Selam kızlar eve yenı gırdım
Bugünden ıtıbaren buralardayım
Gercı hafta sonları yone antepe gıdecez ama olsun
Kayıplar o ınsanın canını acıtıyor ve suan hasanımın canı yanıyor anneannesini kaybettı
Günaydın nn nnnn
Guzel bir haftaya merhabaaaaaa
İyi akşamlar kızlar.bu aralar giremiyorum.misafirler falan gel git...ya ben evde olmuyorum ya misafir oluyor gelemiyorum.Şimdi de misafir ver kaçıp 1 kaç dakikalık geldim haberleşmek için.Diyet adına da çok kaçırmamaya çalışıyorum,spor yok ama dışarıda bol yürüyüşlü günler var,su da az oluyor dışarıda olduğum için.....bu arada bugün benim kocamla evliliyimizin 2ci yılı sevgililiyimizin 7ci yılı....çok güzel gün geçirdim....şimdi de kaçıyorum.fırsat buldukca gelirim...
Başınız saolsun canım ölümün yaşı yok maalesefSelam kızlar eve yenı gırdım
Kayıplar o ınsanın canını acıtıyor ve suan hasanımın canı yanıyor anneannesini kaybettı
Topigin neşesi hosgeldin.Günaydın nn nnnn
Guzel bir haftaya merhabaaaaaa
Canım istersen tartı alıp değiştirebilirsin. Tartı değişikliğinde yapilan işlemleri ogrenirim.sen karar ver napicana ona göre hareket edefiz.kızlaaar, gogocuuuum benim tartım bozulmuş sanırım.cuma sabahı 59.2 gösteriyordu yanlışlık olmasın diye 5-6 defa çıktım baktım.ertesi günler ama 59.9 gösterdi.geçen haftada böyle yapmıştı.ben birgünde kilo almış olamam ya.kafam karışık.pillerini de geçenlerde değiştik.ben napim şimdi.
kızlar bu 2 hafta bende akşamları bilgisayar kursuna gitcem ..çok yoğun olacağım mesela bugün sabah 9 da evden çıkcam artık kurs bittiği zaman 8 -8:30 arası evde olcam..inşallah herşey yolunda gider..
şu metabolizma çayından yaptım biraz önce..
yanıma alcam
kızlar bu 2 hafta bende akşamları bilgisayar kursuna gitcem ..çok yoğun olacağım mesela bugün sabah 9 da evden çıkcam artık kurs bittiği zaman 8 -8:30 arası evde olcam..inşallah herşey yolunda gider..
şu metabolizma çayından yaptım biraz önce..
yanıma alcam
Başınız saolsun canım ölümün yaşı yok maalesef
Topigin neşesi hosgeldin.
Canım istersen tartı alıp değiştirebilirsin. Tartı değişikliğinde yapilan işlemleri ogrenirim.sen karar ver napicana ona göre hareket edefiz.
Kolay gesin canım.
kızlaaaar daha şimdi gördüm.hepizi kutluyorum.tutatse seni iki defa kutluyorym.hep daim olsun giden kilolar....ben bu gün regl oldum...cumartesiye hafiflerim inşallah.şimdi tartı 1kilo fazla gösteriyor.suda fazla içemiyorum ödemi atması için...Şöyle bir baktim 2.yiz sanırım. Bireyselde tutatse 3.olabilirsin yanlış gormediysem.hepinizi öpüyorum kızlar.
kk uygulamasımı var kızlar bilmiyordum?nasıl bir şey?linki atarmısınız lütfen...Kızlar kk uygulamasını indiren kullanan var mi ? Toplu alıntı yapabiliyor muyuz . Çözemedim kullanmayı yardım edin :)
aaay canım,şu günlerde senle benim diyet düzenim baya bir bozuldu ya...Kızlar bende durum berbat menüde paylasmadim paylasicak bisey yok çünkü acaip alt üst oldu. Evde yemek yapamıyorum adamlar cumartesi pazar bile calisiyolar kendi evimde olsam asla kalkismazdim boyle bi işe lojman olunca mecburen katlaniyoruz. Çok sıkıldım çok
4tavuk budu mu???bence çok fazla...hem de kızartmaysa ....ceza da gelmememışşşş....Evet ya Bugun baya sakinmiş kizceler nerelerdesiniz :)
Bugünkü raporum
Sabah 2 dilim ekmek,1 tamates,bir dilim peynir,1 tatlı kasigi bal,1 haslanmis yumurta
Ara portakal
Öğlen 3 kofte 5 kaşık pilav salata yogurt
Aksam 4 tavuk budu salata 5 kasik pilav
Su 2lt
canım senin menülerini diyetisyen verdiyi için pek yorum yapmıyorum ama akşam olmamış bence...Kahvalti : 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 biber
Ara: 4 kuru kayısı, 10 fındık
Öğle : 8 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara; 2 bardak ayran, 4tane form misir patlagi
Ara; 2 elma
Akşam; 2 elma
Su: 2 litre
Spor: 50 dakika yürüyüş
annnnaaaaa kız ara ne öyle?bence sen şu misafirlikteydim konusunu sadece vicdanını rahatlatmak için söylüyorsun.ama çok çok kötü.hiç olmazsa yarısını,ya da bir lokma yeseydin canıım...çok çok fazla...bu gün kadar gördüyüm en kötü ve abartlılı bir öğün olmuş....ve yine cezasız kalmış...güzel ceza gerekirdi kuzucum...vallaha ben kına günü 1dilim pasta yemiştim ara öğünde kendimi yiyip bitirdim sonrakı gün...ceza olarak ta otobüsle deyil de ayakla gittim gideceyim bir yere...dikkat edelim bence...herkese iyi pazarlar evet dün neler yemişim bakalım
sabah 10:00 1 kibrit kutusu peynir 1 salatalık ve 1 avuç maydanoz ve bitki çayı
öğlen 12:30 1 kase çorba 4 köfte 1 kase yogurt 1 tabak salata ve 1 dilim ekmek
ara 4:00 6 yaprak sarma 1 adet kek ve sütlü tatlı 2 adet kurabiye ve 1 dilim su böreği
normalde asla yemezdim ama dediğim gibi misafirlik olunca mecbur o yüzden akşam yemeği fln yemedim hiç bişey
suyumu içtim yarım saatte yürüyüş yaptım :/
ben de aynen öyleyim.spor yaptığım zaman huzurla uyuyorum...Aynen valla defnecim önceden yürüyüş falan işkence gibi geliyodu şimdi böyle zayıfladığımı görünce çok istekli yapıyorum ve hafifledigimi hissediyorum:)
teşekkürler kuzum...Oh maşallah ayıp olmasın diye yiyoruz zararı bize.kimse yaptıklarını yemedik diye kirilmiyo aslında kırılmış gibi favraniyo ama icinden ne iradeli insan ben niye öyle olamıyorum diye kendine kiziyooo
Aynen katılıyorum.
Supersin bebeğim
İnşallah. Dışarıda yemeği severim aslında ara sıra ama zorunlu olunca kötü oluyomus
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
hoş geldin kuzum.özledik seni...Selam kızlar eve yenı gırdım
eve geçene kadar istediğin düzeni tutturamazsın canım.evde istediğin gibi herşeyi yaparsın.
cnm izgarada yapıyorum ben kizartma asla yapiyorim 2 yada 3 senede bir anca :) ama cezam varsa cekerimkızlaaaar daha şimdi gördüm.hepizi kutluyorum.tutatse seni iki defa kutluyorym.hep daim olsun giden kilolar....ben bu gün regl oldum...cumartesiye hafiflerim inşallah.şimdi tartı 1kilo fazla gösteriyor.suda fazla içemiyorum ödemi atması için...
kk uygulamasımı var kızlar bilmiyordum?nasıl bir şey?linki atarmısınız lütfen...
aaay canım,şu günlerde senle benim diyet düzenim baya bir bozuldu ya...
4tavuk budu mu???bence çok fazla...hem de kızartmaysa ....ceza da gelmememışşşş....
canım senin menülerini diyetisyen verdiyi için pek yorum yapmıyorum ama akşam olmamış bence...
annnnaaaaa kız ara ne öyle?bence sen şu misafirlikteydim konusunu sadece vicdanını rahatlatmak için söylüyorsun.ama çok çok kötü.hiç olmazsa yarısını,ya da bir lokma yeseydin canıım...çok çok fazla...bu gün kadar gördüyüm en kötü ve abartlılı bir öğün olmuş....ve yine cezasız kalmış...güzel ceza gerekirdi kuzucum...vallaha ben kına günü 1dilim pasta yemiştim ara öğünde kendimi yiyip bitirdim sonrakı gün...ceza olarak ta otobüsle deyil de ayakla gittim gideceyim bir yere...dikkat edelim bence...
ben de aynen öyleyim.spor yaptığım zaman huzurla uyuyorum...
teşekkürler kuzum...
hoş geldin kuzum.özledik seni...
aynen güzelim ya...
Cnm sende haklısın tabi ama zaten bu kiloları yok ona ayıp olur yok bu şöyle der diye diye aldik. Pazartesi başladığımız diyetler kimi zaman bir misafirlik yüzünden kimi zaman arkadaş günleri yüzünden kimi zamansa carsidaki o hamburger pizza vs tarzi yerlerde yemeğe gitmekten salı günü ne bitti. Ve sonuç içimizde doymak bilmeyen bir canavar oluştu. Sonrasında gittikçe artan kilolar. Sen bakma öyle insanlar önce ayiplar yemedin diye ama 2 gün sonra da ayy gordun mü ne kadar kilo almis ayy cok da genc bu yaşta bu kilo fazla yaslansa daha kötü derler. Yok o giydiği ona olmuş mu şimdi, hadi zayif olsa neyse gibi daha birsürü örnek verebilirim sana. Şayet bunları yaşamış biri olarak sana tavsiyem yasak olan herşeyi geri çevir sen onlara uyma onlar sana uysunlar. Bir kez küserler, bir kez ayiplarlar ama sonunda onlarda alisir. Ve sonuçta sen kazanirsin. Ömür boyu pasta börek yemeden yasamiycaz elbette ama önce ideal kilo fit olmak sonra yemek ama kararinda cozutmadan yemek.
aynen canım akşamla dengeledim hiç bişey yemedim ondan sonra :/evet misafirlik olunca zor oluyor ama ben alırım birazdan deyince fazla zorlamıyorlar
akşamla dengelemişsin bugünde hafif beslenirsen kilo yapmaz bence..
Oh maşallah ayıp olmasın diye yiyoruz zararı bize.kimse yaptıklarını yemedik diye kirilmiyo aslında kırılmış gibi favraniyo ama icinden ne iradeli insan ben niye öyle olamıyorum diye kendine kiziyooo
annnnaaaaa kız ara ne öyle?bence sen şu misafirlikteydim konusunu sadece vicdanını rahatlatmak için söylüyorsun.ama çok çok kötü.hiç olmazsa yarısını,ya da bir lokma yeseydin canıım...çok çok fazla...bu gün kadar gördüyüm en kötü ve abartlılı bir öğün olmuş....ve yine cezasız kalmış...güzel ceza gerekirdi kuzucum...vallaha ben kına günü 1dilim pasta yemiştim ara öğünde kendimi yiyip bitirdim sonrakı gün...ceza olarak ta otobüsle deyil de ayakla gittim gideceyim bir yere...dikkat edelim bence...
sağol canım.inşallah sen de düşersin ki zaten çok güzel gidiyorsun
kızlar yazmış galiba.ebrucum banada kaysıyla suyu yazmışdı,ben de onu yazıcakdım...
ehliyetini tebrik ederim tatlım.kazasız belasız kullan inşallah...annenin Allah yardımcısı olsun...vakit buldukca gel kuzum...pembiş pembiş yazıların yeri biliniyor yaaa...
acaba haftada bir kez perşembe sabahları şu protiotik mi ne onu kullnsak nasıl olur...güzel bence ya insanın vücudu hafifler...
Geçmiş olsun canım bi süre idare ederiz tabiki kızların ititaz ediceni sanmam.gecmis olsun annene acil şifalar diliyorum. İzin en az 2 hafta en fazla 6 ay olabiliyo ilerleyen zamanda bakarız duruma.
tskler ebrucum her Sabah dedigini deneyecegim .bu protiotikte ben bir bakayim buraya
masallah canim ne guzel vermissin ben de keske boyle 15 kilo filan versem ama biraz zor olacak gibi diyedisyenin sana verdigi diyet listesi filan varmi kendimi ceki dozen vermem lazim artik kendi yaptigimla olmuyor bir liste olmasi sart oldu orda yazanlari yiyip su bogazima dur demek .senin Adina sevindim ehliyeti almissin masallah cnm allah kaza bela vermesin .
Kizlarrr hepinizi tebrik ediyorum:) Ebrucum merveeee sizleri özlüyoz bea islerinizi yoluna koyun gelin bekliyoz:)
Selam millet nabersiniz? ?? Ciisssss şeylerden yemediniz dimi? Ben bugün ogleden sonra gezdim dolaştım kıyafet baktım ayy cok mutlu oldum yaa eski giydigim bedenler bol geldi hep bir beden küçüğü denedim:) kendime kilo verme konusunda o kadar güveniyorum ki yazlık tişörtler aldim ama hep 1-2 beden küçüğünü:) nisan 15 gibi onların icine girebilirim inş :)
İyi akşamlar kızlar.bu aralar giremiyorum.misafirler falan gel git...ya ben evde olmuyorum ya misafir oluyor gelemiyorum.Şimdi de misafir ver kaçıp 1 kaç dakikalık geldim haberleşmek için.Diyet adına da çok kaçırmamaya çalışıyorum,spor yok ama dışarıda bol yürüyüşlü günler var,su da az oluyor dışarıda olduğum için.....bu arada bugün benim kocamla evliliyimizin 2ci yılı sevgililiyimizin 7ci yılı....çok güzel gün geçirdim....şimdi de kaçıyorum.fırsat buldukca gelirim...
Selam kızlar eve yenı gırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?