Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ddanes ben seni bulamadim yeni takim arkadasimmisin yoksa seninde mi nick degisti
Yedi xxl hosgeldin canim

Kaptanim beni tekrar listeye alsanaa alsanaa alsanaa

Bu arada ben "oluroylebazen" nickimdeki sorhnu cozmeye ugrasiyorum

ayy yaa benim günlerim çok yoğun geçiyo kızlar zor yetişiyorum valla ara öğünlerimi ayakta yürürken falan yiyorum resmen

gunaydin arkadaslar sizden 3 gundur uzak kaldim hafta sonu misafirlerim vardi bu hafta okula basliyorum ama yinede arada buraya girmeye calisacagim aksamlari menumu yazmak icin :2::2: simdilik hoscakalin

Kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.
Ben evet demeyi düşündüm kilo vermeyen yada alan olursa yaptırım olur.

Kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.

Ben burada cok yeniyim bu yuzden bu tarz konularda fazla soz hakki goremiyorum kendimde fakat soylemek istedigim bir kac sey var. Sonuc olarak burada bir yarisma var ve surada su gun ben hamburger yemis olsam ve buraya gelip pirasa yedim desem bunu ispat edebilecek durum yok. Veya kilo vermemis olsam yalan soylesemde ayni sekilde. Keza yapan yine kendine yapar orasi ayri. Bunun disinda gruba giripte kilo verme isini onemsemeyen bir kisi ceza alsada sonuclari hazirlayacagini dusunmuyorum. Yapacakti ama yapmadi olur diye dusunuyorum. Yani yaptirim gucu olabilir evet ama benim dusuncem boyle yinede sizler ne derseniz benim kabulum dedigim gibi yeni geldim kurallari ve isleyis seklini cok fazla bilmedigim icin yanlis konusuyorda olabilirim :)

Ayrica bana bugun cok kizacaksiniz cunku disari ciktim ve oglen yemegimi atladimm az once eve geldim minik bir dolma yogurtla yedim bastirsin beni diye cunku cok actim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi şöyle bişey var yediXXL dediği gibi burası bir yarışma sonuçta ve dediği gibi hamburgeri yenmiş olsa bile pırasa dedim diyecek böyle bir uygulama olursa biraz açık söz olucak ama milleti yalancı çıkarmaya gerek varmı heheh
ayrıca metabolizması yavaş olan kişiler olabilir bazılarımız bunu atlatabiliriz 1 hafta da ama o kişi belki 2 hafta kilo veremicek kilosu sabit kalıcak ve boşuna ceza almış olucak bizim cezalarımız spor fln oluyo fazladan bence böyle iyiyiz ama tabi çoğunluk nederse o olur
katılıyorum canım sana ayrıca yeni geldim laf etmiyim olurmu hiç bende yeni sayılırım ama konuşuyorum hepimiz kaynaştık sonuçta burda öyle düşünme
öğleni atlasan bile öğlen yemediğin yemeğini ye aranı akşam saatine atarsın bence vücut eger açlık sinyali alırsa kendini korumaya alıyomuş böyle oluncada kilo verme yavaşlıyomuş o yüzden ay atladım yemim yapma

kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.

bence evet de ama yıne son karar senın kaptan

Bilerek yapmadim ki otele gectim arkadaslarla oturdum otel kapali yiyecek bir sey yoktu hic mecbur ac kaldim halsizlestim direk zaten o yuzden baktm dolapta minik bir dolma tek basina yogurtlayip yedim bende gecen gunden kalmis mini dolmalardan :) yoksa bir dilim ekmegi yogurda dograyip yiyecektim yoruldum da 5 km yurudum bugun :)

yok canım her zaman yapmassın zaten olur arada böyle banada oluyo ama açta kalma tabi

Benim için farketmez açıkçası ama şöyle birşey var, kimse kimsenin ne yediğini, içtiğini , spor yapıp yapmadığını bilmiyor burada. Tamamen iyi niyetli paylaşım yapıyoruz hepimiz bu sebeple bu sistemin çok faydalı olacağını düşünmüyorum kendi adıma.
Burda herkezi tenzih ediyorum, yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Bu sistem yerine takım içinde kilo veremeyen arkadaşlarımızla daha yakından ilgilenebiliriz, menülerini takip edip, nerde yanlış yapıyor onu bulmaya calışabiliriz ve arkadasımıza motivasyon konusunda destek cıkabiliriz.
Tabi bu benim fikrim, karar ne olursa benim kabulümdur.

ah ah ben kars ı beğenmiştim ilk tercihimdi keşke çıksaydı imkanları daha iyi

4 dilime denk geliyor çorba 1, yulaf ezmesi 1, öğle 1 , sabah 1 etti 4

akşam pilav bence gereksiz kurabiye 1 tane tadımlık görmesekte olur zaten güzel olmuş menün afiyet olsun..

günaydın kızlar
hem grip oldum hem regl oldum çok hastayım çok..

çok geçmiş olsun canım..

yarım tostu bende anlamadım

burda da yarım tost var onuda anlamadım yarım ekmek tost değildir diye düşünüyorum iskendere bişey diyemem can çekince tereyağı olmadan yenebilir bence..

Diyet icin harika bir yemek. Kizartma tadinda fakat haslama

aynen canım ne güzel tarif etmişsin.. kuru çoktu bende ama dolmalıktı evde yapıyordum yemiyordum şimdi kendime bu şekilde yapıcam...

kesinlikle evet diyorum bende gogocuum.. eski sistemde ceza sadece takım kaptanına kesiliyordu, inşallah ihtiyacımız olmaz ama bu şekilde eşit dağılır ve herkes elini taşın altına koyar...bu oylamadan evet çıkacağına da eminim ben...

kızlar bugünki menümü yazıyorum hemen ^^
sabah 1beyaz peynirli tost 2 domates bitki çayı
öğlen 4 köfte salata ayran 1 dilim ekmek
ara 2 kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt
ara 1 çay bardağı süt
akşam kabak yemeği etsiz 1 kase çorba ve 2 kaşık yoğurt
40 dakika yürüyüş 110 mekik ve 3lt su

canım burada göreceksiniz metabolizma konusunda en kötü durumda ben olurum... bu uygulamada işte kaç hafta takım üstü üste 0.30 un altında kalacakta ondan sonra ceza... oldukça uzun bir süre... veremeyenlerden çok kilo alanlar etkiler yani metabolizmam yavaş diyip işin içinden çıkılamaz... takım bu cezayı alırsa her şekilde yapılıyor zaten... ya kaptan yapıyor listeyi( ceza kaptana kalıyor) yada kişilere paylaşılıyor... e paylaşımda güzeldir bence iyileri paylaştığımız gibi yükü de paylaşmalı

canım bu sistem zaten vardı sadece cezanın dağılımı konusu oylamaya sunulmuş..

Herkese iyi aksamlar bildirime geceyim hemen :)

Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
3 adet yesil zeytin
Domates ve salatalik

Ara
1 adet yesil elme

Oglen yapamadim calisacagim otele gittim otel kapaliydi arkadaslarimla oturdum eve geldigimde saat 4 tu cok acikmistimda bende minik bir dolma kalmisti gecen gunden onun uzerine yogurt koyup yedim biraz acligimi bastirsin hemde metabolizmami bozmasin istedim

Sıkı tempo ile 1 saat yuruyus

Aksam
2 dilim ekmek
Bakla
3 ck yogurt

1,5 bardak lahana suyu

1,5 saat sonra bir armut yer gunu kaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…