Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu 2 hafta bende akşamları bilgisayar kursuna gitcem ..çok yoğun olacağım mesela bugün sabah 9 da evden çıkcam artık kurs bittiği zaman 8 -8:30 arası evde olcam..inşallah herşey yolunda gider..
şu metabolizma çayından yaptım biraz önce..
yanıma alcam

başınız sağolsun ölüm yaş ne olursa olsun çok acı ve soğuk..maalesef bazen kendimizi fazla kaptırıyoruz hayata galiba..

eve geçene kadar istediğin düzeni tutturamazsın canım.evde istediğin gibi herşeyi yaparsın.

Başınız saolsun canım ölümün yaşı yok maalesef
Günaydın nn nnnn
Guzel bir haftaya merhabaaaaaa
Topigin neşesi hosgeldin.
Canım istersen tartı alıp değiştirebilirsin. Tartı değişikliğinde yapilan işlemleri ogrenirim.sen karar ver napicana ona göre hareket edefiz.

Kolay gesin canım.

kolay gelsin sana canım.daha da erken bile gelebilirsin.kimse o saatte kurs dinlemek istemiyor çünkü.hocalar bile biran önce bitirme derdinde:)

yeniden pillerini değişeyim olmazsa canım.bugün eve gidince bi bakayım nasıl pilleri.yarına değiştiririm.

Şöyle bir baktim 2.yiz sanırım. Bireyselde tutatse 3.olabilirsin yanlış gormediysem.hepinizi öpüyorum kızlar.
kızlaaaar daha şimdi gördüm.hepizi kutluyorum.tutatse seni iki defa kutluyorym.hep daim olsun giden kilolar....ben bu gün regl oldum...cumartesiye hafiflerim inşallah.şimdi tartı 1kilo fazla gösteriyor.suda fazla içemiyorum ödemi atması için...
Kızlar kk uygulamasını indiren kullanan var mi ? Toplu alıntı yapabiliyor muyuz . Çözemedim kullanmayı yardım edin :)
kk uygulamasımı var kızlar bilmiyordum?nasıl bir şey?linki atarmısınız lütfen...
aaay canım,şu günlerde senle benim diyet düzenim baya bir bozuldu ya...
4tavuk budu mu???bence çok fazla...hem de kızartmaysa ....ceza da gelmememışşşş....
canım senin menülerini diyetisyen verdiyi için pek yorum yapmıyorum ama akşam olmamış bence...
annnnaaaaa kız ara ne öyle?bence sen şu misafirlikteydim konusunu sadece vicdanını rahatlatmak için söylüyorsun.ama çok çok kötü.hiç olmazsa yarısını,ya da bir lokma yeseydin canıım...çok çok fazla...bu gün kadar gördüyüm en kötü ve abartlılı bir öğün olmuş....ve yine cezasız kalmış...güzel ceza gerekirdi kuzucum...vallaha ben kına günü 1dilim pasta yemiştim ara öğünde kendimi yiyip bitirdim sonrakı gün...ceza olarak ta otobüsle deyil de ayakla gittim gideceyim bir yere...dikkat edelim bence...
Aynen valla defnecim önceden yürüyüş falan işkence gibi geliyodu şimdi böyle zayıfladığımı görünce çok istekli yapıyorum ve hafifledigimi hissediyorum:)
ben de aynen öyleyim.spor yaptığım zaman huzurla uyuyorum...
teşekkürler kuzum...
hoş geldin kuzum.özledik seni...
eve geçene kadar istediğin düzeni tutturamazsın canım.evde istediğin gibi herşeyi yaparsın.

aynen güzelim ya...

merhaba canlarımmmm.nihayet geçmişi okdum cevapladım.zaten şansıma çok kalabalık deyilmişiz...

cnm izgarada yapıyorum ben kizartma asla yapiyorim 2 yada 3 senede bir anca :) ama cezam varsa cekerim

Dunku günümü yapar edeyim
Saban 2 dilim ekmek ,1 tomates, 1 salatalik,1 yumurta

Ara 1 portakal

Öğlen tavuk sandewich

Aksam misafirlikte oldugum icin
4 kasik pilav ,etsote 6 kasik 1 dilim ekmek salat
Ikramlik olarak 1 dilim ek yemek zorunda kaldım

1 saat yürüyüş

Su fazla istemedim malesef 1.5 lt

doğru diyosun canım ama almiyim diyince de surat yapıyolar mecbur yedim o yüzden misafirliğe gitmeyi seviyorum :/
evet misafirlik olunca zor oluyor ama ben alırım birazdan deyince fazla zorlamıyorlar
akşamla dengelemişsin bugünde hafif beslenirsen kilo yapmaz bence..
aynen canım akşamla dengeledim hiç bişey yemedim ondan sonra :/

Oh maşallah ayıp olmasın diye yiyoruz zararı bize.kimse yaptıklarını yemedik diye kirilmiyo aslında kırılmış gibi favraniyo ama icinden ne iradeli insan ben niye öyle olamıyorum diye kendine kiziyooo

zaten hafta sonları kendime iş çıkarıcam edicem cidden yoksa olmuyo misafirlikleri sevmiyorum zaten (

vicdanını rahatlatmak için demissin canım anlayamadım tam olarak :)
en azından akşam yemeği ve önümüzdeki günler de telafi edeceğimi düşünüyorum
normalde yemem lazımdı ancak yedim yapıcak bişey yok malesef bir daha olmamasına dikkat edicem artık :)

Son düzenleme:
evet bugün ki menümü yaziyim kızlarr :))
sabah 10:30 1 yeşil elma
öğlen 13:00 4 köfte salata 1 kase çorba ve azıcık yoğurt
ara 16:30 1 dilim ekmek ve 1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir ve yarım bardak sıkılmış havuş suyu
ara 17:30 2 adet ceviz
akşam karnıbahar yemeği salata yoğurt ve 1 dilim ekmek
ek oalrak gün içerisinde 2 bardak bitki çayı 2 lt su ve 1 saat yürüyüşüm :))

Kayısı suyu işe yarar ama içindeki şeker kötü etkileyebilir diyeti sonuçta katkı maddeli canım

Saol canım ayrıca vakit buldukça gelmeye çalışıcam pembe pembe yazıcam :) Probiotği de aczaneden alabilirsin ayrıca :)

Geçmiş olsun canım bi süre idare ederiz tabiki kızların ititaz ediceni sanmam.gecmis olsun annene acil şifalar diliyorum. İzin en az 2 hafta en fazla 6 ay olabiliyo ilerleyen zamanda bakarız duruma.

Saolun canım çünkü gerçekten hiç izne ayrılmak istemiyorum kızlarda saolsunlar itiraz etmemişler herkese anlayışından ötürü teşekkür ederim.

Ne demek canım rica ederim faydasını gördün mü denedin mi ben burda yoktum bi kaç gündür deneyimlerini paylaş bende merak ettim.

Güzel kilo verdim ama bi duraksama oldu tekrar harekete geçirmeye çalışıyorum metabolizmayı diyet listemi paylaşıcam gogoda rica etmişti ama evdeki bilgisayrımda liste bu yüzden paylaşamadım en kısa zamanda paylaşıcam. Ehliyet konusundada saol canım amin :)

Kizlarrr hepinizi tebrik ediyorum:) Ebrucum merveeee sizleri özlüyoz bea islerinizi yoluna koyun gelin bekliyoz:)

Valla canım bende sizleri özlüyorum ama inanın hep yoğun geçiyor kocamı bile 10 gündür göremedim ya 10 ya 9 gün oldu annemlere geleli bi ara 1 saat buluşmuştuk o kadar onun dışında hep ev işi kardeş ödevi anne bakımı falan yani :)

Aminnnnnnn inşallah girersin bende senin gibiyim insan çok mutlu oluyo çokk :)

Allah mutlu mesut etsin sizi :) Bizimde 12 mart tanışmamızın 2. yılı inşallah yarın evime gidip bi kocişimi görücem bende senin gibi güzel bir gün geçiririm inşallah :)

Başınız sağolsun canım Allah gani gani rahmet eylesin inşallah can sıkıcı ama ne yapıcaksın işte insan engelleyemiyo ölümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…