- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.094
- 798
Genel anlamda güzel menün canım ama ceviz 2 yada 3 tane olsaydı daha iyu olurdu sanki.Bugünkü menum
Sabah 2 kayisi yumurta 1 çay bardağı ceviz,1 salatalik,3 zeytin avuç ici kadar peynir
Öğlen 5 sebze yemeği salata
Ara 1 mandalin
Aksam salata ,6 tane kofte ,1 kase corba
Su 2 lt
Spor 45 leslie ile evde yürüyüş sporu
Sent from my HTC Incredible S
olur mu arkadaşım.ben sabahları seni arıyorum yaaa.
Ahhh nerde.inanki gelene kaadr dolmuşta uyukluyorum.şimdi açıldım.
Ah inca düşünceli arkadaşım.biz bir grubuz.sen de az da olsa gel.işlerinin arasında girmeye çalış.
gitme sende be ya..:128: Canım benim çoookkkk teşekkür ederim bir yere gitmiyorum burdayımmmmm Kilocuklar gıdencek ben gıtmıycem
Yarım paket biskuvi ve mercimek fazla olmuş bence...bende menümü yazayım
sabah:
1 dilim peynir
yeşillik
yeşil çay
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 elma
öğlen:
8 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
az yoğurt
ara. 1form çayı
1 elma
yarım pakey diyet bisküvi
akşam:
akşam:
2 köfte salata 1 dilimm ekmek
su 2lt.
spor 30 dk.yürüme
Kız mesajın baya bir ciddi olmuş ha...katılıyorum sana beril hanım..Diyetlerde su yasak bu yasak degil Sadece yenen Saat ve miktar onemli bence
Ömrunuzun sonuna Kadar yememeye iradeliyseniz okey yemeyin
Ama kilolar verilipte haydi saldir moduna gecmemek icin porsiyon ayari, yag indirimi, hareketi artirarak korumada kalabiliriz.
Ehhh keşke kızım izin verse de 1ay yatakdan çıkmam ya...hem anladığım kadatıyla burda kızların çoğu çalışlyor.Günaydın bu arada kızçeler nasılsınız sabah sabah hepınızde ayaktasınız ev hanımı olanlar uyusanızya sıcacık yataklarınızda
İlahi kız.ne çıkması. Öyle kolaymı...isterseniz beni çıkarabılırsınız sıkıntı olmasın fazla gıremıyorum bu aralar
Yok kız dağıtamam.bayramda sofrada bulunması gerekir...hoşgeldin canım
kesinlikle işe yarıyor
meyvenin kendini yemeyi daha çok seviyoruım.
yeni bir bilgi benim için
hadi bakalım.
aralar fazla olmuyş gibi.kahvaltı elmayla geçişmiş sanki
çok bitki çayı metabolizmanı bozar bence
hadi aç kedi gibi dolanıyorsun baklavaların etrafında
pilleri değiş canım
sabah sade simit az olmamışmı canım
güzel haberlerini bekliyorum
güzel canım.baklavaları yemişsin.
sen onları ye de çabucak bitsin:) en iyisi komşulara dağıt
canım karatay diyeti uygulıyorsun sanırım.ama sağlıksız diyetler arasında sanırım.kurallar gereği yasaktı sanki yanlış hatırlamıyorsam.
cumaya kadar hizaya gel arkadaşm.son gün cuma:)
günaydın canım.özledim seni günlerdir görüşemedik.
Yok ya takıma zararın kilo alırsan dokunur canım.sen gel ya...hayır canım yanlıs anlasıldıgın falan yok ben bu aralar sık sık gıremıyorum takıma zararlı olmak ıstemıyorum o acıdan dedım
Biraz bahsedermisin canım, nasıl hazırlaniyor?
Canim butun cevrem dr yada saglikci esimden dolayi cunku oda dr.
Cok cok eminim yesil sebze 8 kasik
Kuru ise yarisi 4 kasik
Ama sen bilirsin Ben bildigimi yazdim
gitme sende be ya..
Bak bahar gelcek yaz gelcek..
Tam rejim zamanı
bir yerler gitmiyorum kızçeler burdayım zaten eşim koşu bandı aldı habıre kafama kakıp duruyor sen bı zayıflama bak ben senı nabıyorum dıye yandım ben kaçarım yokyarım paket biskuvi ve mercimek fazla olmuş bence...
Kız mesajın baya bir ciddi olmuş ha...katılıyorum sana beril hanım..
Ehhh keşke kızım izin verse de 1ay yatakdan çıkmam ya...hem anladığım kadatıyla burda kızların çoğu çalışlyor.
Ilahi kız.ne çıkması. öyle kolaymı...
Yok kız dağıtamam.bayramda sofrada bulunması gerekir...
Yok ya takıma zararın kilo alırsan dokunur canım.sen gel ya...
Ben tam olarak bilmiyorum ki.karasabra sorarsın en iyisi. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hıh şöyle.işte arkadaşım bu cümle ne kadar kararkı olduğunu gösteriyor.:128: Canım benim çoookkkk teşekkür ederim bir yere gitmiyorum burdayımmmmm Kilocuklar gıdencek ben gıtmıycem
ben de salata ile başlıyorum karnım zaten doyuyor yanına da az yemek alıyorum bu şekilde kesinlikle hem tok oluyorsun hem de daha hızlı zayıflıyorsunellanaz sende hoşgeldin aramıza..
mercimek 8 kaşık yedim çok olmuş bakliyat olduğu için...onu anladım.)
aslında evde olsaydım yanına bişeyler hazırlardım ama işte dışarda bu kadar oluyor..
aslında salata hep diyorum ya beni kesiyor ben hep önce salatayla başlarsam onları yiyene kadar karnım doyuyor daha az yiyorum
aslında koca bir kase salata yersem daha kolay zayıflıyorum onu farkettim...
kararrsabiırin çayıda çok etkili..
ama berilcim öyle elma falan kesmiyo beni..ama yinede deneyeceğim..kendime kalorisiz tatlı yapcamkeşke olsa...
Yarım paket biskuvi ve mercimek fazla olmuş bence...
Ehhh keşke kızım izin verse de 1ay yatakdan çıkmam ya...hem anladığım kadatıyla burda kızların çoğu çalışlyor.
İlahi kız.ne çıkması. Öyle kolaymı...
Var Canim sana yazayimellanaz sende hoşgeldin aramıza..
mercimek 8 kaşık yedim çok olmuş bakliyat olduğu için...onu anladım.)
aslında evde olsaydım yanına bişeyler hazırlardım ama işte dışarda bu kadar oluyor..
aslında salata hep diyorum ya beni kesiyor ben hep önce salatayla başlarsam onları yiyene kadar karnım doyuyor daha az yiyorum
aslında koca bir kase salata yersem daha kolay zayıflıyorum onu farkettim...
kararrsabiırin çayıda çok etkili..
ama berilcim öyle elma falan kesmiyo beni..ama yinede deneyeceğim..kendime kalorisiz tatlı yapcamkeşke olsa...
Bgun pek havamda degilimYarım paket biskuvi ve mercimek fazla olmuş bence...
İlahi kız.ne çıkması. Öyle kolaymı...
hıııımm o ayrımı bilmiyordum canım.sebze hepsi aynı gibi düşündüm.et de o zaman 4 kaşık.
bir yerler gitmiyorum kızçeler burdayım zaten eşim koşu bandı aldı habıre kafama kakıp duruyor sen bı zayıflama bak ben senı nabıyorum dıye yandım ben kaçarım yok
3 gun vucuduma şok yapıcam şasırtıcam cunku su hafta sonu fazla abarttıpta aldıgım kıloyu vermem gerekli
akşam :30 dk çok hızlı şekılde yurudum 200 cal yaktım
sabah:1 yumurta 1 çay tabagı kadar cecıl peynır yedım.
ne yapacakmış sen vermezsen kiloları canım eşin:)
bana bak bi anda yüklenme ha.çok fazla spor yağları kasa çevirir ha.şok diyet felan da uygulamaya kalklma.sen dikkart et zaten gider.şu metabolizma çayından da yap.sönersin hemen
Kizlar bugun pek yokum elifi oyun Grubundan alinca eccik sokaga dusecem.dun evdeydim catladimmmmmm
Firsatlarimda burdayimmm
Cayi yaptinmi faydasini gordunmu biraz bilgi yaz bakiyimmmm
sabah:ılıl limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,metabolizma çayı.(bitti bu arada çayım
ara:elma
ÖĞLEN:bir bardak şekersiz.ay,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,5 zeytin,bir kepçe tırşik çorba(bu yöresel bir çorba,soğuk yoğurtlu ve yabani pancar otlı)
ARA:yarımdan az muz(kızımdan artan)
AKŞAM:bol salata,bir parça fırında tavuk,4 kaşık yoğurt
ARA:yeşil çay
SU:1 lt ancak vardır.
Kizlar bugun pek yokum elifi oyun Grubundan alinca eccik sokaga dusecem.dun evdeydim catladimmmmmm
Firsatlarimda burdayimmm
evet canım.kesinlikle faydasını gördüm.iştahı da düzenliyor.metabolizmayıda hızlandırıyor.daha doğrusu sanki vücuttan su atımı yapıyor gibi geldi bana.
dışarısı tuzaklarla dolu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?