Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkesin işi varmış gerçekten bir durulma olmuş topikte.

masumcuk geçmiş olsun canım.bebişin hasta olmuş kıyamam.

defne kolay gelsin canım.biz daha almadık bakalım ne zaman verecekler kursu.gerçi, ilk liselerden başlanıyor.bize daha var.

berilim maalesef insanlarda bir vurdumduymazlık var.sırf muhabbet olsun diye çoüu zamanda meraktan karşı tarafı kırıcı konuşuyorlar ve hiç farketmiyorlar yaralarımızı.en iyisi sükuttur bu durumda.karşılık versen daha da sinir oluyorsun çünkü.en kısa zamanda geçer gider bu koşturmada herkes hayatına geri döner.

damla evine kavuşmuşsun ama yine düğünlerdesin be bacım.çok çektin bu düğünlerden be bacım:)

gogocum cansuyu listeye almışmıydık.

Sağol canım evet hasta kuzucuk...

Canım benim hoşgeldin öncelikle özledik seni... Allah sabır versin ölümü kabullenmek zor.

Günaydın canlarım.yine durgunluk durgunluuuuk...umarım herkes yoğundur yani soğuma yoktur....ve her kes diyetiyetine uyuyordur....ben su ve spora uyamsam da diyetime uyuyorum...spor adlna mutlaka hergün dışarıya çıklyorum ve yürüyüşle bir yerlere gidiyorum...ve hepinizi özlüyorum. ..

Liste bu şekilde yarın duzenlerim .

güzel menülerin arkadaşım..ama muz biraz kabızlık yapar bende:)

Kızlar nasılsınız dün ve bugun sürekli girip girip bakıyorum ama bu seferde sizler yoksunuz :)

ayy cnm diyette bir sorun yok devam da aşırı bir yoğunluk var gelemiyorum

Bende bakıp çıkıyorum bu hafta herkes yoğun galiba. Nobetciyim bugün yarın napicam bakalim bide reglim başladı bugün. İki gündür tatlı aseriyom dun azcık yedim pasta.

Bende bakıp çıkıyorum bu hafta herkes yoğun galiba. Nobetciyim bugün yarın napicam bakalim bide reglim başladı bugün. İki gündür tatlı aseriyom dun azcık yedim pasta.

Gogo icecegin suyu bir şişeye doldur akşamdan icine de 1tane çubuk tarçın at beklesin onu iç tatlı ihtiyacın gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…