su az olmuş onu daha çok içmeye çalış..benim yanımda hep şişe var hatta işe gidince 2 şişe alıyorum kantinden illa 1 litre bitiyor..
doyduysan güzel olmuş ben bazen aralarda atıştırma ihtiyacı hissediyorum..
hadi bende kaçtım kızlar byee...
Günaydın hatunlar ben bugün nöbete gitcem evi temizliyom deli gibi akşam bakarım geçmiş sayfalara Öpüldünüz.
kolay gelsin canım.iyi temizle emi.nası oldu ev.bitti mi işi.yenilendi mi heryer.büyük bir işe giriştin ya.güzel olmuştur inşallah.yaza rahat edersin.
kolay gelsin canım.iyi temizle emi.nası oldu ev.bitti mi işi.yenilendi mi heryer.büyük bir işe giriştin ya.güzel olmuştur inşallah.yaza rahat edersin.
Bendede aynı sorun varMenuleri hizaya sokana Kadar yazmiyommmmmm
Dun ekmek yemedim güzel yaniiiii
Kek yedim kotu yani
Bugunku planim yuruyusu biraz daha artirip tatlisiz bir Gun gecirmek
8 kaşık çok olmuş sankibende menümü yazayım
sabah:
1 dilim peynir
yeşillik
yeşil çay
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 elma
öğlen:
8 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
az yoğurt
ara. 1form çayı
1 elma
yarım pakey diyet bisküvi
akşam:
akşam:
2 köfte salata 1 dilimm ekmek
su 2lt.
spor 30 dk.yürüme
BencedeDiyetlerde su yasak bu yasak degil Sadece yenen Saat ve miktar onemli bence
Ömrunuzun sonuna Kadar yememeye iradeliyseniz okey yemeyin
Ama kilolar verilipte haydi saldir moduna gecmemek icin porsiyon ayari, yag indirimi, hareketi artirarak korumada kalabiliriz.
Yoğun zamanlarda idare ediyoruz birbirimiziisterseniz beni çıkarabılırsınız sıkıntı olmasın fazla gıremıyorum bu aralar
Su az olmuşsabah:ılıl limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,metabolizma çayı.(bitti bu arada çayım
ara:elma
ÖĞLEN:bir bardak şekersiz.ay,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,5 zeytin,bir kepçe tırşik çorba(bu yöresel bir çorba,soğuk yoğurtlu ve yabani pancar otlı)
ARA:yarımdan az muz(kızımdan artan)
AKŞAM:bol salata,bir parça fırında tavuk,4 kaşık yoğurt
ARA:yeşil çay
SU:1 lt ancak vardır.
Saol canım yarın laminant yapilip bitecek inşallah cogu bitti.kendi evim olsa kalkismazdim hic çekilir gibi değil. Lojman oldugu icin mecbur yapıldı ama bitti sayılır neyseki bayada değişti güzel oldu.
2 Haftada 12 Kilo Verdim,Doğal Yollardan.Şöyle :
2 haftada 12 Kilo nasıl verdim? Gerçektir.Sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.
Kış aylarınde çok hareketsiz kalmam ve bilgisayar başında çok vakit harcamamdan ve işim gereği oturarak zaman geçirdiğimden ayrıca yemek yemeyi sevdiğimden dolayı 108 kiloya çıkmıştım.
Artık eskisi gibi rahat yatamıyordum,otururken kalkarken ve merdivenlerden çıkarken nefes nefese kalıyorum o an karar verdim sıkıca bir program yapmaya.
Önce sabah erken kalktım 8.00 da iş başı yapacağım için 6.00 da kalkıp hafif ve orta tempoda artırarak koşu yaptım 35 dakika felan koştuktan sonra 10-15 dakika kadar egzersiz çalışması yaptım.Sonra duşumu aldım.
Bazı insanlar sadece yürüyerek kilo verdiğini sanırlar oysaki bu yanlış normal yürüyen bir 40 dakika sonra fizyolojik olarak vücut öz enerjisini kullanır ve daha sonra yağlar yakılmaya başlar, 1 saattten fazla da yürürseniz hergün ayaklarınızın ağırması problemi çıkar ortaya,yürümek faydalıdır ancak kilo için yetersizdir.
Koşarken de mühim olan ter atmaktır,parçalı şekilde çok koşup az ter atmaktansa az zamanda çok ter atmak daha faydalıdır.Yeni başlayanlar önce 3-5 dk yürümeli sonra sonra hafif tempoda koşmalı vücut alıştıkça tempo artırlmalıdır.
Duş aldıktan sonra kahvaltı zamanı gelmişti, tatlı şeyler reçel,pekmez v.s. benzeri şeyleri yemedim sadece zeytin ve beyaz peynir yedim, ekmek temel kilo nedenlerindendir o yüzden ekmeği çok az yedim ve tıka basa kendimi doyurmadım.Şekersiz çay ve bol bol su içtim.
Kendime bir prensip belirledim hiç bir şeyi kendime yasak etmeyecektim ama herşeyi tadımlık yiyecektim.Az da olsa her zaman açlık hissi olmalıydı bende.
Çok sevdiğim ketçap,çikolata,kahveyi çok nadir ve az yedim,bir süre hayatımdan tamamen çıkardım.Zaten bunları çok tüketmek Alkalen Reflü Gastrit denen çok bela bir mide rahatsızlığına davetiye çıkarırlar(Allah düşmanımı başına vermesin).Beyaz ekmeğide tadımlık yemeye başladım daha çok su ve yeşil sebzeler yedim.
Meyvelerde de çok şeker olduğundan dolayı onlarıda aza indirdim.
Daha önce güreşçi sporcular yarışmalara giderken yarışmadan önce ki gece hamama giderlerdi çok ter atarlardı ertesi gün tartı da 250 ile 500 gr kadar etkisinin olduğunu bilirdim.Bende hamama gittim sauna v.s. derken bir güzel ter attım.
Halı saha maçlarına giden arkadaşlardan rica ettim haftada birgün 1 halı saha maçına gitmeye orda bol bol koşup hamlamadan terlemeye gayret ettim, ter atmadığım gün yoktu.
Her gün enerji kaybediyordum, ama yorulduktan sonra tatlı şeyler veya yemekle tıkınmıyordum.Sadece suda sınır yoktu bide sade maden suyu içiyordum.
İnsan açken kafası iyi çalışmaz, birazda unutkan olur o yüzden açlık grevine girmedim herşeyden tadımlık alıyordum,fazladan sadece sebze tüketiyordum birde bol bol su.Arada azda olsa kuruyemiş taşıyordum yanımda,doygunluk hissi veriyordu bu ama çok az adetle yiyordum.
2 Hafta sonra 15. günde tartıya çıktığımda 96 kiloydum ben, rahat yatmaya başlaladım,istediğim elbiseleri giymek bana harika geliyordu.
Sonraları sporu bıraktığımdan dolayı ve bilgisayara çok takıldığımdan kilo vermem durdu ancak ekmeği çok az yiyip bol bol su içtiğimden vede tatlıları ve kızartmaları sadece tadımlık yediğimden en azından kilomu korudum.
Zaten 1 yıl sonra geçikmiş askerliğimi yapmak üzere askere gittim.Piyade yada komando olup bir eğitim kışlasına düşmüşseniz burdan daha iyi kilo vereceğiniz başka bir yer bulamazsınız.Başka görevlerde ve kışlalarda kiloda alabilirsiniz.
Kısaca temel tavsiyem beyaz ekmeği çok az yiyin, suyu çok için sebzeyi yanında fazlaca yiyin.İmkanınız varsa arada hamama gidin,futbol gibi ter atacağınız etkinliklere katılın koşu yapın,yorulduğunuzda su için meyve suyu içmeyin.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Bayram 20 21 martda kuzum...hıh şöyle.işte arkadaşım bu cümle ne kadar kararkı olduğunu gösteriyor.
ben de salata ile başlıyorum karnım zaten doyuyor yanına da az yemek alıyorum bu şekilde kesinlikle hem tok oluyorsun hem de daha hızlı zayıflıyorsun
sen bitirmezsen bir bir .bayrama kalır inşallah.bayram dediğin ne zaman:)
Su az ama menü güzel olmuş...sabah:ılıl limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,metabolizma çayı.(bitti bu arada çayım
ara:elma
ÖĞLEN:bir bardak şekersiz.ay,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,5 zeytin,bir kepçe tırşik çorba(bu yöresel bir çorba,soğuk yoğurtlu ve yabani pancar otlı)
ARA:yarımdan az muz(kızımdan artan)
AKŞAM:bol salata,bir parça fırında tavuk,4 kaşık yoğurt
ARA:yeşil çay
SU:1 lt ancak vardır.
Gelicek hafta inşallah ben de yapıcam kesin...evet canım.kesinlikle faydasını gördüm.iştahı da düzenliyor.metabolizmayıda hızlandırıyor.daha doğrusu sanki vücuttan su atımı yapıyor gibi geldi bana.
E bu havanda olmayan halin bile çok havalı tatlım...Tuzaklara dusecemmm
Iyi kizlar cennete
Beril her yere gider
Ah trafik olmasa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ehhh.kapatanım bugün de mi meşkul yaaa...Günaydın hatunlar ben bugün nöbete gitcem evi temizliyom deli gibi akşam bakarım geçmiş sayfalara Öpüldünüz.
2 Haftada 12 Kilo Verdim,Doğal Yollardan.Şöyle :
2 haftada 12 Kilo nasıl verdim? Gerçektir.Sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.
Kış aylarınde çok hareketsiz kalmam ve bilgisayar başında çok vakit harcamamdan ve işim gereği oturarak zaman geçirdiğimden ayrıca yemek yemeyi sevdiğimden dolayı 108 kiloya çıkmıştım.
Artık eskisi gibi rahat yatamıyordum,otururken kalkarken ve merdivenlerden çıkarken nefes nefese kalıyorum o an karar verdim sıkıca bir program yapmaya.
Önce sabah erken kalktım 8.00 da iş başı yapacağım için 6.00 da kalkıp hafif ve orta tempoda artırarak koşu yaptım 35 dakika felan koştuktan sonra 10-15 dakika kadar egzersiz çalışması yaptım.Sonra duşumu aldım.
Bazı insanlar sadece yürüyerek kilo verdiğini sanırlar oysaki bu yanlış normal yürüyen bir 40 dakika sonra fizyolojik olarak vücut öz enerjisini kullanır ve daha sonra yağlar yakılmaya başlar, 1 saattten fazla da yürürseniz hergün ayaklarınızın ağırması problemi çıkar ortaya,yürümek faydalıdır ancak kilo için yetersizdir.
Koşarken de mühim olan ter atmaktır,parçalı şekilde çok koşup az ter atmaktansa az zamanda çok ter atmak daha faydalıdır.Yeni başlayanlar önce 3-5 dk yürümeli sonra sonra hafif tempoda koşmalı vücut alıştıkça tempo artırlmalıdır.
Duş aldıktan sonra kahvaltı zamanı gelmişti, tatlı şeyler reçel,pekmez v.s. benzeri şeyleri yemedim sadece zeytin ve beyaz peynir yedim, ekmek temel kilo nedenlerindendir o yüzden ekmeği çok az yedim ve tıka basa kendimi doyurmadım.Şekersiz çay ve bol bol su içtim.
Kendime bir prensip belirledim hiç bir şeyi kendime yasak etmeyecektim ama herşeyi tadımlık yiyecektim.Az da olsa her zaman açlık hissi olmalıydı bende.
Çok sevdiğim ketçap,çikolata,kahveyi çok nadir ve az yedim,bir süre hayatımdan tamamen çıkardım.Zaten bunları çok tüketmek Alkalen Reflü Gastrit denen çok bela bir mide rahatsızlığına davetiye çıkarırlar(Allah düşmanımı başına vermesin).Beyaz ekmeğide tadımlık yemeye başladım daha çok su ve yeşil sebzeler yedim.
Meyvelerde de çok şeker olduğundan dolayı onlarıda aza indirdim.
Daha önce güreşçi sporcular yarışmalara giderken yarışmadan önce ki gece hamama giderlerdi çok ter atarlardı ertesi gün tartı da 250 ile 500 gr kadar etkisinin olduğunu bilirdim.Bende hamama gittim sauna v.s. derken bir güzel ter attım.
Halı saha maçlarına giden arkadaşlardan rica ettim haftada birgün 1 halı saha maçına gitmeye orda bol bol koşup hamlamadan terlemeye gayret ettim, ter atmadığım gün yoktu.
Her gün enerji kaybediyordum, ama yorulduktan sonra tatlı şeyler veya yemekle tıkınmıyordum.Sadece suda sınır yoktu bide sade maden suyu içiyordum.
İnsan açken kafası iyi çalışmaz, birazda unutkan olur o yüzden açlık grevine girmedim herşeyden tadımlık alıyordum,fazladan sadece sebze tüketiyordum birde bol bol su.Arada azda olsa kuruyemiş taşıyordum yanımda,doygunluk hissi veriyordu bu ama çok az adetle yiyordum.
2 Hafta sonra 15. günde tartıya çıktığımda 96 kiloydum ben, rahat yatmaya başlaladım,istediğim elbiseleri giymek bana harika geliyordu.
Sonraları sporu bıraktığımdan dolayı ve bilgisayara çok takıldığımdan kilo vermem durdu ancak ekmeği çok az yiyip bol bol su içtiğimden vede tatlıları ve kızartmaları sadece tadımlık yediğimden en azından kilomu korudum.
Zaten 1 yıl sonra geçikmiş askerliğimi yapmak üzere askere gittim.Piyade yada komando olup bir eğitim kışlasına düşmüşseniz burdan daha iyi kilo vereceğiniz başka bir yer bulamazsınız.Başka görevlerde ve kışlalarda kiloda alabilirsiniz.
Kısaca temel tavsiyem beyaz ekmeği çok az yiyin, suyu çok için sebzeyi yanında fazlaca yiyin.İmkanınız varsa arada hamama gidin,futbol gibi ter atacağınız etkinliklere katılın koşu yapın,yorulduğunuzda su için meyve suyu içmeyin.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Hoşbuldum canım.ellanaz sende hoşgeldin aramıza..
mercimek 8 kaşık yedim çok olmuş bakliyat olduğu için...onu anladım.)
aslında evde olsaydım yanına bişeyler hazırlardım ama işte dışarda bu kadar oluyor..
aslında salata hep diyorum ya beni kesiyor ben hep önce salatayla başlarsam onları yiyene kadar karnım doyuyor daha az yiyorum
aslında koca bir kase salata yersem daha kolay zayıflıyorum onu farkettim...
kararrsabiırin çayıda çok etkili..
ama berilcim öyle elma falan kesmiyo beni..ama yinede deneyeceğim..kendime kalorisiz tatlı yapcamkeşke olsa...
evet canım.kesinlikle faydasını gördüm.iştahı da düzenliyor.metabolizmayıda hızlandırıyor.daha doğrusu sanki vücuttan su atımı yapıyor gibi geldi bana.
Fena degildide iyi oldu yine.biz girerken duzeltmistik biraz şimdi hersey bitince yeni eve girmiş gibi olduk.ya lojmana bu şekilde bakılması beni mutlu etti açıkçası.genelde döküntü olur ilk yapıldığından beri çivi çakılmamış lojmanlar bilirim.sevindim açıkçası
güzel bir yazı da .bu bir erkek sanırım.kk da ne iş var yav.ya da sen başka bir yerden mi alıntı yaptın.
Bayram 20 21 martda kuzum...
Su az ama menü güzel olmuş...
Gelicek hafta inşallah ben de yapıcam kesin...
E bu havanda olmayan halin bile çok havalı tatlım...
Ehhh.kapatanım bugün de mi meşkul yaaa...
Güzelmiş ya...ben de dışarıda yürüdüyümde çok terliyorum,bunun için kalın giyiniyorum bilinçli olarak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kolay gelsin canım.Saol canım yarın laminant yapilip bitecek inşallah cogu bitti.kendi evim olsa kalkismazdim hic çekilir gibi değil. Lojman oldugu icin mecbur yapıldı ama bitti sayılır neyseki bayada değişti güzel oldu.
Genel anlamda güzel bir menü olmuş canım. Mercimek fazla gibi ama akşam kofteyi az yemişsin, muhtemelen dengelemissindirbende menümü yazayım
sabah:
1 dilim peynir
yeşillik
yeşil çay
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 elma
öğlen:
8 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
az yoğurt
ara. 1form çayı
1 elma
yarım pakey diyet bisküvi
akşam:
akşam:
2 köfte salata 1 dilimm ekmek
su 2lt,
spor 30 dk.yürüme
Ben meşhur baklava kaçamağımı yaptım bilem,ama üstünden gogonun tavsiyesiyle yoğurt yedim...selam kizlar napiyosunuz bakalim normalde 4de kadar dersim vardi ama okul disinda isim cikti erken cikicam diye sevinirken neysem artik menümü aksam yazicam kizlar yetistirmem gereken òdevler cikti basima ah ah :/ menülerinizi okicam bos olunca hadi opuldunuz kacamak yapmayin fazla heheh
Az kaldı kuzum ya.çoğu gitmiş zaten...Fena degildide iyi oldu yine.biz girerken duzeltmistik biraz şimdi hersey bitince yeni eve girmiş gibi olduk.
Yaa yarın da çok işim var hafta sonuna kadar biter herhalde işlerim.
Bugünlük bıraktım temizliği kalani yarina artık çok yoruldum spor sayilirmiki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?