Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kısır en sağlıklısı değil mi?az yağlı ise tabi..

evet misafirlik olunca zor oluyor ama ben alırım birazdan deyince fazla zorlamıyorlar
akşamla dengelemişsin bugünde hafif beslenirsen kilo yapmaz bence..

bende bugün 50 dk. yürüyüş yaptım..iyi oldu..dün bütün gün evdeydim ..ama temizlik yaptım arkadaşım uğradı eşimi pazara gönderdim çocukları banyo yaptırdım ne çalışmışım be..
bunuda kzım istedi

İyi akşamlar kızlar.bu aralar giremiyorum.misafirler falan gel git...ya ben evde olmuyorum ya misafir oluyor gelemiyorum.Şimdi de misafir ver kaçıp 1 kaç dakikalık geldim haberleşmek için.Diyet adına da çok kaçırmamaya çalışıyorum,spor yok ama dışarıda bol yürüyüşlü günler var,su da az oluyor dışarıda olduğum için.....bu arada bugün benim kocamla evliliyimizin 2ci yılı sevgililiyimizin 7ci yılı....çok güzel gün geçirdim....şimdi de kaçıyorum.fırsat buldukca gelirim...

Oh maşallah ayıp olmasın diye yiyoruz zararı bize.kimse yaptıklarını yemedik diye kirilmiyo aslında kırılmış gibi favraniyo ama icinden ne iradeli insan ben niye öyle olamıyorum diye kendine kiziyooo
Aynen katılıyorum.
Vee bu arada 45 dakika yürüyüşü de yapıp geldim:)
Supersin bebeğim
inşallah evinizin tamiri kısa sürede biter..zorunlu gezmede zor yahu..
İnşallah. Dışarıda yemeği severim aslında ara sıra ama zorunlu olunca kötü oluyomus

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Yediklerimi hic yazmiyim cısss şeyler yemedim kendimi tutuyorum ama çok düzensiz oluyo suda fazla degil ama aktivite iyi dün yüzmeye gidemedim ama bibucuk iki saat yürüdüm. Bugünde hem yürüdüm 1 saat falan hemde 1 saat yuzmeye gittim. Ogretmenim taş dusuruyomus suya girmedi yuzme tahtasindan dışardan tuttu birbirkaç defa sonra hep kendim yuzmeye çalıştım. Cok eğlenceli ama çok yorucu. Hepinizi opüyorum şekerler. Beril haftaya gelicem yazmış gözümüz aydın.

Selam kızlar eve yenı gırdım
Bugünden ıtıbaren buralardayım
Gercı hafta sonları yone antepe gıdecez ama olsun
Kayıplar o ınsanın canını acıtıyor ve suan hasanımın canı yanıyor anneannesini kaybettı

başınız sağolsun canım.çok yeni sanırım gayet normal.zamanla yokluğuna alışır.allah sabır versin.

Günaydın nn nnnn
Guzel bir haftaya merhabaaaaaa

günaydın canım.hoşgeldin.özlettin kendini.

kızlaaar, gogocuuuum benim tartım bozulmuş sanırım.cuma sabahı 59.2 gösteriyordu yanlışlık olmasın diye 5-6 defa çıktım baktım.ertesi günler ama 59.9 gösterdi.geçen haftada böyle yapmıştı.ben birgünde kilo almış olamam ya.kafam karışık.pillerini de geçenlerde değiştik.ben napim şimdi.

tadilat bitene kadar idare edeceksin canım artık yapacak bişe yok.kilo alma da gerisini boşver.sabit kalmak daha karlı olacak şu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…