- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Ddanes ben seni bulamadim yeni takim arkadasimmisin yoksa seninde mi nick degisti
Yedi xxl hosgeldin canim
Kaptanim beni tekrar listeye alsanaa alsanaa alsanaa
Bu arada ben "oluroylebazen" nickimdeki sorhnu cozmeye ugrasiyorum
Kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.OYLAMA
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
Oylama 31 Mart günü akşam 18:00 de sona erecektir.
Oylamanın sonuçlanabilmesi için Evet veya Hayır seçeneklerinden herhangi birinin en az 5 oy alması gerekmektedir.
Kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.
Ben evet demeyi düşündüm kilo vermeyen yada alan olursa yaptırım olur.
Şimdi şöyle bişey var yediXXL dediği gibi burası bir yarışma sonuçta ve dediği gibi hamburgeri yenmiş olsa bile pırasa dedim diyecek böyle bir uygulama olursa biraz açık söz olucak ama milleti yalancı çıkarmaya gerek varmı hehehKızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.
katılıyorum canım sana ayrıca yeni geldim laf etmiyim olurmu hiç bende yeni sayılırım ama konuşuyorum hepimiz kaynaştık sonuçta burda öyle düşünmeBen burada cok yeniyim bu yuzden bu tarz konularda fazla soz hakki goremiyorum kendimde fakat soylemek istedigim bir kac sey var. Sonuc olarak burada bir yarisma var ve surada su gun ben hamburger yemis olsam ve buraya gelip pirasa yedim desem bunu ispat edebilecek durum yok. Veya kilo vermemis olsam yalan soylesemde ayni sekilde. Keza yapan yine kendine yapar orasi ayri. Bunun disinda gruba giripte kilo verme isini onemsemeyen bir kisi ceza alsada sonuclari hazirlayacagini dusunmuyorum. Yapacakti ama yapmadi olur diye dusunuyorum. Yani yaptirim gucu olabilir evet ama benim dusuncem boyle yinede sizler ne derseniz benim kabulum dedigim gibi yeni geldim kurallari ve isleyis seklini cok fazla bilmedigim icin yanlis konusuyorda olabilirim :)
Ayrica bana bugun cok kizacaksinizcunku disari ciktim ve oglen yemegimi atladimm az once eve geldim minik bir dolma yogurtla yedim bastirsin beni diye cunku cok actim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.
Şimdi şöyle bişey var yediXXL dediği gibi burası bir yarışma sonuçta ve dediği gibi hamburgeri yenmiş olsa bile pırasa dedim diyecek böyle bir uygulama olursa biraz açık söz olucak ama milleti yalancı çıkarmaya gerek varmı heheh
ayrıca metabolizması yavaş olan kişiler olabilir bazılarımız bunu atlatabiliriz 1 hafta da ama o kişi belki 2 hafta kilo veremicek kilosu sabit kalıcak ve boşuna ceza almış olucak bizim cezalarımız spor fln oluyo fazladan bence böyle iyiyiz ama tabi çoğunluk nederse o olur
katılıyorum canım sana ayrıca yeni geldim laf etmiyim olurmu hiç bende yeni sayılırım ama konuşuyorum hepimiz kaynaştık sonuçta burda öyle düşünme
öğleni atlasan bile öğlen yemediğin yemeğini ye aranı akşam saatine atarsın bence vücut eger açlık sinyali alırsa kendini korumaya alıyomuş böyle oluncada kilo verme yavaşlıyomuş o yüzden ay atladım yemim yapma
Bilerek yapmadim ki otele gectim arkadaslarla oturdum otel kapali yiyecek bir sey yoktu hic mecbur ac kaldimhalsizlestim direk zaten o yuzden baktm dolapta minik bir dolma tek basina yogurtlayip yedim bende gecen gunden kalmis mini dolmalardan :) yoksa bir dilim ekmegi yogurda dograyip yiyecektim yoruldum da 5 km yurudum bugun :)
Benim için farketmez açıkçası ama şöyle birşey var, kimse kimsenin ne yediğini, içtiğini , spor yapıp yapmadığını bilmiyor burada. Tamamen iyi niyetli paylaşım yapıyoruz hepimiz bu sebeple bu sistemin çok faydalı olacağını düşünmüyorum kendi adıma.Kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Oluröylebazen mişsin cevaplarina bakinca anladım.
Güzel beğendim
Sen benden önce tahmin etmişsin.
Güzel olmuş sporda başarılı
Yerim o tombikleri ben
Beğendim ben
Zor yaa benim kaynimda asker karsta yaşadılar bi ara ne bulsa gotururdu eltim hic bisey bulunmuyo derdi. Allah kolaylık versin.
Gayet güzel olmuş.
teşekkür ederim canım
maşallah canım ya tam ısırmalık
teşekkür ederim canım saoll 4 dilim demişssin ama 3 dilime denk gelmiyomu
menün güzel olmuş canımm sporunda iyii tebrik ederim
menün güzel olmuş canımm
Günaydınlar herkese. Kimse yok bu sabah. Ben yine yollardayım.
dünkü menümü yazayım
sabah yarım simit peynir 3 zeytin
ara 1 ev yapımı kurabiye
öğlen 3 kaşık kapuska 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık kabak salatası 2 kaşık pilav salata
Su 2 litre
Spor 20 dk yürüyüş
günaydın kızlar
hem grip oldum hem regl oldum çok hastayım çok..
yarım tostu bende anlamadımdünkü menüm
sabah:1 yumurta
1 dilmi ekmek çay
yeşillik
ara:-
öğlen.
yarım tost ve ayran
ara:1 elma ve şekersiz kahve
akşam:
et sote 1 dilim ekmek yoğurt
zaten bütün gün dışardaydım..
su 2 lt.
spor:30 dk.yürüme
SABAH: yarım tost,ayran
ARA:5 hurma,1 fincan beyaz çay
ÖĞLE:4 köfte,mevsim salata,ayran,1 dilim ekmek
ARA: 1 kuru incir
AKŞAM:iskender( sadece etini ve yoğurdunu yedim tereyağı da yoktu üstünde)et toplamda 5 köfte etmezdi valla)
ARA:1 sütlü tatlı
su:2 litre
Diyet icin harika bir yemek. Kizartma tadinda fakat haslama
Kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.
Şimdi şöyle bişey var yediXXL dediği gibi burası bir yarışma sonuçta ve dediği gibi hamburgeri yenmiş olsa bile pırasa dedim diyecek böyle bir uygulama olursa biraz açık söz olucak ama milleti yalancı çıkarmaya gerek varmı heheh
ayrıca metabolizması yavaş olan kişiler olabilir bazılarımız bunu atlatabiliriz 1 hafta da ama o kişi belki 2 hafta kilo veremicek kilosu sabit kalıcak ve boşuna ceza almış olucak bizim cezalarımız spor fln oluyo fazladan bence böyle iyiyiz ama tabi çoğunluk nederse o olur
katılıyorum canım sana ayrıca yeni geldim laf etmiyim olurmu hiç bende yeni sayılırım ama konuşuyorum hepimiz kaynaştık sonuçta burda öyle düşünme
öğleni atlasan bile öğlen yemediğin yemeğini ye aranı akşam saatine atarsın bence vücut eger açlık sinyali alırsa kendini korumaya alıyomuş böyle oluncada kilo verme yavaşlıyomuş o yüzden ay atladım yemim yapma
Benim için farketmez açıkçası ama şöyle birşey var, kimse kimsenin ne yediğini, içtiğini , spor yapıp yapmadığını bilmiyor burada. Tamamen iyi niyetli paylaşım yapıyoruz hepimiz bu sebeple bu sistemin çok faydalı olacağını düşünmüyorum kendi adıma.
Burda herkezi tenzih ediyorum, yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Bu sistem yerine takım içinde kilo veremeyen arkadaşlarımızla daha yakından ilgilenebiliriz, menülerini takip edip, nerde yanlış yapıyor onu bulmaya calışabiliriz ve arkadasımıza motivasyon konusunda destek cıkabiliriz.
Tabi bu benim fikrim, karar ne olursa benim kabulümdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?