Afferim sana hayatım...q
Canım beni ne kadar da büyük bir heves gösteriyorsun.çok sevindim.hakiketen de zayıflamayı böyle eylence haline getirirsen çok daha güzel olur.evet yolun uzun ama çok eylenceli...bildirimi de doğru anlamışsın kuzum...
Canım ya öyle deme. Bu haftada böyle oluversin haftaya verirsin canım sen, dengeleriz.Gunaydin kizlar
Listenizin durumu iyiyse gogocum beni eklemeyebiliresin.soyle bire okudum damlada Memnun degil.kimsnin emegine saygisizlik etmek istemem
Hepinize selamlar simdiden iyi hafta sonlari
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
hoşgeldin canım aramıza... menü güzel görünüyor kaçamak yok, aralarda meyvenin yanına 2 kaşık yoğurt ekleyebilirsin kan şekerini dengeler..bu arada çorba ekmek yerine sayılır imkanlarını bilmiyorum kendi evindeysen protein yapabilirsin öğlenleri... ama yeni başlayan birine göre güzel bir listee sporunda var daha ne olsun
Gunaydin kizlar
Listenizin durumu iyiyse gogocum beni eklemeyebiliresin.soyle bire okudum damlada Memnun degil.kimsnin emegine saygisizlik etmek istemem
***4. TAKIM 353. ETAP***
Ebrueva72.5/ / /% )
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ 67.9/ 0.7/% 0.51) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr89.0/ / /% )
gogo240569.8/ 69.4/0.4 /%0.57 )
defne222256.5/56.1 /0.4 /%0.71 )
tutatse8559.9/ / /% )
cupcake2280.0 / 78.9/ 1.1/% 1.38)
Cansu544108.0/107.5 /0.5 /%0.46 )
Beril7773.0 /76.0 /+3 /%-0.68 )347. Etapta izne ayrılan üye izinden döndü kilosu 6'ya bölündü
Ellanazz84.7 /84.2 /0.5 /% 0.59)yeni üye hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Kusura bakmayin telefondan giriyorum tek tek alintilamak zorunda kaliyorum
Corbanin ekmek yerine gectigini bilmiyordum. Ben teyZemle yasiyorum suanda kendisi ise basladi biz turizmciyiz :) benim ise baslamama 1 ay var daha simdilik ben evdeyim evin temizlik yemek hepsi bana ait normalde bir gece onceden kalan yemegi yiyordum fakat evde corba kalmisti carsamba gunu yumurta haslamistim kendime dun de haslarsam ust ustte olacak dedim birde aksama yumurtali ispanak yapmistim oglen protein aksam protein olmasin istedim tarhanayada bayilirim ama bu oglenimde yumurta haslicam yine aksama da karnabahar yemegi yapmayi dusunuyorun dengeler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende yumurtayı çok severim insanlar bıkar sevmezakşam sebze yemeği olursa öğlen protein almaya çalışıyorum her gruptan almış oluyoruz böylece... arada tavuk sote falanda yap sen yine bıkarsın sonra
Yalan yok bende bayilirim yumurtayi cesitlendiriyorum aslinda cilbir yapmistim gecen gun aksama sebzemiz vardi yine bir gun menemen yapmistim tabiki yag oranini normale gore az tutuyorum ama sunu aklimdan cikarmicam bir ogunu corba ile yapmicam olmazmis :)
Bende kaybediyorum zaman zaman canım o güveni ama o anlarda kilo vermem gerektiğini tekrar hatırlıyorum.O kadar kendime olan guvenimi kaybediyorum ki, istekli olupta hic bir sey yapmamak daha da beni skntiya soktu inan. Once hazir olmaliyim diye oyaladim kendimi 2 aydir ve artik hazirim dedim 104 kilo cok canimi skti ama Allahtan boyum var tek istedigim dolabimda cesit cesit kiyafetlerimin olmasiAllah'ın izniyle o da olacak :)
ah ne güzel herkes kilo vermiştebrik ederim kızlar...haftaya bende burdayım
Tebrikler hepimize, inşallah daha güzel kilolar verecegiz.***4. TAKIM 353. ETAP***
Ebrueva72.5/ / /% )
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ 67.9/ 0.7/% 0.51) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr89.0/ / /% )
gogo240569.8/ 69.4/0.4 /%0.57 )
defne222256.5/56.1 /0.4 /%0.71 )
tutatse8559.9/ / /% )
cupcake2280.0 / 78.9/ 1.1/% 1.38)
Cansu544108.0/107.5 /0.5 /%0.46 )
Beril7773.0 /76.0 /+3 /%-0.68 )347. Etapta izne ayrılan üye izinden döndü kilosu 6'ya bölündü
Ellanazz84.7 /84.2 /0.5 /% 0.59)yeni üye hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI: %
ay dur canım yanlış bilgi olmasın sebze çorbaları hariç... e unsuz patatessiz çorba yapabiliyorsan tabi
Bende kaybediyorum zaman zaman canım o güveni ama o anlarda kilo vermem gerektiğini tekrar hatırlıyorum.
Sabırla iradeyle atlatacağız hepberaber bu günleri.
Sevgiler.
Pekala o zmn tarhana hangi katagoriye girer? Ayrica bir problemim var anneannem aradi aksama yemege gelin diye dolma yapmis inadina yapiyor kadin yaekmeksiz iki tane yesem sknti olur mu sizce buyuk degilse?
Hadi bakalım canım. Güzel kilolar ver gel emi.
Gunaydin kizlar
vericem vericem başka yolu yokevdekilere yemek hazırladım pc başına geçtim hepsi bol kalorili birazdan mutfaga geçip kendime hazırlıycam aynı sofrada zor...
tarhana en unlusu işte canım sen anla bende evde çok yaparım ama kendim yemiyorum... onun yerine 2 dilim ekmek daha doyurucu oluyor benim için...
akşam ki dolma konusuna bişey diyemiycem yeme desem de zor... yersende yanına yoğurt ye mutlaka... aslında öğle öğünü olsa çok zararı yok derdimde
Ben doğum yaptığım 12ay oldu.4aydan sütüm kesildi ve diyetler yapıyordum ama hiç biri sonuna kadar deyildi.musafirliye gittik mi hoooop yiyordum,misafir geldimi,özel yemek yaptım mı hepsini yerdim.hem dü az falan deyil ha homini gırtlak.10ayın sonlarında buraya geldim,arkadaşlara kayıldım büyük bir zevkle.çok mutluydum bir tarafdan ama diyer yanım da çok korkiyordu yine yarıda bırakmaktan.taaa ki bir gün annemlere gidene kadar.hiç bir diyet annemin enfes yemeklerinden önemli deyildi o güne kadar.yemedim.sadece arkadaşlarım tarafında onaylanıcak şeyleri ve miktarı yedim ve o gün kendime güvendim evet bu kez olucak dedim.2aydır diyetimi bozmamaya çalışıyorum.düzenli ve sağlıklı besleniyorum.ilk başlarda herşeyi sorardım ama şimdi bazı şeyleri öyrendim arkadaşlardan. Sen de istediyin her şeyi sor.evet son günlerdir kardeşimin düyünü,bayram,kızımın hastalığı derken düzenim alt üst oldu ama yasakları çok yemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece düzensiz besleniyorum,spor yok.su hastalık yüzünden çok çok az.ama çok şükür kilo vermem normal.tabi ilk başlardakı düzenimde olsaydım şimdiye 5.5kilo deyil 7_8kilo vermem gerekirdi ama buna da şükür.ben inanıyorum yaza kadar 60 en azından bekarken ki kilomda 63 olucam.sen de inan,kendine güven...önemlisi bu...O kadar kendime olan guvenimi kaybediyorum ki, istekli olupta hic bir sey yapmamak daha da beni skntiya soktu inan. Once hazir olmaliyim diye oyaladim kendimi 2 aydir ve artik hazirim dedim 104 kilo cok canimi skti ama Allahtan boyum var tek istedigim dolabimda cesit cesit kiyafetlerimin olmasiAllah'ın izniyle o da olacak :)
Evet ya çorba çok önemli...keşke hep yapa bilsek..Yalan yok bende bayilirim yumurtayi cesitlendiriyorum aslinda cilbir yapmistim gecen gun aksama sebzemiz vardi yine bir gun menemen yapmistim tabiki yag oranini normale gore az tutuyorum ama sunu aklimdan cikarmicam bir ogunu corba ile yapmicam olmazmis :)
Ben çorbayı hep patatesli,etli,sebzeli yaparım.bazen pirinçli bazen şehriyeli.acaba o da mı ekmek yerine geçer anlamadım kiiii...Pekala o zmn tarhana hangi katagoriye girer? Ayrica bir problemim var anneannem aradi aksama yemege gelin diye dolma yapmis inadina yapiyor kadin yaekmeksiz iki tane yesem sknti olur mu sizce buyuk degilse?
tarhana en unlusu işte canım sen anla bende evde çok yaparım ama kendim yemiyorum... onun yerine 2 dilim ekmek daha doyurucu oluyor benim için...
akşam ki dolma konusuna bişey diyemiycem yeme desem de zor... yersende yanına yoğurt ye mutlaka... aslında öğle öğünü olsa çok zararı yok derdimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?