İyi akşamlar hepinize,
Bugünkü menüm.
Uyanınca 2 kayısı ve 1 bardak ılık su
Sabah:2 dilim tt ekmek,2 ince dilim kaşar peyniri, yarım domates,1 kupa çay.
1 saat yürüyüş
Ara:1yovita
130 mekik
Öğle:1 haşlanmış yumurta,4 kaşık yoğurt ve 1 ck pul biber karıştırdım yedim.
1saat parkta koşturmaca (bu halimle kaydırak merdiveninden 10 kez inip cikmisimdir, yusuf yusuf oldum devrilecek diye, saglammış)
Ara:1kivi,3 kaşık müsli yarım cay bardağı kadar sütle hazırladım.
Akşam: zeytinyağlı pırasa yemeği 4 yk bi 4yk yogurt yedim. Mutfak benim için kapandı artık.
1 çay bardağı süt iceceğim 9 da.
Ve mekik cekerim belki 50 tane, kızım erken uyursa tabiki.
Bugünü iyi kapattıgimi düsünüyorum, birde bende işe yarayan bişey belirteyim çok ve sık acıkıyorsanız öglen yediğim yumurtalı tarif ciddi anlamda tok tutuyor, onu yedikten sonra hiç acıkmadım , yemem gerektigi için yedim.
Birde 4 litre su ,2 yesil cay,1 hibiscus ,1 Türk kahvesi ictim.
Sevgiler.
Kizlar nasilsiniz ben geleyim dedim ama sifremi unutmusum yeniledigimde baktim ki yine eski nickime donmusum
Ne nickim ne avatarim duruyor
Öğle azdı canım, gece acıkmayayım diye yedim müsliyi, birde sporu abarttım ya bugün halsiz düserim diye korktum açıkçası.afiyet olsun canım hafif olmuş cidden.. akşamüzeri aran biraz fazla gibi geldi bana ama akşam ve öğlen yemeğiyle dengelenmiş karbonhidrat hatta biraz az olmuş sanki:44: ay ne karışık yazdım ben öyle yapark olayına da koptum yani ama bişey olmuyor zamanında denemişliğimiz var..
Maşallah sana. Sporunu yapmışsın, menünde iyi e daha ne olsunbende bildirim yapimm
sabah 11:00 1dilim ekmek 1.k.k peynir 2 domates
öğlen 13:00 4 köfte salata ayran 1 dilim ekmek
ara 15:00 1 çay bardagı süt
ara 16:30 :00 1 bardak yoğurt 2 kaşık yulaf 1 elma
akşam 18:30 1 kase yayla çorbası kabak yemegi 1 kase yoğurt az salata
40 dakika yürüyüş 80 tane mekik çektim 100 ip atladım
ayrıca dün yürüyüşü 30 dakika yapmıştım ama yazmayı unutmuşum
3 litre su
Öğle azdı canım, gece acıkmayayım diye yedim müsliyi, birde sporu abarttım ya bugün halsiz düserim diye korktum açıkçası.
Bende deniyorum baya baya saglammis, cıkarken merdivenleri bir yandanda düşünüyorum kaç çocuk tasir acaba bu, kac cocuk sigar ,10 tane olsa 20ser kilodanyok diyorum sonra 10 cocuk sığmaz buna tas catlasin 5 olur, kurtarir vs. Kafamda deli sorular
bende bildirim yapimm
sabah 11:00 1dilim ekmek 1.k.k peynir 2 domates
öğlen 13:00 4 köfte salata ayran 1 dilim ekmek
ara 15:00 1 çay bardagı süt
ara 16:30 :00 1 bardak yoğurt 2 kaşık yulaf 1 elma
akşam 18:30 1 kase yayla çorbası kabak yemegi 1 kase yoğurt az salata
40 dakika yürüyüş 80 tane mekik çektim 100 ip atladım
ayrıca dün yürüyüşü 30 dakika yapmıştım ama yazmayı unutmuşum
3 litre su
afiyet olsun valla genel olarak herkesin menüler güzel gidiyor.. ben gibi arada kaçamak yapanda olmuyor.. dikkat ediyorum gaza gelip iyice bendepark olaylarını unutmuşum nerdeyse sen yazınca eski günlerim aklıma geldi ne koştururdum peşinde yinede nasıl kilo verememişim o zaman...
Eki Görüntüle 1035999
Kızlar basarabildimmi bilmiyorum ama size bugünden bir kare paylasiyorum. Kızımın tombikleri cimlerde pıtı pıtı yürüyorr
başarabilmişsin canım maşallah tombik ayaklarına ısırmalık tam... ben resim yüklemeyi beceremiyorum hep hata veriyor..
Gayet iyi canım, sporda var daha ne olsun.bende menümü yazayım kızlar..
sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: tavuk sote 200 gr kadar yağsız, yeşil salata, 1dilim tam buğday
ara: 2 kuru kayısı
akşam: 1 kase yoğurt, ıspanak yemeği bulgurlu
ara: probiyotik yoğurt( 9 gibi yerim)
su 3 lt kadar, yeşil çay 2 kupa, spor leslie 3 mil+ 60 mekik( kızımı yatırıp ardından başlıyorum)
Ilk defa denedim oldu. Telefondan girdigim için her ihtimali düşündüm
Elektrigini atsin dedim ama yok yetmemiş
Nerde yaşıyosun canım? Sakıncası yoksa söyle tabi. Atarsınız sizde ne de olsa yaz geliyor canım ya.ah ah daha kalın mont çizmeyleyiz biz hiç atamayız elektriğimizi.. iyi yapmışsın toprağa dokunabilmek nimet artık şehirlerde..
Gayet iyi canım, sporda var daha ne olsun.
söyliyeyim canım ne olacak ağrının bir ilçesindeyim zorunlu hizmet.. 2 yıl kaldı.. aslında çok sıkıntı yokta kışları sebze meyve bulmak zor oluyor.. e burda haziranda ancak hava ılınıyor..Nerde yaşıyosun canım? Sakıncası yoksa söyle tabi. Atarsınız sizde ne de olsa yaz geliyor canım ya.
Çok hızlısın canım valla, hem benimle yazisip hem yemek yapmışsın helal olsun.sağol canım allahtan tüp yetişti de pişirebildimyoğurtla kalacaktım yoksa... daha yiyorum aslında geç kaldı belki arayı yapmam duruma göre artık..
söyliyeyim canım ne olacak ağrının bir ilçesindeyim zorunlu hizmet.. 2 yıl kaldı.. aslında çok sıkıntı yokta kışları sebze meyve bulmak zor oluyor.. e burda haziranda ancak hava ılınıyor..
Çok hızlısın canım valla, hem benimle yazisip hem yemek yapmışsın helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?