selam kızlar şimdi geldim doktordan.. mide ağrısı dışında bişey yok kalp krizi geçirmiyormuşumaldım serumlarımı akşama takarım önce yemek hazırlamam lazım.. kendime ne hazırlasam bilemedim uzun süredir mide ağrısı çekmemiştim sebze yada protein alamam heralde.. öğlen çıkmadan 1 kase çorba içmiştim bu 2 gün menüler düzensiz olur benim ne yiyebilirim bilmiyorum...
ben kısa bir süre için sandım canım o kadar detayını bilmiyorum bende karşılaşmadığım için eğer öyleyse tabiki evet yanicanım burada göreceksiniz metabolizma konusunda en kötü durumda ben olurum... bu uygulamada işte kaç hafta takım üstü üste 0.30 un altında kalacakta ondan sonra ceza... oldukça uzun bir süre... veremeyenlerden çok kilo alanlar etkiler yani metabolizmam yavaş diyip işin içinden çıkılamaz... takım bu cezayı alırsa her şekilde yapılıyor zaten... ya kaptan yapıyor listeyi( ceza kaptana kalıyor) yada kişilere paylaşılıyor... e paylaşımda güzeldir bence iyileri paylaştığımız gibi yükü de paylaşmalı
menün iyi olmuş canım tebrik ederimIyi akşamlar,
Bugünkü menüm
Sabah:2dilim tam tahıllı ekmek ,2 ince dilim kaşar peynirli tost,1kupa cay.
Ara: elma, çay bardağı süt
Öğle:4 mücver(fırında pişmiş) 4 kaşık yoğurt
Akşam: Fajita (4 köfte kadar et ve bir o kadar biberli soğanlı karışımdan) sos yok, sadece 2 kaşık yogurt ekledim yanına.
Ara:1 elma ve 1cay bardağı süt icerim.
Spor: leslie ile 1 mil,130 mekik (mekik aletiyle)
4litre su,2 yeşil cay,1 hibiscus, 1form seftalili,1 sade Türk kahvesi.
menün gayet güzel olmuş canım sporunda güzelbende menümü yazayım hazır burdayken sabah ve öğleden sonra dışarı çıkınca biraz düzensiz oldu saatleri ama idare eder gibi..
sabah: 2 dilim tam buğday, 3 kaşık kadar kuru biber haşlama yoğurtlu,3-4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, açık çay, 1 dilim sucuk
ara yok
öğle: 4 ızgara köfte, 1 dilim tam buğday,yeşil salata
ara: 1 lokma kek, 1 kaç tane ceviz
akşam:şehriyeli tavuk çorbası 1 kase, 1 köfte( kızımdan kalan), yeşil salata
ara: tarçınlı probiyotik yoğurt
su 2 lt kadar ,spor leslie 3 mil+ 60 mekik( birazdan yapıyorum) bitki çayı yok bugün bol bol demleme çay içtim yerim kalmadı
alet var canım birde şöyle aletle yapmak daha faydalıymış normal yerde uzanıp yok dizine kadar yap derler he yanlışmış en sağlıklı ve işe yarayanı yarım mekikmiş yarım dediysemde boyunu kaldır bitti değil heheGüzel olmuş canım menün. Mekigide aletsiz cekiyorsan maşallah sana ve tebrikler.
çıtır kızlar hehe çok hoşuma gitti bu lafınn saat bayağı geçikti ama genede yazim günaydınGünaydın çıtır kızlar
Doğru demleme daha iyi olur. Benim iş yerinde termos bardagim var onda yapıp suzuyorum.evdede filtre kahve yapılan cam suzgeci bastirmali bisey varya onla yapıyorum. Nasıl bi tarifse artık.Cok bastan savma soyledi bilemedim bnde tesekkur ederim simdi yapar icerim sallamalarla olmuyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevindim senin adına. Haşlanmış patates falan yersin.selam kızlar şimdi geldim doktordan.. mide ağrısı dışında bişey yok kalp krizi geçirmiyormuşumaldım serumlarımı akşama takarım önce yemek hazırlamam lazım.. kendime ne hazırlasam bilemedim uzun süredir mide ağrısı çekmemiştim sebze yada protein alamam heralde.. öğlen çıkmadan 1 kase çorba içmiştim bu 2 gün menüler düzensiz olur benim ne yiyebilirim bilmiyorum...
canım menün pekte dengeli olmamış bana göre bir gün azaltmışssın bir gün fazlalaştırmışsın daha düzeni bir öğün oluştur bence daha rahat edersin ve daha kolay kilo verirsinpazartesi menüm:
sabah:ılık limonlu su,bir dilim tah. ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:5 kaşık patlıcan yemeği,salata,yoğurt
akşam:bir kase mercimek çorba,iki içli köfte
SALI MENÜM:
sabah:ılık limonlu su,bie dilim kepek ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:bir içli köfte,1 kase cacık,iki kaşık çorba
ara:bir dilim sütlü irmikli muhallebi
akşam:4 kaşık pırasa yemeği,lahana salatası
menün güzel olmuş canım temizliğin bitmesine sevindim ciddenMenümü de yazayım unutmadan.
Sabah kepekli ekmekle yağsız tost çay
ara elma
öğlen yoğurt salata 2 kaşık tavuk sote 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara elma
akşam 2 kepçe çorba 2 kaşık kabak salatası küçük
Bi parca haslama et
ara 3-4 fındık
su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş
Çok şükür evin temizliğini noktaladik dün. Artık eski yerlesik duzene geçtik. Yürüyüş suremi artiricam menulerimede daha dikkat ederim. Kilom son zamanlarda değişmiyor ama eşim dun belin baya incelmiş dedi göbekte gitse süper olcak çok mutlu oldum.
canım menün güzel olmuş hurma ve incir yiyince başka ara koymamışsın tebrik ederimKAHVALTI: yarım simit,2 tane üçgen peynir, 5 zeytin,maydonozlu limonlu form çayı
ARA:5 hurma
ÖĞLE:2 kabak dolma,1 kase yoğurt
ARA: 2 kuru incir,2 hurma, 1 tane eti form pirinç patlağı( biraz çok oldu ama doyamadım bi türlü:):)
AKŞAM:5 yemek kaşığı kuru fasulye, domates sosu küçük bir kase ( içine maydonoz doğradım bol acı pul biber ve kimyon attım)
su:2 litre
doğru demiş canım kadın dediği gibi yap birde içine limon sık ya da limonu direk atarsan ohh missCankuşlar merhabaa bugun maas gunumdu yine en uzak bankaya gideyim dedim yuruyerek hizli hizli gittim donuste alisveris yapa yapa geldimmm ama hizimi hic yavaslatmadim ve 5.4 km yurudum. Kendime yesil cay aldim da ben kadin dedi ki bana 1 su bardagina 1 tatli kasigi koyun 3 4 dakika bekletin ama ben kadina pek guvenemedim sizce nasil yapayim cayim bu
Eki Görüntüle 1038317
selam kızlar şimdi geldim doktordan.. mide ağrısı dışında bişey yok kalp krizi geçirmiyormuşumaldım serumlarımı akşama takarım önce yemek hazırlamam lazım.. kendime ne hazırlasam bilemedim uzun süredir mide ağrısı çekmemiştim sebze yada protein alamam heralde.. öğlen çıkmadan 1 kase çorba içmiştim bu 2 gün menüler düzensiz olur benim ne yiyebilirim bilmiyorum...
Aaa çok sevindim canım o zaman böyle devam. Ben bugün yapamadım çünkü icten icten yaniyor karnım, onun yerine 2 saat yürüyüş yaptım bugün.ben kısa bir süre için sandım canım o kadar detayını bilmiyorum bende karşılaşmadığım için eğer öyleyse tabiki evet yani
menün iyi olmuş canım tebrik ederim
menün gayet güzel olmuş canım sporunda güzel
alet var canım birde şöyle aletle yapmak daha faydalıymış normal yerde uzanıp yok dizine kadar yap derler he yanlışmış en sağlıklı ve işe yarayanı yarım mekikmiş yarım dediysemde boyunu kaldır bitti değil hehe
çıtır kızlar hehe çok hoşuma gitti bu lafınn saat bayağı geçikti ama genede yazim günaydın
Canım dikkat edersin artık,ciddi birsey olmamasına sevindim. Bu hazır, hormonlu, katkı maddeli yiyecekler sayesinde mide rahatsızlığı yaşamayan yok gibi zaten. Öyle bir hal aldık maalesef.sağolun canlar gittim artık bugün dayanamadım...pekte bişey söylemedi ama içim rahat enazından sadece midem başka bişey yok diyebiliyorum şimdi
Canım dikkat edersin artık,ciddi birsey olmamasına sevindim. Bu hazır, hormonlu, katkı maddeli yiyecekler sayesinde mide rahatsızlığı yaşamayan yok gibi zaten. Öyle bir hal aldık maalesef.
Ay canım dikkat et kendine artık. Baharatlar, eksiler, acılar, asitliler rahatsız edecektir seni. Bende hamileyken öyleydi ve hala 2 kaşık fazla yesem yada yağlı yesem yanma olur çok kötü midemde benimde.uzuuunnn zamandır yaşamıyordum canım ya... en son hamileliğimde olmuştu heralde o yüzden geçer diye üstünde durmadım zaten.. genel olarak iyiyim zaten çok önemsemiyorum hala ama akşam sırtımda göğsümde acı hissedince korktumverdiği ilaçlar benim kullandıklarımla aynı zaten birkaç güne geçer..akşam yemeğimde hiç mideme uygun olmadı zaten etkisi birazdan belli olur
canım hep sorucam aklımdan çıkıyor bu kekikli çay acıktırmıyor mu seni? e birde hibiskus ne işe yarıyor?İyi akşamlar hepinize.
Bugün ablam geldi, onunla alışveriş, yürüyüş, onu eve bıraktım, yerleri sildim ancak gelebildim.
Aksamda dışardayız menümü yazayım dedim
Sabah:1 dilim tt ekmek,2 ince dilim kaşar peyniri,1 kk beyaz peynir,1 domates, ceyrek demet maydanoz
Öğle:1 haşlanmış yumurta,4 kaşık yogurt,1ck pulbiber.
Ara:kaymaklı dondurma (disardaydik agır tatlilardansa dondurma tercih ettim)
Aksam:3 köfte, haslanmış brokoli ve2 kaşık yogurt.
Ara yapmayı düsünmüyorum.
1 Türk kahvesi
1 hibiscus
1 Kekikli cay
1 tanede yeşil cay icerim.
2 cay bardağı cay ictim.
Hepsi şekersiz tabi.
1 saat sabah,1saat akşam yürüyüş yaptım.
Sevgiler.
ayy evet gogo yaa ye ye doyamıyom bir türlü. ama şunu farkettim hurma kuru incir yediğimden beri bağırsaklarım daha iyi çalışıyor:):) buna çok sevindim yani:))
Canım french press' in varsa onunla demle, yoksa fincanının uzerine kapak kapat, cay tabağı gibi birşey olur.Cankuşlar merhabaa bugun maas gunumdu yine en uzak bankaya gideyim dedim yuruyerek hizli hizli gittim donuste alisveris yapa yapa geldimmm ama hizimi hic yavaslatmadim ve 5.4 km yurudum. Kendime yesil cay aldim da ben kadin dedi ki bana 1 su bardagina 1 tatli kasigi koyun 3 4 dakika bekletin ama ben kadina pek guvenemedim sizce nasil yapayim cayim bu
Eki Görüntüle 1038317
Canım yemekten yarım saat önce içiyorum ben bu çayları , aç oluyorum zaten ama herzamanki kadar.canım hep sorucam aklımdan çıkıyor bu kekikli çay acıktırmıyor mu seni? e birde hibiskus ne işe yarıyor?
sabah peynirin biraz fazla gibi geldi ama emziriyorsun.. dondurma sade olunca çok kalorili değil sütlü tatlıdan daha zararsız diye biliyorum.. geri kalan menü gayet güzel olmuş afiyet olsun
Canım hafif olmuş menün gayet.bende menümü yazayım ortaya dökülsün bakalım liste
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz içi
öğle 1 kase şehriyeli tavuk çorba
ara:1 küçük muz, yarım pk kepekli çubuk
akşam: yarım tabak yumurtalı ıspanak, yarım kase tarhana, yeşil salata
su bu gün çok az 1 lt olmadı heralde yatana kadar tamamlamaya çalışıcam midem izin verdiği kadar
spor leslie yaparım 3 mil...
işte böyle hiçte mideme göre olmadı liste.. canımın istediğini yedim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?