- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.098
- 798
Canım french press onun adı, çok güzel demliyor ben sallama bile olsa onda demliyorum icine tarçın çubuk taze nane karabiber vs ekliyorum bazen.Doğru demleme daha iyi olur. Benim iş yerinde termos bardagim var onda yapıp suzuyorum.evdede filtre kahve yapılan cam suzgeci bastirmali bisey varya onla yapıyorum. Nasıl bi tarifse artık.
Sevindim senin adına. Haşlanmış patates falan yersin.
İyi akşamlar hepinize.
Bugün ablam geldi, onunla alışveriş, yürüyüş, onu eve bıraktım, yerleri sildim ancak gelebildim.
Aksamda dışardayız menümü yazayım dedim
Sabah:1 dilim tt ekmek,2 ince dilim kaşar peyniri,1 kk beyaz peynir,1 domates, ceyrek demet maydanoz
Öğle:1 haşlanmış yumurta,4 kaşık yogurt,1ck pulbiber.
Ara:kaymaklı dondurma (disardaydik agır tatlilardansa dondurma tercih ettim)
Aksam:3 köfte, haslanmış brokoli ve2 kaşık yogurt.
Ara yapmayı düsünmüyorum.
1 Türk kahvesi
1 hibiscus
1 Kekikli cay
1 tanede yeşil cay icerim.
2 cay bardağı cay ictim.
Hepsi şekersiz tabi.
1 saat sabah,1saat akşam yürüyüş yaptım.
Sevgiler.
Iyi akşamlar kizlar hepinize. Bugün başım catlıyor , çoook trafik vardı, he tabi bide manyaklar var adamın biri binmiş motorsiklete ayağa kalkmış ellerini de kaldırmış önümde gidiyor, geçemiyorum önüne guvenipte sağa sola yalpalıyor, şerit degiştiremiyorum kilit heryer, bi yandan kızım ağlıyor, yemin ederim kendimi öyle sıkmısımki heryerim ağrıyor bugün. Aksamda arkadaşlarla buluşacagız dinleneyim biraz.
Sevgiler.
Mis gibi olmus tatliyi dert etme masum bir kacamak olmus ama oglen ekmek yok mu? Sabah 1 dilim olmaz amaaa enerjin duser hastalanirsin ama
Valla dondurmadan sonra ekmek cıss bana canım , tartı günü yaklaşıyor.
Hastalandım valla zaten ama trafikteki manyaklardan canım.
Dinlenemiyorum bile ya, uyucaktım uyuyamiyorum yorgunluktan.
Sağol canım ya. Dinlenemiyorum yorgunluktan ama tek iyi yani akşam arabayı ben kullanmayacagım, bugün bu kadar manyak yeter bana. Eşime satıyorum bu akşamTrafik insani delirtir gercekten ya :/ gecmis olsun :) dinlen biraz soyle kapa gozlerini uzan rahatla toparlanirsin :6
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menüler hep dengeli, valla bazen aramıza karışmış diyetisyen olmasın bu kız diyorum heCankuslar hemen hesaplarimi dokeyim ortaya :)
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
2 adet yesil zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
1 adet turk kahvesi
Ara
Bir adet elma
Oglen
Bir tabak bakla
Yogurt
1,5 dilim ekmek
Sıkı tempo ile yuruyus 5,4 km ( arada durmalarim oldu)
13 adet mekik
1 kupa yesil cay
Ara
Armut 1 adet
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
Unsuz tavuk corbasi ( yagda koymadim tavugun yagi yeterli geldi) 1 kepce
Bezelye yemegi
2 dilim ekmek
İhlamur iciyoruz simdi bol limonlu :) griplimiz var evde. 2 saate kadar bir adet elma yer gunu kapatirim :)
İstanbulda yaşıyorum ve çok seviyorum İstanbulu amma ve lakin trafik yokmu o trafik hayattan sogutuyor canım ya.Eheheh kurul soyle oohh mis gibi istanbulda yasiyorsun sanirim
Menüler hep dengeli, valla bazen aramıza karışmış diyetisyen olmasın bu kız diyorum he
İstanbulda yaşıyorum ve çok seviyorum İstanbulu amma ve lakin trafik yokmu o trafik hayattan sogutuyor canım ya.
Kuruluyorum da frene basiyorum oturduğum yerden
Saol canım. Arada hepimizin oluyo düzensizliği napalım idare edicez birbirimizi.gogocum evinin düzene girdiğine sevindim...
ben bu hafta pek düzenli olamadım teftiş geçirdik..hasta oldum regl oldum beslenmem çok hoşuma gitmedi..galiba kan şekerim düşüyor adet olunca canım hep tatlı istiyor
Hayırlı olsun canım.Tamamdir dediklerinizi uygulayacagim bu arada topik actim kendime yepyeni bir yasama merhaba diye.
:) belki birilerine faydasi dokunur :)
Gözün aydın canım. Dondurma sorun değil o kadar.İyi akşamlar hepinize.
Bugün ablam geldi, onunla alışveriş, yürüyüş, onu eve bıraktım, yerleri sildim ancak gelebildim.
Aksamda dışardayız menümü yazayım dedim
Sabah:1 dilim tt ekmek,2 ince dilim kaşar peyniri,1 kk beyaz peynir,1 domates, ceyrek demet maydanoz
Öğle:1 haşlanmış yumurta,4 kaşık yogurt,1ck pulbiber.
Ara:kaymaklı dondurma (disardaydik agır tatlilardansa dondurma tercih ettim)
Aksam:3 köfte, haslanmış brokoli ve2 kaşık yogurt.
Ara yapmayı düsünmüyorum.
1 Türk kahvesi
1 hibiscus
1 Kekikli cay
1 tanede yeşil cay icerim.
2 cay bardağı cay ictim.
Hepsi şekersiz tabi.
1 saat sabah,1saat akşam yürüyüş yaptım.
Sevgiler.
Hazır gidalar dokunur midene.bende menümü yazayım ortaya dökülsün bakalım liste
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz içi
öğle 1 kase şehriyeli tavuk çorba
ara:1 küçük muz, yarım pk kepekli çubuk
akşam: yarım tabak yumurtalı ıspanak, yarım kase tarhana, yeşil salata
su bu gün çok az 1 lt olmadı heralde yatana kadar tamamlamaya çalışıcam midem izin verdiği kadar
spor leslie yaparım 3 mil...
işte böyle hiçte mideme göre olmadı liste.. canımın istediğini yedim yine
Hah evet ondan iste 2 tane var benim bitki çayları nı onda yapıyorum.Canım french press onun adı, çok güzel demliyor ben sallama bile olsa onda demliyorum icine tarçın çubuk taze nane karabiber vs ekliyorum bazen.
Cankuslar hemen hesaplarimi dokeyim ortaya :)
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
2 adet yesil zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
1 adet turk kahvesi
Ara
Bir adet elma
Oglen
Bir tabak bakla
Yogurt
1,5 dilim ekmek
Sıkı tempo ile yuruyus 5,4 km ( arada durmalarim oldu)
13 adet mekik
1 kupa yesil cay
Ara
Armut 1 adet
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
Unsuz tavuk corbasi ( yagda koymadim tavugun yagi yeterli geldi) 1 kepce
Bezelye yemegi
2 dilim ekmek
Unutmadan 1 kase bol pul biberli yogurt
İhlamur iciyoruz simdi bol limonlu :) griplimiz var evde. 2 saate kadar bir adet elma yer gunu kapatirim :)
Ah o istanbul ah bende istanbula gelin gelecektim ayrilmasaydik seneye falan oradaydim cok seviyorum oralari ama simdi bir o kadar da canimi yakiyor orasi :)
Canım kısmet, hayırlısı buymuş hakkında demekki.
Saol canım. Arada hepimizin oluyo düzensizliği napalım idare edicez birbirimizi.
Hayırlı olsun canım.
Gözün aydın canım. Dondurma sorun değil o kadar.
Hazır gidalar dokunur midene.
Hah evet ondan iste 2 tane var benim bitki çayları nı onda yapıyorum.
Olmuş bence.
Eheheh keske oyle olsaydim da 40 kilo fazlam olmasaydi yaama maalesef degilim tesekkur ederim daha oncede dedim 6 yil once gitmistim diyetisyene onunla ne yapiyorsak onu uygulamaya calisiyorum hos tamamen olmuyor etim bazen eksik kaliyor ama onemsemiyorum pek
Aaa anladim tektar hosgeldiin :)ay arama bulamazsın yeni sayılırım9. takımdan size transfer oldu eski yeni gibi bişey işte
Alicam tabikide. Nickini napicazbi bakiim püsküüt e sorayimmi
Kızlar böyle bir oylama var benim evet yada hayır demem hepimizi etkiliycek o yüzden sizlerinde fikrini sormak istedim.
Ben evet demeyi düşündüm kilo vermeyen yada alan olursa yaptırım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?