Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herzamanki gibi güzel menü cıkarmıssın canım, tebrikler.

Geçmiş olsun canım.

Güzel olmus canım.

Iyi geceler hepinize.
Bugünkü menüm.
Sabah:2dilim t.buğday ekmeği 1 ince dilim kasarla yapılmış tost,1 kupa cay
Ara:1armut, 1 çay bardağı süt
Öğle:3 köfte, 4 kaşık yogurt,1yumurta ve pulbiberli karışım (böyle bir tarif varmi varsa adı ne bilmiyorum )
Ara:2 kaşık yoğurt pul biber yumurtalı karışım. (Vaktim olmadı bugün ekstra yemek hazırlamaya, birde metabolizmam yavaşladı gibi bugünlerde)
Aksam: semizotu yemeği 4 kaşık,1 kase domates çorbası.
Ara:1 çay bardağı süt.
50 dakika yürüyüş yaptim.
1 yeşil çay
1 nescafe
1 Türk Kahvesi
3 litre kadar su içtim.

Afiyet olsun guzel olmus nescafen kremasiz demii

Herkese iyi geceler arkadaslar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Afiyet olsun guzel olmus nescafen kremasiz demii

Herkese iyi geceler arkadaslar

Yok valla gönüllü diyetisyenim 'ben hiç günah işlememişem'
Aroma bile koymuyorum canım ya ki ben acıbadem yada vanilya aroması sevmeme rağmen eklemiyorum.
İyi geceler.

cnm ben 15 dolara aldim kilonu ekliyorsun ve ona gore kac kalori verdigini soyluyor kusara bakma cnm gec yazdigim icin zaman bulamadim

menun guzel olmus cnm iyi gidiyorsun

guzel bir menu olmus cnm meto cayi nedir birde karabiberli yogurtun bir ozelligi varmi

İyi geceler çıtır hatunlar
sanada iyi geceler cnm

gecmis olsun cnm

ben geldigimde kimse olmuyor malesef sizler misil misil uyuyor oluyorsunuz neyse olsun yine elimden geldigince takip etmeye calisiyorum ben dun gelemedim yogundum sizlere dunle bugunku menumu yazayayim

sali
sabah kahve,1 tomates ve salatalik,1k.k peynir,1 haslanmis yumurta,5 tane badem

ara 3 kuru kayisi,5 badem

oglen 1 kase yogurt corbasi 3 kofte salata

aksam 8 y.k yesil fasulye yemegi salata ve 4 kasik yougurt

ara 1 armut
su 2lt
spor 30 yuruyus

carsamba
sabah ayni hergun

ara 5 badem

oglen kahve yarim simit 1k.k peynir

aksam 4 y.k bulgur pilavi ,3 kasik mantar yemegi, 4 kasik sulu patetes yemegi

su 1.5lt fazla icemedim
spor bugun yok malesef kendimi kirgin hasta olacak gibi hissetiyorum

günaydın güzeller tartı öncesi son gün hadi bakalım güzel bir gün olsun hepimize..

Gunaydin güzellikler anaaa yarin tarti gunu kihkihkihkih heycan yaptm suanda

Günaydın bebişlerim...ben uyandım ve kendimi kahvaltı sofrasına attım.havada çok kötü yaaa.insanın yatası geliyor.anlaşılan leslie ye muhtac olucam bu gün...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin güzellikler anaaa yarin tarti gunu kihkihkihkih heycan yaptm suanda

Inşalllllllah hepimiz mutlu oluruz yarın...

günaydın kızlar.gözümün ucuyla geçmişe bakıyordum.bu arada adet oldum sonunda.o iyi oldu da tartıda ibre oynamıyor onun yüzünden bakalım yarın nasıl olacak.

günaydın kızlar.gözümün ucuyla geçmişe bakıyordum.bu arada adet oldum sonunda.o iyi oldu da tartıda ibre oynamıyor onun yüzünden bakalım yarın nasıl olacak.

Ben de tam tutatse nerde diye düsünürken bi baktım ki yazmışsın tatlım.günaydınlar sana da...olsun tatlım eksi olmasa da tartı da gelicek hafta güzel olacak.önemli olan senin diyetini bozmaman...

sabah:bir simit(geç kalmıştım başka bişey bulamadım okuldan yiyecek)

ara:kahve,4 parça bitter

öğlen:6 kaşık yoğurtlu mantı(kayınvalidemdeydim seçme şansım olmadı,yoksa evde taze fasulyem vardı)

ara:bir bardak portakal suyu

akşam:bir porsiyon patlıcan yemeği,bir kabak dolma,yarım kase yayla çorba( ekmek yerine dolma ve çorba kullandım)

su:1.5 lt

bugün bol kabonhidratlı bir gün oldu.limden geldiğince porsiyonları az tutmaya çalıştım.

yine 100-200 vermişimdir diye düşünüyorum.tabiki kesinlikle bozmamaya çalışıyorum.hedefime az kaldı artık.sonlara geldikçe bir an önce geleyim kiloma diyorum.tabi hedef kiloma geldikten sonra yeni bir hedef kilo belirleyeceğin merak etmeyin daha buradayım yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…