Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm bende sali gunu basladim kilo bildirimini yaptim ayni 1 kilo vermisiz insallah haftaya daha cok verecegiz :)
inşallah canım ya gitsin şu kilolar biran önce hehhe

güzel işte kuzum.gelicek cumaya daha güzel olacak inşallah....
teşekkür ederim inş gelcek cumaya daha iyi olur dediğin gibi

Su su su cok ic tatlım zorla kendini.2 litrenin altina düşmesin mumkunse.
evet düşmemem lazım bir tek dün öyle oldu telafi edicem mutlaka

Kızlar bu gün sürücü kursunu son günüydü cumartesi yani bu gün sınavım var bana bol şanslar sizede iyi hafta sonları =) Artık sahalar dönüyorum görüşürüz :)
Bol sans canim benimm

Hayırlısı olsun kaptanım

Sabah
1 yagsiz boyoz
2 cay kaşigi recel
2 dilim peynir
1 cay
5 zeytin

Ara
1 kahve

Aksam
1 kase semiz otlu yogurt
Yarim brokoli
ceyrek tabak mantar sote

1 saat civari yuruyus yaptim + esya secmek icin kosturdum
Bir bucuk litre su

İyi Akşamlar kızlar. Bugün ilk yüzme kursuma gittim baya hoşuma gitti hala korkuyorum ama hocam çok iyi tatlı bir kız. Ben cok eglendim.

evet bugün neler yapmışım yazalım bakalım
sabah beyaz peynirli tost + meyve suyu(ev yapımı)
öğlen 3 köfte , 1 kase yayla çorbası , 1 kase yoğurt,salata
ara 1 cevız ve 1 çay bardağı yarım yağlı süt
akşam 1 tabak kabak yemeği ,1 kase yayla çorbası,2 dilim ekmek (ekmekler bayagı küçük ve inceydi ) yarım kase yoğurt,salata
2.5 litre su ve bugün 1 saat spor yaptım 2 saat yapmayı düşünüyorum 9 gibi 1 saat daha spor yapıcam
toplamda bugün 2 saat spor yapmış olucam bu arada meyve suyunun içinde elma mandalin limon ve 1 adet domates katı meyve sıkacagında hemecik hazırladım vitamin deposu iyi geldi o yuzden meyve yemedim herkese iyi zayıflamalar

kızım 11aylık tatlım.hallettik o işi tatlım...
resim güzel.ama bir simit 4dilim ekmeye eşit kuzum...aklnda bulunsun...
ne bileyim canım ya.aynı evde olunca oluyor böyle şeyler....
anaaaa,bu ne kız?çok çok az olmuş...yoğurt ye,yeşillik ye tatlım...ben öyrendim onları hep yemeyi...

güzel olmuş canım...

iyi akşamlar kızlar.umarım her kes iyidir ve güzel gün geçiriyor.ben çok yoğun bol yürüyüşlü bir gün geçirdim.öyle hızla yürüyordum tam kaçıcak gibi...yarın maaalum düyün.burada düyünlerde de yemekler veriliyor çeşit çeşit...ama her zamanki gibi nefsime yenik düşmemeye çalışıcam...her halde yarın gelemiycem...sabahdan çıkıcam evden.bugünün raporunu vereyim...
Rapor...
Sabah 1dilim ekmek,peynnir,yeşillik,yeşil çay
Ara bitki çayları,dünkü ağrılarım için 3 4 bardak
Öylen 1kaşık patlıcan konservesi,5tane sarma,1dilim peynir(yoğurt olmadığı için),1dilim ekmek
Akşam 2kibrit kutusu kadar haşlanmış et,1çorba kaşığı lor peyniri,1dilim ekmek,parmak kadar börek

Su 2.5litre yatana kadar 3 olur,yürüyüş de vallaha 1saat çok olduğu kesin,ama saat 3den 7ye kadar hiç oturmadan koşuşturdum,fırsat olunca hep çok çok hızlı yürüdüm...

bu hafta sonuçlar çok kötü olmuş,ama herkesin nedeni şişlik falan oldu.ben gelicek haftanın daha güzel olacağına inanıyorum...

Son düzenleme:
anaaaa,bu ne kız?çok çok az olmuş...yoğurt ye,yeşillik ye tatlım...ben öyrendim onları hep yemeyi...

güzel olmuş canım...
normalde yeşillik ve yoğurdu her öğünde yiyorum ama o gün dışardaydım arkadaşım rahatsızlandı
öyle olunca bişey yapamadım lahmacunuda yiyince vicdan azabından başka bişey yemedim o gün hehhe
gerçi kalorisine baktım netten 250 kaloriymiş ama fazla gene :/

:26:

Aaa oylemi cnm 4 dilim ekmekmi tskler soyledigin icin dikkatee alacagim

Sabah 1 sade yagsiz omlet 1k.k peynir Yarim domates 1 salatalik 2 dilim cavdar ekmegi

Ara Muz

Öglen Yayla corbasi

Ara 5 kuru kayisi

Aksam 5 yemek kasigi kabak yemegi 1 kase yayla corbasi El kadar ekmek

Ara 1 mandalin 15 take findik

Su 2.5 lt Spor 1 saat

İyi Akşamlar kızlar. Bugün ilk yüzme kursuma gittim baya hoşuma gitti hala korkuyorum ama hocam çok iyi tatlı bir kız. Ben cok eglendim.
Cok sevindim canim

Ayni evdemisiniz ki?niyee?

Kizlarrr herkese Günaydın:) süper bir pazar geçirmeniz dileğiyle:) ama diyetleri bozmadan dimi ama:)

Evett dünkü menümü yazayım. Dün akşam misafirlige gittik yemeğe, arkasından da doğum günü kutlaması vardı. Anlicaniz ev yasaklarla doluydu

Kahvaltı: 8 yemek kaşığı tahil gevreği, 1,5 bardak yarım yağlı süt ile birlikte.

Ara:4 kuru kayısı, 10 fındık, 1fincan 10 bitkili çay

Öğle; 8 yemek kaşığı kısır, bolca marul, 1 domates, 1 küçük kase yoğurt, 2-3 dilim turp

Ara:3 kare bitter çikolata

Ara: 1 küçük muz

Akşam: 2 dilim ekmek, 5 yemek kaşığı yoğurt, bol salata, 1 baget

Ara:1 sade soda

Su:2,5 litre
Spor:45 dakika

Vee ben o pastalardan hic yemedim yaşasın:)

Ee daha ne olsun dimi ama:)) spor da yapılmış. Yoğurt ayran eklenebilir:)

Kizlarr nerelerdesiniz bakem?? Bugün pazar olunca millet aile saadeti pazar keyfi yapıyor sanırım:) ben kahvaltimi yaptim, çıktım yürüyüş yapayım diye ama ancak 25 dakika yapabildim valla çok fena rüzgar vardı bari gidip bi ara öğün yapayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…