Ben indirfim ama beğenmedim sildim
Gunaydin kizlar kadınlar günümüz kutlu olsun geçmişi okudum ve simdi kahvalati yapmaya gidiyorum bol kalori yakali günler dilerim
Kızlar bende durum berbat menüde paylasmadim paylasicak bisey yok çünkü acaip alt üst oldu. Evde yemek yapamıyorum adamlar cumartesi pazar bile calisiyolar kendi evimde olsam asla kalkismazdim boyle bi işe lojman olunca mecburen katlaniyoruz. Çok sıkıldım çok
Cnm sabret biraz ne zaman bitecek? ? Diyeti de olduğu kadarıyla yapmaya çalış cnm.
Kahvalti : 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 biber
Ara: 4 kuru kayısı, 10 fındık
Öğle : 8 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara; 2 bardak ayran, 4tane form misir patlagi
Ara; 2 elma
Akşam; 2 elma
Su: 2 litre
Spor: 50 dakika yürüyüş
Günaydın canlarım.öncelikle dünkü günümüzü keçde olsa kutuluyorum umarım herkes güzel bir gün geçirdi.dün kına günüydü katdesimin.bu aralar sık gelemeye bilirim.diyetimi de olduğunca yapmaya çalışıcam.inşallah cuma düyün bitsin buralardayım.hep öpüyorum hepinizi..
Akşam neden yok, pilav neden sekiz kaşık 2 kaşık 1 dilim ekmek degilmiydi ? Soracağım hep unutuyorum da :)
Günaydınlar herkese. Kızımı sinava getirdim bekliyorum çıkmasını. Herifimde ariyo evin disinda bi plan yapın kendinize diye
herkese iyi pazarlar evet dün neler yemişim bakalım
sabah 10:00 1 kibrit kutusu peynir 1 salatalık ve 1 avuç maydanoz ve bitki çayı
öğlen 12:30 1 kase çorba 4 köfte 1 kase yogurt 1 tabak salata ve 1 dilim ekmek
ara 4:00 6 yaprak sarma 1 adet kek ve sütlü tatlı 2 adet kurabiye ve 1 dilim su böreği
normalde asla yemezdim ama dediğim gibi misafirlik olunca mecbur o yüzden akşam yemeği fln yemedim hiç bişey
suyumu içtim yarım saatte yürüyüş yaptım :/
Ayy bugünde bir yürüyüş yapsam 1 saat kadar süper olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?