Yarın cuma malum. Ilktan için oylama yapıcaz demiştim. Ben EVET diyorum katılımı güzel.
Yarın cuma malum. Ilktan için oylama yapıcaz demiştim. Ben EVET diyorum katılımı güzel.
Kayısı fazla olmuş diğerleri güzel olmuş.
Tarti seninkiyle aynimi tartiyo canım sorun olmaz inşallah. Idare ederiz tabi düğün telaşı nede olsa.Iyi akşamlar.bu gün çok yorucu,çok yoğun bir gündü.sabah 06.30dan kalktım,annemlere geldim saat 10dandır ayaktayım,sadece yemek yemek için 15dakika oturdum.Kırılıyorum resmen yorgunluktan...Bu günkü yerimi yazacam bakalım ne diyeceksiniz.Yarında erkenden çıkıcam.kaynanamla alışverişe gittcem.Ama bildirim yaparım.sadece kendimi çok şiş hiss ediyorum...ama iki gün önce 68.800ü görmüşdüm.yarına hiç umudum yok,diyorum ya şişim.karın tarafım ağrıyor ve şişmiş sanki.bakıcaz artık...
Rapor
Sabah 1yumurta,yeşillik,1dilim ekmek,2kaşık ıspanak yemeyi,1lokma pasta
Ara yapamadım sadece yeşil çay
Öylen 5tane yapraksarma,1kase yoğurt,3kaşık mantar haşlama,parmak büyüklüyünde börek,yeşillik
Ara mandalina
Akşam 8tane yaprak sarma,yeşillik,1kase yoğurt,2lokma julien yemeyi(içindekiler mantar,tavuk göysü,kaşar peyniri,kuru soğan)
Ara meyve
SU 2 litre ancak olur,o kadar yoğundum ki içemedim,zamanım olmadı ya...işte şu konularda bir az alttan alın beni lütfen...
Güzel olmuş. Çiğ kofteye bayılırım bendeBen bugünkü menümü yazayım da bu aralar cok yorgunum unutuyorum sonra
Sabah: 1su bardağı limonlu su.
Kahvaltı: 8 yemek kaşığı meyveli tahıl gevreği, 1 buçuk su bardağı yarım yağlı süt ile.
Ara: 4 kuru kayısı, 10 fındık, 1fincan beyaz çay
Öğle; 4 adet ızgara köfte, bol salata, 1 bardak ayran, 2 yemek kaşığı pilav
Ara: 1 sade soda, 2 galeta
Aksam: 8 sıkma etsiz çiğkofte, bol marul, 2 bardak ayran
Su: 2,5 litre
Tarti seninkiyle aynimi tartiyo canım sorun olmaz inşallah. Idare ederiz tabi düğün telaşı nede olsa.
Güzel olmuş. Çiğ kofteye bayılırım bende
menünü beğendim bence güzel dikkatimi çeken şey tabikiSABAH:ılık ballı limonşu su,6 zeytin,biraz peynir,bir dilim kepek ekmek
ARA:elma
ÖĞLEN:bie servis kaşığı yumurtalı ıspanak,bir kase tarhana çorbası,yarım kase yoğurt,az börülce salata
ARA:bir dilim şerbetli tatlı(hasta olacağım:)bir kupa beyaz çay
AKŞAM:iki küçük peynirli pide,salata,bir kase tarhana çorbası,iki bardak şekersiz çay
ARA:bir portakal
SU:iki lt
menün çok sıkı olmuş sevdim bayağı iyi bence ah ah bende simit yemek isterdim amaGünaydın
Sabah
Yarım simit çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
1 kase çorba
1 yumurta
1 dilim ekmek ( çorba kesmedi :))
yeşillik
Ara
5-6 tane kuru üzüm
çay
Akşam
2 kepçe çorba
3 tane mücver
Ayran
Su 2,5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
İp atlayamadım benim kuzu çok mızmızdı geç uyudu
Eee nerdesiniz yaaa kimseler yok bi toplasin hadiiii
Kararcım sen demi hasta olucan.bu hafta grubun yarısı hasta😊bende muhtemelen fazla olurum tartıda.bu hafta biraz durulacağız.
Eee nerdesiniz yaaa kimseler yok bi toplasin hadiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?