Sudan çok korkuyodum korkumu yendim sayılır. Arada panik oluyorum yinede.ama dün havuzu baştan sona geçtim. Acayip efor sarfediyorum yürüyüş ede başlasam süper olucak.
dünkü menüm
sabah:1 yumurta
1 dilmi ekmek çay
yeşillik
ara:-
öğlen.
yarım tost ve ayran
ara:1 elma ve şekersiz kahve
akşam:
et sote 1 dilim ekmek yoğurt
zaten bütün gün dışardaydım..
su 2 lt.
spor:30 dk.yürüme
Günaydınlar herkese. Kimse yok bu sabah. Ben yine yollardayım.
dünkü menümü yazayım
sabah yarım simit peynir 3 zeytin
ara 1 ev yapımı kurabiye
öğlen 3 kaşık kapuska 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık kabak salatası 2 kaşık pilav salata
Su 2 litre
Spor 20 dk yürüyüş
günaydın kızlar
hem grip oldum hem regl oldum çok hastayım çok..
olmuş olmuş:):):)dünkü menüm
1 dilmi ekmek çay
yeşillik
öğlen.
yarım tost ve ayran
akşam:
su 2 lt.
Gunaydin kuzucanlaaar :) herkes musmutlu bir gun gecirir umarimm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar
Günaydın canım sanada musmutlu bir gün dilerim.Gunaydin kuzucanlaaar :) herkes musmutlu bir gun gecirir umarimm :)
Canım güzel menün ama o tost yarım ekmek tostmu? Yoksa masum kepekli ekmekten yapılmış tostun yarısımıdünkü menüm
1 dilmi ekmek çay
yeşillik
öğlen.
yarım tost ve ayran
akşam:
su 2 lt.
Günaydın canım, Afiyet olsun,SABAH: yarım tost,ayran
ARA:5 hurma,1 fincan beyaz çay
ÖĞLE:4 köfte,mevsim salata,ayran,1 dilim ekmek
ARA: 1 kuru incir
AKŞAM:iskender( sadece etini ve yoğurdunu yedim tereyağı da yoktu üstünde)et toplamda 5 köfte etmezdi valla)
ARA:1 sütlü tatlı
su:2 litre
Çok fena olmuş geçmiş olsun.günaydın kızlar
Öğlen pek olmamış ama dışarıda pek uygun bişey bulunmuyodünkü menüm
1 dilmi ekmek çay
yeşillik
öğlen.
yarım tost ve ayran
akşam:
su 2 lt.
Hımmm ben arada unutuyom nefes almayı dikkat ediim bi daha:) inan suda olmak karada olmaktan daha guvenli ben yuzmeyi ne zaman nasil ogrendim hic hatirlamiyorum sana verebilecegim tek tavsiyem nefesini tutma sakin suyun kaldirma kuvveti nefesle alakali nefesini duzenli alip verirsen hic bir sekilde batmazsin
Suyu çalışırken pek icemiyorum canım çoğunu evde içiyorum artırmak zor biraz.Dengeli olmus guzel olmus, sık disini 1 ltre su fazla ic mis mis :)
SABAH: yarım tost,ayran
ARA:5 hurma,1 fincan beyaz çay
ÖĞLE:4 köfte,mevsim salata,ayran,1 dilim ekmek
ARA: 1 kuru incir
AKŞAM:iskender( sadece etini ve yoğurdunu yedim tereyağı da yoktu üstünde)et toplamda 5 köfte etmezdi valla)
ARA:1 sütlü tatlı
su:2 litre
Çok fena olmuş geçmiş olsun.
Öğlen pek olmamış ama dışarıda pek uygun bişey bulunmuyo
Hımmm ben arada unutuyom nefes almayı dikkat ediim bi daha
Suyu çalışırken pek icemiyorum canım çoğunu evde içiyorum artırmak zor biraz.
İskender ekmeksiz yenebilir bence et ve kıyma sonuçta.
Sakin ol batmana imkan gercekten yok derin nefes al mesela denemek icin yapabilirsin bunu havuzun kenarindan tutun dedigim gibi deriiin bir nefes al tut nefesini ellerini birak suyun uzerinde kalirsin yuzmede en onemli olan sey sakinlik ve nefes :) cok icim gitti suan surada havalar biraz daha isinsada atsam kendimi denize gari
Deniycem gidince. Tahtayla yuzuyorum şimdilik birakamam onu elimden. Ogretmenim cok şirin zaten ilk zamanlar girdi benimle yoksa korkumu yenemezdim. Birakmiycam ama çok sevdim yuzmeyi.
Deniycem gidince. Tahtayla yuzuyorum şimdilik birakamam onu elimden. Ogretmenim cok şirin zaten ilk zamanlar girdi benimle yoksa korkumu yenemezdim. Birakmiycam ama çok sevdim yuzmeyi.
günaydın kızlar sabah giremedim eksik hissettim kendimikızımı okula bıraktıktan sonra arkadaşa kahvaltıya geçtim daha yeni geldim eve... ama zararlı birşey yok diyette olduğumu bildiği için hamur işi falan yapmamıştı şu kuru biber patlıcan yoğurtlamasını merak ediyordum ondan yapmış oda hafifti gayet yağ yoktu sadece yoğurtla yedik güzelmiş e bide akşama neler olmuş bi geçmişe bakayım görüşürüz...
Afiyet olsun oh iyi yapmışsın.günaydın kızlar sabah giremedim eksik hissettim kendimikızımı okula bıraktıktan sonra arkadaşa kahvaltıya geçtim daha yeni geldim eve... ama zararlı birşey yok diyette olduğumu bildiği için hamur işi falan yapmamıştı şu kuru biber patlıcan yoğurtlamasını merak ediyordum ondan yapmış oda hafifti gayet yağ yoktu sadece yoğurtla yedik güzelmiş e bide akşama neler olmuş bi geçmişe bakayım görüşürüz...
Bakalım yazin napcam önceden hic girmiyodum bu sene çıkmam artık.yüzme en güzel spor canım çok çok iyi yapmışsın gitmekle.. öğrenirsin eminim ben bilsemde yazdan yaza girebiliyorum ancak suya.. kızım eksik kalmasın diye haziranda anneannesine gönderiyorum orda yüzme kursuna gidiyor.. ve çok mutlu oluyor...
Birakamam diye sartlama kendini birakirsin guzel haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?