Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarın cuma malum. Ilktan için oylama yapıcaz demiştim. Ben EVET diyorum katılımı güzel.

***4. TAKIM 350. ETAP***

Ebrueva73.6/ / /% )
masumcuk84.0/ / /% )
Adigegupse70.9/ / /% ) bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
oluröylebazen78.0/ / /% )
Merve10er76.6 / / /% )
Damlanur1069.5/ / /% )
Kararrrsabirr89.6/ / /% )
gogo240569.0/ / /% )
defne222258.4/ / /% )
tutatse8560.2/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Iyi akşamlar.bu gün çok yorucu,çok yoğun bir gündü.sabah 06.30dan kalktım,annemlere geldim saat 10dandır ayaktayım,sadece yemek yemek için 15dakika oturdum.Kırılıyorum resmen yorgunluktan...Bu günkü yerimi yazacam bakalım ne diyeceksiniz.Yarında erkenden çıkıcam.kaynanamla alışverişe gittcem.Ama bildirim yaparım.sadece kendimi çok şiş hiss ediyorum...ama iki gün önce 68.800ü görmüşdüm.yarına hiç umudum yok,diyorum ya şişim.karın tarafım ağrıyor ve şişmiş sanki.bakıcaz artık...

Rapor
Sabah 1yumurta,yeşillik,1dilim ekmek,2kaşık ıspanak yemeyi,1lokma pasta
Ara yapamadım sadece yeşil çay
Öylen 5tane yapraksarma,1kase yoğurt,3kaşık mantar haşlama,parmak büyüklüyünde börek,yeşillik
Ara mandalina
Akşam 8tane yaprak sarma,yeşillik,1kase yoğurt,2lokma julien yemeyi(içindekiler mantar,tavuk göysü,kaşar peyniri,kuru soğan)
Ara meyve

SU 2 litre ancak olur,o kadar yoğundum ki içemedim,zamanım olmadı ya...işte şu konularda bir az alttan alın beni lütfen...

Ben bugünkü menümü yazayım da bu aralar cok yorgunum unutuyorum sonra

Sabah: 1su bardağı limonlu su.
Kahvaltı: 8 yemek kaşığı meyveli tahıl gevreği, 1 buçuk su bardağı yarım yağlı süt ile.

Ara: 4 kuru kayısı, 10 fındık, 1fincan beyaz çay

Öğle; 4 adet ızgara köfte, bol salata, 1 bardak ayran, 2 yemek kaşığı pilav

Ara: 1 sade soda, 2 galeta

Aksam: 8 sıkma etsiz çiğkofte, bol marul, 2 bardak ayran

Su: 2,5 litre

Tarti seninkiyle aynimi tartiyo canım sorun olmaz inşallah. Idare ederiz tabi düğün telaşı nede olsa.
Güzel olmuş. Çiğ kofteye bayılırım bende

merhabalar bugün giremedim foruma okuldan anca geldim bugün full günümdü :/
evet gelelim bugün ne yemişim ne yapmışım
sabah 07:30 1 beyaz peynirli tost + 1 avuç maydanoz + bitki çayı
ara 10:00 1 yeşil elma
öğlen 14:00 4 köfte kadar et
1 kase yoğurt
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
1 tabak salata
ara 17:00 3 kuru kayısı + 1 ceviz + yarım çay bardagı az yaglı süt
akşam 19:30 1 kase yayla çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1 tabak sebze yemeği karnıbahar
evet bunlara ek olarak 1 saat yürüyüş ve 2.5 litre su

Tarti seninkiyle aynimi tartiyo canım sorun olmaz inşallah. Idare ederiz tabi düğün telaşı nede olsa.

Güzel olmuş. Çiğ kofteye bayılırım bende

Ayy bende bayılıyorum yaa o yüzden geçen diyetisyene gittiğimde sormuştum o da lavasta olmamak şartıyla, 8 sıkma çiğkofte 2 bardak ayran yanında bol yesillikli bir öğün yerine yiyebilirsin demişti. Hemen degerlendirdim bende:)

menünü beğendim bence güzel dikkatimi çeken şey tabiki
tatlı tatlı tatlı heheh canım çekti bence yakında hastalacagım gözüm sırf tatlılara bakıyo :))

menün çok sıkı olmuş sevdim bayağı iyi bence ah ah bende simit yemek isterdim ama
simiti yersem gün boyu 1 ekmekle idare etmem gerekir onuda yapamam

Son düzenleme:
Selam ben geldim.telden bir türlü giremiyordum.klavye kaybolup duruyordu.anlamadım.neyse şimdi iyi.snırım alıntı yapamıyorum

Kararcım sen demi hasta olucan.bu hafta grubun yarısı hasta😊bende muhtemelen fazla olurum tartıda.bu hafta biraz durulacağız.

Kararcım sen demi hasta olucan.bu hafta grubun yarısı hasta😊bende muhtemelen fazla olurum tartıda.bu hafta biraz durulacağız.

Ayy evet cnm yaaa galiba öyle olucak pazartesi günü de diyetisyene randevum var ya umarım o zamana geçer şişlik orda da tartı da fazla çıkarsam moralim bozulcak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…