gittim canim dün gittim bugunde gidiyorum yaptim ya butun gece oturdum tabi uykusuzda kaldim bide telefondan yapmak zorunda kaldim gozlerim mahfoldu cift goruyorum artikcupcake günaydın.gördüm seniiiiiiii.sen okula gitmedin mi kı.ödevini de yapmamışın nolcak şimdi
Benim cayin tadi resmen sirkeye benziyorrrrısınma sayılabilir ancak canım:)
çok güzel tebrik ederim canım.doğru demiş diyetisyenin.ben de kendimde farkettim onun için bu hafa haşlama sebze ve daha küçük porsiyon ayarladım
güzel olmuş canım
menün güzel.salataya yağ dökmezsen salatanın vitaminleri açığa çıkmaz canımçaz yağ dök.işkence yapma kendine:)emziriyotmuşsun.ben de emziriyorum.açıkçası ben diyete başladıktan sonra sütüm çok azaldı.şuanda yok denecek kadar az.seninki memeye düşkünmüş.sıkıntı olmasın sana sonra.kaç aylıktı bebğin.benimki 14. ayda
öğlenin salatayla geçiştirilmiş canım.az olmuş.aşamalı olarak porsiyonları küçültürsen daha faydalı olur hem de vücut yoksunluk yaşamaz.vücudun buna alışıp kilo alman durduğunda daha da azaltamazsın meünün çünkü zaten çok az.en azından öğlene de bir et haşlama ve sebze haşlama ekle istersen.
hadi artık gel lütfen.ne bitmez bi düzen kurmaymış:)
özledik zaten canım
güzel canım.iki günde hızlı başladın olaya.gerisi gelir.
ben yemekten 10 -15 dk sopnra içiyordum.zaten dolapta muhafaza edileceği için.çıktığında soğuk oluyıor.ılımasını bekleyene kadar yemek yiyorum.15 dk sonra da içiyorum.
Insallah yaaahavalar ısındıkça içim bi tuhaf oluyor.kıyafetler incelecek.bizler inşallah zayıflamış olacağız.dilediğimiz kıyafeti giyeceğiz.ve heryerden yağlarımız pırtlamayacak.
Haftaya süper olacak bu hafta spora bir adapte olayimkızlar diğer gruplara şöyle bi göz attımda en sağlıklı beslenen ve düzene uyan bence bizim grup gibi geldi.herkez neler neler yiyor öyle.tatlılar bizküviler kızartmalar,poğaçalar.var da var.porsiyonlar ve pilavlar gayet dolu.
bence bizim düzen oldukça iyi.hepinizi tebrik ediyorum canım arkadaşlarım.
Kepek boregi masum yapmiyorsabah:ılık kimonlu su,bir dilim tah ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:yarım kaseden az yoğurtlu soğuk çorba,bol salata,bir dilim tavada yapılmış ıspanaklı börek(bir dilim ekmek yerine kepekli undan yapılmış)
ara:kahve,yeşil çay
Akşam:karnabahar haşlama,bir kaşık yoğurt,salata,iki dilim kepekli undan ıspanaklı börek
su:1,5 lt
Günaydın ffıstıklar nobetten çıktım bi bankaya uğrayıp eve gitcem geçmişe bakarım eve gidince.
gittim canim dün gittim bugunde gidiyorum yaptim ya butun gece oturdum tabi uykusuzda kaldim bide telefondan yapmak zorunda kaldim gozlerim mahfoldu cift goruyorum artik
Benim cayin tadi resmen sirkeye benziyorrrr
Sizinkide oylemi
Insallah yaaa
Haftaya süper olacak bu hafta spora bir adapte olayim
Kepek boregi masum yapmiyor
Ayrica uzmanlar kepegi tercih ettirmiyor demir emilimine engel oluyor diye
Tam tahil
Unsa saf Kara bugday unu olmali
Dogru diyorsun hafta ici olmus gibi yeyip persembe detoks yapip mushil Alan bile var
canım benim eve gidince dinlenirsin artık
canım ben tadından çok kokusundan hoşlanmıyorum.tarçın ve maydonozun kokusu birleşince mide bulandırıcı oluyor.burnumu kapatıp hemencik içiyorum.
kepekli un değil aslında kayınvalidem çektirdi değirmenden buğdayı olduğu gibi aslında tam tahıl gibi oluyor.
evet onu okudum hatta burada da bahsetmiştim.saçmalık bu şekilde diyet yapmak.
Ben aç içtim daha önceden yapıyodum zencefil ve maydanoz yoktu amaGogo karar bana yemekten sonra demisti
Sen yarim Saat once diyon...
Birde faydasini gordunmu
Cayi icen diger kizlar nasil iciyorsunuz bir el altin bana yaaa
Güzel aynen devam öyleysekızlar diğer gruplara şöyle bi göz attımda en sağlıklı beslenen ve düzene uyan bence bizim grup gibi geldi.herkez neler neler yiyor öyle.tatlılar bizküviler kızartmalar,poğaçalar.var da var.porsiyonlar ve pilavlar gayet dolu.
bence bizim düzen oldukça iyi.hepinizi tebrik ediyorum canım arkadaşlarım.
Böreği öğlen yemen iyi olmuşsabah:ılık kimonlu su,bir dilim tah ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:yarım kaseden az yoğurtlu soğuk çorba,bol salata,bir dilim tavada yapılmış ıspanaklı börek(bir dilim ekmek yerine kepekli undan yapılmış)
ara:kahve,yeşil çay
Akşam:karnabahar haşlama,bir kaşık yoğurt,salata,iki dilim kepekli undan ıspanaklı börek
su:1,5 lt
Dinlenmemi o ne kiiIyi dinlenmeler canimm
Zencefil sanırım banada dokandi accikBu cay midemi kotu etti sanki yedeiklerim Kilic Kalkan oynuyor
Sirke eksisi geliyor agzimdan
Aslinda 15 dakika kisim ateste yaptim
Dun Siteye ben giremedim siz nasil girdinizki
Neyse gunaydinnnn
Hayirli cumalar
Gogom 76 kiloyum listeye zararliyim ister al ister alma sana Ve takima birakiyorum karari
Yavrum perşembe bugün listeye alcam seni sorun yok hatta ellanazz ida alalim diyorum ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?