Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yerde eğim oluncada böyle sorun yapıo canım farklı farklı zeminlere koyda dene :)

Kızlar nasılsınız geldim geçmişi okudum yorumlarımı yaptım hepinizi özledim nasılsınız :)

Gunaydin canlarim
Hepinize tesekkürler
Dun gelemedim Gelen Giden eksilmiyor.bugunde edirneden cenazeye gidemeyen tanidiklar gelecekmis.pisir tasir hizmet yorumu oluyor.birde Ben sevmem bu bas sagligi muabbetlerini.bana ölümü hatirlatan herseyden uzak dururdum ama yapacak Birsey Yok suan.arada densizler cikip benim hastaligimi didikledikce kovasim geliyor.yok ya Ben buyuk gelin olmaktan istifa etmek istiyorum.
Bugun sakin olursam gelirim.hepinizi öpüyorum.

Cnm başınız sağolsun cennettte kavuştursun Rabbim inş. oluyo arada öyle dengesizler dinlememeye çalış boşver kendine dikkat et bence eşinin en çok sana ihtiyacı olduğu anlardan birisi onunla ilgilen gerisini dinleme.

Kızlar playstoreds karbonhidrat diyeti diye bi uygulama var bi bakın puan diyeti varya onun açıklaması. Şu tadilat bitsin deniycem ben.

hani bazen nefsimize yanik düşüyoruz sonrada bahaneler ertip de vicdanımızı rahatlatıyoruz ya onun gibi işte kuzum.Mesela ben iki sabahdır bir tane sosis yiyorum ve kendimi rahatlatmak için "annem yaptı,kıyamadım yememeye"dediyim gibi...Ymemeye çalış canım.kendin için...
geçenlerde tv de bir diyetisyen asla meyve suyunu önermediyini dedi.mesela 4tane portakala bir bardak meyve suyu yapıyormuş.1bardak portakal suyu içtiyimizde 4portakalın kalorisini alıyoruz,ama portakal yemek istediyimizde sadece 1portakal bizi fazlasıyla doyurmaya yetiyor.yani kızların bilgisine...
kaysı suyu deyil bebişim.kaysıyla su,yani kaysı yeyip üstünden su içiyorsun.sen demiştin ya tatlım...
Allah mutlu mesut etsin sizi :) Bizimde 12 mart tanışmamızın 2. yılı inşallah yarın evime gidip bi kocişimi görücem bende senin gibi güzel bir gün geçiririm inşallah :)
inşallah canım...her kes sevdiyiyle çok çok mutlu olsun...

Sabrlı olmaya çalış kuzum.vakit buldukca gel bebişim...

merhaba canlarım....inanmıyorum yaaa.neredesiniz kızlar?neden soğuk burası kızlar?ben şimdi gireydim de dünden birikmiş sayfaları okuyayım dedim,bir baktım ki sadece 1 sayfa varmış...her halde her kesin bir işi var...yani bir soğuma yoktur inşalllah...ben bu gün evimdeyim.kızımı annemlerde bıraktım.akşam kocamın kuzeninin düğünü var,oraya gitcez,ama ordan tekrar annemlere gitcem.evimi özlemişim ya...

kızlar playstoreds karbonhidrat diyeti diye bi uygulama var bi bakın puan diyeti varya onun açıklaması. şu tadilat bitsin deniycem ben.
baktım ama ayrıntılı inceleyemedim cnm

sorma yoğunluk da sözmü?

MENÜLER BİRİKTİ AMA BEN YAZAMIYOM VAKİT BULAMIYOM YAAA

DÜNÜN MENÜSÜÖNCEKİ GÜNÜ HİÇ HATIRLAMIYOM VALLA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN AMA KESİNLİKLE DİYETİME UYGUNDU YANİ:)

SABAH:2 dilim tam buğday ekmeği ile 2 kk kadar light beyaz peynirle yapılmış tost ve bol maydonoz, 10 bitkili çay

ara:2y.k kuru üzüm, 10 fındık, beyaz çay

öğle: patlıcan kebap 6 y.k, 1 bardak ayran 2 dilim ekmek

ara:3 adet eti form pirinç patlağı

akşam: 6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği, bol roka 2 dilim kadar ekmek

su:2 litre

Benim durum malum haftaya bitmiş olur diyorlar umarım biter.

Slm arkadaslar nasilsiniz burası cok sessiz bende uğraşmıyorum fazla 30 da okul sevdası tuttu okula yazilmayla uğraşıyorum :) ingilizce öğrenmek icin bakalim hayirlisi sizlere biraz gec saatte yazacağım ama olsun yine uğramaya çalışırım ben dünkü raporumu yazmamisdim yazayım

2 dilim ekmek ,tomates,salatlik,k.k peynir ,4 zeytin

Ara elma

Öğlen
1 kase yalan corbasi salata

Ara 6 tane findik

Aksam 1 kasa yayla corbasi 6 tane yaprak sarması ,salata ,1 dilim ekemek

Yatmadn önce 1 bardak süt

Kızlar unutmadan bugünün menüsünü de yazayım.

Kahvaltı: 1 dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, bol maydanoz

Ara : 10 fındık, 2 yemek kaşığı kuru üzüm, 10 bitkili çay

Öğle; 1 porsiyon tavuk şiş, 1 bardak ayran, 2dilim ekmek

Ara : 1 sade soda, 4tane form bisküvi

Aksam : 6 yemek kaşığı nohut yemeği, 1 su bardağı yogurt, 2dilim ekmek

Ara : 2 küçük muz, 1 su bardağı bol tarçınlı süt

Su; 2 litre

slm kızlar bende yoğunum çok..2 gündür sabah 9 da evden çıkıyorum akşam 9 da geliyorum..şu akıllı tahta kursunu veriyorlar bize valla zor işim..dikkat etmeye çalışıyorum ara ara uğrayacağım..

he anladım canım evet eski düzene döndüm tekrar ya misafirlikte yok artık hehe^^
ben mesela sey yapıyorum o gün 2 meyve hakkım varsa onları sıkıyorum havuçla ben peynir ekmekte yesem yanında bişey içmem gerekiyo ee öğlen yemeğini geç yiyince akşama kadar olan arada o yüzden yapıyorum ara sıra ^^

canım menün kötü değil iyi olmuş :)
cidden bu aralar kerkes yoğun ya bende dahil olmak üzere :/

ne güzel kursa yazılmaya karar vermişssin yazıl bencede dil sonuta mutlaka bir şey kazandırıyo insana ^^

evet bugün ki menümü yaziyim hemencik ^^
sabah 7:00 2 kibrit kutusu peynir maydanoz 1 dilim ekmek salatalık ve bitki çayı ve 2 ceviz içi
ara 10:30 yarım yeşil elma
öğlen 13:00 1 kase çorba 1 tabak salata ızgara tavuk ve 2 kaşık yoğurt
ara 16:00 1 adet yeşil elma
ara 17:00 1 adet havuç
akşam 19:30 1 tabak karnıbahar 1 tabak salata ve yoğurt yarım dilim ekmek
suyumu içtim ancak bugün yürüyüşümü yapamadım çok koştur koştur yaptım bugün her yere o yüzden yorgundum :/

Günaydın kızlar nerdesiniz yahu 2 gün gelmedik topic 2 sayfa ancak ilerlemiş... Herkes gibi bende yoğundum tabi, kuzum hasta oldu yine iki gündür uykuya hasret kaldım dün işe de gelemedim. Yazmaya fırsat bulamadım kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…