Gogocum ben izine ayrılmak istiyorum 1 aydır motivasyonum düştü zorluyorum ama çok olmuyor birkaç hafta dinlenmek istiyorum. zaten yoğunum bu ara çok gelemiyorum...
valla ütü konusunda pek bilgim yok..
sana bişey soracaktım şu metabolizma çayının içmenin bir süresi varmı ?yani
5gün içip ara mı veriliyor?
***4. TAKIM 352. ETAP***
Ebrueva72.5/ / /% )
masumcuk83.2/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ / /% )
Kararrrsabirr89.1/ / /% )
gogo240569.3/ / /% )
defne222257.2/ / /% )
tutatse8559.2/ / /% )
cupcake2281.0 / / /% )
Cansu544108.6/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
kilo verdim mi bilmiyorum ama ben diyete uymaya devam ediyorum. bu aralar tartımın aklına esiyolar yanlış tartıyo sanki:):) bide şu metabolizma çayımdan bittkçe kaynatıp içmeye devam ediyorum. dün internette okudum içenler çok büyük faydasını görmüş hele de diyetle aynı anda yapılınca çok şaşırtıcı sonuçlar olduğunu yazmışlar. bakalım inş. öyledir:):)
kızlar ben uzun zamn oldu gıremıyorum kusura bakmayın işlerim cok yogun eve gıdıncede pestılım cıkıyo gıremıyorum
eksik yok gibi geldi bana..cansu ve cupcake de uğrarlardı aslında..neyse yarın sabah herkes söyler kilosunu bence
tskler ebrucum iyi oldu paylasman bizim icinde bir fikir olduKızlar benim diyet listelerimi paylaşıcaktım uzun zaman oldu anca paylaşabiliyorum.
Eki Görüntüle 1021612
tskler cnm sende bu saatte yordum***4. TAKIM 352. ETAP***
Ebrueva72.5/ / /% )
masumcuk83.2/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ / /% )
Kararrrsabirr89.1/ / /% )
gogo240569.3/ / /% )
defne222257.2/ / /% )
tutatse8559.2/ / /% )
cupcake2281.0 / / /% )
Cansu544108.6/108.0 /0.6 /%0.55 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Cnm bu metobolizma çayı nedir bir aciklama yapabilirsiniz içeriği yada adı nedir
gogocum benim kilo nasıl olacak bilmiyorum.tartının kurbanıyım.benim açımdan sorun olmazda.grubun ortalamasını düşürür.geçen haftadan beri 59.9 um.yani sabit.ama geçen haftaki bildirime göre kilşo almış oluyorum.sen nasıl yazarsan öyle olsun.
geçen hafta:59.2
bu hafta:59.9
fark:+700gr
mesja bakmama gerek yok çünkü doğru düzgün giremedim.muhtemelen azdır.
geçen hafta 57.2 bu hafta 56.5
fark 700 gr.
bu hafta kursum vardı haftaya cuma son kaçamak oldu ama kararrsabırın metabolizma çayını yaptım gerçekten işe yarıyor..
sizde durumlar nasıl bakalım?
benim kurs olduğu için çok ilgilenemedim yaklaşık 12 saat dışarıdaydım bazı günler..bazen yanımda taşıdım yiyeceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?