Gunaydin kuzucanlar moralim bozuldu ben biraz daha fazla bekliyordumneyse bunada sukur
Gecen hafta; 101,6
Bu hafta ; 100,2
Fark ; 1,4
Yuzdelik ; 1,38
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acaba onu kaç gün yapalım?ben 5gündür yapıyorum ve içine maydanoz ve kiraz sapı koyamadım...damla senin geçen haftaki haline döndüm ben de 200 gr farkla.ben de bu hafta yeniden metabolizma çayına başlayım.onu içtiğim haftalar daha iyi veriyorum.
Super diyetisyenime de bu yakışır işte.e yaptığın diyetin sonucu diyelim...Gunaydin kuzucanlar moralim bozuldu ben biraz daha fazla bekliyordumneyse bunada sukur
Gecen hafta; 101,6
Bu hafta ; 100,2
Fark ; 1,4
Yuzdelik ; 1,38
geçen hafta:58.8
bu hafta:58.6
fark:200gr
bu hafta regl olmanın acısını yaşıyorum.haftaya daha iyi olacak inşallah
günaydın canım.daha ne olsun.bence yeterince iyi ve fazla.
***4. TAKIM 355. ETAP***
Ebrueva70.2/ / /% )
Beril77:/73.6 /72.6 /1 /% 1.36) izne ayrılmak istiyor
Damlanur1067.7/ 66.6/ 1.1/% 1.62)
Kararrrsabirr88.0/ / /% )
gogo240568.6/69.0 / +0.4/%-0.58 )
defne222255.7/ / /% ) mezun olmak istiyor
tutatse8558.8/58.6 / 0.2/%0.34 )
cupcake2278.0 / / /% )
Cansu544106.5/ / /% )
Ellanazz83.6 / / /% )
ddanes56.1/ / / % )
oluroylebazen80.0/ / /% )
yediXXL101.8/ 100.2/1.6 /% 1.57)
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Eline sağlık canım.
vay be nasıl farketmiş.heryerden yontulmuşsun gibi resmen.tebrik ederim cnımHadi size motivasyon benden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benimkinde kiraz sapı yoktu ama maydonoz vardı.maydonoz zaten ödemi attıran.bu hafta onu ekle.kiraz sapıda aynı işi görüyor.Acaba onu kaç gün yapalım?ben 5gündür yapıyorum ve içine maydanoz ve kiraz sapı koyamadım...
Super diyetisyenime de bu yakışır işte.e yaptığın diyetin sonucu diyelim...
Tabi kuzum.kesinlikle daha iyi olacak gelicek hafta. ..
haftaya kesin 99lu rakamları görürsin canım.Oyle tabi canim ben bu hafta 99,7 falan olur diye dusundum iki rakama inemedim saglik olsun :)
Günaydın kızlar.
Benim moralim bozuldu ya, gram oynamamisim hala 83.600kg çıkıyorum tartıda. Bu hafta benden hayır yok kızlar Üzgünüm.
geçen hafta 55.7 bu hafta 55.1
fark 600 gram..
evet gogocum ben mezun olmak istiyorum artık ne olcak şimdi?
bu arada tabi aralarda neler olduğunu nasıl mücadele ettiğimi yazcam damla şöyle uzun uzun
vay be nasıl farketmiş.heryerden yontulmuşsun gibi resmen.tebrik ederim cnım
canım benimkinde kiraz sapı yoktu ama maydonoz vardı.maydonoz zaten ödemi attıran.bu hafta onu ekle.kiraz sapıda aynı işi görüyor.
haftaya kesin 99lu rakamları görürsin canım.
oluıyor canım.bazı haftalar.ben de olmuştu.hatta bu hafta bende kendimi vermiş saymıyorum.almamamız iyi .haftaya daha iyi sonuçlar olur merak etme.bazen bi duraklama dönemi olyor
Yok tatlım burda kızların yaptığı bir çay içtim ama faydası oldumu olmadl mı 1azdan tartıda anlarım...
Menün güzel kuzum.....
Rahat ol güzelim yanlış anlamam ben aksine sevinirim beni düsündüyün için söylüyorsun.bebeye asla vermiyirum kuzum,vermem de.kendim de hep ince dilimler kullanırım.zararlı evet biliyorum ama seviyorum işte...
Tatlım ben artık köfteleri de fırında tapıyorum.üzerine azcık zeytin yağı sürüp fırına koyuyorum.enfes oldu...
Menü güzel olmuş tatlım...
Resmini koysaydın ya kuzummm...
Neden yedin ki tatlım yazmamışsın ama...
Amannn kuzum ya üzüldüyün şeye bak...erkek işte deyip geçiceksin ne üzüyorsun en güzel gününde kendini.ayrıca seni kutluyorum.daha güzel hayatın olsun bundan sonra.hiç bir zaman geçmişe bakıp ta özkemeyesin geliceyin geçmişinden güzel olsun...eyer istersen Allah sana da tatlı minnoş bir bebek verip mutluluğunu taçlandırsın inşallah. ..:thumbup::thumbup::thumbup:
geçen hafta 55.7 bu hafta 55.1
fark 600 gram..
evet gogocum ben mezun olmak istiyorum artık ne olcak şimdi?
bu arada tabi aralarda neler olduğunu nasıl mücadele ettiğimi yazcam damla şöyle uzun uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?