Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım hafif olmuş cidden.. akşamüzeri aran biraz fazla gibi geldi bana ama akşam ve öğlen yemeğiyle dengelenmiş karbonhidrat hatta biraz az olmuş sanki:44: ay ne karışık yazdım ben öyle ya park olayına da koptum yani ama bişey olmuyor zamanında denemişliğimiz var..

bende bildirim yapimm
sabah 11:00 1dilim ekmek 1.k.k peynir 2 domates
öğlen 13:00 4 köfte salata ayran 1 dilim ekmek
ara 15:00 1 çay bardagı süt
ara 16:30 :00 1 bardak yoğurt 2 kaşık yulaf 1 elma
akşam 18:30 1 kase yayla çorbası kabak yemegi 1 kase yoğurt az salata
40 dakika yürüyüş 80 tane mekik çektim 100 ip atladım
ayrıca dün yürüyüşü 30 dakika yapmıştım ama yazmayı unutmuşum
3 litre su

Öğle azdı canım, gece acıkmayayım diye yedim müsliyi, birde sporu abarttım ya bugün halsiz düserim diye korktum açıkçası.
Bende deniyorum baya baya saglammis, cıkarken merdivenleri bir yandanda düşünüyorum kaç çocuk tasir acaba bu, kac cocuk sigar ,10 tane olsa 20ser kilodan yok diyorum sonra 10 cocuk sığmaz buna tas catlasin 5 olur, kurtarir vs. Kafamda deli sorular

Maşallah sana. Sporunu yapmışsın, menünde iyi e daha ne olsun

afiyet olsun valla genel olarak herkesin menüler güzel gidiyor.. ben gibi arada kaçamak yapanda olmuyor.. dikkat ediyorum gaza gelip iyice bende park olaylarını unutmuşum nerdeyse sen yazınca eski günlerim aklıma geldi ne koştururdum peşinde yinede nasıl kilo verememişim o zaman...

oh afiyet olsun menün de sporunda çok güzel... ben karbonhidrat takipçisi senin ki de tam olmuş 4 dilim ekmeğe denk gelmiş

Aynen canım herkes cok istekli valla süper. Yok verilmiyor öyle ya, yetmiyor bize illaki spor yapacağız canım.

bende menümü yazayım kızlar..

sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle

öğle: tavuk sote 200 gr kadar yağsız, yeşil salata, 1dilim tam buğday

ara: 2 kuru kayısı

akşam: 1 kase yoğurt, ıspanak yemeği bulgurlu

ara: probiyotik yoğurt( 9 gibi yerim)

su 3 lt kadar, yeşil çay 2 kupa, spor leslie 3 mil+ 60 mekik( kızımı yatırıp ardından başlıyorum)

Gayet iyi canım, sporda var daha ne olsun.

Ilk defa denedim oldu. Telefondan girdigim için her ihtimali düşündüm
Elektrigini atsin dedim ama yok yetmemiş

ah ah daha kalın mont çizmeyleyiz biz hiç atamayız elektriğimizi.. iyi yapmışsın toprağa dokunabilmek nimet artık şehirlerde..

Nerde yaşıyosun canım? Sakıncası yoksa söyle tabi. Atarsınız sizde ne de olsa yaz geliyor canım ya.
söyliyeyim canım ne olacak ağrının bir ilçesindeyim zorunlu hizmet.. 2 yıl kaldı.. aslında çok sıkıntı yokta kışları sebze meyve bulmak zor oluyor.. e burda haziranda ancak hava ılınıyor..

söyliyeyim canım ne olacak ağrının bir ilçesindeyim zorunlu hizmet.. 2 yıl kaldı.. aslında çok sıkıntı yokta kışları sebze meyve bulmak zor oluyor.. e burda haziranda ancak hava ılınıyor..

Anladım canım az kalmış , haziranada bişey kalmadı.
Zordur ama cocuk olunca meyve sebze bulamamak. Allah kolaylık versin canım.
Iyi aksamlar canım, esim geliyormus aradi yemegi hazirliyim, yürüyüşe cikalim diyor, doyamadim yürümelere ben bugün.

Çok hızlısın canım valla, hem benimle yazisip hem yemek yapmışsın helal olsun.

aya yazarken birde temizliğim vardır benim bakar biyeri süpürür yazar öbür tarafın tozunu alırım malzemeler hazırdı da ondan biraz ıspanakları falan sabahtan doğramıştım.. eşimle kızımın da yemeği hazırdı pişecekti sadece ama onlar bekleyemedi tost yediler bizde 2 laptop 1 tablet olunca her yerden giriyorum yeterki internet kopmasın heran buralardayım ben.. sen nerde yaşıyordun bu arada merak ederim soramam ben böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…