Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bir sey sormak istiyorum su diyet gunluklerine baslik acmamda bir sakinca olur mu sizce? Yoksa acmamali miyim? Ne dersiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben tarçın, zencefil ,zerdeçal koyuyorum sade yediğim zaman bazen yogurda , zoraki yutuyorum. Bi kaç gündurde pul biber koyuyorum canım.

Olur öyle arada ,dert etme canım.
Birde meyveyle süt icebilirsen 2 yudumda olsa, sekere dönüşmüyor diye hatırlıyorum canım. Dene istersen.

Güzel olmuş canım menün. Mekigide aletsiz cekiyorsan maşallah sana ve tebrikler.

Afiyet olsun canım. Iyi olmuş, hafif saglıklı.

Gayet iyi olmuş canım. Ya bu leslie ile 1 mili yaptım bugün mekikten sonra çok ciddi yoruldum ki ben günde yeri gelir 3 saat yürürúm. Mekiğin üstüne yaptım diye yordu belki beni, bilemiyorum ama seni tebrik ederim baya yorucuydu 1mil,3 mil nasıldır kimbilir.
Inşallah bi süre sonra bende yapabilecek düzeye gelirim canım.

Kızlar kusura bakmayın, böyle tek tek alıntı yapıp cevap yazıyorum aynı kişiye bile ama telefondan giriyorum ben bilgisayarın yerini bile unuttum kızımın ilgisini çok çekiyor ve ben istemiyorum bilgisayar, tv, telefonla vakit geçirmesini.
Tüm işlerimi zor olsada telefondan hallediyorum bu sebeple.
Arada atladiğım oluyor menüleri kusura bakmayın.
Sevgiler.

Ben tarçın, zencefil ,zerdeçal koyuyorum sade yediğim zaman bazen yogurda , zoraki yutuyorum. Bi kaç gündurde pul biber koyuyorum canım.

canım bu dediğin yoğurt kürü bütün malzemeleri var evde de yapasım gelmiyor tadı çok kötü.. hele sabah hiç yenmiyor.. 1 hafta yapmıştım birde daha önce bünyemde bir fark ta göremedim..

1 mil belki süre az olduğu için yorucudur canım hiç yapmadım.. 2 mille başlamıştım 2 ay kadar sonra 3 mile başladım şimdi oda yormuyor ama süre olarak 4 mile geçsem uzun gelecek şimdi 3 fast mil olan videoyu yapıyorum.. benimde belim sakat boynum sakat ağır spor yapamıyorum leslie iyi geliyor..birde 2 mili dene başka spor yapmadan kolaydır aslında leslie..

kaçamak yoktu da düzensiz gibiydi.. çok yedim zannettiğim bir gün ama yazınca banada iyi gibi geldi..

kızlar 2 gündür midem ağrıyor... akşam spordan sonra sırtımda da hissetmeye başladım, bu sabahta karın ağrısı eklendi..evdeki ilaçlar yeterli gelmiyor demekki doktora gitme vakti.. öğleden sonra gitmem lazım bişeyler yiyip bastırmaya çalışıcam şimdi..

Gecmis olsun acaba spor mu tetikledi sirtini? Git tabi git saglik onemli ins kotu bir sey yoktur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlar.dünden beri internet yoktu odamda yenice girebildim.maşallah yamış da yazmışsınız:)oku oku bitmedi.

bugünler çok heyecenlı ve ağrılı.pazartsi itibari ile hala oldum.ikiz kızlarımız dünyaya geldi.ama daha çok küçükler.küvezdeler daha.inşallah çabucak gelişirler de eve gelirler.benim de yirmilik dişim ağrıyor.çektirmek istiyorum.bulaşıcı herhalde bu ağrı.elanazın ağrıdı ardından benim diş ağrıdı:)

damlanur ve defne geçmiş olsun canlarım.allah şifa versin.

geçmiş olsun canım.inşallah kötü bişey yoktur.belki kaslarını zorlamışsındır.ama mide bulantısı felan başka bişey.haberdar et bizide

pazartesi menüm:

sabah:ılık limonlu su,bir dilim tah. ekmek,peynir

ara:elma

öğlen:5 kaşık patlıcan yemeği,salata,yoğurt

akşam:bir kase mercimek çorba,iki içli köfte

SALI MENÜM:

sabah:ılık limonlu su,bie dilim kepek ekmek,peynir

ara:elma

öğlen:bir içli köfte,1 kase cacık,iki kaşık çorba

ara:bir dilim sütlü irmikli muhallebi

akşam:4 kaşık pırasa yemeği,lahana salatası

Geçmiş olsun. Mide önemli git doktora mutlaka.

Menümü de yazayım unutmadan.
Sabah kepekli ekmekle yağsız tost çay

ara elma

öğlen yoğurt salata 2 kaşık tavuk sote 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek

ara elma

akşam 2 kepçe çorba 2 kaşık kabak salatası küçük
Bi parca haslama et

ara 3-4 fındık

su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş
Çok şükür evin temizliğini noktaladik dün. Artık eski yerlesik duzene geçtik. Yürüyüş suremi artiricam menulerimede daha dikkat ederim. Kilom son zamanlarda değişmiyor ama eşim dun belin baya incelmiş dedi göbekte gitse süper olcak çok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…