Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepinize iyi geceler 5 saatlik uykuyla duruyorum kızlar, bu gecede deliksiz uyku uyurmuyum bilmem, kızım 9 da uyudu muhtemelen gece uyanabilir ve bu gecede uykusuzluğa dayanamam bu sebeple her ihtimale karşı uyumak istiyorum.
Hepinize tatlı rüyalar dilerim.
Sevgiler.

İyi geceler canım.

kizlar ya eve gidemiyorum bu aksam yarin okula da burdan gitmem gerekiyo pof pof yani ansizin kalma isinden nefret ediyorum yuruyus yapamicam bu aksam :/:/:/ ödevde kaldi resmen

Slm gogo evet okudum yasakmis sagliksiz olduğundan diyor ama bu şok diyet deyilki hersey yeniyor seker un pirinç uzak duruyorum bunlari yemiyorum .ama salatalar sebze protin vs var peki simdi ne yapacam kafam karıştı
Sent from my HTC Incredible S

Gayet güzel sevindim senin adına.

Evet kurallar ilk sayfada tekrar oku isteistersen canım.

gogo evet okudum yasakmis sagliksiz olduğundan diyor ama bu şok diyet deyilki hersey yeniyor seker un pirinç uzak duruyorum bunlari yemiyorum .ama salatalar sebze protin vs var peki simdi ne yapacam kafam karıştı

Kurallar genelde aynı takimlarda yapicak bişey yok canım. Yediklerin sağlıklı ama 2 öğün yediğin icin sağlıksız olarak değerlendiriliyo

Kurallar genelde aynı takimlarda yapicak bişey yok canım. Yediklerin sağlıklı ama 2 öğün yediğin icin sağlıksız olarak değerlendiriliyo

Yok canim ben 3 ogün yiyorum ara ogunde aç olursam birseyler yiyorum sadece sabah ceviz yada badem yiyorum birde ekmek yemiyorum günlük olarak listeme bakabilirsiniz cnm sade ölümcul rejime bende karsoyim

Bugünkü yediklerim
Sabah avuç ici kadar peynir, 1 salatalik,2 kayisi yumurta ,1 ince belli çay bardağı ceviz,3 zeytin ,4 kuru kayisi

Öğlen salata 2 parça ceviz ve 4 badem
Ara 1 elma
Aksam 6 y.k sebzeyemegi salata Eki Görüntüle 1029111

Spor 1 saat yürüyüş
Su 2.5 lt belki gecede bilir yatana kadar

Tatlı uykular

Sorun yok öyleyse karatay ekmeğe karşı değiştirerek yiyosun ekmek yerine ceviz falan.

Az olmuş sanki bi süre sonra kilo vermen yavasliycak sorun yasarsin.

Sorun yok öyleyse karatay ekmeğe karşı değiştirerek yiyosun ekmek yerine ceviz falan.

Az olmuş sanki bi süre sonra kilo vermen yavasliycak sorun yasarsin.

Evet cnm ekmek yemiyorum onun yerine ceviz badem yada findik yiyorum . Bugunluk böyleydi cnm diğer gunler et balık filan ekleme yapacagim alış verişe gitmem lazim :)

Kizlar nasilsiniz bu cumartesi sinavlarim bitiyor.
Sonrasinda tam gaz devam etmeyi dusunuyorum.bu arada kotu haber 2 kilo aldimmm yeni uyemiz hosgeldin

Kizlar dun it gibi yorulmusum yaaaa
Dunun iyileri hic tatli yemedim
Plav vardi yemekte tenezzul etmedimde
30 dakika bantta yurudum 250 kez trambolinde hopladim
Kotulerrrrrt
Yaklasik Gun boyu 5 dilim ekmek 6 tanede tac kraker yedim.cok degil ama yedigin Saat Gecenin 12.30 u ustunede uyudummmm
Alisacam biliyorum zorr ama ya
Bugunun plsnlari
40 dakika yuruyus
Hoplamak istiyorum yine
Cissiz bir Gun istiyorummmm

Gogo karar bana yemekten sonra demisti
Sen yarim Saat once diyon...
Birde faydasini gordunmu

Cayi icen diger kizlar nasil iciyorsunuz bir el altin bana yaaa

günaydın kizlar gene kosusturmacali bir gün bu gün islerim erken biticek kendimi hemen eve atmak istiyorum spor yapmam lazim birazda uyumam lazim :/:/

Bugünlük bıraktım temizliği kalani yarina artık çok yoruldum spor sayilirmiki acaba

ısınma sayılabilir ancak canım:)

çok güzel tebrik ederim canım.doğru demiş diyetisyenin.ben de kendimde farkettim onun için bu hafa haşlama sebze ve daha küçük porsiyon ayarladım

güzel olmuş canım

menün güzel.salataya yağ dökmezsen salatanın vitaminleri açığa çıkmaz canımçaz yağ dök.işkence yapma kendine:)emziriyotmuşsun.ben de emziriyorum.açıkçası ben diyete başladıktan sonra sütüm çok azaldı.şuanda yok denecek kadar az.seninki memeye düşkünmüş.sıkıntı olmasın sana sonra.kaç aylıktı bebğin.benimki 14. ayda

öğlenin salatayla geçiştirilmiş canım.az olmuş.aşamalı olarak porsiyonları küçültürsen daha faydalı olur hem de vücut yoksunluk yaşamaz.vücudun buna alışıp kilo alman durduğunda daha da azaltamazsın meünün çünkü zaten çok az.en azından öğlene de bir et haşlama ve sebze haşlama ekle istersen.

Kizlar nasilsiniz bu cumartesi sinavlarim bitiyor.
Sonrasinda tam gaz devam etmeyi dusunuyorum.bu arada kotu haber 2 kilo aldimmm yeni uyemiz hosgeldin

hadi artık gel lütfen.ne bitmez bi düzen kurmaymış:)

Kizlaaar ozleyin beni tamam mi?

özledik zaten canım

güzel canım.iki günde hızlı başladın olaya.gerisi gelir.

Gogo karar bana yemekten sonra demisti
Sen yarim Saat once diyon...
Birde faydasini gordunmu

Cayi icen diger kizlar nasil iciyorsunuz bir el altin bana yaaa

ben yemekten 10 -15 dk sopnra içiyordum.zaten dolapta muhafaza edileceği için.çıktığında soğuk oluyıor.ılımasını bekleyene kadar yemek yiyorum.15 dk sonra da içiyorum.

günaydın kızçeleeeeeeeeeeeeerrrrrrr.sisli bir sabaha uyndım.severim sisi:)gerçi şimdi hava açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…