Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gogocum ben izine ayrılmak istiyorum 1 aydır motivasyonum düştü zorluyorum ama çok olmuyor birkaç hafta dinlenmek istiyorum. zaten yoğunum bu ara çok gelemiyorum...

Tamam canım yazarım listeyi hazırlarken. Yarın kilo bildirecek misin?

valla ütü konusunda pek bilgim yok..

sana bişey soracaktım şu metabolizma çayının içmenin bir süresi varmı ?yani
5gün içip ara mı veriliyor?

yok cnm bana diyetisyenim haftada bir kez mutlaka kaynat iç. eğer tadını seversen sürekli de içebilirsin hiç bir zararı yok dedi tatlım. öyle süresi falan yok yani fırsat buldukça kaynat iç hem bağışıklığını da güçlendiriyo bence.

***4. TAKIM 352. ETAP***

Ebrueva72.5/ / /% )
masumcuk83.2/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ / /% )
Kararrrsabirr89.1/ / /% )
gogo240569.3/ / /% )
defne222257.2/ / /% )
tutatse8559.2/ / /% )
cupcake22 81.0 / / /% )
Cansu544108.6/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Liste hazır kızlar. Xldyg listeye alincak bu hafta ama bikac gündür gelmemiş. Duygucum gelirsen topige basladigin kilonu ve hedef kilonu yazarmısın lütfen. Kızlar sizlerde listeye bakinda yanlislik olmasın.

Cnm bu metobolizma çayı nedir bir aciklama yapabilirsiniz içeriği yada adı nedir

kızlar ben uzun zamn oldu gıremıyorum kusura bakmayın işlerim cok yogun eve gıdıncede pestılım cıkıyo gıremıyorum

eksik yok gibi geldi bana..cansu ve cupcake de uğrarlardı aslında..neyse yarın sabah herkes söyler kilosunu bence

Canim ben kilo bildirimink perşembeden perşembeye yapıyorum cunku burda uyanıp sayfaya girişim erken oranin almamı oluyor .
fazla uğrayamiyorum cnm okul yanıtı derken simdi birde yatılı misafirim var bu hafta gecsin haftaya sizlerleyim .
Kilom 108.6 dan 108 kg yum cnm 600gr gitti yuppi
su ve msj karımı bilgisayardan girince yazarim olurmu suan telefondan giriyorum

***4. TAKIM 352. ETAP***

Ebrueva72.5/ / /% )
masumcuk83.2/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ / /% )
Kararrrsabirr89.1/ / /% )
gogo240569.3/ / /% )
defne222257.2/ / /% )
tutatse8559.2/ / /% )
cupcake22 81.0 / / /% )
Cansu544108.6/108.0 /0.6 /%0.55 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Kızlar benim diyet listelerimi paylaşıcaktım uzun zaman oldu anca paylaşabiliyorum.

Eki Görüntüle 1021612
tskler ebrucum iyi oldu paylasman bizim icinde bir fikir oldu

tskler cnm sende bu saatte yordum

13 mart menum

Sabah 2 dilim ekmek,1k.k peynir domates salatalik 1 tatli kasigi reçel

Öğlen tavuk sandewich 2 dilim ekmek arasi salata

Ara Yarim kase sutlac
Aksam mercimek corbasi 8 y.k sebze yemegi 1 dilim ekmek

2lt su
1 saat yürüyüş

günaydın kızlar.kusura bakmayın bu hafta doğru düzgün giremedim.yoğun bir hafta oldu.bugünde aynısı.veli seminerlerim var hazırlık düzenleme vs.haftaya daha çok örüşürüz inşallah.geçmişe de bakmadım.vakit bulursam bi bakacağım.

gogocum benim kilo nasıl olacak bilmiyorum.tartının kurbanıyım.benim açımdan sorun olmazda.grubun ortalamasını düşürür.geçen haftadan beri 59.9 um.yani sabit.ama geçen haftaki bildirime göre kilşo almış oluyorum.sen nasıl yazarsan öyle olsun.

geçen hafta:59.2

bu hafta:59.9

fark:+700gr

mesja bakmama gerek yok çünkü doğru düzgün giremedim.muhtemelen azdır.

geçen hafta 57.2 bu hafta 56.5
fark 700 gr.
bu hafta kursum vardı haftaya cuma son kaçamak oldu ama kararrsabırın metabolizma çayını yaptım gerçekten işe yarıyor..

sizde durumlar nasıl bakalım?
benim kurs olduğu için çok ilgilenemedim yaklaşık 12 saat dışarıdaydım bazı günler..bazen yanımda taşıdım yiyeceğimi

Cnm bu metobolizma çayı nedir bir aciklama yapabilirsiniz içeriği yada adı nedir

cnm daha önce yazmıştım bugün fırsat bulunca tekrar yazarım tmm.

yaaa sorma bnm tartıda da var bir anormallik bu aralar. salı diyetisyene randevum var ya orda tartılınca sorunu anlarım inş:):)

geçen hafta 57.2 bu hafta 56.5

fark 700 gr.
bu hafta kursum vardı haftaya cuma son kaçamak oldu ama kararrsabırın metabolizma çayını yaptım gerçekten işe yarıyor..

oo cnm çok güzel tebrik ederim:)

sizde durumlar nasıl bakalım?
benim kurs olduğu için çok ilgilenemedim yaklaşık 12 saat dışarıdaydım bazı günler..bazen yanımda taşıdım yiyeceğimi

aferim sana defne işte bu sonuçta bu bizim yaşam tarzımız olacak her şartta diyete devam etmek en güzeli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…