pazartesi menüm:
sabah:ılık limonlu su,bir dilim tah. ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:5 kaşık patlıcan yemeği,salata,yoğurt
akşam:bir kase mercimek çorba,iki içli köfte
SALI MENÜM:
sabah:ılık limonlu su,bie dilim kepek ekmek,peynir
öğlen:bir içli köfte,1 kase cacık,iki kaşık çorba
ara:bir dilim sütlü irmikli muhallebi
akşam:4 kaşık pırasa yemeği,lahana salatası
Canım yoğurtla yapîlanlardan en iyisi biberli karisim o bana cok iyi geldi , bağırsaklarımın çalışması anlamında tabi. Ona devam etmeye karar verdim. Digerinin tadi berbat gerçekten.canım bu dediğin yoğurt kürü bütün malzemeleri var evde de yapasım gelmiyor tadı çok kötü.. hele sabah hiç yenmiyor.. 1 hafta yapmıştım birde daha önce bünyemde bir fark ta göremedim..
1 mil belki süre az olduğu için yorucudur canım hiç yapmadım.. 2 mille başlamıştım 2 ay kadar sonra 3 mile başladım şimdi oda yormuyor ama süre olarak 4 mile geçsem uzun gelecek şimdi 3 fast mil olan videoyu yapıyorum.. benimde belim sakat boynum sakat ağır spor yapamıyorum leslie iyi geliyor..birde 2 mili dene başka spor yapmadan kolaydır aslında leslie..
Kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.
Ben evet demeyi düşündüm kilo vermeyen yada alan olursa yaptırım olur.
günaydın arkadaşlar.dünden beri internet yoktu odamda yenice girebildim.maşallah yamış da yazmışsınız:)oku oku bitmedi.
bugünler çok heyecenlı ve ağrılı.pazartsi itibari ile hala oldum.ikiz kızlarımız dünyaya geldi.ama daha çok küçükler.küvezdeler daha.inşallah çabucak gelişirler de eve gelirler.benim de yirmilik dişim ağrıyor.çektirmek istiyorum.bulaşıcı herhalde bu ağrı.elanazın ağrıdı ardından benim diş ağrıdı:)
damlanur ve defne geçmiş olsun canlarım.allah şifa versin.
Süper canım. O da gidecek inşallah.Menümü de yazayım unutmadan.
Sabah kepekli ekmekle yağsız tost çay
ara elma
öğlen yoğurt salata 2 kaşık tavuk sote 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara elma
akşam 2 kepçe çorba 2 kaşık kabak salatası küçük
Bi parca haslama et
ara 3-4 fındık
su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş
Çok şükür evin temizliğini noktaladik dün. Artık eski yerlesik duzene geçtik. Yürüyüş suremi artiricam menulerimede daha dikkat ederim. Kilom son zamanlarda değişmiyor ama eşim dun belin baya incelmiş dedi göbekte gitse süper olcak çok mutlu oldum.
Menümü de yazayım unutmadan.
ara elma
ara elma
Bi parca haslama et
ara 3-4 fındık
su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş
Çok şükür evin temizliğini noktaladik dün. Artık eski yerlesik duzene geçtik. Yürüyüş suremi artiricam menulerimede daha dikkat ederim. Kilom son zamanlarda değişmiyor ama eşim dun belin baya incelmiş dedi göbekte gitse süper olcak çok mutlu oldum.
çok hafif güzel olmuş canımMenümü de yazayım unutmadan.
ara elma
ara elma
Bi parca haslama et
ara 3-4 fındık
su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş
doğru yazmayı unutmuşum ama zaten çok az su içmiştim.spor da yokHmmm içli köfte severim bende.guzel beğendim. Su ve spor yazmamışsın.
bence de evet canım.zaten bizim takım hiç bie zaman ceza almayacağı için diğer takımlar düşünsün bence:)evet tabikide cnm bence:)
amin canım duaların için.evet çektirmeyi planlıyorum ama daha randevu almadım hiç bir yerden.kızı bi dr a götüreyim de ardından ben de gidecemAy ne güzel, Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Küvezdende cıkarlar canım yakın zamanda, o minicik bedenlerine ragmen çok güçlü oluyor kuzucuklaar.
Dişi de ihmal etme canım. Cektir kurtul, biraz sıkıntı yaşarsın bi kaç gün sonra geçiyor.
Geçmiş olsun.
KAHVALTI: yarım simit,2 tane üçgen peynir, 5 zeytin,maydonozlu limonlu form çayı
ARA:5 hurma
ÖĞLE:2 kabak dolma,1 kase yoğurt
ARA: 2 kuru incir,2 hurma, 1 tane eti form pirinç patlağı( biraz çok oldu ama doyamadım bi türlü:):)
AKŞAM:5 yemek kaşığı kuru fasulye, domates sosu küçük bir kase ( içine maydonoz doğradım bol acı pul biber ve kimyon attım)
su:2 litre
pazartesi menüm:
SALI MENÜM:
pazartesi menüm:
SALI MENÜM:
Menümü de yazayım unutmadan.
ara elma
ara elma
Bi parca haslama et
ara 3-4 fındık
su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş
KAHVALTI: yarım simit,2 tane üçgen peynir, 5 zeytin,maydonozlu limonlu form çayı
ARA: 2 kuru incir,2 hurma, 1 tane eti form pirinç patlağı( biraz çok oldu ama doyamadım bi türlü:):)
AKŞAM:5 yemek kaşığı kuru fasulye, domates sosu küçük bir kase ( içine maydonoz doğradım bol acı pul biber ve kimyon attım)
Guzel olmus guzel ara fazla olmamis tebrik ederim
sağol cnm beğenmenize sevindim bana biraz fazla gibi geldi de:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel beğendim. Hurmayi çok severim bende başlayınca duramam.
Cankuşlar merhabaa bugun maas gunumdu yine en uzak bankaya gideyim dedim yuruyerek hizli hizli gittim donuste alisveris yapa yapa geldimmm ama hizimi hic yavaslatmadim ve 5.4 km yurudum. Kendime yesil cay aldim da ben kadin dedi ki bana 1 su bardagina 1 tatli kasigi koyun 3 4 dakika bekletin ama ben kadina pek guvenemedim sizce nasil yapayim cayim bu
Eki Görüntüle 1038317
Doğru söylemiş kadın ben öyle yapıyorum.
Gecmis olsun acaba spor mu tetikledi sirtini? Git tabi git saglik onemli ins kotu bir sey yoktur
geçmiş olsun canım.inşallah kötü bişey yoktur.belki kaslarını zorlamışsındır.ama mide bulantısı felan başka bişey.haberdar et bizide
Geçmiş olsun. Mide önemli git doktora mutlaka.
Çok geçmiş olsun canım. Dr. git bizide merakta bırakma olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?