inşallah canım ya gitsin şu kilolar biran önce hehhecnm bende sali gunu basladim kilo bildirimini yaptim ayni 1 kilo vermisiz insallah haftaya daha cok verecegiz :)
teşekkür ederim inş gelcek cumaya daha iyi olur dediğin gibigüzel işte kuzum.gelicek cumaya daha güzel olacak inşallah....
evet düşmemem lazım bir tek dün öyle oldu telafi edicem mutlakaSu su su cok ic tatlım zorla kendini.2 litrenin altina düşmesin mumkunse.
hava güzel haydi yürüyüşe
Bol sans canim benimmKızlar bu gün sürücü kursunu son günüydü cumartesi yani bu gün sınavım var bana bol şanslar sizede iyi hafta sonları =) Artık sahalar dönüyorum görüşürüz :)
Estağfurullah canım. Demek istediklerini anladım. Şimdi ki okulda devam ettirmiycez öğretmeni cok iyiydi ama okul yonetim iyi değil aklımızda bikac okul var bakicaz onlarada . Artık nasıl takildiysam ruyamda bile gördüm bugün. Hayırlısı artık.
kızım 11aylık tatlım.hallettik o işi tatlım...Burdada bazı okullarda çevre pek iyi değil. Seçmek lazım. Adam diyo burda velilere dert anlatamiyoruz diye.
İyi geceler canım.
Boşver takılma kizin belki bekledigin gibi olmaz ne kadarlikti küçük mu.
Güzel olmuş canım.
resim güzel.ama bir simit 4dilim ekmeye eşit kuzum...aklnda bulunsun...Bugun fazla gelemedim eşim evde oldugu icin hafta sonra fazla takilamayacagim affetin beni bugunku raporumu verip çıkayım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tomates
1 salatalik
1 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
1 yumurtadan omlet 1 şeker kasigi kadar az zeytin yaginda pişirilmiş
Ara 1 mandalin
Öğlen
1 bardak yeşil çay
1. küçük simit arasinda krempeynir
Ara
15 tane findik
3 kayisi
1 saat sonra ara
Yarim kahve rengi ekmek. biraz peynir. ve üzüm
Akşam
4 yemek kasiği mantar yemeği
6 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
Su 3 lt
Spor yok
Eki Görüntüle 1001830
ne bileyim canım ya.aynı evde olunca oluyor böyle şeyler....Canım senin gorumcelerle vs cok problemin oluyor surekli geriliyorsun.artik buna bi cozum yolu bulmalisin.surekli bu konudan strese giriyorsun.bunu uygun buldugun bi zaman konusman gerek duzgunce.yoksa ilerde saglam patlar
Kendine top demee tontiş dw tombik de
Canim yasca buyuksun benden akil vermek gibi algilama sakin ama derslerde gordugum şu yonde.. devlet okulundaki egitim konusunda haklisin ve icine sinmiyorsa ozel okula yazdir.ama okula da dikkat et. Ozel okulun yapisindan emin ol cunku ozel okullarin cogu belli bi yapida cocuga kucuk yastan farkli şeyler empoze etme ihtimalleri var bilmiyorum anlatabildim mi. çocugunun farkli yonlendirilmesine izin verme.cok kucuk ve bu yaslarinda ne ogretilirse omur boyu izleri surer.bir diger konu da etut merkezi icin bence erken. Cunku biz farketmesek de cocuk zaten okulda yoruluyor. Daha kucucuk yastan ordan oraya suruklenmesi dogru degil.eger cok istersen etut saatlerini az tut ki okul , ders cocuk icin mücadele alani olmasin. Cok fazla okul degisimi de sagliksiz.rutini cok bozmamak gerekir
Herkesi tebrik ediyorum kizlar.damlanur kaptanim ve tutasteye cısss :)) moral bozmak yok kizlar
anaaaa,bu ne kız?çok çok az olmuş...yoğurt ye,yeşillik ye tatlım...ben öyrendim onları hep yemeyi...Selamlar dün hic gelemedim desem yeridir bir arkadaşım rahatsizlandi onunlaydim kusura bakmayin :/ evet dun ne yediğimi yazim
Saat 12:00 ceyrek simit 1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir salatalik 3 zeytin 1 bardak acik cay
Ara 1 yesil elma
Oglen 1 adet lahmacun
Ara 1 adet nescafe sekersiz
Evet lahmacunu yedikten sonra tum gun hic bir sey yemedim sabah sadece yarim saat yapabildim sporu bugun evdeyim full yapıcam ins suyum da 1.5 litre icmisimdir 2 olmadigina eminim :/
evet bugün neler yapmışım yazalım bakalım
sabah beyaz peynirli tost + meyve suyu(ev yapımı)
öğlen 3 köfte , 1 kase yayla çorbası , 1 kase yoğurt,salata
ara 1 cevız ve 1 çay bardağı yarım yağlı süt
akşam 1 tabak kabak yemeği ,1 kase yayla çorbası,2 dilim ekmek (ekmekler bayagı küçük ve inceydi ) yarım kase yoğurt,salata
2.5 litre su ve bugün 1 saat spor yaptım 2 saat yapmayı düşünüyorum 9 gibi 1 saat daha spor yapıcam
toplamda bugün 2 saat spor yapmış olucam bu arada meyve suyunun içinde elma mandalin limon ve 1 adet domates katı meyve sıkacagında hemecik hazırladım vitamin deposu iyi geldi o yuzden meyve yemedim herkese iyi zayıflamalar
normalde yeşillik ve yoğurdu her öğünde yiyorum ama o gün dışardaydım arkadaşım rahatsızlandıanaaaa,bu ne kız?çok çok az olmuş...yoğurt ye,yeşillik ye tatlım...ben öyrendim onları hep yemeyi...
güzel olmuş canım...
1 saat yürüyüş yaptim ama dün lahmacun yemistim vicdan azabından dolayi aksam yemeginden sonrada 1 saat daha yapicam
bu hafta sonuçlar çok kötü olmuş,ama herkesin nedeni şişlik falan oldu.ben gelicek haftanın daha güzel olacağına inanıyorum...
lahmacun kızartmadan daha masum sonuçta:)
kızım 11aylık tatlım.hallettik o işi tatlım...
resim güzel.ama bir simit 4dilim ekmeye eşit kuzum...aklnda bulunsun...
ne bileyim canım ya.aynı evde olunca oluyor böyle şeyler....
anaaaa,bu ne kız?çok çok az olmuş...yoğurt ye,yeşillik ye tatlım...ben öyrendim o
nları hep yemeyi...
güzel olmuş canım...
Cok sevindim canimİyi Akşamlar kızlar. Bugün ilk yüzme kursuma gittim baya hoşuma gitti hala korkuyorum ama hocam çok iyi tatlı bir kız. Ben cok eglendim.
kızım 11aylık tatlım.hallettik o işi tatlım...
resim güzel.ama bir simit 4dilim ekmeye eşit kuzum...aklnda bulunsun...
ne bileyim canım ya.aynı evde olunca oluyor böyle şeyler....
anaaaa,bu ne kız?çok çok az olmuş...yoğurt ye,yeşillik ye tatlım...ben öyrendim onları hep yemeyi...
güzel olmuş canım...
Sabah 1 sade yagsiz omlet 1k.k peynir Yarim domates 1 salatalik 2 dilim cavdar ekmegi
Ara Muz
Öglen Yayla corbasi
Ara 5 kuru kayisi
Aksam 5 yemek kasigi kabak yemegi 1 kase yayla corbasi El kadar ekmek
Ara 1 mandalin 15 take findik
Su 2.5 lt Spor 1 saat
Eki Görüntüle 1003737
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?