kızlaaar, gogocuuuum benim tartım bozulmuş sanırım.cuma sabahı 59.2 gösteriyordu yanlışlık olmasın diye 5-6 defa çıktım baktım.ertesi günler ama 59.9 gösterdi.geçen haftada böyle yapmıştı.ben birgünde kilo almış olamam ya.kafam karışık.pillerini de geçenlerde değiştik.ben napim şimdi.
Gunaydin canlarim
Hepinize tesekkürler
Dun gelemedim Gelen Giden eksilmiyor.bugunde edirneden cenazeye gidemeyen tanidiklar gelecekmis.pisir tasir hizmet yorumu oluyor.birde Ben sevmem bu bas sagligi muabbetlerini.bana ölümü hatirlatan herseyden uzak dururdum ama yapacak Birsey Yok suan.arada densizler cikip benim hastaligimi didikledikce kovasim geliyor.yok ya Ben buyuk gelin olmaktan istifa etmek istiyorum.
Bugun sakin olursam gelirim.hepinizi öpüyorum.
hani bazen nefsimize yanik düşüyoruz sonrada bahaneler ertip de vicdanımızı rahatlatıyoruz ya onun gibi işte kuzum.Mesela ben iki sabahdır bir tane sosis yiyorum ve kendimi rahatlatmak için "annem yaptı,kıyamadım yememeye"dediyim gibi...doğru diyosun canım ama almiyim diyince de surat yapıyolar mecbur yedim o yüzden misafirliğe gitmeyi seviyorum :/
aynen canım akşamla dengeledim hiç bişey yemedim ondan sonra :/
zaten hafta sonları kendime iş çıkarıcam edicem cidden yoksa olmuyo misafirlikleri sevmiyorum zaten(
vicdanını rahatlatmak için demissin canım anlayamadım tam olarak :)
en azından akşam yemeği ve önümüzdeki günler de telafi edeceğimi düşünüyorum
normalde yemem lazımdı ancak yedim yapıcak bişey yok malesef bir daha olmamasına dikkat edicem artık :)
geçenlerde tv de bir diyetisyen asla meyve suyunu önermediyini dedi.mesela 4tane portakala bir bardak meyve suyu yapıyormuş.1bardak portakal suyu içtiyimizde 4portakalın kalorisini alıyoruz,ama portakal yemek istediyimizde sadece 1portakal bizi fazlasıyla doyurmaya yetiyor.yani kızların bilgisine...evet bugün ki menümü yaziyim kızlarr :))
sabah 10:30 1 yeşil elma
öğlen 13:00 4 köfte salata 1 kase çorba ve azıcık yoğurt
ara 16:30 1 dilim ekmek ve 1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir ve yarım bardak sıkılmış havuş suyu
ara 17:30 2 adet ceviz
akşam karnıbahar yemeği salata yoğurt ve 1 dilim ekmek
ek oalrak gün içerisinde 2 bardak bitki çayı 2 lt su ve 1 saat yürüyüşüm :))
kaysı suyu deyil bebişim.kaysıyla su,yani kaysı yeyip üstünden su içiyorsun.sen demiştin ya tatlım...Kayısı suyu işe yarar ama içindeki şeker kötü etkileyebilir diyeti sonuçta katkı maddeli canım
Saol canım ayrıca vakit buldukça gelmeye çalışıcam pembe pembe yazıcam :) Probiotği de aczaneden alabilirsin ayrıca :)
inşallah canım...her kes sevdiyiyle çok çok mutlu olsun...Allah mutlu mesut etsin sizi :) Bizimde 12 mart tanışmamızın 2. yılı inşallah yarın evime gidip bi kocişimi görücem bende senin gibi güzel bir gün geçiririm inşallah :)
Gunaydin canlarim
Hepinize tesekkürler
Dun gelemedim Gelen Giden eksilmiyor.bugunde edirneden cenazeye gidemeyen tanidiklar gelecekmis.pisir tasir hizmet yorumu oluyor.birde Ben sevmem bu bas sagligi muabbetlerini.bana ölümü hatirlatan herseyden uzak dururdum ama yapacak Birsey Yok suan.arada densizler cikip benim hastaligimi didikledikce kovasim geliyor.yok ya Ben buyuk gelin olmaktan istifa etmek istiyorum.
Bugun sakin olursam gelirim.hepinizi öpüyorum.
baktım ama ayrıntılı inceleyemedim cnmkızlar playstoreds karbonhidrat diyeti diye bi uygulama var bi bakın puan diyeti varya onun açıklaması. şu tadilat bitsin deniycem ben.
merhaba canlarım....inanmıyorum yaaa.neredesiniz kızlar?neden soğuk burası kızlar?ben şimdi gireydim de dünden birikmiş sayfaları okuyayım dedim,bir baktım ki sadece 1 sayfa varmış...her halde her kesin bir işi var...yani bir soğuma yoktur inşalllah...ben bu gün evimdeyim.kızımı annemlerde bıraktım.akşam kocamın kuzeninin düğünü var,oraya gitcez,ama ordan tekrar annemlere gitcem.evimi özlemişim ya...
merhaba canlarım....inanmıyorum yaaa.neredesiniz kızlar?neden soğuk burası kızlar?ben şimdi gireydim de dünden birikmiş sayfaları okuyayım dedim,bir baktım ki sadece 1 sayfa varmış...her halde her kesin bir işi var...yani bir soğuma yoktur inşalllah...ben bu gün evimdeyim.kızımı annemlerde bıraktım.akşam kocamın kuzeninin düğünü var,oraya gitcez,ama ordan tekrar annemlere gitcem.evimi özlemişim ya...
he anladım canım evet eski düzene döndüm tekrar ya misafirlikte yok artık hehe^^hani bazen nefsimize yanik düşüyoruz sonrada bahaneler ertip de vicdanımızı rahatlatıyoruz ya onun gibi işte kuzum.Mesela ben iki sabahdır bir tane sosis yiyorum ve kendimi rahatlatmak için "annem yaptı,kıyamadım yememeye"dediyim gibi...Ymemeye çalış canım.kendin için...
geçenlerde tv de bir diyetisyen asla meyve suyunu önermediyini dedi.mesela 4tane portakala bir bardak meyve suyu yapıyormuş.1bardak portakal suyu içtiyimizde 4portakalın kalorisini alıyoruz,ama portakal yemek istediyimizde sadece 1portakal bizi fazlasıyla doyurmaya yetiyor.yani kızların bilgisine...
canım menün kötü değil iyi olmuş :)MENÜLER BİRİKTİ AMA BEN YAZAMIYOM VAKİT BULAMIYOM YAAA
DÜNÜN MENÜSÜÖNCEKİ GÜNÜ HİÇ HATIRLAMIYOM VALLA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN AMA KESİNLİKLE DİYETİME UYGUNDU YANİ:)
SABAH:2 dilim tam buğday ekmeği ile 2 kk kadar light beyaz peynirle yapılmış tost ve bol maydonoz, 10 bitkili çay
ara:2y.k kuru üzüm, 10 fındık, beyaz çay
öğle: patlıcan kebap 6 y.k, 1 bardak ayran 2 dilim ekmek
ara:3 adet eti form pirinç patlağı
akşam: 6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği, bol roka 2 dilim kadar ekmek
su:2 litre
ne güzel kursa yazılmaya karar vermişssin yazıl bencede dil sonuta mutlaka bir şey kazandırıyo insana ^^Slm arkadaslar nasilsiniz burası cok sessiz bende uğraşmıyorum fazla 30 da okul sevdası tuttu okula yazilmayla uğraşıyorum :) ingilizce öğrenmek icin bakalim hayirlisi sizlere biraz gec saatte yazacağım ama olsun yine uğramaya çalışırım ben dünkü raporumu yazmamisdim yazayım
2 dilim ekmek ,tomates,salatlik,k.k peynir ,4 zeytin
Ara elma
Öğlen
1 kase yalan corbasi salata
Ara 6 tane findik
Aksam 1 kasa yayla corbasi 6 tane yaprak sarması ,salata ,1 dilim ekemek
Yatmadn önce 1 bardak süt
kaysı suyu deyil bebişim.kaysıyla su,yani kaysı yeyip üstünden su içiyorsun.sen demiştin ya tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?