Gogo icecegin suyu bir şişeye doldur akşamdan icine de 1tane çubuk tarçın at beklesin onu iç tatlı ihtiyacın gecer.
Yok canım kaçamak yapmıyorum
bugün yediklerimi yaziyim :))
sabah 08:00 1 dilim ekmek 2 kibrit kutusu peynir 1 avuç maydanoz ve 5 zeytin
öğlen 13:00 tavuk ızgara 1 kase ezogelin çorbası yarım kase yoğurt ve salata
ara 15:00 2 adet ceviz ve 2 adet kayısı
ara 17:00 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşıgı krem peynir
akşam 1 tabak pırasa yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek ve salata
ek suyu olrak 1.5 litre içebildim bugün ve yarım saat spor :))
Günaydın kızlar nasılsınız...
cnm bence izne ayrılınca diyete ara verceksen hiç izin alma derim arada da olsa uğra yani.Gogocum ben izine ayrılmak istiyorum 1 aydır motivasyonum düştü zorluyorum ama çok olmuyor birkaç hafta dinlenmek istiyorum. zaten yoğunum bu ara çok gelemiyorum...
cnm güzel güzel maşallah:) su biraz daha artırılabilir tabi:):)
günaydın cnm idare ediyoz işte yoğunluk var herkeste bu aralar. sen nasılsın?
cnm bence izne ayrılınca diyete ara verceksen hiç izin alma derim arada da olsa uğra yani.
Zaten doğru düzgün diyet yaptığım yok verdiğim kilolardan da belli zaten bir resetleme yapmak istiyorum diyelim ...
Anladım cnm bnm ama şunu unutma bu kiloları da gram gram aldık gram gram da vercez. şu an ne düşündüm biliyomusun? ben diyete başladığımda tam 96 kiloydum. toplamda vermem gereken şöyle yuvarlak hesap 30 kilo deyim ben sana. yani yıllardır bu kilolardayım artısı vardır eksisi yoktur hesabı yani. haftada 250 gr versem ayda 1 kilo ederdi. yılda 12 kilo yani yaklaşık 2.5 yıl önce çok değil azcık dikkat etseydim şu an incecik olurdum. ama yedikçe yedim kendimce diyetin bozulmasına dair bahaneler ürettim. o yüzden şimdi kilo veremesemde az versemde o an illaki üzülüyorum ama sonra kendime diyorum ki olsun damlaya damlaya göl olur. yani damlaya damlaya yağ kütleleri olur alırken de verirkende. kimse aman 1 kilo aldım bişey olmaz demesin tabi verincede . öyle bir oluyor ki mesela 96 kg lık bir yağ kütlesiya da 60-65 kg.lık fit bir bayan:):)
sen ne yap et kendini bir otur iyice bir düşün ve sonuç ne olursa olsun diyetine ara verme. Herşeyden önce sen çok değerlisin ve senden bi tane daha yok o yüzden vücudun da o ağırlığı taşımak zorunda değil kendin için yap başarırsın emin ol..
hem işe hem kursa gidiyorum birde kızım hasta maalesef yine kreşe gönderdim ..
çok yorgunum çok..
anladım tatlım kızına dikkat et geçmiş olsun. bende fena değilim çok yoğunum bana da grip geliyo gibi bugün bi halsizim öyle başım dönüyo.
ama diyet iyi şimdilik cnm bakalım inş. hep böyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?