi var kız =) 3 aydır makarna yüzü görmedim valla =)
İyi geceler. ..Ayy kızlar İyi geceler hepinize benim her tarafım ağrıyor. Yatmaya gidiyorum ben sabaha iyi kalkarim inş. ..
öğrenciyim canım adım seda bu arada senin adın ne? hef kilom 55 inş görürüm o günleri başladığım kilom 84
Olsun takılma sen bende cok iyi değilim dün tartı 70 gösterdi bakalım yarın ne gosterir.yuzde 30 un altına dusmeyiz inşallah.Gogo ben burdayım ama çok yorgunum uyku gözümden akıyor vallabu arada Karnım ağrıyor sabaha hasta olabilirim ve tartı fazla gösterebilir bu yüzden
Geçmiş olsun canım iyi geceler sana.Ayy kızlar İyi geceler hepinize benim her tarafım ağrıyor. Yatmaya gidiyorum ben sabaha iyi kalkarim inş. ..
aynen canım ama gece yemek yemeyi seviyor zor duruyorumBencede hem bir birinizi desteklersiniz böylece :) Evde herkes deli gibi yerken tek başına bişiler yapmak daha zor ama beraber daha kolay oluo =)
tesekkür ederim canım sen nasılsın :) diyet okul vs yuvarlanıyorum stres içindegünaydın şeker naberr
iyi yapmışsın canım en guzeli :))izgarada yaptim cnm yaninada ekmek yemedim firinda patetes oldugu icin
ben de evet diyorum canım katılımı güzel güveniyorum ona :)Yarın cuma malum. Ilktan için oylama yapıcaz demiştim. Ben EVET diyorum katılımı güzel.
***4. TAKIM 350. ETAP***
Ebrueva73.6/ / /% )
masumcuk84.0/ / /% )
Adigegupse70.9/ / /% ) bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
oluröylebazen78.0/ / /% )
Merve10er76.6 / / /% )
Damlanur1069.5/ / /% )
Kararrrsabirr89.6/ / /% )
gogo240569.0/ / /% )
defne222258.4/ / /% )
tutatse8560.2/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Benim diyet esnek canım herşey varzaten onun için sen aldın başını gittin ben hala seksenlerde sürünüyorum...
Sende esnetmede yetiş bana =)
gecen hafta 78.0
bu hafta 77.5
mesaj sayım : bununla birlikte 45
Erkencisin canım sabah tartilamicanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?