Ben oturuyorum ama kendi yemeklerimden yiyorum...mesela o enfes bir tavuk yemeyi yerken ben 1tane tavuk ve 1kase lahanalı yoğurt yiyorum...benim için aynı sofrada yemek yemek çok önemli.sonuçta 1 kızım var ve ona doğru mesajlar vermemiz gerekiyor...bence sen de ye...olsun geç de olsa aynı sofrada oturun bence...Aynen zor. Ben 1 ayı gecti eşimle aynı masada akşam yemeği yemiyorum.
Ah ah ah kalbimin orta yerinden vurdun beni cok sevdigim tarhanamdan artik uzak duracagim baska yolu yok :)
Yogurt yerim yaninda buyuklugune gorede ekmeksiz yerim artik ne yapalim
Herkese iyi gunler diliyorum bugun bankaya gitmem lazim. Dans yerine yuruyus yapmis olurum yolu uzatip tempolu bir sekilde bankaya ucuyorum :)) Kendinize iyi bakin aksama gorusuruz :) :*
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben doğum yaptığım 12ay oldu.4aydan sütüm kesildi ve diyetler yapıyordum ama hiç biri sonuna kadar deyildi.musafirliye gittik mi hoooop yiyordum,misafir geldimi,özel yemek yaptım mı hepsini yerdim.hem dü az falan deyil ha homini gırtlak.10ayın sonlarında buraya geldim,arkadaşlara kayıldım büyük bir zevkle.çok mutluydum bir tarafdan ama diyer yanım da çok korkiyordu yine yarıda bırakmaktan.taaa ki bir gün annemlere gidene kadar.hiç bir diyet annemin enfes yemeklerinden önemli deyildi o güne kadar.yemedim.sadece arkadaşlarım tarafında onaylanıcak şeyleri ve miktarı yedim ve o gün kendime güvendim evet bu kez olucak dedim.2aydır diyetimi bozmamaya çalışıyorum.düzenli ve sağlıklı besleniyorum.ilk başlarda herşeyi sorardım ama şimdi bazı şeyleri öyrendim arkadaşlardan. Sen de istediyin her şeyi sor.evet son günlerdir kardeşimin düyünü,bayram,kızımın hastalığı derken düzenim alt üst oldu ama yasakları çok yemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece düzensiz besleniyorum,spor yok.su hastalık yüzünden çok çok az.ama çok şükür kilo vermem normal.tabi ilk başlardakı düzenimde olsaydım şimdiye 5.5kilo deyil 7_8kilo vermem gerekirdi ama buna da şükür.ben inanıyorum yaza kadar 60 en azından bekarken ki kilomda 63 olucam.sen de inan,kendine güven...önemlisi bu...
Amma çok yazdım be...
Evet ya çorba çok önemli...keşke hep yapa bilsek..
Ben çorbayı hep patatesli,etli,sebzeli yaparım.bazen pirinçli bazen şehriyeli.acaba o da mı ekmek yerine geçer anlamadım kiiii...
Dolma da yoğurtla tüket ve az miktarda...
Ooof og o yapıp da yeyememek en kötüsü...
Ben oturuyorum ama kendi yemeklerimden yiyorum...mesela o enfes bir tavuk yemeyi yerken ben 1tane tavuk ve 1kase lahanalı yoğurt yiyorum...benim için aynı sofrada yemek yemek çok önemli.sonuçta 1 kızım var ve ona doğru mesajlar vermemiz gerekiyor...bence sen de ye...olsun geç de olsa aynı sofrada oturun bence...
Evet ya yiye bilirson tabi.ama yanında yoğurt ve ekmeyi ayarlayarak...yaparsın seeen..
Güzel görünüyor...***4. TAKIM 353. ETAP***
Ebrueva72.5/71.0 /1.5 /%2.07 )
Merve10er76.0/75.9 / 0.1/% 0.13)
Damlanur1068.6/ 67.9/ 0.7/% 0.51) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr89.0/ 88.2/ 0.8/% 0.90)
gogo240569.8/ 69.4/0.4 /%0.57 )
defne222256.5/56.1 /0.4 /%0.71 )
tutatse8559.9/ / /% )
cupcake2280.0 / 78.9/ 1.1/% 1.38)
Cansu544108.0/107.5 /0.5 /%0.46 )
Beril7773.0 /76.0 /+3 /%-0.68 )347. Etapta izne ayrılan üye izinden döndü kilosu 6'ya bölündü
Ellanazz84.7 /84.2 /0.5 /% 0.59)yeni üye hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Müthişsin tatlım.ne yaptın ki bu hafta sen özel olarak...Kızlar kilom 71 fark 1.5 spor hergün 30 dk.
Ooof of şu midafirler,misafirlikler...sakın yeme haaaa...ama senin kilon super ya.defne ve sen ne istiyonuz daha anlamadım.kız yiter yaaa...ben acaba onları görü bilecekmiyim..geçen hafta:59.9
bu hafta:59.4
fark:500
çok şükür gr da olsa verdim. kızlar bu gün çok yoğunum misafirlerim var. dünden beri hazırlık içindeyim.gelmek üzereler.vakit bulunca akşama bakarımöpüldünüz.
evet canım ekmeği eksiltiyorsun çorbanı içtiğinde... bende çok tüketirdim bizde de her öğüne olur mutlaka ama dengeliyorum artık..
evet canım bu beraber yemek konusunda haklısın da öğlenleri bazen kaçıyorum ben, saatler uymuyor çünkü... akşamlarıda aynı sofraya oturuyorum ama kızıma yediriyorum ardından kendi tabağımı yiyorum.. yoksa çok denedim aynı yemeklerden olmuyor akşamları et ağırlıklı beslenmeye alışmışız ben ise gündüz protein akşam sebze yapıyorum... e tersi de olur belki ama akşam ağır geliyor bana mecburen yemeği ayırdım..
Güzel görünüyor...
Müthişsin tatlım.ne yaptın ki bu hafta sen özel olarak...
Ooof of şu midafirler,misafirlikler...sakın yeme haaaa...ama senin kilon super ya.defne ve sen ne istiyonuz daha anlamadım.kız yiter yaaa...ben acaba onları görü bilecekmiyim..
Bilmiyordum bunu kuzum.mesela sadece çorba içeceksem 2kepçe çorbayla 1dilim siyah ekmek yersem nasıl olur?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet tatlım ya nasılsa her kes kendisi için en iyisini buluyor...sen de oturtmuşsun bi düzen...senin kızın 19aylıkdı dimi?ya neden bu kadar tatlılar bu bebekler.kızım şu anda ne yapsam yapıyor,ne söylesem söylemeye çalışıyor.müthiş bir zevk yaaa...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olur canım... yanına da az yağlı sebze yemeğin gayet güzel olur bence.. diyetisyenim çorba içersen 1 dilim ekmek yok derdi... ben biraz zor verdiğim için hiç yemiyorum çorba içince bana özel bir durum yani o kısmı..
Zor kilo vermek de kötü ya.ama olsun sonunda veriyorsun ya...ben hep öyle yapıyorum.2kepçe çorba ve 1dilim ekmek yerim yanında da yeşillik bazen de yoğurt yerim...herkesin bünyesi farklı...
Canım 8 de yesem olmaz. Tabiki oturuyorum o masada kızım ve eşim yiyor ama ben yemiyorum.Ben oturuyorum ama kendi yemeklerimden yiyorum...mesela o enfes bir tavuk yemeyi yerken ben 1tane tavuk ve 1kase lahanalı yoğurt yiyorum...benim için aynı sofrada yemek yemek çok önemli.sonuçta 1 kızım var ve ona doğru mesajlar vermemiz gerekiyor...bence sen de ye...olsun geç de olsa aynı sofrada oturun bence...
Evet ya yiye bilirson tabi.ama yanında yoğurt ve ekmeyi ayarlayarak...yaparsın seeen..
***4. TAKIM 353. ETAP***
Ebrueva72.5/71.0 /1.5 /%2.07 )
Merve10er76.0/75.9 / 0.1/% 0.13)
Damlanur1068.6/ 67.9/ 0.7/% 0.51) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr89.0/ 88.2/ 0.8/% 0.90)
gogo240569.8/ 69.4/0.4 /%0.57 )
defne222256.5/56.1 /0.4 /%0.71 )
tutatse8559.9/59.4 /0.5 /% 0.83)
cupcake2280.0 / 78.9/ 1.1/% 1.38)
Cansu544108.0/107.5 /0.5 /%0.46 )
Beril7773.0 /76.0 /+3 /%-0.68 )347. Etapta izne ayrılan üye izinden döndü kilosu 6'ya bölündü
Ellanazz84.7 /84.2 /0.5 /% 0.59)yeni üye hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.68
Gayet güzel olmuş canım menün.AYYY BU NE YOĞUNLUK YAAA DÜNKÜ MENÜMÜ YAZMADIM
20.03.2014 menü
kahvaltı:2 minik domates,5 zeytin,2 kk peynir,2 dilim ekmek
kiraz saplı form çayı
ara:beyaz çay,3-4 fındık,5-6 kuru üzüm
öğle:5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 1 kase cacık,salata, 1 yemek kaşığı acılı ezme, 2dilim ekmek
ara:1kare bitter çikolata, açık şekersiz çay,8-10 kuru üzüm( üzümler siyah iri iri o yüzden sayabiliyorum:)
akşam: 1porsiyon karnabahar haşlama üzerine yarım kase sarımsaklı yoğurt ilave edip 1 dilim ekmekle yedim. ( ilk defa severek yedim mecburiyetten zorlamadım kendimi. sevmesem de yicem ama nedense beğendim demekki damak tadım artık tamamen değişmiş:) önceden olsa kusardım heralde
ara:1küçük yeşil elma, 2 kuru incir,1 fincan limonlu yeşil çay
su:2 litre
Gayet güzel olmuş canım menün.
Bende az önce baktım diğer takımlara, aynı şeyi düşündüm canım. 1.liği paylaşırız en kötü ihtimal.sağol cnm:):)ayy bu arada 1. olabiliriz sanki tabi 8.takımla aynı sonuçlarımız ama 2 tane birinci oluyomu bilmiyom?? daha eklenecek var mı onu da bilmiyom ama yine de sonuçlar süper bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?