selam kızlar:):)
sonunda boş kalabildim ve hemen siteye geldim.
Bugün sabah diyetisyene gittim kontrole süperdi:)
2.200 vermişim toplamda 14 gün falan oldu önceki kontrolle arası. veee ben adetliyim şu an. bana 2 kilo gibi vermeni bekliyorum demişti geçen kontrolde. 2.200 eksildiğini görünce çok sevindik ikimizde:) sonra vücut analiz cihazından çıkan sonucu karşılaştırıyoduk önceki sonuçla, ben dememiştim regl olduğumu. bana direk sen regl dönemindemisin dedi evet dedim buna rağmen 2.200 vermiş görünüyosan normalde daha fazladır bidahaki kontrole daha süper olur dedi. ayyy yaa doğru yolda olduğumu görmek çok sevindirdi beni. bel kaça oranı geçen haftaya göre fazla çıkmış ordan anladım regl olduğunu vücudun şiş şu an dedi. yaa anlıycanız süper gidiyo şu an diyetim kızlar:)
Eeee bu kadar güzel gidince kilolar bizde listeyi değiştirmemeye karar verdik:) hem çok alternatifli olduğu için listem yediklerimden cnm da sıkılmıyo ki:)
Hep böyle devam edebilmek dileğiyle Allah ım bu azmi hep daim etsin inşallah...
Adına çok sevindim güzelim.çok güzel motivasyon olmuş senin için.insanın kilo vermesini bilmesi gaza getiriyor vallaha...selam kızlar:):)
2.200 vermişim toplamda 14 gün falan oldu önceki kontrolle arası. veee ben adetliyim şu an. bana 2 kilo gibi vermeni bekliyorum demişti geçen kontrolde. 2.200 eksildiğini görünce çok sevindik ikimizde:) sonra vücut analiz cihazından çıkan sonucu karşılaştırıyoduk önceki sonuçla, ben dememiştim regl olduğumu. bana direk sen regl dönemindemisin dedi evet dedim buna rağmen 2.200 vermiş görünüyosan normalde daha fazladır bidahaki kontrole daha süper olur dedi. ayyy yaa doğru yolda olduğumu görmek çok sevindirdi beni. bel kaça oranı geçen haftaya göre fazla çıkmış ordan anladım regl olduğunu vücudun şiş şu an dedi. yaa anlıycanız süper gidiyo şu an diyetim kızlar:)
Eeee bu kadar güzel gidince kilolar bizde listeyi değiştirmemeye karar verdik:) hem çok alternatifli olduğu için listem yediklerimden cnm da sıkılmıyo ki:)
Her zamakı gibi supetsiniz sevgili diyetisyenim.bu hünkü sporun da koşuşturmacan olsun canım benim...sabah:yarım simit
ara:4 kuru kayısı,10 fındık, 1 fincan beyaz çay
öğle:6 yemek kaşığı orman kebabı,1kase bol dereotlu cacık,1kase çorba
ara:2 galeta,1 sade soda
ara:1fincan 10 bitkili çay
akşam:6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği, 2 dilim ekmek,bol roka
ara: 2yemek kaşığı kuru üzüm, 1 su bardağı yarımyağlı süt
su: 3 litre
spor yok
Burdayım tatlım.geldim kimsecikler yok.uyuyayım artık.iyi geceler.yatın görüşürüüüüüz...kuzum napıyonnnn??????
hadi bakalım tebrik ederiz seni..
inşallah hep böyle tıkır tıkır gider kilolar
Adına çok sevindim güzelim.çok güzel motivasyon olmuş senin için.insanın kilo vermesini bilmesi gaza getiriyor vallaha...
Her zamakı gibi supetsiniz sevgili diyetisyenim.bu hünkü sporun da koşuşturmacan olsun canım benim...
Burdayım tatlım.geldim kimsecikler yok.uyuyayım artık.iyi geceler.yatın görüşürüüüüüz...
Eki Görüntüle 1006872
Dayısının düyününden kızım..
Güzel olmuş canımSelamlar nasılsınız bakalim bugün hic halim yk nedense o yuzden yarim
Saat yaptim sporumu 2.litre suyumu ictim ve bugün yediklerimi hemen yaziyorum :)
Gec kalktigim icin öglen yedim
Saat 12:00 4 köfte, 1 kase ezogelin corbasi , 2 ince dikim ekmek, 1 kase yogurt , salata
Saat 15:00 meyve suyu 1 nescafe bardagi (1 mandalin 1 elma ve 1 limon karisimi)
Saat 16:00 ceyrek simit 1 kibrit kutusu peynir yarim salatalik
Saat 18:00 1.5 ceviz ici
Saat 19:30 aksam yemegim canım sıkıldı bende resimli anlatiyim dedim :))
Eki Görüntüle 1006751
Bu ara belirtiyim bende ekmegi ya kepek yada cavdar kullaniyorum :)
Supersin bebeğimselam kızlar:):)
Aç birakmazsin yaaa. Ben ilk diyete başladığımda 2 ay hiç tatlı pasta cıss şeyler yemedim kendimi terbiye etmek icin. Eskiden başladım mı durmazdım. Simdi koca pastadan 1 çatal alsam yetiyo agzim sulanmiyo bilee.benim için buyuk bi başarı çünkü ben çok yemek yemekten değil abur cubur ve hareketsizlikten kilo almistim. Herkese tavsiyem nacizane vazgecemedikleriniz konusunda kendinizi tutun bi süre sonra umrunuzda olmuyo çünkü.cnm haberler süper bence :)
maşallah spor da süper olmuş:)
cnm ben vermiştim yazdım tekrar bak istersen.
cnm sonuçlar bnm için çok süper oldu beklediğimden daha güzel:)
nutella olmasaymış daha süper olurmuş sayın kaptanım:):) ayy iyiki ben kaptan değilim gogo milleti açlıktan öldürürdüm hehe o yasak bu yasak diye:):):)
çalış kuzum çalış herşey bu kilolar için:)
aaa ama olmamış mervecim sabah falan ne öyle aç kalmak yok çok yemek de yok:)
cnm ızgara yada keap farketmez yağda kızarmasında .ama 4 tanesi çok bence. 2 falan yeterli gibi duruyo. çikolata cıssss yeme bakimmmm.
ABOVVVVV bnm yolum hepten uzun ama olsun:) ben yapacam inanıyorum.
iyidir defnecim sen nasılsın???
bizde seni özledik ama yaaa gel artık
cnm menün güzel ama sabah daha erken uyanıp kahvaltı yapmalısın kilo vermek için en temel kural erken kalkıp kahvaltı yapmaktır. ne kadar erken o kadar hızlı bir metabolizma yani:)
Gayet başarılısabah:yarım simit
spor yok
Ay maşallah çok tatlı bi kızın var.Eki Görüntüle 1006872
Eki Görüntüle 1006872
merhaba kızlar.İçimde size olan özlemle aranızdayım.kızlar çok durgun sanki...nerdesin yahu?beril de gelecekti bu gün nerde kaldı ya...yeni üye gelmiş ne güzel,inşallah o bize biz ona iyi gelicez,anladığım kadarıyla ilktan da gelmemiş,herhalde motive olamadı bize,olsun gelirse güzel olur,sevmiştim onu.Masumu göremedim herhalde işi var.Ben dünki münyümü vermeyim yaaaa,çok çok düzensiz oldu,gecnenin 2sinde balık yedim yaaaaa,4haftada ilk defadır böyle bir şey yaptım,doğru yasakları yemedim ama fazla yedim.çok çok yorgunum,tüm kaslarım,topuklar yüzünden ayaklarım kırılıyor.Yoksa ceza olarak 1saat spor yapardım.bakıcam gün içinde halim olursa yaparım,olmazsa da çok kötü olup vicdan azabından kahr olucam...
Bence geç kalkmis olmama rağmen begendim canım afiyet olsun.Selamlar nasılsınız bakalim bugün hic halim yk nedense o yuzden yarim
Saat yaptim sporumu 2.litre suyumu ictim ve bugün yediklerimi hemen yaziyorum :)
Gec kalktigim icin öglen yedim
Saat 12:00 4 köfte, 1 kase ezogelin corbasi , 2 ince dikim ekmek, 1 kase yogurt , salata
Saat 15:00 meyve suyu 1 nescafe bardagi (1 mandalin 1 elma ve 1 limon karisimi)
Saat 16:00 ceyrek simit 1 kibrit kutusu peynir yarim salatalik
Saat 18:00 1.5 ceviz ici
Saat 19:30 aksam yemegim canım sıkıldı bende resimli anlatiyim dedim :))
Eki Görüntüle 1006751
Bu ara belirtiyim bende ekmegi ya kepek yada cavdar kullaniyorum :)
Başarılı canım afiyet olsunsabah:yarım simit
spor yok
Oyssss yesinler güzelliği masalah yavrum :)Eki Görüntüle 1006872
Menumude yaziyim yatiyim ben :)
Sabah,
Yarım litre ılık limonlu suyum
Tam bugday ekmeği ile domatesli zeytinli tost
Ara,
5i1yerde cay
Oglen,
Ceyrekten az simit
Aksam,
Bir kase bol limonlu acili corba
2yumurta Ile yapılmış bol yogurtlu acili cilbir
3-4 catal tiramisu
2,5lt su
9100adim atim bugun bugun gun yurudum.
50ip atlama
Ehliyeti almana sevindim canım. Annene takrar geçmiş olsun.Arkadaşlar dün ve bugün giremedim topiğe direksiyon sınavını geçtim ehliyeti yakında alıcam :) Foruma giremediğim içinde kusura bakmayın sınavdan sonra annemlere geldim daha öncede söylemiştim annemin kalp nakline ihtiyacı olduğu için annemlere geldiğimde hep meşgül oluyorum anneme yardımcı oluyorum yorulmasın diye kardeşlerimin ödevlerine falan yardım ediyorum kusuruma bakmazsanız sevinirim mesaj sayım yetersiz kalırsa cezama razıyım :) Onun dışında şuan bi 15 sayfalık geçmiş var onu okuyucam hepinizi öpüyorum :)
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayin fazla ugrayamiyorum hasta oldugum icin bugünkü raporunu verip kacayim
2 dilim çavdar ekmeği icinde 2 dilim peynir tost
Yarım domates
4 yeşil zeytin
2 bardak. adaçayı
Ara 5 kayisi
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 armut
Akşam
Yarim kase yayla corbasi
3 y.kasik pirinç pilavi
2 y.k. haşlanmış tavuk eti
1 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor yapamadim maalesef hasta olduğum için
Eki Görüntüle 1007514
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?