Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de onun gibi düşünüyorum keşke okullar gerçekten iyi olsa...
üstelik özel okullarda okuyan öğrenciler daha donanımlı yetişiyor bence..
ne bileyim spor,dil,sosyallik açısından..tabi ankara yada büyük şehirlerde kaliteli devlet okulları vardır tabi ama şimdiki sistem de çok iyi bir temel istiyor..burda olsaydı bende oğlumu verirdim okullarına gittiğimde görüyorum okullar en başta çok pis ve düzensiz..güvenlik hiç yok..eğitimde öğretmenlerin vicdanlarına kalmış.. tabi benim kaldığım yere bağlı belki orda farklıdır..çok sorunlu öğrencide var üstelik..ailevi sorunlu okul idaresi bile başa çıkamıyor maalesef..

Kızlar canım çok sıkkın ve çok sinirliyim.ya pazar düyün var ya guya görümcem baxıcaktı kızıma.ama şimdi de tam 1gün kala bakamıycaynı iş yerinde önemli işleri olduğunu söyluyor.çok kötü oldum ağladım da sinirden.onu götürmek istemiyorum düyüne.çok kötü olucak.düyün 6da başlıyor.kızım 8de uyuyoe.nasıl uyur,nasıl eder.anlıyacağınız sinirlerim tepemde.neyse ya.raporumu yazıp uyuycam

Miyomam da var,şimdi karnım da ağrıyor. Miyomdan dolayı olmasından korkuyorum.

Rapor

Sabah 2dilim ekmek,peynir,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öylen 1dilim ekmek.3kaşık yumurtalı ıspanak,1parmak kadar börek,1kase yoğurt 2 kaşık tavuk etli,kuru soğanlı,kaşar peynirli mantar yemeyi,1kase yoğurt,yeşillik
Ara 1parmak kadar börek
Akşam 3çatal spagetti,3kaşık mantar yemeyi,1kase yoğurt,yarım dilim ekmek.
Ara yeşil çay
Sy 2.5litre,spor 30dakika.(babamla işimiz vardı arabayla deyil de yürüyüşle gittik geldik)zaten sabah da 4saat ayakta dışarıdaydım,fırsatını buldukca tempolu yürüyordum.her zaman kalori yakmak için birseyler yapmaya çalışıyorum.

Burdada bazı okullarda çevre pek iyi değil. Seçmek lazım. Adam diyo burda velilere dert anlatamiyoruz diye.
kızlar hadi ben yatıyorum herkese ii geceler
İyi geceler canım.
Boşver takılma kizin belki bekledigin gibi olmaz ne kadarlikti küçük mu.

Güzel olmuş canım.

Bugun fazla gelemedim eşim evde oldugu icin hafta sonra fazla takilamayacagim affetin beni bugunku raporumu verip çıkayım

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tomates
1 salatalik
1 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
1 yumurtadan omlet 1 şeker kasigi kadar az zeytin yaginda pişirilmiş

Ara 1 mandalin

Öğlen
1 bardak yeşil çay
1. küçük simit arasinda krempeynir

Ara
15 tane findik
3 kayisi

1 saat sonra ara
Yarim kahve rengi ekmek. biraz peynir. ve üzüm

Akşam
4 yemek kasiği mantar yemeği
6 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata

Su 3 lt
Spor yok

Bugun fazla gelemedim eşim evde oldugu icin hafta sonra fazla takilamayacagim affetin beni bugunku raporumu verip çıkayım

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tomates
1 salatalik
1 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
1 yumurtadan omlet 1 şeker kasigi kadar az zeytin yaginda pişirilmiş

Ara 1 mandalin

Öğlen
1 bardak yeşil çay
1. küçük simit arasinda krempeynir

Ara
15 tane findik
3 kayisi

1 saat sonra ara
Yarim kahve rengi ekmek. biraz peynir. ve üzüm

Akşam
4 yemek kasiği mantar yemeği
6 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata

Su 3 lt
Spor yok
Eki Görüntüle 1001830

Canım senin gorumcelerle vs cok problemin oluyor surekli geriliyorsun.artik buna bi cozum yolu bulmalisin.surekli bu konudan strese giriyorsun.bunu uygun buldugun bi zaman konusman gerek duzgunce.yoksa ilerde saglam patlar
arkadaslar aranizda en agir top benmisim ya
Kendine top demee tontiş dw tombik de

Canim yasca buyuksun benden akil vermek gibi algilama sakin ama derslerde gordugum şu yonde.. devlet okulundaki egitim konusunda haklisin ve icine sinmiyorsa ozel okula yazdir.ama okula da dikkat et. Ozel okulun yapisindan emin ol cunku ozel okullarin cogu belli bi yapida cocuga kucuk yastan farkli şeyler empoze etme ihtimalleri var bilmiyorum anlatabildim mi. çocugunun farkli yonlendirilmesine izin verme.cok kucuk ve bu yaslarinda ne ogretilirse omur boyu izleri surer.bir diger konu da etut merkezi icin bence erken. Cunku biz farketmesek de cocuk zaten okulda yoruluyor. Daha kucucuk yastan ordan oraya suruklenmesi dogru degil.eger cok istersen etut saatlerini az tut ki okul , ders cocuk icin mücadele alani olmasin. Cok fazla okul degisimi de sagliksiz.rutini cok bozmamak gerekir

Herkesi tebrik ediyorum kizlar.damlanur kaptanim ve tutasteye cısss :)) moral bozmak yok kizlar

hadi tebrik ederriz..

evet ben malesef cezalıyım:18::18:
sende çok yol katettin bak nasıl gidiyor teker teker kilolar

guzel gidiyorsun cnm

tebrikler bebeyim...

Tişekkür ederim herbirinize tek tek =) Ayrıca bende kilo verenleri tebrik ederim ve veremeyen alamayanlarda üzülmesin arada böyle olması çok normal ki bir kaç kişi regl dönemi oldugundan ödem oldugundan kilolu çıktı aslında kiilo almak gibi durum kimsese de yok bu nedenle veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum :) Bu hafta takımca biraz düşüktü ortalama haftaya bomba gibi olur herşey inşallah =)

Kızlar bu gün sürücü kursunu son günüydü cumartesi yani bu gün sınavım var bana bol şanslar sizede iyi hafta sonları =) Artık sahalar dönüyorum görüşürüz :)

Kahvalti : 2dilim peynir, 5 zeytin, 1 minik domates, biber, 1dilim ekmek

Ara : 4 kuru kayısı, 10 fındık

Öğle; 6 yemek kaşığı patlıcan kepap,1 bardak ayran, salata, 2dilim ekmek, çeyrek kase sütlaç

Ara:2 galeta

Ara:3-4 fındık, 3 kare bitter çikolata

Akşam : 8 yemek kaşığı kısır, bolca marul, domates

Ara; 4 kuru kayısı

Su:2,5 litre
Spor yok

Estağfurullah canım. Demek istediklerini anladım. Şimdi ki okulda devam ettirmiycez öğretmeni cok iyiydi ama okul yonetim iyi değil aklımızda bikac okul var bakicaz onlarada . Artık nasıl takildiysam ruyamda bile gördüm bugün. Hayırlısı artık.
Damlanur da sorun yok aslinda kilosu sabitmis ufak bi yanlış anlama oldu.
Kızlar bu gün sürücü kursunu son günüydü cumartesi yani bu gün sınavım var bana bol şanslar sizede iyi hafta sonları =) Artık sahalar dönüyorum görüşürüz :)
İnşallah kolayca gecersin canım.

Güzel olmuş bence menün. Sporda olsa daha iyi olur sanki
Hmmm beğendim. Ama sporsuz olmuş.

Günaydın kızlar. . Sabah uykusunu özledim benim kuzu sabahın köründe uyanıyor yaa tabi babası duymuyor bile birgün de sen kalk ben yatayim diyorum ama uygulayan yok.. .

Güzel canım spor da yapmaya çalış faydasını görürsün:)
Başarılar diliyorum canım heyecan yapma. ..

Tabi ki de güzel ama sporda yap...

Selamlar dün hic gelemedim desem yeridir bir arkadaşım rahatsizlandi onunlaydim kusura bakmayin :/ evet dun ne yediğimi yazim

Saat 12:00 ceyrek simit 1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir salatalik 3 zeytin 1 bardak acik cay
Ara 1 yesil elma
Oglen 1 adet lahmacun
Ara 1 adet nescafe sekersiz

Evet lahmacunu yedikten sonra tum gun hic bir sey yemedim sabah sadece yarim saat yapabildim sporu bugun evdeyim full yapıcam ins suyum da 1.5 litre icmisimdir 2 olmadigina eminim :/

Son düzenleme:
Kizlarrr ama nerdesiniz yahu. Ben kalktım kahvaltimi yaptim. Çıktım 45 dakika yürüyüşü de yapıp geldim duşumu aldım ara öğünümü yapiyorum:) bir bakayim kim var kim yok diye kimseler gelmemis. Sayın kaptan buralardaydi sabah o kadar.

Günaydın kızlar. . Sabah uykusunu özledim benim kuzu sabahın köründe uyanıyor yaa tabi babası duymuyor bile birgün de sen kalk ben yatayim diyorum ama uygulayan yok.. .
Ayy cnm bnm Kıyamam yaa
Güzel canım spor da yapmaya çalış faydasını görürsün:)

Başarılar diliyorum canım heyecan yapma. ..

Tabi ki de güzel ama sporda yap...
Yaptim geldim şimdi:) hafta icinde cok yoğun oluyorum hic vaktim olmuyo yaa

Su su su cok ic tatlım zorla kendini.2 litrenin altina düşmesin mumkunse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…