Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KIZLARRR HEPSİNİ AYRINTILI YAZMIŞTIM AMA UÇUP GİTTİLER Bİ ANDA İNTERNETİN AZİZLİĞİNE UĞRADILAR

DİYETE BAŞLAMA:15.01.2014: 96 Kg
2 AY SONRA: 18.03.2014: 88.2
TOPLAM KG KAYBI:7.8
TOPLAM YAĞ KAYBI:7.1
AYY ÇOK MUTLUYUM HEHEHEHE:):):)

LİSTEMDE BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPILDI. 15 GÜNDE TOPLAMDA 1.6 KG VERMİŞİM NORMALE GÖRE GAYET GÜZEL AMA METABOLİZMAN VERİLEN LİSTEYE ÇABUK UYUM SAĞLIYOR OLABİLİR DEDİ DİYETİSYEN ABLA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPTI. ARA ÖĞÜNLERDE BİRAZ AZALTMA ÖRNEĞİN KURU KAYISI FINDIK İKİLİSİ AYNI ANDA DEĞİLDE BİRİ TERCİH EDİLECEK.
İKİNDİ GALETA SODA YOK YERİNE 1 MEYVE VEYA 2-3 KARE BİTTER ÇİKOLATA. AKŞAM 2 DİLİM DEĞİL 1 DİLİM EKMEK. AKŞAMLARI HAFTADA 2 KEZ YEMEK YERİNE HAŞLANMIŞ SEBZE YENİLECEK YANINDA YOĞURT VEYA AYRANLA BİRLİKTE. ONUN DIŞINDA ÇOK DEĞİŞİKLİK YOK. ŞU AN İÇİN MECBURİ VERİLEN BİR SPOR YOK YAPABİLDİĞİM KADAR HAFTA İÇİ İP ATLAMAYA ÇALIŞCAM HAFTA SONLARI DA YÜRÜYÜŞ İNŞ:):)

Son düzenleme:
Canım çok sevindim. İradene kuvvet.
Böyle giderse kısa zamanda hedefine ulasırsin, tebrikler.
Bugün arkadaşlar senin çay tarifin varmış ondan bahsediyorlardı, rica etsem tarifini yazabilirmisin?
Sevgiler.

Güzel tavsiyeler canım, teşekkürler.
Benim kızımla yapabileceğim tek spor yürüyüş maalesef ama işe yarıyor bende.

Cupcake ve damlaa evet ama canim ekmek yemediği ici karatay diyeti sabahlari ekmek yerine 1 ince belli çay bardagi öneriyor ondan yedim beni masumun :)

Sent from my HTC Incredible S

Evet cnm Karatay diyesi uyguluyorum kitabını okudum bana cok mantıklı geldi ama kurallar gereği yasak olduğunu bilmiyordum

selamlar napiyosunuz bakalim ben cok aciktim bugun ya nedense kostur kostur aksam yemegi yiyecegim birazdan sonra burdayim

Gayet güzel sevindim senin adına.
Evet cnm Karatay diyesi uyguluyorum kitabını okudum bana cok mantıklı geldi ama kurallar gereği yasak olduğunu bilmiyordum
Evet kurallar ilk sayfada tekrar oku isteistersen canım.

Cayi yaptimmmm dogrusu yapiyom
Yemekten ne Kadar sonra icecemmmmmm

selam tekrar ben heheh yemek yedim geldim ancak halen eve gidebilmia degilim malesef eve gittigim gibi sporumu yapicam
Evet gelelim bugün neler yemisim
Sabah 8:00 1 beyaz peynirli tost 1 yumurta 1 avuc maydanoz 1 salatalik
Öglen 12:00 1 kase domates corbasi 1 tabak salata 4 kasik ıspanak yemegi ve 1 kasik yogurt
Ara 14:30 1 elma
Ara 17:00 1 dilim ekmek 1 k.k kasar peynir 1 donates 4 zeytin
Aksam 19:30 mercimek yemegi salata ve 1 kase yogurt

Evet kizlar suyumu ictim 2lt eve gidincede 40 dakika sporumu yapicam daha òdev yetistirmem gerekli ah ah :/ bu arada belirtiyim tekrardan ekmegi cavdar ekmek kullaniyorum :))menulerinize yazilariniza cevap vericem ancak telefondan cidde zor oluyo o yuzden yazamiyorum kusura bakmayin canlar

İyi akşamlar hepinize,
Keyifler iyidir umarım.
Bugün çok yorgun hissediyorum kızım gece uyumak bilmedi 4de uyuyup 9 da kalktım. Hala ayaktayim.
Bugün menüm
Sabah: 2yumurta ile yağsız omlet (çeyreğini kızım yedi)
Yarım domates, yarım salatalık, 1ince dilim kaşar peyniri,1 ince dilim beyaz peynir,1 kupa şekersiz çay.
Öğle:2 köfte 1 küçük kase yogurt
Akşam: fileto mezgit (200gr kadar) yağsız tuzsuz salata
Ve maalesef 2 tk.sarelle.(regl oldum ciddi anlamda tatlı yemek istiyorum )
2 kupa yeşil çay
1 hibiskus
1 Türk kahvesi
Tabiki şekersiz hepsi.

1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.
4 litre kadar su ictim.
Unutmuşum yazmayı.

Kolay gelsin canım. Sende baya kosturuyorsun belliki.
Menün güzel canım ama bitki çayı göremedim icmiyormusun hiç?

Eki Görüntüle 1028630
Cayi yaptimmmm dogrusu yapiyom
Yemekten ne Kadar sonra icecemmmmmm
Ben yemekten önce iciyodum yarım saat önce.
Duzenli olmuş menün
Öğlen le akşam az olmuş sanki
1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.
4 litre kadar su ictim.
Unutmuşum yazmayı.
4 lt çok değilmi yaa nasıl içtin.
Canım ya bu o kararsabir arkadasımızın cayımı? Tarifini alamadim kimseden. Musait olursan yazarmisin
3 lt su
1 yesil elma dörde böl
1 limon dörde böl
2 dal tarçın
8-10tane karanfil
8-10 tane karabiber
1 dilim taze zencefil
1 tutam maydanoz kaynatiyosun 10- 15 dk.

Son düzenleme:

Tarif için çok teşekkür ederim canım.
Az oldu ama orda 2 kaşık sarelle var ya , yine yemiş kadar oldum kalori açısından.
Su konusunda da şunu söyleyeyim, ben emziriyorum hala, kızım çok düşkün maalesef ve ben o kadar su icmezsem sütüm çok azalıyor, mecburum yani bir yerde.
Birde erken kalkıyorum, gün uzun oluyor benim için bu sebeple miktar fazla oluyor. Yürüyüstede terliyorum baya o su kalmıyor bende canım sanırım çünkü icmezsem başım ağrıyor.

Rica ederim canım. Emziriyosan normal tabi o kadar su icmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…