Kızlar sabah doktorum programına denk geldim. Diyet listesi verdiler yazamadım ama şunu söyleyeyim yogurdunuzun içine isot yada pul biber ekleyin kilo vermenize ciddi anlamda yardimci olur dediler, sizlerlede paylaşmak istedim.
Ben az önce uyguladım, bundan sonrada devam etmeyi düşünüyorum.
Sevgiler.
Merhaba arkadaşlar.dün öyleden sonra 1den halim kötüleşdi.her yerim ağrımaya başladı,sırtımım ağrısı tüm kemiklerimi sardı,ağlıyodum ağrıdan.sağolsun kocam masaj yaptı erkenden uyudum.hiç bir şey yiyemedim dün kahvaltı yaptım sadece onu da afedersiniz çıkardım. Gece de kızım öksürük yüzünden uyumadı uyutmadı.anlayacağınız çok kötü günler geçiriyorum.sabah da annemlere geldim,bize bakması için,gelinimiz de sağolsun pohpohluyor beni.şimdi iyiyim bir az.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar.dün öyleden sonra 1den halim kötüleşdi.her yerim ağrımaya başladı,sırtımım ağrısı tüm kemiklerimi sardı,ağlıyodum ağrıdan.sağolsun kocam masaj yaptı erkenden uyudum.hiç bir şey yiyemedim dün kahvaltı yaptım sadece onu da afedersiniz çıkardım. Gece de kızım öksürük yüzünden uyumadı uyutmadı.anlayacağınız çok kötü günler geçiriyorum.sabah da annemlere geldim,bize bakması için,gelinimiz de sağolsun pohpohluyor beni.şimdi iyiyim bir az.
Kızlar sabah doktorum programına denk geldim. Diyet listesi verdiler yazamadım ama şunu söyleyeyim yogurdunuzun içine isot yada pul biber ekleyin kilo vermenize ciddi anlamda yardimci olur dediler, sizlerlede paylaşmak istedim.
Ben az önce uyguladım, bundan sonrada devam etmeyi düşünüyorum.
Sevgiler.
selam kızlar nasılsınız bakalım sabahtan beri spor yapıyorum yoruldum başlıga bakim bi dedim birazdan ödevlere de başlicam
Çok geçmiş olsun canım.Merhaba arkadaşlar.dün öyleden sonra 1den halim kötüleşdi.her yerim ağrımaya başladı,sırtımım ağrısı tüm kemiklerimi sardı,ağlıyodum ağrıdan.sağolsun kocam masaj yaptı erkenden uyudum.hiç bir şey yiyemedim dün kahvaltı yaptım sadece onu da afedersiniz çıkardım. Gece de kızım öksürük yüzünden uyumadı uyutmadı.anlayacağınız çok kötü günler geçiriyorum.sabah da annemlere geldim,bize bakması için,gelinimiz de sağolsun pohpohluyor beni.şimdi iyiyim bir az.
Hoş geldiniz de.kimsiniz ki?ben tanıyamadım.her halde eskilerfensiniz...Kizlar nasilsiniz ben geleyim dedim ama sifremi unutmusum yeniledigimde baktim ki yine eski nickime donmusum
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine de kızına da.
Cok gecmis olsundikkat et kendine gerekirse bir doktora git goster kendini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok geçmiş olsun canım.
Ne güzel hareket olmuş canım sana.selam kızlar bugün çok yoruldum... sabahtan beri 10 kere eve girdim çıktım e 5. kat olunca spor olmuştur heralde banatam yemek hazırlamaya geçtim tüp bitti.. gelmezse dışardan hazır bişeyler almamız gerekecek bende salata yapar yerim artık... zorunluluktan hafif geçicek bu akşam
Ne güzel hareket olmuş canım sana.
sporda yapıcam kaçmak için yazmadım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :/Merhaba arkadaşlar.dün öyleden sonra 1den halim kötüleşdi.her yerim ağrımaya başladı,sırtımım ağrısı tüm kemiklerimi sardı,ağlıyodum ağrıdan.sağolsun kocam masaj yaptı erkenden uyudum.hiç bir şey yiyemedim dün kahvaltı yaptım sadece onu da afedersiniz çıkardım. Gece de kızım öksürük yüzünden uyumadı uyutmadı.anlayacağınız çok kötü günler geçiriyorum.sabah da annemlere geldim,bize bakması için,gelinimiz de sağolsun pohpohluyor beni.şimdi iyiyim bir az.
Odev mine odevi Allah yardimcin olsun
saçma sapan seçmeli derslerin ödevi ya sırf kredi için koyuyolar dersi sonra biz ugrasıyoruz :/
iyi olmuş canım ya spor niyetineselam kızlar bugün çok yoruldum... sabahtan beri 10 kere eve girdim çıktım e 5. kat olunca spor olmuştur heralde banatam yemek hazırlamaya geçtim tüp bitti.. gelmezse dışardan hazır bişeyler almamız gerekecek bende salata yapar yerim artık... zorunluluktan hafif geçicek bu akşam
Süpersin canım, spor candır, hepimiz yapalım inşallah fırsat bulupta. Insan motive oluyor spor yapınca, kaçamak yapmak istemiyor spor boşa gitmesin diye. İnşallah kilomuzu korumak için spor yaptığımız günlerde yakın.selam kızlar nasılsınız bakalım sabahtan beri spor yapıyorum yoruldum başlıga bakim bi dedim birazdan ödevlere de başlicam
Sevindim o Zmnn
Benide bugun yine sevgili anneannecigim aradi manti yapmismista bogazindan gecmemis gel dedi diyetteyim diyorum bisi olmaz bisi olmaz diye diretiyor ama ben mutlak irademle karnabaharimla mutluyum dedim ve gitmedim bu durumlari atlatirsak daha da onumuzde kimse duramaz kihkih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?