Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gogocum ben yarin cocuklari okula gondermiyorum bu aksam antepe gidiyorum o nedenle yazdim
Ayrica kisi belli Ediyor kendini bazilarinda bekleme taraftari degilim bazilarinida almak istemiyorum bazen
Ayrica senin özelden bahsettigin arkadas gelmedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi yolculuklar canım antebın guzel yemeklerınden cok kaçırmaaa

yaaa ne kadar kalacaksınız.çok güzel bir şehir.şimdi diyette olmasan orada tadılacak çok şey var.neyse sen taziye dolayısı ile gidiyorsun sanırım.fırsatını bulursan gezilecek yerlerini bi gez.aslında fırsatınız olsa dönüşte de adanaya uğrasanız sizi misafir etsek yüzyüze tanışsak ne güzel olurdu.

ay çok hoşsun ya.şifreli şifreli ne güzel yazışıyorsunuz siz öyle:)

sabah:bir dilim tah.ekmek,peynir

ara:yeşil çay(elmaya fırsatım olmadı)

öğlen:4 kaşık nohut yemeği,bol salata,ayran

ara:2 bardak şekersiz çay

akşam:6 kaşık bamya,salata

ara:yeşil çay

su:1,5 lt (bu aralar su özürlüyüm)

günaydın berilcim diğer taraftan ayrılmadan gelmek olmaz diye buralarda değilim.. okuyorum geçmişi takımı tanıyorum ama bu hafta diğer listede olduğum için uygun olmayacağını düşündüm.. kendi grubuma da ayrılacağımı yazdım. cumadan sonra sizinleyim bir aksilik olmazsa.. iyi yolculuklar bu arada..

günaydın şifreyi ben açık ettim galiba

Hayırlı yolculuklar canım size. Arkadaş haftaya gelicek canım görüştük.
Güzel olmuş. Su bu ara bende 2 yi zor içiyorum bazen az bile oluyo.

Canım ddanes arkadaşımız 9. Takimdan bize geçicek onu konusuyoduk.

Canım ddanes arkadaşımız 9. Takimdan bize geçicek onu konusuyoduk.

günaydın canım... bende takımda yazdım geçeceğimi o yüzden buraya da yazıyorum artık... bu geçiş dönemi de bir tuhaf nereye yazsam nereye baksam şaşırdım...

kızlarrr günaydın ayy bütün aksilikler beni buldu yahu dün sitede çalışma vardı giremedim zaten. sonrada site şifremi kabul etmedi habire hatalı diyo sıfırlıyom yeni şifre alıyom yine hatalı diyo. ama neyse sonunda düzeldi ve bende girebildim siteye sonunda:):)

napıyonuz nasıl gidiyo?

aralarda okurken berilcim çayın midesini bi tuhaf yaptığını söylemiş? sirke tadı kokusu geliyo diyodu yanlış değilsem. ben kokulara karşı çok hassasım tadı kötü olsa katlanırım ama kokusu kötü olunca kusuyorum direk hiç tahammülüm yoktur. ama öyle bir tadı ve kokusu olmaması gerekiyo çok güzel kokuyo kaynarken de sonrasında da. ne zaman içmeliyim diye sorarsanız kızlar bu tarifi ben tamamen diyetisyenimden aldım ve bana yemeklerden sonra dedi. berilin de dediği gibi buzdolabında olduğu için soğuk oluyo zaten yemeğe başlamadan ısınması için doldurup bırakıyorum bardağımı ılıyınca da içiyorum yemekten bi 15 dak. sonra falan yarım saat sonra da olur.

senmisin canım.ben be kim olduğunu bilmiyordum.iyi hoşgeldin aramıza o zaman.seni görüyordum da tanımıyordum.bu arada bi kendini tanıt istersen

evet bendim böyle lafa pat diye girmek istemezdim aslında cuma günü gelip kendimi tanıtıp öyle başlamayı düşünüyordum.. e madem yazmaya başladık takıma sırasıyla olsun işler değil mi öncelikle kendimi tanıtayım;
153 boy şuan 56.2 kg dayım hedefim 50 yaşım 33.. evliyim 5 yaşında bir kızım var, çalışıyorum normalde sağlık teknisyeniyim ama şuan ücretsiz izindeyim.. 9. takımdan size geldim, kurallarınızı okudum ve tam benlik bu takım dedim..23 nisanda kızımın gösterisine kadar 52 kg ilk hedefim olacak zamanla daha da tanışırız umarım..

merveee koşu bandı daha mı rahat ? nasıl yapabiliyor musun? ben düşünüyorum ama maddi olarak beni aşıyor malum daha öğrenci sayılırım. yaa ben çok yoğun çalıştığım için dışarda yürüyüş yapcak kadar vaktim olmuyo hafta içi. akşamları da havalar soğuk oluyo. ben zatürre bronşit geçirdiğim için azcık serin bile olsa hava hemen hastalanıyorum günlerce ateşli yatıyorum o yüzden havanın çok sıcak olması lazım falan filan işte evde olsa iyi olur aslında fiyatlarına da hiç bakmadım bu aralar ne kadar özellikleri falan da pek bi fikrim yok.

hoşgeldin cnm:)

evet benimde şifre problem oldu..
tam girdim derken elektrik gitti..bende bu hafta dikkat ettim bayağı..bugünde kursumun son günü..bu aşkam sınav var ve bitecek..akşamları evde olmayı özledim..belki o zaman daha düzenli olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…