Cnm dün dışarıda olduğum için eve geldiğimde saat 9.00 olmuştu cnm da bişey istemediği icin yemedim. Pilava gelince diyetisyenim ana yemek yerine pilav ama bulgur pilavı olcak, kısır yemem gerektiğinde 8 yemek kaşığı ye dedi.yaninda 2 bardak ayran, bol salata ile birlikte. Bu aralar cok sık pilav kısır menülerine denk geldim ve yedimde.
Vee bu arada 45 dakika yürüyüşü de yapıp geldim:)
Günaydınlar herkese. Kızımı sinava getirdim bekliyorum çıkmasını. Herifimde ariyo evin disinda bi plan yapın kendinize diye
Yap bir plan cnm gez toz:)
herkese iyi pazarlar evet dün neler yemişim bakalım
sabah 10:00 1 kibrit kutusu peynir 1 salatalık ve 1 avuç maydanoz ve bitki çayı
öğlen 12:30 1 kase çorba 4 köfte 1 kase yogurt 1 tabak salata ve 1 dilim ekmek
ara 4:00 6 yaprak sarma 1 adet kek ve sütlü tatlı 2 adet kurabiye ve 1 dilim su böreği
normalde asla yemezdim ama dediğim gibi misafirlik olunca mecbur o yüzden akşam yemeği fln yemedim hiç bişey
suyumu içtim yarım saatte yürüyüş yaptım :/
ben sana şını soracaktım malzemelerini aldım şu metabolizma çayı için..günlük mü hazırlanıyor?onu merak ettim..
çok güzel insanın verdikçe morali düzeliyor değil mi?
kısır en sağlıklısı değil mi?az yağlı ise tabi..
Aynen valla defnecim önceden yürüyüş falan işkence gibi geliyodu şimdi böyle zayıfladığımı görünce çok istekli yapıyorum ve hafifledigimi hissediyorum:)
Oh maşallah ayıp olmasın diye yiyoruz zararı bize.kimse yaptıklarını yemedik diye kirilmiyo aslında kırılmış gibi favraniyo ama icinden ne iradeli insan ben niye öyle olamıyorum diye kendine kiziyoooherkese iyi pazarlar evet dün neler yemişim bakalım
sabah 10:00 1 kibrit kutusu peynir 1 salatalık ve 1 avuç maydanoz ve bitki çayı
öğlen 12:30 1 kase çorba 4 köfte 1 kase yogurt 1 tabak salata ve 1 dilim ekmek
ara 4:00 6 yaprak sarma 1 adet kek ve sütlü tatlı 2 adet kurabiye ve 1 dilim su böreği
normalde asla yemezdim ama dediğim gibi misafirlik olunca mecbur o yüzden akşam yemeği fln yemedim hiç bişey
suyumu içtim yarım saatte yürüyüş yaptım :/
Aynen katılıyorum.Cnm sende haklısın tabi ama zaten bu kiloları yok ona ayıp olur yok bu şöyle der diye diye aldik. Pazartesi başladığımız diyetler kimi zaman bir misafirlik yüzünden kimi zaman arkadaş günleri yüzünden kimi zamansa carsidaki o hamburger pizza vs tarzi yerlerde yemeğe gitmekten salı günü ne bitti. Ve sonuç içimizde doymak bilmeyen bir canavar oluştu. Sonrasında gittikçe artan kilolar. Sen bakma öyle insanlar önce ayiplar yemedin diye ama 2 gün sonra da ayy gordun mü ne kadar kilo almis ayy cok da genc bu yaşta bu kilo fazla yaslansa daha kötü derler. Yok o giydiği ona olmuş mu şimdi, hadi zayif olsa neyse gibi daha birsürü örnek verebilirim sana. Şayet bunları yaşamış biri olarak sana tavsiyem yasak olan herşeyi geri çevir sen onlara uyma onlar sana uysunlar. Bir kez küserler, bir kez ayiplarlar ama sonunda onlarda alisir. Ve sonuçta sen kazanirsin. Ömür boyu pasta börek yemeden yasamiycaz elbette ama önce ideal kilo fit olmak sonra yemek ama kararinda cozutmadan yemek.
Supersin bebeğimVee bu arada 45 dakika yürüyüşü de yapıp geldim:)
İnşallah. Dışarıda yemeği severim aslında ara sıra ama zorunlu olunca kötü oluyomusinşallah evinizin tamiri kısa sürede biter..zorunlu gezmede zor yahu..
İyi akşamlar kızlar.bu aralar giremiyorum.misafirler falan gel git...ya ben evde olmuyorum ya misafir oluyor gelemiyorum.Şimdi de misafir ver kaçıp 1 kaç dakikalık geldim haberleşmek için.Diyet adına da çok kaçırmamaya çalışıyorum,spor yok ama dışarıda bol yürüyüşlü günler var,su da az oluyor dışarıda olduğum için.....bu arada bugün benim kocamla evliliyimizin 2ci yılı sevgililiyimizin 7ci yılı....çok güzel gün geçirdim....şimdi de kaçıyorum.fırsat buldukca gelirim...
Selam kızlar eve yenı gırdım
Bugünden ıtıbaren buralardayım
Gercı hafta sonları yone antepe gıdecez ama olsun
Kayıplar o ınsanın canını acıtıyor ve suan hasanımın canı yanıyor anneannesini kaybettı
Günaydın nn nnnn
Guzel bir haftaya merhabaaaaaa
Yediklerimi hic yazmiyim cısss şeyler yemedim kendimi tutuyorum ama çok düzensiz oluyo suda fazla degil ama aktivite iyi dün yüzmeye gidemedim ama bibucuk iki saat yürüdüm. Bugünde hem yürüdüm 1 saat falan hemde 1 saat yuzmeye gittim. Ogretmenim taş dusuruyomus suya girmedi yuzme tahtasindan dışardan tuttu birbirkaç defa sonra hep kendim yuzmeye çalıştım. Cok eğlenceli ama çok yorucu. Hepinizi opüyorum şekerler. Beril haftaya gelicem yazmış gözümüz aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?