olabilir kepten.sen dersin de olmaz mı.
Canım benim saol. Beril süre çok diyo bende ona hak verdim.
gogocum ben yarin cocuklari okula gondermiyorum bu aksam antepe gidiyorum o nedenle yazdim
ayrica kisi belli ediyor kendini bazilarinda bekleme taraftari degilim bazilarinida almak istemiyorum bazen
ayrica senin özelden bahsettigin arkadas gelmedi
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gogocum ben yarin cocuklari okula gondermiyorum bu aksam antepe gidiyorum o nedenle yazdim
Ayrica kisi belli Ediyor kendini bazilarinda bekleme taraftari degilim bazilarinida almak istemiyorum bazen
Ayrica senin özelden bahsettigin arkadas gelmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gogocum ben yarin cocuklari okula gondermiyorum bu aksam antepe gidiyorum o nedenle yazdim
Ayrica kisi belli Ediyor kendini bazilarinda bekleme taraftari degilim bazilarinida almak istemiyorum bazen
yaaa ne kadar kalacaksınız.çok güzel bir şehir.şimdi diyette olmasan orada tadılacak çok şey var.neyse sen taziye dolayısı ile gidiyorsun sanırım.fırsatını bulursan gezilecek yerlerini bi gez.aslında fırsatınız olsa dönüşte de adanaya uğrasanız sizi misafir etsek yüzyüze tanışsak ne güzel olurdu.
ay çok hoşsun ya.şifreli şifreli ne güzel yazışıyorsunuz siz öyle:)
Hayırlı yolculuklar canım size. Arkadaş haftaya gelicek canım görüştük.Gogocum ben yarin cocuklari okula gondermiyorum bu aksam antepe gidiyorum o nedenle yazdim
Güzel olmuş. Su bu ara bende 2 yi zor içiyorum bazen az bile oluyo.sabah:bir dilim tah.ekmek,peynir
ara:yeşil çay(elmaya fırsatım olmadı)
öğlen:4 kaşık nohut yemeği,bol salata,ayran
ara:2 bardak şekersiz çay
akşam:6 kaşık bamya,salata
ara:yeşil çay
su:1,5 lt (bu aralar su özürlüyüm)
yaaa ne kadar kalacaksınız.çok güzel bir şehir.şimdi diyette olmasan orada tadılacak çok şey var.neyse sen taziye dolayısı ile gidiyorsun sanırım.fırsatını bulursan gezilecek yerlerini bi gez.aslında fırsatınız olsa dönüşte de adanaya uğrasanız sizi misafir etsek yüzyüze tanışsak ne güzel olurdu.
ay çok hoşsun ya.şifreli şifreli ne güzel yazışıyorsunuz siz öyle:)
Canım ddanes arkadaşımız 9. Takimdan bize geçicek onu konusuyoduk.
günaydın merve.yürüyüş bandı nasıl gidiyor.kullanışlı mı canım.
günaydın şifreyi ben açık ettim galiba
senmisin canım.ben be kim olduğunu bilmiyordum.iyi hoşgeldin aramıza o zaman.seni görüyordum da tanımıyordum.bu arada bi kendini tanıt istersen
evet bendimböyle lafa pat diye girmek istemezdim aslında cuma günü gelip kendimi tanıtıp öyle başlamayı düşünüyordum.. e madem yazmaya başladık takıma sırasıyla olsun işler değil mi öncelikle kendimi tanıtayım;
153 boy şuan 56.2 kg dayım hedefim 50 yaşım 33.. evliyim 5 yaşında bir kızım var, çalışıyorum normalde sağlık teknisyeniyim ama şuan ücretsiz izindeyim.. 9. takımdan size geldim, kurallarınızı okudum ve tam benlik bu takım dedim..23 nisanda kızımın gösterisine kadar 52 kg ilk hedefim olacak zamanla daha da tanışırız umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?