- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.097
- 798
Sagol canım. Okumuştum kuralları aklımdan çıkmış sanırım. Öyle bir durum göremedim sanırım takımın ortalaması iyi olduğu için çok uygulamadık.canım bu sistem zaten vardısadece cezanın dağılımı konusu oylamaya sunulmuş..
canım burada göreceksiniz metabolizma konusunda en kötü durumda ben olurum... bu uygulamada işte kaç hafta takım üstü üste 0.30 un altında kalacakta ondan sonra ceza... oldukça uzun bir süre... veremeyenlerden çok kilo alanlar etkiler yani metabolizmam yavaş diyip işin içinden çıkılamaz... takım bu cezayı alırsa her şekilde yapılıyor zaten... ya kaptan yapıyor listeyi( ceza kaptana kalıyor) yada kişilere paylaşılıyor... e paylaşımda güzeldir bence iyileri paylaştığımız gibi yükü de paylaşmalı
Iyi akşamlar,
Bugünkü menüm
Sabah:2dilim tam tahıllı ekmek ,2 ince dilim kaşar peynirli tost,1kupa cay.
Ara: elma, çay bardağı süt
Öğle:4 mücver(fırında pişmiş) 4 kaşık yoğurt
Akşam: Fajita (4 köfte kadar et ve bir o kadar biberli soğanlı karışımdan) sos yok, sadece 2 kaşık yogurt ekledim yanına.
Ara:1 elma ve 1cay bardağı süt icerim.
Spor: leslie ile 1 mil,130 mekik (mekik aletiyle)
4litre su,2 yeşil cay,1 hibiscus, 1form seftalili,1 sade Türk kahvesi.
Guzel olmus menun :) fakat bir sey sormak istiyorum sute biraz fazla yuklenmemis misin? Ogunlerde yogurt var aralarda da sut iciyorsun fazla gibi geldi bana
Emzirdigim için benim o kalsiyuma ihtiyacım var canım, zaten toplasan 1 kase yogurt ve 1 su bardağı süt olur tükettigim, çünkü sütü cay bardagiyla yogurduda maksimum 1 öğünde 4 kaşık yemisimdir.
Iyi akşamlar,
Bugünkü menüm
Akşam: Fajita (4 köfte kadar et ve bir o kadar biberli soğanlı karışımdan) sos yok, sadece 2 kaşık yogurt ekledim yanına.
Herkese iyi aksamlar bildirime geceyim hemen :)
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
3 adet yesil zeytin
Domates ve salatalik
Ara
1 adet yesil elme
Oglen yapamadimcalisacagim otele gittim otel kapaliydi arkadaslarimla oturdum eve geldigimde saat 4 tu cok acikmistimda bende minik bir dolma kalmisti gecen gunden onun uzerine yogurt koyup yedim biraz acligimi bastirsin hemde metabolizmami bozmasin istedim
Sıkı tempo ile 1 saat yuruyus
Aksam
2 dilim ekmek
Bakla
3 ck yogurt
1,5 bardak lahana suyu
1,5 saat sonra bir armut yer gunu kaparim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canım. Okumuştum kuralları aklımdan çıkmış sanırım. Öyle bir durum göremedim sanırım takımın ortalaması iyi olduğu için çok uygulamadık.
Guzel olmus menun :) fakat bir sey sormak istiyorum sute biraz fazla yuklenmemis misin? Ogunlerde yogurt var aralarda da sut iciyorsun fazla gibi geldi bana
Emzirdigim için benim o kalsiyuma ihtiyacım var canım, zaten toplasan 1 kase yogurt ve 1 su bardağı süt olur tükettigim, çünkü sütü cay bardagiyla yogurduda maksimum 1 öğünde 4 kaşık yemisimdir.
Canim benim Allah bagislasin bebisini bol bol sutun olsun ins. Kusura bakmayin ne olur ben pek taniyamiyorum sizi bu yuzden surekli soyluyorum su boyle bu boyle diye yanlis anlamayin ne olur bu arada ben soganin sut yaptigini duymustum bol bol sogan tuket istersen :) anne degilim ama cok istiyorum olmak bu yuzden surekli takip ederim boyle seyleri
oy oy çaylara bak maşallah... menü güzel canım afiyet olsun.. sütü kan şekerini dengelesin diye ekliyorsun heralde meyvelerin yanına.. e bide tarçın eklesen üzerine süper olur..
arada olur öğün atlamalar mecburiyetten takma bence..geri kalan herşey çok düzenli olmuş afiyet olsun kilo olmasıntopiğin meşhur lafı
Yok bitanem nerden bileceksin, söyle cekinme sen.Canim benim Allah bagislasin bebisini bol bol sutun olsun ins. Kusura bakmayin ne olur ben pek taniyamiyorum sizi bu yuzden surekli soyluyorum su boyle bu boyle diye yanlis anlamayin ne olur bu arada ben soganin sut yaptigini duymustum bol bol sogan tuket istersen :) anne degilim ama cok istiyorum olmak bu yuzden surekli takip ederim boyle seyleri
Sağol canım cümlemizinkini inşallah.
Darısı başına, Allah gönlüne göre verir inşallah.
Sevgiler.
Hem emzirdigim icin, hemde dediğin sebepten ekliyorum canım. Sağol canım tarçın cubuk koyuyorum aklıma gelirse canım benim. Hatirlattigin iyi oldu akşam ekleyeyim.
Amin amin :)) oldu artik ne yapayim ama bayilcam sandim donerkende yurudum artik adim atacak halim kalmamisti. Su an oyle cok uykum var ki direniyorum biraz daha uyumamak icin bayilcak gibiyim
aslında sen bana hatırlattın kaç gündür tarçınlı yoğurt yemiyorumbu akşam ara öğünüm öyle olacak..
çantana kuru kayısı kuru incir gibi bişeyler koyabilirsin dışarı çıktığımda mutlaka yanımda olur benim
Yok bitanem nerden bileceksin, söyle cekinme sen.
Sağol canım cümlemizinkini inşallah.
Darısı başına, Allah gönlüne göre verir inşallah.
Sevgiler.
Anlayisin icin tesekkur ederim. Amin amin ins dogru bir insanla karsilasip duzgun bir evlilik yaparimda bebisimi kucagima alirim :)
bende menümü yazayım hazır burdayken sabah ve öğleden sonra dışarı çıkınca biraz düzensiz oldu saatleri ama idare eder gibi..
sabah: 2 dilim tam buğday, 3 kaşık kadar kuru biber haşlama yoğurtlu,3-4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, açık çay, 1 dilim sucuk
ara yok
öğle: 4 ızgara köfte, 1 dilim tam buğday,yeşil salata
ara: 1 lokma kek, 1 kaç tane ceviz
akşam:şehriyeli tavuk çorbası 1 kase, 1 köfte( kızımdan kalan), yeşil salata
ara: tarçınlı probiyotik yoğurt
su 2 lt kadar ,spor leslie 3 mil+ 60 mekik( birazdan yapıyorum) bitki çayı yok bugün bol bol demleme çay içtim yerim kalmadı
Canım yeniyim diye bişey yok hep birlikte takimiz.Ben burada cok yeniyim bu yuzden bu tarz konularda fazla soz hakki goremiyorum kendimde fakat soylemek istedigim bir kac sey var. Sonuc olarak burada bir yarisma var ve surada su gun ben hamburger yemis olsam ve buraya gelip pirasa yedim desem bunu ispat edebilecek durum yok. Veya kilo vermemis olsam yalan soylesemde ayni sekilde. Keza yapan yine kendine yapar orasi ayri. Bunun disinda gruba giripte kilo verme isini onemsemeyen bir kisi ceza alsada sonuclari hazirlayacagini dusunmuyorum. Yapacakti ama yapmadi olur diye dusunuyorum. Yani yaptirim gucu olabilir evet ama benim dusuncem boyle yinede sizler ne derseniz benim kabulum dedigim gibi yeni geldim kurallari ve isleyis seklini cok fazla bilmedigim icin yanlis konusuyorda olabilirim :)
Ayrica bana bugun cok kizacaksinizcunku disari ciktim ve oglen yemegimi atladimm az once eve geldim minik bir dolma yogurtla yedim bastirsin beni diye cunku cok actim
Evet doğru diyosun. Bende evet çıkar diye düşünüyorum.kesinlikle evet diyorum bende gogocuum.. eski sistemde ceza sadece takım kaptanına kesiliyordu, inşallah ihtiyacımız olmaz ama bu şekilde eşit dağılır ve herkes elini taşın altına koyar...bu oylamadan evet çıkacağına da eminim ben...
Güzel olmuş bence.kızlar bugünki menümü yazıyorum hemen ^^
sabah 1beyaz peynirli tost 2 domates bitki çayı
öğlen 4 köfte salata ayran 1 dilim ekmek
ara 2 kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt
ara 1 çay bardağı süt
akşam kabak yemeği etsiz 1 kase çorba ve 2 kaşık yoğurt
40 dakika yürüyüş 110 mekik ve 3lt su
Öğlen isteyerek olmamış sonuçta önemli değil bi defalik.Herkese iyi aksamlar bildirime geceyim hemen :)
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
3 adet yesil zeytin
Domates ve salatalik
Ara
1 adet yesil elme
Oglen yapamadimcalisacagim otele gittim otel kapaliydi arkadaslarimla oturdum eve geldigimde saat 4 tu cok acikmistimda bende minik bir dolma kalmisti gecen gunden onun uzerine yogurt koyup yedim biraz acligimi bastirsin hemde metabolizmami bozmasin istedim
Sıkı tempo ile 1 saat yuruyus
Aksam
2 dilim ekmek
Bakla
3 ck yogurt
1,5 bardak lahana suyu
1,5 saat sonra bir armut yer gunu kaparim
Güzel olmuş canımIyi akşamlar,
Bugünkü menüm
Cokta kacamakli gelmedi bana.bende menümü yazayım hazır burdayken sabah ve öğleden sonra dışarı çıkınca biraz düzensiz oldu saatleri ama idare eder gibi..
sabah: 2 dilim tam buğday, 3 kaşık kadar kuru biber haşlama yoğurtlu,3-4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, açık çay, 1 dilim sucuk
ara yok
öğle: 4 ızgara köfte, 1 dilim tam buğday,yeşil salata
ara: 1 lokma kek, 1 kaç tane ceviz
akşam:şehriyeli tavuk çorbası 1 kase, 1 köfte( kızımdan kalan), yeşil salata
ara: tarçınlı probiyotik yoğurt
su 2 lt kadar ,spor leslie 3 mil+ 60 mekik( birazdan yapıyorum) bitki çayı yok bugün bol bol demleme çay içtim yerim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?