Günaydın canlarım.umarım güzel ve surprizlerle dolu bir cuma olur .Bana kötü bir surpriz yaptım.Tartımı kendimle getirmiştim,tartıldım 69.500.aslında bir kaç gün öncesinde görmüştüm 68.800 ü.ama biliyorum karnım çok şiş,gözle görülür şekilde annem bile söylüyor.neyse ya.bu gün yine dışarıdayım.gelince yazarım.bildirimimi yazayım.
Bildirim
Kilo 69.500
Geçen hafta 69.800
Fark 300
YÜZDE 0.43(YALNIŞ YAPMADIYSAM)
MESAJ 70
SPOR 3SAAT 35DAKİKA
Günaydın kızlar şimdi diyedistyenden çıktım kursa gidiyorum kilom 73.1 fark 500 gram öpüyorum sizleri görüşürz :))
Günaydın kızlar
geçen hafta 84
Bu hafta 83.6
Fark 0.400
Yüzde 0.48
Mesaj sayısı 33
Spor 125 dk +500 ip atlama
Benim de bildirim yapmam gerekiyomu pazartesi basladim diyete ama ?
Bilemedim napim
Tamam o zaman paylasiyim diyete pazartesi basladim bugun5.gün
Hergün 1 saat spor yaptim bügünde erken saatte yaptim
84 ile baslamistim 83 gösteriyo tartı hastalanacagim icin de en azindan iyidir diyorum
Suyumu arttirmam gerekiyo hergun 2 ya da 2.5 litre iciyorum 3 yapabilsem daha iyi olur.
geçen hafta:76,6
bu hafta:76,5
fark:100gr
hahaha sankı benle dalga gecıyor bu kılolar :))
Gogocuuuyym bana artı yapmışsıın....zayıfladım ben 300..
Günaydın canlarım.umarım güzel ve surprizlerle dolu bir cuma olur .Bana kötü bir surpriz yaptım.Tartımı kendimle getirmiştim,tartıldım 69.500.aslında bir kaç gün öncesinde görmüştüm 68.800 ü.ama biliyorum karnım çok şiş,gözle görülür şekilde annem bile söylüyor.neyse ya.bu gün yine dışarıdayım.gelince yazarım.bildirimimi yazayım.
Bildirim
Kilo 69.500
Geçen hafta 69.800
Fark 300
YÜZDE 0.43(YALNIŞ YAPMADIYSAM)
MESAJ 70
SPOR 3SAAT 35DAKİKA
Toparlariz tabi bi silkinelim kendimize gelelim...Evet maalesef yüzde 30 un altinda kaldık. Haftaya toparlariz napalim artık.
Kolay gelsin :)Bütün günüm araba tepesinde geçti resmen.
Ne güzel 3 günde 1 kilo gitmis bile sen bu azimle devam et kisa sürede yakalarsin bizi hatta beni gecersin bile ben biraz kaplumbağa hizinda ilerliyorum da ...arkadaslar aranizda en agir top benmisim ya
Toparlariz tabi bi silkinelim kendimize gelelim...
Kolay gelsin :)
Ne güzel 3 günde 1 kilo gitmis bile sen bu azimle devam et kisa sürede yakalarsin bizi hatta beni gecersin bile ben biraz kaplumbağa hizinda ilerliyorum da ...
merhaba canlarım...afedersiniz gelemiyorum rahat rahat.ama şimdi yetişmeye çalışıcam.hemen alıntılayıp geliyorum...kilo bildirimim de bir hata var galiba.ben bu hafta.69.500üm,geçen hafta da 69.800olduğumu sanıyordum,bakıcam ona da şimdi...her halde yanlış hatırlıyorum...
tebrikler canımmmm...geçen hafta 58.4
bu hafta 57.8
fark 600 gram
diğer haftalarda fazla veremiştim bu hafta daha iyi...
e bu bence affedilir bir sebeb...elinde olmadan olmuş nasılsa.gogoooo defneye ceza gelmesin benceeee...mesaj sayısı 26
3 gün arıza vardı birde eşim yoktu o yüzden fazla vakit ayıramadım buraya..
cezama razıyım :18:
inşallah bu hafta telafi etcem
olsun güzleim.moral bozmak yok.haftaya yüzün güler inşallah....Kızlar bnm kilom sabit görünüyor hasta oldum bu sabah çok şiştim ondan heraldeama benim moralim cok bozuldu yaaa
güzel ence.bir tek spor eksik...bu arada dünkü menüm
sabah:
2 kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
açık çay
1 çay kaşığı bal
ara: 1 mandalina
öğlen.
pazı yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
1 elma
akşam.
öğlenle aynı ama salatada ekledim
ara:
1 avuçtan az leblebi
ıhlamur
su 2lt.
spor yok
bayıldımmmm.sen ne zamanda verdin bu kadar kiloyu canım?bende vere bilecekmiyim acabaaa?oralara gele bilecekmiyim?çizelgemide yaptım nasıll?
bayağı yol kattettim
amannnn.kaç haftadır ilk kez kilo alanı gprdüm.olsun kız.düzelirsin.sıkı tutu diyetini..GEÇEN HAFTA:60.2
BU HAFTA:60.7
FARK:+500
SPOR:YOK
tam bir rezalet olmuş
bugünden itibaren sıkıya alıyorum kendimi.
ama hala hasta olamadım ve bütün kaslarım gerilmiş durumda.yoksa böyle olmazdı.
cezam neyse yaz hakim bey.razıyım
tebrikler bebeyim...Günaydın kızlar şimdi diyedistyenden çıktım kursa gidiyorum kilom 73.1 fark 500 gram öpüyorum sizleri görüşürz :))
e güzel işte....gram gram gidecek bu kilolar...Günaydın kızlar
geçen hafta 84
Bu hafta 83.6
Fark 0.400
Yüzde 0.48
Mesaj sayısı 33
Spor 125 dk +500 ip atlama
yok kız....daha var sana.sabr et...Benim de bildirim yapmam gerekiyomu pazartesi basladim diyete ama ?
Bilemedim napim
güzel işte kuzum.gelicek cumaya daha güzel olacak inşallah....Tamam o zaman paylasiyim diyete pazartesi basladim bugun5.gün
Hergün 1 saat spor yaptim bügünde erken saatte yaptim
84 ile baslamistim 83 gösteriyo tartı hastalanacagim icin de en azindan iyidir diyorum
Suyumu arttirmam gerekiyo hergun 2 ya da 2.5 litre iciyorum 3 yapabilsem daha iyi olur.
senin ağzından hep bal damlıyor yaaa...Menü iyi olmuş ama dışarıda yemeye bir çözüm bulmalisin bence. Mesaj sayına profilime girip yazdığım cevaplar seceneginden bakabilirsin...
Haftaya atak yaparsin o zaman :)
Defnecim süpersin tebrik ederim...
Sende bendensin
İlk günler ödem oluyor 3. günde gitmeye basliyor diye biliyorum... merak etme birkac güne tarti güldürur seni :)
olsun.bunada şükür...geçen hafta:76,6
bu hafta:76,5
fark:100gr
hahaha sankı benle dalga gecıyor bu kılolar :))
amannnn.Allah korusun böyle artılardan beni.deliririm resmen..***4. TAKIM 350. ETAP***
Ebrueva73.6/ 73.1/ 0.5/% 0.68)
masumcuk84.0/ 83.6/0.4 /% 0.48)
Adigegupse70.9/ / /% ) bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
oluröylebazen78.0/ 77,5/ 0.5/% 0.64)
Merve10er76.6 / 76.5/0.1 /% 0.13)
Damlanur1069.5/ 69.8/ -0.3/%-0.43 )
Kararrrsabirr89.6/89.6 /0 /%0 ) kilosu sabit
gogo240569.0/ 69.3/ -0.3/%-0.43)
defne222258.4/ 57.8/ 0.6/%1.03 )
tutatse8560.2/ 60.7/ -0.5/%-0.83 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %0.13
bu o demmek ki en güzel gelişme sen de olacak...arkadaslar aranizda en agir top benmisim ya
Olsun tatlım,yapacak bir şey yok.Ben yanlış yapmışım.geçen haftakı kilomu yanlış hatırlamışım...Canım st 6 dan önce duzelteyim diye sordum 69.5 musun diye. Bildirimini okuyunca ters yazmış herhalde diye düşündüm. Nirde benim günüm çok yogun gegeçti arsba tepesinde yaptim herşeyi. Neyse artık yapabilcemiz bişey yok haftaya fazla kilk vermiş gorunursun.
Nerdesin canım benim.güzel bir rüzgar gibi estin geçtin...özledim yeminlen...
Eee nerlerdesiniz hatunlar. Pek incelemedim ama hepimiz ya spordan ya msj sayisindan cezaliyiz galiba.
spor herkes her hafta 3 saat yapsın demistim cezamiz fazladan 2 saat spor olsun yani 3 artı 2 cumaya kadar 5 saat spor yapmış olacak herkes.
Kızlar bana bi akıl verin. Şimdi bizim kız 4 e gidiyo seneye ortaokula basliycak. Sorun şu özel okullda okudu şimdiye kadar sırf okul 8 ve 5 arasi diye. OgretÖğretmeni de iyiydi. Ama okul uzak diye biz kendi evimizden lojmana tasindik. Şimdi evimize tasinip kixi devlet okuluna vermeyi düşündük evimize yakın olan okulla gorusmeye gittik.mudur yardimcidi kafamizi karıştırdı. Asıl ortaokulu özelde okutun çok önemli devlet okulunda geri gider cocugunuz falan dedi.aranizda öğretmen olanlar varya ne dersiniz. Bizim dusuncemizde ortaokula ve etüt merkezine gitsin ingilizcede var etüt te diye düşündük.
tebrikler canımmmm...
e bu bence affedilir bir sebeb...elinde olmadan olmuş nasılsa.gogoooo defneye ceza gelmesin benceeee...
olsun güzleim.moral bozmak yok.haftaya yüzün güler inşallah....
güzel ence.bir tek spor eksik...
bayıldımmmm.sen ne zamanda verdin bu kadar kiloyu canım?bende vere bilecekmiyim acabaaa?oralara gele bilecekmiyim?
amannnn.kaç haftadır ilk kez kilo alanı gprdüm.olsun kız.düzelirsin.sıkı tutu diyetini..
tebrikler bebeyim...
e güzel işte....gram gram gidecek bu kilolar...
yok kız....daha var sana.sabr et...
güzel işte kuzum.gelicek cumaya daha güzel olacak inşallah....
senin ağzından hep bal damlıyor yaaa...
olsun.bunada şükür...
amannnn.Allah korusun böyle artılardan beni.deliririm resmen..
bu o demmek ki en güzel gelişme sen de olacak...
Olsun tatlım,yapacak bir şey yok.Ben yanlış yapmışım.geçen haftakı kilomu yanlış hatırlamışım...
Tamamlamamiz lazım yaa yoksa alıp başımızı gitcez.İyiymiş 3 saati tamamlayamadik inşallah 5 saati tamamlariz. Gerçi ceza olunca mecburiyet hissediyor insan :)
valla arkadaşım bende ortaokulda çocuğumu iyi bir özel okula (kaliteli ve nitelikli)vermeyi düşünürdüm..maalesef okulların teknolojik eksiklikleri,öğretmen eksiklikleri çok..üstelik sistem devamlı değişiyor bazı okullar ve öğretmenler kendini yenilemiyor..zaten özel okul standartlarına alışmıştır kızın etüd merkezine vereceğine özel okula verebilirsin.. yinede son karar senin tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?