Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm
sabah:1 yumurta
1 dilmi ekmek çay
yeşillik
ara:-
öğlen.
yarım tost ve ayran
ara:1 elma ve şekersiz kahve
akşam:
et sote 1 dilim ekmek yoğurt
zaten bütün gün dışardaydım..
su 2 lt.
spor:30 dk.yürüme

Gunaydin kuzucanlaaar :) herkes musmutlu bir gun gecirir umarimm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sudan çok korkuyodum korkumu yendim sayılır. Arada panik oluyorum yinede.ama dün havuzu baştan sona geçtim. Acayip efor sarfediyorum yürüyüş ede başlasam süper olucak.

:) inan suda olmak karada olmaktan daha guvenli ben yuzmeyi ne zaman nasil ogrendim hic hatirlamiyorum sana verebilecegim tek tavsiyem nefesini tutma sakin suyun kaldirma kuvveti nefesle alakali nefesini duzenli alip verirsen hic bir sekilde batmazsin

Yarim tost derken

Dengeli olmus guzel olmus, sık disini 1 ltre su fazla ic mis mis :)

olmuş olmuş:):):)
Gunaydin kuzucanlaaar :) herkes musmutlu bir gun gecirir umarimm :)

günaydın cnm:):):)

SABAH: yarım tost,ayran

ARA:5 hurma,1 fincan beyaz çay

ÖĞLE:4 köfte,mevsim salata,ayran,1 dilim ekmek

ARA: 1 kuru incir

AKŞAM:iskender( sadece etini ve yoğurdunu yedim tereyağı da yoktu üstünde)et toplamda 5 köfte etmezdi valla)

ARA:1 sütlü tatlı

su:2 litre

Canım güzel menün ama o tost yarım ekmek tostmu? Yoksa masum kepekli ekmekten yapılmış tostun yarısımı

Günaydın canım, Afiyet olsun,
İskender dedin , kanayan yarama tuz bastın yaaa. Ben çok severim, yurtdışındayken ilk aklıma gelen ve geldiğim gibi yediğim şeydi o benim ama sadece dönerini yesende kalorisi çok fazla canım. Ben 6 aydır yemedim.
Bugünü daha hafif tutup , birazda spor yaparsın canım artık.
Birde bu beyaz çay nasıl bişey, ne işe yarar vs biraz bilgi rica etsem.

günaydın kızlar
hem grip oldum hem regl oldum çok hastayım çok..
Çok fena olmuş geçmiş olsun.
Öğlen pek olmamış ama dışarıda pek uygun bişey bulunmuyo
Hımmm ben arada unutuyom nefes almayı dikkat ediim bi daha
Dengeli olmus guzel olmus, sık disini 1 ltre su fazla ic mis mis :)

Suyu çalışırken pek icemiyorum canım çoğunu evde içiyorum artırmak zor biraz.

İskender ekmeksiz yenebilir bence et ve kıyma sonuçta.

Sakin ol batmana imkan gercekten yok derin nefes al mesela denemek icin yapabilirsin bunu havuzun kenarindan tutun dedigim gibi deriiin bir nefes al tut nefesini ellerini birak suyun uzerinde kalirsin yuzmede en onemli olan sey sakinlik ve nefes :) cok icim gitti suan surada havalar biraz daha isinsada atsam kendimi denize gari

Deniycem gidince. Tahtayla yuzuyorum şimdilik birakamam onu elimden. Ogretmenim cok şirin zaten ilk zamanlar girdi benimle yoksa korkumu yenemezdim. Birakmiycam ama çok sevdim yuzmeyi.

günaydın kızlar sabah giremedim eksik hissettim kendimi kızımı okula bıraktıktan sonra arkadaşa kahvaltıya geçtim daha yeni geldim eve... ama zararlı birşey yok diyette olduğumu bildiği için hamur işi falan yapmamıştı şu kuru biber patlıcan yoğurtlamasını merak ediyordum ondan yapmış oda hafifti gayet yağ yoktu sadece yoğurtla yedik güzelmiş e bide akşama neler olmuş bi geçmişe bakayım görüşürüz...

Deniycem gidince. Tahtayla yuzuyorum şimdilik birakamam onu elimden. Ogretmenim cok şirin zaten ilk zamanlar girdi benimle yoksa korkumu yenemezdim. Birakmiycam ama çok sevdim yuzmeyi.

yüzme en güzel spor canım çok çok iyi yapmışsın gitmekle.. öğrenirsin eminim ben bilsemde yazdan yaza girebiliyorum ancak suya.. kızım eksik kalmasın diye haziranda anneannesine gönderiyorum orda yüzme kursuna gidiyor.. ve çok mutlu oluyor...

Birakamam diye sartlama kendini birakirsin guzel haberlerini bekliyorum :)

Diyet icin harika bir yemek. Kizartma tadinda fakat haslama

Afiyet olsun oh iyi yapmışsın.
Bakalım yazin napcam önceden hic girmiyodum bu sene çıkmam artık.
Birakamam diye sartlama kendini birakirsin guzel haberlerini bekliyorum :)

Biraz alisayim bırakırım tabi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…