Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bunu burda da arkadaşlardan biru söylemişdi,senin de diyetisyenden duyman çok iyi oldu.yaparız artık...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar nasılsınız bakalım sabahtan beri spor yapıyorum yoruldum başlıga bakim bi dedim birazdan ödevlere de başlicam

Merhaba arkadaşlar.dün öyleden sonra 1den halim kötüleşdi.her yerim ağrımaya başladı,sırtımım ağrısı tüm kemiklerimi sardı,ağlıyodum ağrıdan.sağolsun kocam masaj yaptı erkenden uyudum.hiç bir şey yiyemedim dün kahvaltı yaptım sadece onu da afedersiniz çıkardım. Gece de kızım öksürük yüzünden uyumadı uyutmadı.anlayacağınız çok kötü günler geçiriyorum.sabah da annemlere geldim,bize bakması için,gelinimiz de sağolsun pohpohluyor beni.şimdi iyiyim bir az.

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine de kızına da.

Kizlar nasilsiniz ben geleyim dedim ama sifremi unutmusum yeniledigimde baktim ki yine eski nickime donmusum

Cok gecmis olsun dikkat et kendine gerekirse bir doktora git goster kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oh oh iyi oldu bu aksamlari yogurdun icine atayim bari zaten aciyada bayilirim. Tesekkurler

Çok geçmiş olsun canım.

Kizlar nasilsiniz ben geleyim dedim ama sifremi unutmusum yeniledigimde baktim ki yine eski nickime donmusum
Hoş geldiniz de.kimsiniz ki?ben tanıyamadım.her halde eskilerfensiniz...
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine de kızına da.

Cok gecmis olsun dikkat et kendine gerekirse bir doktora git goster kendini

Çok geçmiş olsun canım.

Sağ olun canlarım.inşallah bu günler tez zaman da
gecer ya...

selam kızlar bugün çok yoruldum... sabahtan beri 10 kere eve girdim çıktım e 5. kat olunca spor olmuştur heralde bana tam yemek hazırlamaya geçtim tüp bitti.. gelmezse dışardan hazır bişeyler almamız gerekecek bende salata yapar yerim artık... zorunluluktan hafif geçicek bu akşam

Ne güzel hareket olmuş canım sana.

Ne güzel hareket olmuş canım sana.

sporda yapıcam kaçmak için yazmadım

geçmiş olsun hadi anne kız güzelce iyi olun hazır bakanda varken...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine :/

Odev mi ne odevi Allah yardimcin olsun
saçma sapan seçmeli derslerin ödevi ya sırf kredi için koyuyolar dersi sonra biz ugrasıyoruz :/

iyi olmuş canım ya spor niyetine

İyi akşamlar hepinize,
Bugünkü menüm.
Uyanınca 2 kayısı ve 1 bardak ılık su
Sabah:2 dilim tt ekmek,2 ince dilim kaşar peyniri, yarım domates,1 kupa çay.
1 saat yürüyüş
Ara:1yovita
130 mekik
Öğle:1 haşlanmış yumurta,4 kaşık yoğurt ve 1 ck pul biber karıştırdım yedim.
1saat parkta koşturmaca (bu halimle kaydırak merdiveninden 10 kez inip cikmisimdir, yusuf yusuf oldum devrilecek diye, saglammış)
Ara:1kivi,3 kaşık müsli yarım cay bardağı kadar sütle hazırladım.
Akşam: zeytinyağlı pırasa yemeği 4 yk bi 4yk yogurt yedim. Mutfak benim için kapandı artık.
1 çay bardağı süt iceceğim 9 da.
Ve mekik cekerim belki 50 tane, kızım erken uyursa tabiki.
Bugünü iyi kapattıgimi düsünüyorum, birde bende işe yarayan bişey belirteyim çok ve sık acıkıyorsanız öglen yediğim yumurtalı tarif ciddi anlamda tok tutuyor, onu yedikten sonra hiç acıkmadım , yemem gerektigi için yedim.
Birde 4 litre su ,2 yesil cay,1 hibiscus ,1 Türk kahvesi ictim.
Sevgiler.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım sabahtan beri spor yapıyorum yoruldum başlıga bakim bi dedim birazdan ödevlere de başlicam
Süpersin canım, spor candır, hepimiz yapalım inşallah fırsat bulupta. Insan motive oluyor spor yapınca, kaçamak yapmak istemiyor spor boşa gitmesin diye. İnşallah kilomuzu korumak için spor yaptığımız günlerde yakın.

Ah bu bişey olmazcılar yokmu sabote ediyorlar valla diyetimizi. Tebrik ederim iradenden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…