Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım french press onun adı, çok güzel demliyor ben sallama bile olsa onda demliyorum icine tarçın çubuk taze nane karabiber vs ekliyorum bazen.

Iyi akşamlar kizlar hepinize. Bugün başım catlıyor , çoook trafik vardı, he tabi bide manyaklar var adamın biri binmiş motorsiklete ayağa kalkmış ellerini de kaldırmış önümde gidiyor, geçemiyorum önüne guvenipte sağa sola yalpalıyor, şerit degiştiremiyorum kilit heryer, bi yandan kızım ağlıyor, yemin ederim kendimi öyle sıkmısımki heryerim ağrıyor bugün. Aksamda arkadaşlarla buluşacagız dinleneyim biraz.
Sevgiler.

Cankuslar hemen hesaplarimi dokeyim ortaya :)

Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
2 adet yesil zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay

1 adet turk kahvesi

Ara
Bir adet elma

Oglen
Bir tabak bakla
Yogurt
1,5 dilim ekmek

Sıkı tempo ile yuruyus 5,4 km ( arada durmalarim oldu)
13 adet mekik

1 kupa yesil cay

Ara
Armut 1 adet

1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
Unsuz tavuk corbasi ( yagda koymadim tavugun yagi yeterli geldi) 1 kepce
Bezelye yemegi
2 dilim ekmek
Unutmadan 1 kase bol pul biberli yogurt

İhlamur iciyoruz simdi bol limonlu :) griplimiz var evde. 2 saate kadar bir adet elma yer gunu kapatirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Mis gibi olmus tatliyi dert etme masum bir kacamak olmus ama oglen ekmek yok mu? Sabah 1 dilim olmaz amaaa enerjin duser hastalanirsin ama

Trafik insani delirtir gercekten ya :/ gecmis olsun :) dinlen biraz soyle kapa gozlerini uzan rahatla toparlanirsin :6

Trafik insani delirtir gercekten ya :/ gecmis olsun :) dinlen biraz soyle kapa gozlerini uzan rahatla toparlanirsin :6

Sağol canım ya. Dinlenemiyorum yorgunluktan ama tek iyi yani akşam arabayı ben kullanmayacagım, bugün bu kadar manyak yeter bana. Eşime satıyorum bu akşam

Eheheh kurul soyle oohh mis gibi istanbulda yasiyorsun sanirim

Menüler hep dengeli, valla bazen aramıza karışmış diyetisyen olmasın bu kız diyorum he

Eheheh kurul soyle oohh mis gibi istanbulda yasiyorsun sanirim

İstanbulda yaşıyorum ve çok seviyorum İstanbulu amma ve lakin trafik yokmu o trafik hayattan sogutuyor canım ya.
Kuruluyorum da frene basiyorum oturduğum yerden

Menüler hep dengeli, valla bazen aramıza karışmış diyetisyen olmasın bu kız diyorum he

Eheheh keske oyle olsaydim da 40 kilo fazlam olmasaydi ya ama maalesef degilim tesekkur ederim daha oncede dedim 6 yil once gitmistim diyetisyene onunla ne yapiyorsak onu uygulamaya calisiyorum hos tamamen olmuyor etim bazen eksik kaliyor ama onemsemiyorum pek

İstanbulda yaşıyorum ve çok seviyorum İstanbulu amma ve lakin trafik yokmu o trafik hayattan sogutuyor canım ya.
Kuruluyorum da frene basiyorum oturduğum yerden

Ah o istanbul ah bende istanbula gelin gelecektim ayrilmasaydik seneye falan oradaydim cok seviyorum oralari ama simdi bir o kadar da canimi yakiyor orasi :)

Saol canım. Arada hepimizin oluyo düzensizliği napalım idare edicez birbirimizi.
Tamamdir dediklerinizi uygulayacagim bu arada topik actim kendime yepyeni bir yasama merhaba diye.
:) belki birilerine faydasi dokunur :)

Hayırlı olsun canım.
Gözün aydın canım. Dondurma sorun değil o kadar.
Hazır gidalar dokunur midene.
Canım french press onun adı, çok güzel demliyor ben sallama bile olsa onda demliyorum icine tarçın çubuk taze nane karabiber vs ekliyorum bazen.
Hah evet ondan iste 2 tane var benim bitki çayları nı onda yapıyorum.

Olmuş bence.

İyi geceler canlar. Guzel bir gece gecirmeniz dilegi ile :)

Sağol canım.
Eğer seviyorsan expresso da hazırlayabilirsin onunla.

Verirsin canım, ne doğru ne yanlış öğrenmişsin bu kadar deneyime. Seneye bu zamanlar hepimiz hedefimize üç aşağı beş yukarı ulaşmış olacağız inşallah.

ay arama bulamazsın yeni sayılırım 9. takımdan size transfer oldu eski yeni gibi bişey işte
Aaa anladim tektar hosgeldiin :)
Alicam tabikide. Nickini napicazbi bakiim püsküüt e sorayimmi

Kaptannim ben puskuute yazdim o beni yonlendirdi.konu actim ama cozemedim.forumda da bi sorun varmis duzelditcekmis belki ondan olabilir.
ben rapor yazmaya basliyorum o halde :)

Kaptan benim nick duzemis gordugunuz uzere :) bu arada benim kilomu 80 yazarmisin hepinizden ozur dilerim kilo aldigim icin .bu listeye yansiyo mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…