Ben tarçın, zencefil ,zerdeçal koyuyorum sade yediğim zaman bazen yogurda , zoraki yutuyorum. Bi kaç gündurde pul biber koyuyorum canım.aslında sen bana hatırlattın kaç gündür tarçınlı yoğurt yemiyorumbu akşam ara öğünüm öyle olacak..
çantana kuru kayısı kuru incir gibi bişeyler koyabilirsin dışarı çıktığımda mutlaka yanımda olur benim
Anlayisin icin tesekkur ederim. Amin amin ins dogru bir insanla karsilasip duzgun bir evlilik yaparimda bebisimi kucagima alirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin inşallah canım. Allah iyilerle karsilastirsin.
Olur öyle arada ,dert etme canım.Herkese iyi aksamlar bildirime geceyim hemen :)
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
3 adet yesil zeytin
Domates ve salatalik
Ara
1 adet yesil elme
Oglen yapamadimcalisacagim otele gittim otel kapaliydi arkadaslarimla oturdum eve geldigimde saat 4 tu cok acikmistimda bende minik bir dolma kalmisti gecen gunden onun uzerine yogurt koyup yedim biraz acligimi bastirsin hemde metabolizmami bozmasin istedim
Sıkı tempo ile 1 saat yuruyus
Aksam
2 dilim ekmek
Bakla
3 ck yogurt
1,5 bardak lahana suyu
1,5 saat sonra bir armut yer gunu kaparim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel olmuş canım menün. Mekigide aletsiz cekiyorsan maşallah sana ve tebrikler.kızlar bugünki menümü yazıyorum hemen ^^
sabah 1beyaz peynirli tost 2 domates bitki çayı
öğlen 4 köfte salata ayran 1 dilim ekmek
ara 2 kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt
ara 1 çay bardağı süt
akşam kabak yemeği etsiz 1 kase çorba ve 2 kaşık yoğurt
40 dakika yürüyüş 110 mekik ve 3lt su
günaydın kızlar sabah giremedim eksik hissettim kendimikızımı okula bıraktıktan sonra arkadaşa kahvaltıya geçtim daha yeni geldim eve... ama zararlı birşey yok diyette olduğumu bildiği için hamur işi falan yapmamıştı şu kuru biber patlıcan yoğurtlamasını merak ediyordum ondan yapmış oda hafifti gayet yağ yoktu sadece yoğurtla yedik güzelmiş e bide akşama neler olmuş bi geçmişe bakayım görüşürüz...
Gayet iyi olmuş canım. Ya bu leslie ile 1 mili yaptım bugün mekikten sonra çok ciddi yoruldum ki ben günde yeri gelir 3 saat yürürúm. Mekiğin üstüne yaptım diye yordu belki beni, bilemiyorum ama seni tebrik ederim baya yorucuydu 1mil,3 mil nasıldır kimbilir.bende menümü yazayım hazır burdayken sabah ve öğleden sonra dışarı çıkınca biraz düzensiz oldu saatleri ama idare eder gibi..
sabah: 2 dilim tam buğday, 3 kaşık kadar kuru biber haşlama yoğurtlu,3-4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, açık çay, 1 dilim sucuk
ara yok
öğle: 4 ızgara köfte, 1 dilim tam buğday,yeşil salata
ara: 1 lokma kek, 1 kaç tane ceviz
akşam:şehriyeli tavuk çorbası 1 kase, 1 köfte( kızımdan kalan), yeşil salata
ara: tarçınlı probiyotik yoğurt
su 2 lt kadar ,spor leslie 3 mil+ 60 mekik( birazdan yapıyorum) bitki çayı yok bugün bol bol demleme çay içtim yerim kalmadı
Ben tarçın, zencefil ,zerdeçal koyuyorum sade yediğim zaman bazen yogurda , zoraki yutuyorum. Bi kaç gündurde pul biber koyuyorum canım.
Gayet iyi olmuş canım. Ya bu leslie ile 1 mili yaptım bugün mekikten sonra çok ciddi yoruldum ki ben günde yeri gelir 3 saat yürürúm. Mekiğin üstüne yaptım diye yordu belki beni, bilemiyorum ama seni tebrik ederim baya yorucuydu 1mil,3 mil nasıldır kimbilir.
Inşallah bi süre sonra bende yapabilecek düzeye gelirim canım.
Canım yeniyim diye bişey yok hep birlikte takimiz.
Evet doğru diyosun. Bende evet çıkar diye düşünüyorum.
Güzel olmuş bence.
Öğlen isteyerek olmamış sonuçta önemli değil bi defalik.
Güzel olmuş canım
Cokta kacamakli gelmedi bana.
kızlar 2 gündür midem ağrıyor... akşam spordan sonra sırtımda da hissetmeye başladım, bu sabahta karın ağrısı eklendi..evdeki ilaçlar yeterli gelmiyor demekki doktora gitme vakti.. öğleden sonra gitmem lazım bişeyler yiyip bastırmaya çalışıcam şimdi..
kızlar 2 gündür midem ağrıyor... akşam spordan sonra sırtımda da hissetmeye başladım, bu sabahta karın ağrısı eklendi..evdeki ilaçlar yeterli gelmiyor demekki doktora gitme vakti.. öğleden sonra gitmem lazım bişeyler yiyip bastırmaya çalışıcam şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?