Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi sukur ki onemli bir sey yokmus mideni yormayacak bir seyler yemen lazim hazmi kolay olmali aslinda corba iyi gelebilir diye dusunuyorum ust ustte olacak biraz ama cok sicak olmasin istersen corba ic

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kısa bir süre için sandım canım o kadar detayını bilmiyorum bende karşılaşmadığım için eğer öyleyse tabiki evet yani

menün iyi olmuş canım tebrik ederim

menün gayet güzel olmuş canım sporunda güzel

Güzel olmuş canım menün. Mekigide aletsiz cekiyorsan maşallah sana ve tebrikler.
alet var canım birde şöyle aletle yapmak daha faydalıymış normal yerde uzanıp yok dizine kadar yap derler he yanlışmış en sağlıklı ve işe yarayanı yarım mekikmiş yarım dediysemde boyunu kaldır bitti değil hehe

Günaydın çıtır kızlar
çıtır kızlar hehe çok hoşuma gitti bu lafınn saat bayağı geçikti ama genede yazim günaydın

Cok bastan savma soyledi bilemedim bnde tesekkur ederim simdi yapar icerim sallamalarla olmuyor :)

Doğru demleme daha iyi olur. Benim iş yerinde termos bardagim var onda yapıp suzuyorum.evdede filtre kahve yapılan cam suzgeci bastirmali bisey varya onla yapıyorum. Nasıl bi tarifse artık.
Sevindim senin adına. Haşlanmış patates falan yersin.

ddanes canım çok çok geçmiş olsun iyi olmana sevindşm dikkat et kendine

canım menün pekte dengeli olmamış bana göre bir gün azaltmışssın bir gün fazlalaştırmışsın daha düzeni bir öğün oluştur bence daha rahat edersin ve daha kolay kilo verirsin

menün güzel olmuş canım temizliğin bitmesine sevindim cidden

canım menün güzel olmuş hurma ve incir yiyince başka ara koymamışsın tebrik ederim

doğru demiş canım kadın dediği gibi yap birde içine limon sık ya da limonu direk atarsan ohh miss

slm kızlar bugün öğleden sonra evdeydim..ama internet yoktu bu hafta 3 kere arızayı aradım yeni yaptılar..devamlı internet kesiliyordu kabloları değiştirmişler..çok şükür oldu

çok geçmişolsun inşallah bir an önce toparlarsın..insanın neresi ağrısa canı orda oluyor zor valla..

gogocum evinin düzene girdiğine sevindim...
ben bu hafta pek düzenli olamadım teftiş geçirdik..hasta oldum regl oldum beslenmem çok hoşuma gitmedi..galiba kan şekerim düşüyor adet olunca canım hep tatlı istiyor

Tamamdir dediklerinizi uygulayacagim bu arada topik actim kendime yepyeni bir yasama merhaba diye.
:) belki birilerine faydasi dokunur :)

Aaa çok sevindim canım o zaman böyle devam. Ben bugün yapamadım çünkü icten icten yaniyor karnım, onun yerine 2 saat yürüyüş yaptım bugün.

sağolun canlar gittim artık bugün dayanamadım...pekte bişey söylemedi ama içim rahat enazından sadece midem başka bişey yok diyebiliyorum şimdi
Canım dikkat edersin artık,ciddi birsey olmamasına sevindim. Bu hazır, hormonlu, katkı maddeli yiyecekler sayesinde mide rahatsızlığı yaşamayan yok gibi zaten. Öyle bir hal aldık maalesef.

Canım dikkat edersin artık,ciddi birsey olmamasına sevindim. Bu hazır, hormonlu, katkı maddeli yiyecekler sayesinde mide rahatsızlığı yaşamayan yok gibi zaten. Öyle bir hal aldık maalesef.

uzuuunnn zamandır yaşamıyordum canım ya... en son hamileliğimde olmuştu heralde o yüzden geçer diye üstünde durmadım zaten.. genel olarak iyiyim zaten çok önemsemiyorum hala ama akşam sırtımda göğsümde acı hissedince korktum verdiği ilaçlar benim kullandıklarımla aynı zaten birkaç güne geçer..akşam yemeğimde hiç mideme uygun olmadı zaten etkisi birazdan belli olur

İyi akşamlar hepinize.
Bugün ablam geldi, onunla alışveriş, yürüyüş, onu eve bıraktım, yerleri sildim ancak gelebildim.
Aksamda dışardayız menümü yazayım dedim
Sabah:1 dilim tt ekmek,2 ince dilim kaşar peyniri,1 kk beyaz peynir,1 domates, ceyrek demet maydanoz
Öğle:1 haşlanmış yumurta,4 kaşık yogurt,1ck pulbiber.
Ara:kaymaklı dondurma (disardaydik agır tatlilardansa dondurma tercih ettim)
Aksam:3 köfte, haslanmış brokoli ve2 kaşık yogurt.
Ara yapmayı düsünmüyorum.
1 Türk kahvesi
1 hibiscus
1 Kekikli cay
1 tanede yeşil cay icerim.
2 cay bardağı cay ictim.
Hepsi şekersiz tabi.
1 saat sabah,1saat akşam yürüyüş yaptım.
Sevgiler.

Ay canım dikkat et kendine artık. Baharatlar, eksiler, acılar, asitliler rahatsız edecektir seni. Bende hamileyken öyleydi ve hala 2 kaşık fazla yesem yada yağlı yesem yanma olur çok kötü midemde benimde.

bende menümü yazayım ortaya dökülsün bakalım liste

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle

ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz içi

öğle 1 kase şehriyeli tavuk çorba

ara:1 küçük muz, yarım pk kepekli çubuk

akşam: yarım tabak yumurtalı ıspanak, yarım kase tarhana, yeşil salata

su bu gün çok az 1 lt olmadı heralde yatana kadar tamamlamaya çalışıcam midem izin verdiği kadar

spor leslie yaparım 3 mil...

işte böyle hiçte mideme göre olmadı liste.. canımın istediğini yedim yine

canım hep sorucam aklımdan çıkıyor bu kekikli çay acıktırmıyor mu seni? e birde hibiskus ne işe yarıyor?
sabah peynirin biraz fazla gibi geldi ama emziriyorsun.. dondurma sade olunca çok kalorili değil sütlü tatlıdan daha zararsız diye biliyorum.. geri kalan menü gayet güzel olmuş afiyet olsun

ayy evet gogo yaa ye ye doyamıyom bir türlü. ama şunu farkettim hurma kuru incir yediğimden beri bağırsaklarım daha iyi çalışıyor:):) buna çok sevindim yani:))

canım hurma 2 tane denmiyormuydu en fazla ben mi yanlış biliyorum? bende severimde en fazla 2 tane yerim..

Canım french press' in varsa onunla demle, yoksa fincanının uzerine kapak kapat, cay tabağı gibi birşey olur.
Kadinda doğru söylemis miktarı.

Canım yemekten yarım saat önce içiyorum ben bu çayları , aç oluyorum zaten ama herzamanki kadar.
Hibiscus de kilo vermeye yardımcı bir çay canım. Ismini hatirlayamadim ama ünlülerden biri doğum sonrasi baya bir kilo vermis hibiscus icerek, oksürügede çok iyi geliyor, tadını sevmiyorum o ayri. Kusburnu gibi bisey.
Peynirlerim kasarlar salam kadar ince canım, ozellikle öyle kestiriyorum onlari

Canım hafif olmuş menün gayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…