Tebrik ederim canım seni.günaydın kızlar hemen bildirim yapıp çıkıcam dersim var bugün malesef
geçen hafta 80
bu hafta 78.900
fark 1.100
öpüldünüzz kızlar
Sağol canım benim, inşallah gidebilirim.Yavv gir gitsin boşver kiloyu falan vercen ya nasılsa
Menume guzel olmuş cnm ceviz yada badem kahvaltıda yedinmi ekmek yerine baya tok tutuyor mesala ben emeksiz yapamazdim suan alisdim.
guzel olmus cnm lesile sporu cok guzel oluyor disari cikamadigin zamanlarda :) mutfagi kapattım lafını cok sevdim
oyle bildiğim birsey yok cnm kilo vermeyle alakası yok doğal antibiyotuk birde eşim çig yemeyi cok seviyor bende onun icin yedim bana korkmasın diye :)
Cok tatlilar yaa
ne guzel bir iyi lik yapmış banka sana cnm bol bol sporlu günler
Bu arada ben kendimi tanıtayım sizlere,
Adım Gizem 25 yaşındayım.
Kilo her zaman problemim olmuştur. 19 yaşındayken diyetisyene gitmiştim. 86.7 kilo 1,73 boyundaydım. Diyetisyenimin dediklerini harfi harfine yaptım. Hiç bir şekilde sözünden çıkmadım. Mayısın ortasında başlamıştım Eylülün başında 67 kiloyu görmüştüm. Fakat akabinde hemen rahatsızlandım. Safra kesemde taş oluşmuştu ve doktor direk hızlı kilo verip vermediğimi sordu. Kontrollü olmasına rağmen rahatsızlandım. O dönemlerde üniversite sınavına hazırlanıyordum hemde uzun soluklu bir ilişkimin bitmesi kilolarıma geri dönüş yapmamı sağladı
Üniversiteyi kazanıp yurtlarda yaşayınca direk hazır gıdalara yöneldim, alkol çok tükettim, uyku düzenimi bozdum ve kilo aldıkça aldım
Bir çok kez diyete başladım yarım bıraktım, biber hapı kullandım, 9 lu çaylar içtim fakat hep yarım kaldı. Durum böyle olunca en son 101 i görmüştüm. Açıkcası bir bölgemde değil orantılı olarak kilom dağılmış olsa bile beni bir çok yönden olumsuz etkiledi. Bütün bu zamanlar içerisinde zayıflamak isteyip hiç bir şey yapmamak beni çok sinir etti. 2 aydır kafama koymuştum fakat sürekli erteliyordum. Daha doğrusu kendimi hazır hissetmiyordum. 12 Martta tamam dedim ve başladım. Kilomu ölçmedim, moralimin bozulmasını istemedim fakat sonra buraya denk geldim, böyle bir grubun olmasıda beni gerçekten aşırı derece motive etti. Bugün hemen bir tartı aldım. 106 kilo geliyorum fakat yemekten sonra tartıldım. Daha sağlıklı olması için ben kilomu yazmaya yarın sabahtan başlamak istiyorum. Tekrardan hoşbuldum. Umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.
Liste şimdilik böyle gözden kacirdigim varsa söyleyin kızlar
Gizemcim yeni bir sayfa açıyorsun canım, herşey güzel olacak bundan sonra. Çok güzel kilolar vereceğiz hepbirlikte canım. Bu arada ben Eylül. Tekrar memnun oldum tanıstıgimıza.
Sevgiler.
Eline sağlık canım. Yüzde hesaplama yapmadan bildirim yapmış oldum canım, zahmet oldu sana. Anlatırsan nasıl yaptığını bir dahaki bildirime hesaplar gönderirim. Sen nasıl uygun dersen öyle yapalım.
Bence müthiş olmuş.ben de böyle menülerimi geri istiyorummmn...Kilomu hemen bende yazayim diyetimin 9. Gunundeyim fakat tartilmadigim icin baslangic olarak yazicam
Baslangic: 104.4 kg
Hedef : 67 kg :)
Umarim herkes bugun tartiya ciktiginda mutlu olurr :))
Ayrica dunun bildiriminide yapayayim hemen,
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Peynir ( iki kibrit kutusu kadar)
Yesil zeytin 4 adet
Bol domates ve sekersiz cay
Bir adet elma
İnternetten buldugum 44 dakikalik workout videosunu uyguladim termal sortumu giyip cok guzel terledim :)
7 adet mekik cektim ( mekik cekmeye baslayali 2 gun oldu 5 ile basladim her gun birer adet arttiriyorum )
Oglen
1 kase ( yaklasik 2 kucuk kepce ) tarhana corbasi
1 kase yogurt ( yaklasik 3 corba kasigi )
2 dilim kepekli ekmek.
1 adet elma
1 bardak kahve ( sekersiz ve sade)
Aksam
Yumurtali ispanak ( 6 - 7 kasik kadar )
Yogurt
Cavdar ekmegi 2 dilim
Bir adet yesil cay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Affferim kuzum. Tam gaz devammmm...günaydın kızlar hemen bildirim yapıp çıkıcam dersim var bugün malesef
geçen hafta 80
bu hafta 78.900
fark 1.100
öpüldünüzz kızlar
Aramıza hoş geldin güzelim.inşallah sen bize biz de sana iyi geliriz.Memnun oldum gonca :)
Ah berilim ah yaktın bizi :)***4. TAKIM 353. ETAP***
Ebrueva72.5/ / /% )
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ 67.9/ 0.7/% 0.51) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr89.0/ / /% )
gogo240569.8/ 69.4/0.4 /%0.57 )
defne222256.5/56.1 /0.4 /%0.71 )
tutatse8559.9/ / /% )
cupcake2280.0 / 78.9/ 1.1/% 1.38)
Cansu544108.0/107.5 /0.5 /%0.46 )
Beril7773.0 /76.0 /+3 /%-0.68 )347. Etapta izne ayrılan üye izinden döndü kilosu 6'ya bölündü
Ellanazz84.7 /84.2 /0.5 /% 0.59)yeni üye hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Sizlerinde destegi ile eminim basaracagim iyi ki denk geldim buraya :) memnun oldum bende Eylul.
Sorun değil canım. Kilo farkını 100 le carpiyosun gecen haftaki kilona boluyosun diyelimki sonuc 1.2756... çıktı 27 den sonraki rakam 5 ve üstü ise 28 e yuvarliyosun 1.28 oluyo
Ben de ilk katıldığımda aynen senin gibi düşünüyordum.üstünden neredeyse 2ay geçdi yine aynı fikirdeyim.iyiki buradayım. ..
Cok sevindim :) yalniz bir seyi merak ettim yuzde hesaplamalarini nasil yapmam gerekiyor ben mi yapacagim beni aydinlatirsaniz sevinirim
Yukarida eylul belirtmis gormemistim :) anladim simdi :)
Anlatayım mı kuzum?yoksa anladı mı?
Afferim sana hayatım...qkızlarrr selam:)
evimdeki internette arıza var kabloları değiştiriyorlar dışarıdaki hattın uzun süre akşamları giremem yani
geçmişe bakayım dedim pek uzun sürecek bir ara boşlukta bakacağım inş.
hemen kilo bildirimi yapayım:)
geçen hafta:89
bu hafta:88.2
=fark 800 gr (%0.9)
yuppiiii:):):):)
Anladim canim benim cok tesekkur ederim o zmn bildirim yaparken gecen hafta bu hafta hedef ve yuzde yapacagiz oyle mi arti olarak baslangic kilomuzuda yazalim mi?
Tamam bunuda anladim gecen hafta bu hafta fark yuzde yeterli gelecek gibi duruyor :) ben zaten kendime evde bir cizelge hazirlamayi dusunuyorum aksam basen bel olculerimide alicam her hafta. Guzel bir cizelge hazirlamam lazim :)) yolum baya uzun az degil 40 kilo var ama dusunmemeye calisiyorum 40 i 3 rakamdan 2 rakama dussem biraz rahat nefes alicam :)
Kilomu hemen bende yazayim diyetimin 9. Gunundeyim fakat tartilmadigim icin baslangic olarak yazicam
Baslangic: 104.4 kg
Hedef : 67 kg :)
Umarim herkes bugun tartiya ciktiginda mutlu olurr :))
Ayrica dunun bildiriminide yapayayim hemen,
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Peynir ( iki kibrit kutusu kadar)
Yesil zeytin 4 adet
Bol domates ve sekersiz cay
Bir adet elma
İnternetten buldugum 44 dakikalik workout videosunu uyguladim termal sortumu giyip cok guzel terledim :)
7 adet mekik cektim ( mekik cekmeye baslayali 2 gun oldu 5 ile basladim her gun birer adet arttiriyorum )
Oglen
1 kase ( yaklasik 2 kucuk kepce ) tarhana corbasi
1 kase yogurt ( yaklasik 3 corba kasigi )
2 dilim kepekli ekmek.
1 adet elma
1 bardak kahve ( sekersiz ve sade)
Aksam
Yumurtali ispanak ( 6 - 7 kasik kadar )
Yogurt
Cavdar ekmegi 2 dilim
Bir adet yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?