Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hmmm içli köfte severim bende.guzel beğendim. Su ve spor yazmamışsın.

Canım yoğurtla yapîlanlardan en iyisi biberli karisim o bana cok iyi geldi , bağırsaklarımın çalışması anlamında tabi. Ona devam etmeye karar verdim. Digerinin tadi berbat gerçekten.
Leslie 2 mili deneyeyim bir o zaman. Zor değil 20 dakikadan ne olur ama mekik beni zormamış olabilir. Oturup kalkarken bile karnımın içi yanıyor şu an

Ay ne güzel, Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Küvezdende cıkarlar canım yakın zamanda, o minicik bedenlerine ragmen çok güçlü oluyor kuzucuklaar.
Dişi de ihmal etme canım. Cektir kurtul, biraz sıkıntı yaşarsın bi kaç gün sonra geçiyor.
Geçmiş olsun.

Süper canım. O da gidecek inşallah.

KAHVALTI: yarım simit,2 tane üçgen peynir, 5 zeytin,maydonozlu limonlu form çayı

ARA:5 hurma

ÖĞLE:2 kabak dolma,1 kase yoğurt

ARA: 2 kuru incir,2 hurma, 1 tane eti form pirinç patlağı( biraz çok oldu ama doyamadım bi türlü:):)

AKŞAM:5 yemek kaşığı kuru fasulye, domates sosu küçük bir kase ( içine maydonoz doğradım bol acı pul biber ve kimyon attım)

su:2 litre

gayet güzel olmuş menün cnm:) merak etme o göbekde gider. ayy insanın zayıfladığını duyması çok motive edici yaa. bende kaç gündür kimle karşılaşsam çok zayıflamışsın çok güzel olmuş böyle diyolar:):):)

çok hafif güzel olmuş canım
Hmmm içli köfte severim bende.guzel beğendim. Su ve spor yazmamışsın.
doğru yazmayı unutmuşum ama zaten çok az su içmiştim.spor da yok
evet tabikide cnm bence:)
bence de evet canım.zaten bizim takım hiç bie zaman ceza almayacağı için diğer takımlar düşünsün bence:)
amin canım duaların için.evet çektirmeyi planlıyorum ama daha randevu almadım hiç bir yerden.kızı bi dr a götüreyim de ardından ben de gidecem

güzel olmuş canım

.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Menulerin cok guzel olmus diyemeyecegim uzgunum. Benim fikrime gore biraz eksiltiyorsun biraz cogaltiyorsun. Aksam ekmek yememissin bu iyi bir sey degil. İcli kofte yemissin. Bunu ekmek yerine saymissin buna tamam zaten caren yoksa yapacak bir sey yok. İrmik tatlisi yemissin aksam arasini kaldirip dengelemissin fakat pazartesi yine aksam arasi yok. Saglikli olan 3 ogun 4 ara bunu yediklerimizle dengeleyebiliriz elbette sabahlari iki dilim ye 1 dilim yiyorsun gerektigi kadar yemek lazim cok az yemekte saglikli degil bence.

Ohh gozunuz aydin artik rahat bir nefes alabilirsin. Ev isi tamam olunca her sey tam olarak tikirinda gidiyor gercekten :) menunde cok guzel olmus

Guzel olmus guzel ara fazla olmamis tebrik ederim

Güzel beğendim. Hurmayi çok severim bende başlayınca duramam.

Guzel olmus guzel ara fazla olmamis tebrik ederim

sağol cnm beğenmenize sevindim bana biraz fazla gibi geldi de:)

Güzel beğendim. Hurmayi çok severim bende başlayınca duramam.

ayy evet gogo yaa ye ye doyamıyom bir türlü. ama şunu farkettim hurma kuru incir yediğimden beri bağırsaklarım daha iyi çalışıyor:):) buna çok sevindim yani:))

Cankuşlar merhabaa bugun maas gunumdu yine en uzak bankaya gideyim dedim yuruyerek hizli hizli gittim donuste alisveris yapa yapa geldimmm ama hizimi hic yavaslatmadim ve 5.4 km yurudum. Kendime yesil cay aldim da ben kadin dedi ki bana 1 su bardagina 1 tatli kasigi koyun 3 4 dakika bekletin ama ben kadina pek guvenemedim sizce nasil yapayim cayim bu

Doğru söylemiş kadın ben öyle yapıyorum.

selam kızlar şimdi geldim doktordan.. mide ağrısı dışında bişey yok kalp krizi geçirmiyormuşum aldım serumlarımı akşama takarım önce yemek hazırlamam lazım.. kendime ne hazırlasam bilemedim uzun süredir mide ağrısı çekmemiştim sebze yada protein alamam heralde.. öğlen çıkmadan 1 kase çorba içmiştim bu 2 gün menüler düzensiz olur benim ne yiyebilirim bilmiyorum...

Gecmis olsun acaba spor mu tetikledi sirtini? Git tabi git saglik onemli ins kotu bir sey yoktur

geçmiş olsun canım.inşallah kötü bişey yoktur.belki kaslarını zorlamışsındır.ama mide bulantısı felan başka bişey.haberdar et bizide

Geçmiş olsun. Mide önemli git doktora mutlaka.

Çok geçmiş olsun canım. Dr. git bizide merakta bırakma olurmu?

sağolun canlar gittim artık bugün dayanamadım...pekte bişey söylemedi ama içim rahat enazından sadece midem başka bişey yok diyebiliyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…