Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Genel anlamda güzel menün canım ama ceviz 2 yada 3 tane olsaydı daha iyu olurdu sanki.

:128: Canım benim çoookkkk teşekkür ederim bir yere gitmiyorum burdayımmmmm Kilocuklar gıdencek ben gıtmıycem

ellanaz sende hoşgeldin aramıza..

mercimek 8 kaşık yedim çok olmuş bakliyat olduğu için...onu anladım.)
aslında evde olsaydım yanına bişeyler hazırlardım ama işte dışarda bu kadar oluyor..

aslında salata hep diyorum ya beni kesiyor ben hep önce salatayla başlarsam onları yiyene kadar karnım doyuyor daha az yiyorum
aslında koca bir kase salata yersem daha kolay zayıflıyorum onu farkettim...
kararrsabiırin çayıda çok etkili..

ama berilcim öyle elma falan kesmiyo beni..ama yinede deneyeceğim..kendime kalorisiz tatlı yapcamkeşke olsa...

Yarım paket biskuvi ve mercimek fazla olmuş bence...
Kız mesajın baya bir ciddi olmuş ha...katılıyorum sana beril hanım..
Günaydın bu arada kızçeler nasılsınız sabah sabah hepınızde ayaktasınız ev hanımı olanlar uyusanızya sıcacık yataklarınızda
Ehhh keşke kızım izin verse de 1ay yatakdan çıkmam ya...hem anladığım kadatıyla burda kızların çoğu çalışlyor.
isterseniz beni çıkarabılırsınız sıkıntı olmasın fazla gıremıyorum bu aralar
İlahi kız.ne çıkması. Öyle kolaymı...
Yok kız dağıtamam.bayramda sofrada bulunması gerekir...
hayır canım yanlıs anlasıldıgın falan yok ben bu aralar sık sık gıremıyorum takıma zararlı olmak ıstemıyorum o acıdan dedım
Yok ya takıma zararın kilo alırsan dokunur canım.sen gel ya...
Biraz bahsedermisin canım, nasıl hazırlaniyor?

Ben tam olarak bilmiyorum ki.karasabra sorarsın en iyisi. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim butun cevrem dr yada saglikci esimden dolayi cunku oda dr.
Cok cok eminim yesil sebze 8 kasik
Kuru ise yarisi 4 kasik
Ama sen bilirsin Ben bildigimi yazdim

hıııımm o ayrımı bilmiyordum canım.sebze hepsi aynı gibi düşündüm.et de o zaman 4 kaşık.

gitme sende be ya..
Bak bahar gelcek yaz gelcek..
Tam rejim zamanı

bir yerler gitmiyorum kızçeler burdayım zaten eşim koşu bandı aldı habıre kafama kakıp duruyor sen bı zayıflama bak ben senı nabıyorum dıye yandım ben kaçarım yok
3 gun vucuduma şok yapıcam şasırtıcam cunku su hafta sonu fazla abarttıpta aldıgım kıloyu vermem gerekli
akşam :30 dk çok hızlı şekılde yurudum 200 cal yaktım
sabah:1 yumurta 1 çay tabagı kadar cecıl peynır yedım.

:128: Canım benim çoookkkk teşekkür ederim bir yere gitmiyorum burdayımmmmm Kilocuklar gıdencek ben gıtmıycem
hıh şöyle.işte arkadaşım bu cümle ne kadar kararkı olduğunu gösteriyor.

ben de salata ile başlıyorum karnım zaten doyuyor yanına da az yemek alıyorum bu şekilde kesinlikle hem tok oluyorsun hem de daha hızlı zayıflıyorsun

sen bitirmezsen bir bir .bayrama kalır inşallah.bayram dediğin ne zaman:)

Var Canim sana yazayim

Bgun pek havamda degilim

hıııımm o ayrımı bilmiyordum canım.sebze hepsi aynı gibi düşündüm.et de o zaman 4 kaşık.

Tavuk 200 gr
Et 120 gr. Mslesefffff

ne yapacakmış sen vermezsen kiloları canım eşin:)
bana bak bi anda yüklenme ha.çok fazla spor yağları kasa çevirir ha.şok diyet felan da uygulamaya kalklma.sen dikkart et zaten gider.şu metabolizma çayından da yap.sönersin hemen

Kizlar bugun pek yokum elifi oyun Grubundan alinca eccik sokaga dusecem.dun evdeydim catladimmmmmm
Firsatlarimda burdayimmm

Cayi yaptinmi faydasini gordunmu biraz bilgi yaz bakiyimmmm

sabah:ılıl limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,metabolizma çayı.(bitti bu arada çayım

ara:elma

ÖĞLEN:bir bardak şekersiz.ay,bir dilim tahıllı ekmek,peynir,5 zeytin,bir kepçe tırşik çorba(bu yöresel bir çorba,soğuk yoğurtlu ve yabani pancar otlı)

ARA:yarımdan az muz(kızımdan artan)

AKŞAM:bol salata,bir parça fırında tavuk,4 kaşık yoğurt

ARA:yeşil çay

SU:1 lt ancak vardır.

su az olmuş onu daha çok içmeye çalış..benim yanımda hep şişe var hatta işe gidince 2 şişe alıyorum kantinden illa 1 litre bitiyor..
doyduysan güzel olmuş ben bazen aralarda atıştırma ihtiyacı hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…