Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam millet nabersiniz? ?? Ciisssss şeylerden yemediniz dimi? Ben bugün ogleden sonra gezdim dolaştım kıyafet baktım ayy cok mutlu oldum yaa eski giydigim bedenler bol geldi hep bir beden küçüğü denedim:) kendime kilo verme konusunda o kadar güveniyorum ki yazlık tişörtler aldim ama hep 1-2 beden küçüğünü:) nisan 15 gibi onların icine girebilirim inş :)

Kızlar bende durum berbat menüde paylasmadim paylasicak bisey yok çünkü acaip alt üst oldu. Evde yemek yapamıyorum adamlar cumartesi pazar bile calisiyolar kendi evimde olsam asla kalkismazdim boyle bi işe lojman olunca mecburen katlaniyoruz. Çok sıkıldım çok

Cnm sabret biraz ne zaman bitecek? ? Diyeti de olduğu kadarıyla yapmaya çalış cnm.

Cnm sabret biraz ne zaman bitecek? ? Diyeti de olduğu kadarıyla yapmaya çalış cnm.

Eşim önümüzdeki hafta sonuna biter diyo inşallah biter.isteyken yediklerimde sorun yok evde yiyemeyince dışarda yiyoruz mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum diyete tabi ama kendi yaptığın kadar olmuyo işte. İnşallah cumaya az kilo veririm yada sabit kalsam ona bile razıyım.

Evet ya Bugun baya sakinmiş kizceler nerelerdesiniz :)
Bugünkü raporum

Sabah 2 dilim ekmek,1 tamates,bir dilim peynir,1 tatlı kasigi bal,1 haslanmis yumurta

Ara portakal

Öğlen 3 kofte 5 kaşık pilav salata yogurt

Aksam 4 tavuk budu salata 5 kasik pilav

Su 2lt

Günaydın canlarım.öncelikle dünkü günümüzü keçde olsa kutuluyorum umarım herkes güzel bir gün geçirdi.dün kına günüydü katdesimin.bu aralar sık gelemeye bilirim.diyetimi de olduğunca yapmaya çalışıcam.inşallah cuma düyün bitsin buralardayım.hep öpüyorum hepinizi..

Kahvalti : 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 biber

Ara: 4 kuru kayısı, 10 fındık

Öğle : 8 yemek kaşığı bulgur pilavı

Ara; 2 bardak ayran, 4tane form misir patlagi

Ara; 2 elma

Akşam; 2 elma

Su: 2 litre

Spor: 50 dakika yürüyüş

Akşam neden yok, pilav neden sekiz kaşık 2 kaşık 1 dilim ekmek degilmiydi ? Soracağım hep unutuyorum da :)

Günaydın canım bitsin şu düğün de gel artik :)

Günaydınlar herkese. Kızımı sinava getirdim bekliyorum çıkmasını. Herifimde ariyo evin disinda bi plan yapın kendinize diye

Akşam neden yok, pilav neden sekiz kaşık 2 kaşık 1 dilim ekmek degilmiydi ? Soracağım hep unutuyorum da :)

Cnm dün dışarıda olduğum için eve geldiğimde saat 9.00 olmuştu cnm da bişey istemediği icin yemedim. Pilava gelince diyetisyenim ana yemek yerine pilav ama bulgur pilavı olcak, kısır yemem gerektiğinde 8 yemek kaşığı ye dedi.yaninda 2 bardak ayran, bol salata ile birlikte. Bu aralar cok sık pilav kısır menülerine denk geldim ve yedimde.

herkese iyi pazarlar evet dün neler yemişim bakalım
sabah 10:00 1 kibrit kutusu peynir 1 salatalık ve 1 avuç maydanoz ve bitki çayı
öğlen 12:30 1 kase çorba 4 köfte 1 kase yogurt 1 tabak salata ve 1 dilim ekmek
ara 4:00 6 yaprak sarma 1 adet kek ve sütlü tatlı 2 adet kurabiye ve 1 dilim su böreği
normalde asla yemezdim ama dediğim gibi misafirlik olunca mecbur o yüzden akşam yemeği fln yemedim hiç bişey
suyumu içtim yarım saatte yürüyüş yaptım :/

Cnm sende haklısın tabi ama zaten bu kiloları yok ona ayıp olur yok bu şöyle der diye diye aldik. Pazartesi başladığımız diyetler kimi zaman bir misafirlik yüzünden kimi zaman arkadaş günleri yüzünden kimi zamansa carsidaki o hamburger pizza vs tarzi yerlerde yemeğe gitmekten salı günü ne bitti. Ve sonuç içimizde doymak bilmeyen bir canavar oluştu. Sonrasında gittikçe artan kilolar. Sen bakma öyle insanlar önce ayiplar yemedin diye ama 2 gün sonra da ayy gordun mü ne kadar kilo almis ayy cok da genc bu yaşta bu kilo fazla yaslansa daha kötü derler. Yok o giydiği ona olmuş mu şimdi, hadi zayif olsa neyse gibi daha birsürü örnek verebilirim sana. Şayet bunları yaşamış biri olarak sana tavsiyem yasak olan herşeyi geri çevir sen onlara uyma onlar sana uysunlar. Bir kez küserler, bir kez ayiplarlar ama sonunda onlarda alisir. Ve sonuçta sen kazanirsin. Ömür boyu pasta börek yemeden yasamiycaz elbette ama önce ideal kilo fit olmak sonra yemek ama kararinda cozutmadan yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…