Canım çok sevindim. İradene kuvvet.KIZLARRR HEPSİNİ AYRINTILI YAZMIŞTIM AMA UÇUP GİTTİLER Bİ ANDA İNTERNETİN AZİZLİĞİNE UĞRADILAR
DİYETE BAŞLAMA:15.01.2014: 96 Kg
2 AY SONRA: 18.03.2014: 88.2
TOPLAM KG KAYBI:7.8
TOPLAM YAĞ KAYBI:7.1
AYY ÇOK MUTLUYUM HEHEHEHE:):):)
LİSTEMDE BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPILDI. 15 GÜNDE TOPLAMDA 1.6 KG VERMİŞİM NORMALE GÖRE GAYET GÜZEL AMA METABOLİZMAN VERİLEN LİSTEYE ÇABUK UYUM SAĞLIYOR OLABİLİR DEDİ DİYETİSYEN ABLA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPTI. ARA ÖĞÜNLERDE BİRAZ AZALTMA ÖRNEĞİN KURU KAYISI FINDIK İKİLİSİ AYNI ANDA DEĞİLDE BİRİ TERCİH EDİLECEK.
İKİNDİ GALETA SODA YOK YERİNE 1 MEYVE VEYA 2-3 KARE BİTTER ÇİKOLATA. AKŞAM 2 DİLİM DEĞİL 1 DİLİM EKMEK. AKŞAMLARI HAFTADA 2 KEZ YEMEK YERİNE HAŞLANMIŞ SEBZE YENİLECEK YANINDA YOĞURT VEYA AYRANLA BİRLİKTE. ONUN DIŞINDA ÇOK DEĞİŞİKLİK YOK. ŞU AN İÇİN MECBURİ VERİLEN BİR SPOR YOK YAPABİLDİĞİM KADAR HAFTA İÇİ İP ATLAMAYA ÇALIŞCAM HAFTA SONLARI DA YÜRÜYÜŞ İNŞ:):)
Güzel tavsiyeler canım, teşekkürler.2 Haftada 12 Kilo Verdim,Doğal Yollardan.Şöyle :
2 haftada 12 Kilo nasıl verdim? Gerçektir.Sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.
Kış aylarınde çok hareketsiz kalmam ve bilgisayar başında çok vakit harcamamdan ve işim gereği oturarak zaman geçirdiğimden ayrıca yemek yemeyi sevdiğimden dolayı 108 kiloya çıkmıştım.
Artık eskisi gibi rahat yatamıyordum,otururken kalkarken ve merdivenlerden çıkarken nefes nefese kalıyorum o an karar verdim sıkıca bir program yapmaya.
Önce sabah erken kalktım 8.00 da iş başı yapacağım için 6.00 da kalkıp hafif ve orta tempoda artırarak koşu yaptım 35 dakika felan koştuktan sonra 10-15 dakika kadar egzersiz çalışması yaptım.Sonra duşumu aldım.
Bazı insanlar sadece yürüyerek kilo verdiğini sanırlar oysaki bu yanlış normal yürüyen bir 40 dakika sonra fizyolojik olarak vücut öz enerjisini kullanır ve daha sonra yağlar yakılmaya başlar, 1 saattten fazla da yürürseniz hergün ayaklarınızın ağırması problemi çıkar ortaya,yürümek faydalıdır ancak kilo için yetersizdir.
Koşarken de mühim olan ter atmaktır,parçalı şekilde çok koşup az ter atmaktansa az zamanda çok ter atmak daha faydalıdır.Yeni başlayanlar önce 3-5 dk yürümeli sonra sonra hafif tempoda koşmalı vücut alıştıkça tempo artırlmalıdır.
Duş aldıktan sonra kahvaltı zamanı gelmişti, tatlı şeyler reçel,pekmez v.s. benzeri şeyleri yemedim sadece zeytin ve beyaz peynir yedim, ekmek temel kilo nedenlerindendir o yüzden ekmeği çok az yedim ve tıka basa kendimi doyurmadım.Şekersiz çay ve bol bol su içtim.
Kendime bir prensip belirledim hiç bir şeyi kendime yasak etmeyecektim ama herşeyi tadımlık yiyecektim.Az da olsa her zaman açlık hissi olmalıydı bende.
Çok sevdiğim ketçap,çikolata,kahveyi çok nadir ve az yedim,bir süre hayatımdan tamamen çıkardım.Zaten bunları çok tüketmek Alkalen Reflü Gastrit denen çok bela bir mide rahatsızlığına davetiye çıkarırlar(Allah düşmanımı başına vermesin).Beyaz ekmeğide tadımlık yemeye başladım daha çok su ve yeşil sebzeler yedim.
Meyvelerde de çok şeker olduğundan dolayı onlarıda aza indirdim.
Daha önce güreşçi sporcular yarışmalara giderken yarışmadan önce ki gece hamama giderlerdi çok ter atarlardı ertesi gün tartı da 250 ile 500 gr kadar etkisinin olduğunu bilirdim.Bende hamama gittim sauna v.s. derken bir güzel ter attım.
Halı saha maçlarına giden arkadaşlardan rica ettim haftada birgün 1 halı saha maçına gitmeye orda bol bol koşup hamlamadan terlemeye gayret ettim, ter atmadığım gün yoktu.
Her gün enerji kaybediyordum, ama yorulduktan sonra tatlı şeyler veya yemekle tıkınmıyordum.Sadece suda sınır yoktu bide sade maden suyu içiyordum.
İnsan açken kafası iyi çalışmaz, birazda unutkan olur o yüzden açlık grevine girmedim herşeyden tadımlık alıyordum,fazladan sadece sebze tüketiyordum birde bol bol su.Arada azda olsa kuruyemiş taşıyordum yanımda,doygunluk hissi veriyordu bu ama çok az adetle yiyordum.
2 Hafta sonra 15. günde tartıya çıktığımda 96 kiloydum ben, rahat yatmaya başlaladım,istediğim elbiseleri giymek bana harika geliyordu.
Sonraları sporu bıraktığımdan dolayı ve bilgisayara çok takıldığımdan kilo vermem durdu ancak ekmeği çok az yiyip bol bol su içtiğimden vede tatlıları ve kızartmaları sadece tadımlık yediğimden en azından kilomu korudum.
Zaten 1 yıl sonra geçikmiş askerliğimi yapmak üzere askere gittim.Piyade yada komando olup bir eğitim kışlasına düşmüşseniz burdan daha iyi kilo vereceğiniz başka bir yer bulamazsınız.Başka görevlerde ve kışlalarda kiloda alabilirsiniz.
Kısaca temel tavsiyem beyaz ekmeği çok az yiyin, suyu çok için sebzeyi yanında fazlaca yiyin.İmkanınız varsa arada hamama gidin,futbol gibi ter atacağınız etkinliklere katılın koşu yapın,yorulduğunuzda su için meyve suyu içmeyin.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
hoşgeldin canım
kesinlikle işe yarıyor
meyvenin kendini yemeyi daha çok seviyoruım.
yeni bir bilgi benim için
hadi bakalım.
aralar fazla olmuyş gibi.kahvaltı elmayla geçişmiş sanki
çok bitki çayı metabolizmanı bozar bence
hadi aç kedi gibi dolanıyorsun baklavaların etrafında
pilleri değiş canım
sabah sade simit az olmamışmı canım
güzel haberlerini bekliyorum
güzel canım.baklavaları yemişsin.
sen onları ye de çabucak bitsin:) en iyisi komşulara dağıt
canım karatay diyeti uygulıyorsun sanırım.ama sağlıksız diyetler arasında sanırım.kurallar gereği yasaktı sanki yanlış hatırlamıyorsam.
cumaya kadar hizaya gel arkadaşm.son gün cuma:)
günaydın canım.özledim seni günlerdir görüşemedik.
Gayet güzel sevindim senin adına.KIZLARRR HEPSİNİ AYRINTILI YAZMIŞTIM AMA UÇUP GİTTİLER Bİ ANDA İNTERNETİN AZİZLİĞİNE UĞRADILAR
DİYETE BAŞLAMA:15.01.2014: 96 Kg
2 AY SONRA: 18.03.2014: 88.2
TOPLAM KG KAYBI:7.8
TOPLAM YAĞ KAYBI:7.1
AYY ÇOK MUTLUYUM HEHEHEHE:):):)
LİSTEMDE BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPILDI. 15 GÜNDE TOPLAMDA 1.6 KG VERMİŞİM NORMALE GÖRE GAYET GÜZEL AMA METABOLİZMAN VERİLEN LİSTEYE ÇABUK UYUM SAĞLIYOR OLABİLİR DEDİ DİYETİSYEN ABLA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPTI. ARA ÖĞÜNLERDE BİRAZ AZALTMA ÖRNEĞİN KURU KAYISI FINDIK İKİLİSİ AYNI ANDA DEĞİLDE BİRİ TERCİH EDİLECEK.
İKİNDİ GALETA SODA YOK YERİNE 1 MEYVE VEYA 2-3 KARE BİTTER ÇİKOLATA. AKŞAM 2 DİLİM DEĞİL 1 DİLİM EKMEK. AKŞAMLARI HAFTADA 2 KEZ YEMEK YERİNE HAŞLANMIŞ SEBZE YENİLECEK YANINDA YOĞURT VEYA AYRANLA BİRLİKTE. ONUN DIŞINDA ÇOK DEĞİŞİKLİK YOK. ŞU AN İÇİN MECBURİ VERİLEN BİR SPOR YOK YAPABİLDİĞİM KADAR HAFTA İÇİ İP ATLAMAYA ÇALIŞCAM HAFTA SONLARI DA YÜRÜYÜŞ İNŞ:):)
Evet kurallar ilk sayfada tekrar oku isteistersen canım.Evet cnm Karatay diyesi uyguluyorum kitabını okudum bana cok mantıklı geldi amakurallar gereği yasak olduğunu bilmiyordum
1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.İyi akşamlar hepinize,
Keyifler iyidir umarım.
Bugün çok yorgun hissediyorum kızım gece uyumak bilmedi 4de uyuyup 9 da kalktım. Hala ayaktayim.
Bugün menüm
Sabah: 2yumurta ile yağsız omlet (çeyreğini kızım yedi)
Yarım domates, yarım salatalık, 1ince dilim kaşar peyniri,1 ince dilim beyaz peynir,1 kupa şekersiz çay.
Öğle:2 köfte 1 küçük kase yogurt
Akşam: fileto mezgit (200gr kadar) yağsız tuzsuz salata
Ve maalesef 2 tk.sarelle.(regl oldum ciddi anlamda tatlı yemek istiyorum )
2 kupa yeşil çay
1 hibiskus
1 Türk kahvesi
Tabiki şekersiz hepsi.
Kolay gelsin canım. Sende baya kosturuyorsun belliki.selam tekrar ben heheh yemek yedim geldim ancak halen eve gidebilmia degilim malesef eve gittigim gibi sporumu yapicam
Evet gelelim bugün neler yemisim
Sabah 8:00 1 beyaz peynirli tost 1 yumurta 1 avuc maydanoz 1 salatalik
Öglen 12:00 1 kase domates corbasi 1 tabak salata 4 kasik ıspanak yemegi ve 1 kasik yogurt
Ara 14:30 1 elma
Ara 17:00 1 dilim ekmek 1 k.k kasar peynir 1 donates 4 zeytin
Aksam 19:30 mercimek yemegi salata ve 1 kase yogurt
Evet kizlar suyumu ictim 2lt eve gidincede 40 dakika sporumu yapicam daha òdev yetistirmem gerekli ah ah :/ bu arada belirtiyim tekrardan ekmegi cavdar ekmek kullaniyorum :))menulerinize yazilariniza cevap vericem ancak telefondan cidde zor oluyo o yuzden yazamiyorum kusura bakmayin canlar
Iciyorum canim bazen yazmayi unutuyorum ya sabah ictim mesela yazmamisim hehehKolay gelsin canım. Sende baya kosturuyorsun belliki.
Menün güzel canım ama bitki çayı göremedim icmiyormusun hiç?
Canım ya bu o kararsabir arkadasımızın cayımı? Tarifini alamadim kimseden. Musait olursan yazarmisin
Iciyorum canim bazen yazmayi unutuyorum ya sabah ictim mesela yazmamisim heheh
Ben yemekten önce iciyodum yarım saat önce.
Duzenli olmuş menünselam tekrar ben heheh yemek yedim geldim ancak halen eve gidebilmia degilim malesef eve gittigim gibi sporumu yapicam
Evet gelelim bugün neler yemisim
Sabah 8:00 1 beyaz peynirli tost 1 yumurta 1 avuc maydanoz 1 salatalik
Öglen 12:00 1 kase domates corbasi 1 tabak salata 4 kasik ıspanak yemegi ve 1 kasik yogurt
Ara 14:30 1 elma
Ara 17:00 1 dilim ekmek 1 k.k kasar peynir 1 donates 4 zeytin
Aksam 19:30 mercimek yemegi salata ve 1 kase yogurt
Evet kizlar suyumu ictim 2lt eve gidincede 40 dakika sporumu yapicam daha òdev yetistirmem gerekli ah ah :/ bu arada belirtiyim tekrardan ekmegi cavdar ekmek kullaniyorum :))menulerinize yazilariniza cevap vericem ancak telefondan cidde zor oluyo o yuzden yazamiyorum kusura bakmayin canlar
Öğlen le akşam az olmuş sankiİyi akşamlar hepinize,
Keyifler iyidir umarım.
Bugün çok yorgun hissediyorum kızım gece uyumak bilmedi 4de uyuyup 9 da kalktım. Hala ayaktayim.
Bugün menüm
Sabah: 2yumurta ile yağsız omlet (çeyreğini kızım yedi)
Yarım domates, yarım salatalık, 1ince dilim kaşar peyniri,1 ince dilim beyaz peynir,1 kupa şekersiz çay.
Öğle:2 köfte 1 küçük kase yogurt
Akşam: fileto mezgit (200gr kadar) yağsız tuzsuz salata
Ve maalesef 2 tk.sarelle.(regl oldum ciddi anlamda tatlı yemek istiyorum )
2 kupa yeşil çay
1 hibiskus
1 Türk kahvesi
Tabiki şekersiz hepsi.
4 lt çok değilmi yaa nasıl içtin.1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.
4 litre kadar su ictim.
Unutmuşum yazmayı.
3 lt suCanım ya bu o kararsabir arkadasımızın cayımı? Tarifini alamadim kimseden. Musait olursan yazarmisin
Ben yemekten önce iciyodum yarım saat önce.
Duzenli olmuş menün
Öğlen le akşam az olmuş sanki
4 lt çok değilmi yaa nasıl içtin.
3 lt su
1 yesil elma
2 dal tarçın
8-10tane karanfil
8-10 tane karabiber
1 dilim taze zencefil
1 tutam maydanoz kaynatiyosun 10- 15 dk.
Tarif için çok teşekkür ederim canım.
Az oldu ama orda 2 kaşık sarelle var ya , yine yemiş kadar oldum kalori açısından.
Su konusunda da şunu söyleyeyim, ben emziriyorum hala, kızım çok düşkün maalesef ve ben o kadar su icmezsem sütüm çok azalıyor, mecburum yani bir yerde.
Birde erken kalkıyorum, gün uzun oluyor benim için bu sebeple miktar fazla oluyor. Yürüyüstede terliyorum baya o su kalmıyor bende canım sanırım çünkü icmezsem başım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?