Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bildirimi bu sekilde yapmışsın ama gegeçen hafta 69.5 olarak yapmışsın sonuc listelerinden 349. Etapa bak istersen.

Günaydın kızlar şimdi diyedistyenden çıktım kursa gidiyorum kilom 73.1 fark 500 gram öpüyorum sizleri görüşürz :))

guzel gidiyorsun cnm

Günaydın kızlar

geçen hafta 84
Bu hafta 83.6
Fark 0.400
Yüzde 0.48

Mesaj sayısı 33
Spor 125 dk +500 ip atlama

guzel guzel kilolar gidiyor spor olarak yuruyusmu yapiyorsun

Benim de bildirim yapmam gerekiyomu pazartesi basladim diyete ama ?
Bilemedim napim

cnm bende sali gunu basladim kilo bildirimini yaptim ayni 1 kilo vermisiz insallah haftaya daha cok verecegiz :)

geçen hafta:76,6
bu hafta:76,5
fark:100gr

hahaha sankı benle dalga gecıyor bu kılolar :))

:) hic yokdan daha iyi dir cnm yinede iyi

Gogocuuuyym bana artı yapmışsıın....zayıfladım ben 300..

guzel cnm insan kilo verdigini gorunce seviniyor

masallah butun arkadaslarima

uzulme cnm ya olur boyle seyler bazen vucutun su toplamisdir bakarsin haftaya daha cok verirsin

Evet maalesef yüzde 30 un altinda kaldık. Haftaya toparlariz napalim artık.
Toparlariz tabi bi silkinelim kendimize gelelim...
Bütün günüm araba tepesinde geçti resmen.
Kolay gelsin :)
arkadaslar aranizda en agir top benmisim ya
Ne güzel 3 günde 1 kilo gitmis bile sen bu azimle devam et kisa sürede yakalarsin bizi hatta beni gecersin bile ben biraz kaplumbağa hizinda ilerliyorum da ...

Toparlariz tabi bi silkinelim kendimize gelelim...

Kolay gelsin :)

Ne güzel 3 günde 1 kilo gitmis bile sen bu azimle devam et kisa sürede yakalarsin bizi hatta beni gecersin bile ben biraz kaplumbağa hizinda ilerliyorum da ...

yok cnm sizleri yakalamam icin daha cok var.yavasda olsa vermek guzel cnm . Evet şimdilik iyi gidiyorum inşallah pes etmem sizlerin sayesinde oluyor biraz çünkü ağzıma birsey atacağım zaman site geliyor aklima durduruyorum kendimi :)

merhaba canlarım...afedersiniz gelemiyorum rahat rahat.ama şimdi yetişmeye çalışıcam.hemen alıntılayıp geliyorum...kilo bildirimim de bir hata var galiba.ben bu hafta.69.500üm,geçen hafta da 69.800olduğumu sanıyordum,bakıcam ona da şimdi...her halde yanlış hatırlıyorum...

Canım st 6 dan önce duzelteyim diye sordum 69.5 musun diye. Bildirimini okuyunca ters yazmış herhalde diye düşündüm. Nirde benim günüm çok yogun gegeçti arsba tepesinde yaptim herşeyi. Neyse artık yapabilcemiz bişey yok haftaya fazla kilk vermiş gorunursun.

Kızlar bana bi akıl verin. Şimdi bizim kız 4 e gidiyo seneye ortaokula basliycak. Sorun şu özel okullda okudu şimdiye kadar sırf okul 8 ve 5 arasi diye. OgretÖğretmeni de iyiydi. Ama okul uzak diye biz kendi evimizden lojmana tasindik. Şimdi evimize tasinip kixi devlet okuluna vermeyi düşündük evimize yakın olan okulla gorusmeye gittik.mudur yardimcidi kafamizi karıştırdı. Asıl ortaokulu özelde okutun çok önemli devlet okulunda geri gider cocugunuz falan dedi.aranizda öğretmen olanlar varya ne dersiniz. Bizim dusuncemizde ortaokula ve etüt merkezine gitsin ingilizcede var etüt te diye düşündük.

geçen hafta 58.4
bu hafta 57.8
fark 600 gram

diğer haftalarda fazla veremiştim bu hafta daha iyi...
tebrikler canımmmm...
mesaj sayısı 26
3 gün arıza vardı birde eşim yoktu o yüzden fazla vakit ayıramadım buraya..
cezama razıyım :18:
inşallah bu hafta telafi etcem
e bu bence affedilir bir sebeb...elinde olmadan olmuş nasılsa.gogoooo defneye ceza gelmesin benceeee...
Kızlar bnm kilom sabit görünüyor hasta oldum bu sabah çok şiştim ondan heralde ama benim moralim cok bozuldu yaaa
olsun güzleim.moral bozmak yok.haftaya yüzün güler inşallah....
güzel ence.bir tek spor eksik...
çizelgemide yaptım nasıll?
bayağı yol kattettim
bayıldımmmm.sen ne zamanda verdin bu kadar kiloyu canım?bende vere bilecekmiyim acabaaa?oralara gele bilecekmiyim?
amannnn.kaç haftadır ilk kez kilo alanı gprdüm.olsun kız.düzelirsin.sıkı tutu diyetini..
Günaydın kızlar şimdi diyedistyenden çıktım kursa gidiyorum kilom 73.1 fark 500 gram öpüyorum sizleri görüşürz :))
tebrikler bebeyim...
Günaydın kızlar

geçen hafta 84
Bu hafta 83.6
Fark 0.400
Yüzde 0.48

Mesaj sayısı 33
Spor 125 dk +500 ip atlama
e güzel işte....gram gram gidecek bu kilolar...
Benim de bildirim yapmam gerekiyomu pazartesi basladim diyete ama ?
Bilemedim napim
yok kız....daha var sana.sabr et...
güzel işte kuzum.gelicek cumaya daha güzel olacak inşallah....
senin ağzından hep bal damlıyor yaaa...
geçen hafta:76,6
bu hafta:76,5
fark:100gr

hahaha sankı benle dalga gecıyor bu kılolar :))
olsun.bunada şükür...
amannnn.Allah korusun böyle artılardan beni.deliririm resmen..
arkadaslar aranizda en agir top benmisim ya
bu o demmek ki en güzel gelişme sen de olacak...
Olsun tatlım,yapacak bir şey yok.Ben yanlış yapmışım.geçen haftakı kilomu yanlış hatırlamışım...

Eee nerlerdesiniz hatunlar. Pek incelemedim ama hepimiz ya spordan ya msj sayisindan cezaliyiz galiba.
spor herkes her hafta 3 saat yapsın demistim cezamiz fazladan 2 saat spor olsun yani 3 artı 2 cumaya kadar 5 saat spor yapmış olacak herkes.

İyiymiş 3 saati tamamlayamadik inşallah 5 saati tamamlariz. Gerçi ceza olunca mecburiyet hissediyor insan :)

valla arkadaşım bende ortaokulda çocuğumu iyi bir özel okula (kaliteli ve nitelikli)vermeyi düşünürdüm..maalesef okulların teknolojik eksiklikleri,öğretmen eksiklikleri çok..üstelik sistem devamlı değişiyor bazı okullar ve öğretmenler kendini yenilemiyor..zaten özel okul standartlarına alışmıştır kızın etüd merkezine vereceğine özel okula verebilirsin.. yinede son karar senin tabiki..

Tskler cnm inşallah

İyiymiş 3 saati tamamlayamadik inşallah 5 saati tamamlariz. Gerçi ceza olunca mecburiyet hissediyor insan :)
Tamamlamamiz lazım yaa yoksa alıp başımızı gitcez.

Bizim düşündüğümüz simdi devlet okuluna verip ilerde özel üniversite yada yurtdışına falan gonderelim dedik. Ozel okula bakicak kimse yok tam gun olsun diye vermistik. Konustugumuz mudur yardimcisi malesef turkiyede ortaokul egitimi kaliteli değil bende olsam ozele veririm dedi. Bütün planlarimizi alt üstetti yani:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…