Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok değil canım benim diyetisyenim kocaman balıklar yiyebiliosun balık et tavuk gibi değil daha hafif ondan sorun olmaz canım :)

Ne makarna mı? ne makarnası diyette makarnın ne işi var kız =) 3 aydır makarna yüzü görmedim valla =)

Gogo ben burdayım ama çok yorgunum uyku gözümden akıyor valla bu arada Karnım ağrıyor sabaha hasta olabilirim ve tartı fazla gösterebilir bu yüzden

İyi geceler canım sıkma canını o tartı yağı ayrı ödemi ayrı gösterio fazla cıksan bile sudan fazla cıkarsın ondan moralini bozma

bugun kımsecıkler uğramamış topıgee
Seni kaçak göremiyorum seni hic :) bu arada bugün bloguna baktım cok güzel...ama neler yediğini gördüm seni seni..
hedef kiloma az kaldı inşallah.)
ama bu aralar içimde bir yeme canavarı var sanki:)
Aman dikkat bu yeme canavarı mahvediyor bizi başa sardiriyor...
Yarın cuma malum. Ilktan için oylama yapıcaz demiştim. Ben EVET diyorum katılımı güzel.

Ben de evet diyorum çaba gösteriyor. ..

Yediklerine dikkat etmeye devam edersen bu koşturmayla güzel kilo verirsin
Her zamanki gibi diyetine sadik kalmışsin tebrikler :)
Dolu dolu olmuş menün :)

1simit 3 dilim ekmek yerine geçiyor diye biliyorum ona göre ayarlarsin menünü

Gogo ben burdayım ama çok yorgunum uyku gözümden akıyor valla bu arada Karnım ağrıyor sabaha hasta olabilirim ve tartı fazla gösterebilir bu yüzden
Olsun takılma sen bende cok iyi değilim dün tartı 70 gösterdi bakalım yarın ne gosterir.yuzde 30 un altına dusmeyiz inşallah.
Ayy kızlar İyi geceler hepinize benim her tarafım ağrıyor. Yatmaya gidiyorum ben sabaha iyi kalkarim inş. ..
Geçmiş olsun canım iyi geceler sana.

Ilktan i listeye alicam ama dünden Bugüne uğramamış gelirse eklerim.
Ilktan cim gelirsen başlangıç ve hedef kilonu yazarmisin.

kızlar gecmısı okuyamadım raporumu yazayım

sabah
1 dilim koy ekmegi
2 dilim peynir
5 zeytin
1 nescafe

ara
turk kahvesi

oğlen
1 dilim peybirli borek
3 cay

ara
turk kahvesi

aksam
15 hamsi
1 tabak yesillik

spor vaktim olmadı
2 litre su

Bencede hem bir birinizi desteklersiniz böylece :) Evde herkes deli gibi yerken tek başına bişiler yapmak daha zor ama beraber daha kolay oluo =)
aynen canım ama gece yemek yemeyi seviyor zor duruyorum
günaydın şeker naberr
tesekkür ederim canım sen nasılsın :) diyet okul vs yuvarlanıyorum stres içinde
izgarada yaptim cnm yaninada ekmek yemedim firinda patetes oldugu icin
iyi yapmışsın canım en guzeli :))
Yarın cuma malum. Ilktan için oylama yapıcaz demiştim. Ben EVET diyorum katılımı güzel.
ben de evet diyorum canım katılımı güzel güveniyorum ona :)

hadi bakalım başlayalımmmmmmmmmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…