Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceza kaptana kalıyorsa ve bu uygulama varsa o zaman benimde oyum evet. Ben bu detayı atlamışım canım, belirttigin iyi olmuş.
Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız bu durumda.

Iyi akşamlar,
Bugünkü menüm
Sabah:2dilim tam tahıllı ekmek ,2 ince dilim kaşar peynirli tost,1kupa cay.
Ara: elma, çay bardağı süt
Öğle:4 mücver(fırında pişmiş) 4 kaşık yoğurt
Akşam: Fajita (4 köfte kadar et ve bir o kadar biberli soğanlı karışımdan) sos yok, sadece 2 kaşık yogurt ekledim yanına.
Ara:1 elma ve 1cay bardağı süt icerim.
Spor: leslie ile 1 mil,130 mekik (mekik aletiyle)
4litre su,2 yeşil cay,1 hibiscus, 1form seftalili,1 sade Türk kahvesi.

Guzel olmus menun :) fakat bir sey sormak istiyorum sute biraz fazla yuklenmemis misin? Ogunlerde yogurt var aralarda da sut iciyorsun fazla gibi geldi bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oy oy çaylara bak maşallah... menü güzel canım afiyet olsun.. sütü kan şekerini dengelesin diye ekliyorsun heralde meyvelerin yanına.. e bide tarçın eklesen üzerine süper olur..

arada olur öğün atlamalar mecburiyetten takma bence..geri kalan herşey çok düzenli olmuş afiyet olsun kilo olmasın topiğin meşhur lafı

oy oy çaylara bak maşallah... menü güzel canım afiyet olsun.. sütü kan şekerini dengelesin diye ekliyorsun heralde meyvelerin yanına.. e bide tarçın eklesen üzerine süper olur..

Hem emzirdigim icin, hemde dediğin sebepten ekliyorum canım. Sağol canım tarçın cubuk koyuyorum aklıma gelirse canım benim. Hatirlattigin iyi oldu akşam ekleyeyim.

arada olur öğün atlamalar mecburiyetten takma bence..geri kalan herşey çok düzenli olmuş afiyet olsun kilo olmasın topiğin meşhur lafı

Amin amin :)) oldu artik ne yapayim ama bayilcam sandim donerkende yurudum artik adim atacak halim kalmamisti. Su an oyle cok uykum var ki direniyorum biraz daha uyumamak icin bayilcak gibiyim

Hem emzirdigim icin, hemde dediğin sebepten ekliyorum canım. Sağol canım tarçın cubuk koyuyorum aklıma gelirse canım benim. Hatirlattigin iyi oldu akşam ekleyeyim.

aslında sen bana hatırlattın kaç gündür tarçınlı yoğurt yemiyorum bu akşam ara öğünüm öyle olacak..

çantana kuru kayısı kuru incir gibi bişeyler koyabilirsin dışarı çıktığımda mutlaka yanımda olur benim

Evet ise basladigimda almam iyi olur sagol soyledigin icin yuruyus icin cikmistim otelin oralara gelince bir ugrayayim dedim ne para ne su vardi yanimda mp3 calarim ve telefonum vardi sadece. Kuru kayisi sindirmede de cok yardimci oluyor. Of of su gunler carcabuk gecsede 80leri 75leri gorsem 104 olmak cok kanima dokunuyor ya

bende menümü yazayım hazır burdayken sabah ve öğleden sonra dışarı çıkınca biraz düzensiz oldu saatleri ama idare eder gibi..

sabah: 2 dilim tam buğday, 3 kaşık kadar kuru biber haşlama yoğurtlu,3-4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, açık çay, 1 dilim sucuk

ara yok

öğle: 4 ızgara köfte, 1 dilim tam buğday,yeşil salata

ara: 1 lokma kek, 1 kaç tane ceviz

akşam:şehriyeli tavuk çorbası 1 kase, 1 köfte( kızımdan kalan), yeşil salata

ara: tarçınlı probiyotik yoğurt

su 2 lt kadar ,spor leslie 3 mil+ 60 mekik( birazdan yapıyorum) bitki çayı yok bugün bol bol demleme çay içtim yerim kalmadı

ben kaçtım kızımın uyku vakti ardından da spora geçicem... gelemem heralde yarın görüşürüz iyi geceler herkese...

Hanisi sebzee su 60 mekige oyle ozeniyorum ki ben bugun mekigimi cekmedim aklima geldi simdi bi 13 tane cekeyim ben her gun bir tane arttiriyorum

herkese ii akşamlar..bugün zor çalıştım valla her tarafım ağrıyor..
yarında bizim müdür öğretmenleri teftiş edecek..benim dersimede girecek inşallah ii geçer yaramaz sınıflar var yarın..
erkenden yatıyorum yarın öğleden sonra boşum daha çok uğrayacağım...

Canım yeniyim diye bişey yok hep birlikte takimiz.
Evet doğru diyosun. Bende evet çıkar diye düşünüyorum.
Güzel olmuş bence.
Öğlen isteyerek olmamış sonuçta önemli değil bi defalik.
Güzel olmuş canım
Cokta kacamakli gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…